بازگشت   پی سی سیتی > هنر > فیلم سينما تئاتر و تلویزیون Cinema and The Movie > سینمای ایران > اخبار سینمای ایران

اخبار سینمای ایران اخبار فیلم و سینمای ایران در این تالار قرار خواهد گرفت

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-05-2010
LP Girl آواتار ها
LP Girl LP Girl آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

20 سپاس در 19 نوشته ایشان در یکماه اخیر
جدید تکمیل بازیگران «جای خالی زن»

تکمیل بازیگران «جای خالی زن»

بازیگران فیلم سینمایی «جای خالی زن» به کارگردانی داریوش فرهنگ انتخاب شدند.
به گزارش «بانی‌فیلم»، در حالیکه پیش‌تولید این فیلم مدتی است آغاز شده دست‌اندرکاران «جای خالی زن» بازیگران اصلی فیلم را انتخاب کرده‌اند. به گفته میرولی‌ا... مدنی تاکنون بازی شقایق فراهانی، علیرضا جلالی‌تبار، بهاره رهنما، نصرا... رادش، رضا فیاضی، رسول نجفیان، بهنوش بختیاری و شهره لرستانی در این فیلم قطعی شده و قرار است بزودی چند بازیگر دیگر به این جمع اضافه شوند.

امید سهرابی فیلمنامه «جای خالی زن» را نوشته و فیلم داستان جوانی است که بر اثر اتفاقی، عشق زندگی‌اش را از دست می‌دهد و بعد از مدتی او را پیدا می‌کند. طبق برنامه‌ریزی انجام شده، داریوش فرهنگ فیلم جدیدش را هفته آخر خردادماه کلید می‌زند. تمام صحنه‌های «جای خالی زن» در تهران فیلمبرداری می‌شود. فهرست عوامل اصلی این پروژه عبارتند از: کارگردان: داریوش فرهنگ، نویسنده: امید سهرابی، مدیرفیلمبرداری: حسن قلی‌زاده، صدابردار: بهروز معاونیان، طراح چهره‌پردازی: مهدیه اعرابی، طراح دکور و صحنه: فاضل ژیان، طراح لباس: نازنین خزاعی، مدیر تدارکات: مجتبی اوجاقی، مدیربرنامه‌ریزی: مریم بحرالعلومی، برنامه‌ریز: مریم بحرالعلومی، پشتیبانی تولید و مجری طرح: ابراهیم بحرالعلومی، سرمایه‌گذار: امیر دادگستر، ولی‌ا... مدنی، تهیه‌کننده: ولی‌ا... مدنی.

ژست بي خوابي و منگي واسه من نگير دوباره! كسي كه جلوت نشسته عصبي و لت و پاره!
توي پائيز مجاور، وسطاي ماه آذر، شد قرارمون كه باهم بزنيم به سيم آخر!

Babak Rahnama (New Song) :: Khodaye Man
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

قدیمی 06-05-2010
LP Girl آواتار ها
کاربر فعال

جدید فيلم جديد ميترا حجار

.::فيلم جديد ميترا حجار::.

ميترا حجارهم حالا در سینمای هالیوود نقش بازی می کند. او به تازگی در فیلمی به نام stellina blue به کارگردانی گابریل اسکات حضور یافته است . فیلمبرداری فیلم به پایان رسیده اما هنوز برای اکران آماده نیست. ظاهرا در تدوین تغییراتی به وجود آمده است. گابریل اسکات دو سال پیش اولین تجربه فیلمسازی اش را به نام The Run در ۱۷ دقیقه به نمایش گذاشت.

اسکات را بیشتر به عنوان یک فیلمنامه نویس می شناسند. اسکات در دومین اثر سینمایی خود که ۹۵ دقیقه است از بازیگران ایرانی دیگری نیز کمک گرفته است که نوید نگهبان و احمد عنانی از آن جمله اند. ميتراحجارپیش اینکه به سینمای هالیوود وارد شود در یکی دو اپیزود آمریکایی - انگلیسی نیز بازی کرده بود. فیلم زمستان به کارگردانی رفیع پیتز و پس از آن حضورحجاربه همراه وی در جشنواره فیلم لس آنجلس در ایران سر و صدای زیادی کرد. او متولد ۱۳۵۵ خورشیدی و تحصیلاتش دیپلم ریاضی و فیزیک است که برای نخستین بار با فیلم غریبانه به سینما راه یافت.

قدیمی 06-06-2010
LP Girl آواتار ها
کاربر فعال

جدید پازل جيراني آماده نمايش مي‌شود

پازل جيراني آماده نمايش مي‌شود

فيلم سينمايي "پازل" به کارگرداني فريدون جيراني به زودي و با پايان مراحل فني آماده نمايش مي‌شود.

به گزارش مهر، صداگذاري اين فيلم به زودي تمام و "پازل" آماده نمايش مي‌شود. هنوز زمان اکران اين فيلم سينمايي مشخص نيست. فرامرز ابوالصدق صداگذاري را در استوديو روشنا انجام مي‌دهد.

فيلم تازه جيراني با نام "قصه پريا" پروانه ساخت گرفته اما هنوز نام قطعي فيلم مشخص نيست. داستان اين فيلم درباره زني به نام حديث مسرور است که لابلاي خاطرات پسر عموي خود سياوش مسرور با دختر جواني مواجه مي‌شود که زندگي هر دوي آنها را تغيير مي‌دهد.

مهناز افشار، باران کوثري، مصطفي زماني، آهو خردمند، مهناز انصاريان، شراره دولت‌آبادي، رسول توکلي، حبيب ثامنيه، علي‌اصغر طبسي و بيژن امکانيان در نقش هادي مسرور و ستاره اسکندري در نقش ناهيد مشرقي در اين فيلم بازي کردند.

فريدون جيراني فيلمهاي سينمايي "قرمز"، "صورتي"، "پارک وي"، "ستاره‌ها" و... را کارگرداني کرده است.

قدیمی 06-06-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر
جدید

يکشنبه۱۶ خرداد ۱۳۸۹۰۰ : ۱۲ : 12

«فرزند صبح» معطل ۱۵۰ میلیون
بهروز افخمی گفت: اگر قرار باشد مراحل آماده‌سازی «فرزند صبح» زیر نظر من نباشد، ترجیح می‌دهم نام خودم را از فیلم بردارم.
بهروز افخمی گفت: اگر قرار باشد مراحل آماده‌سازی «فرزند صبح» زیر نظر من نباشد، ترجیح می‌دهم نام خودم را از فیلم بردارم.
این کارگردان که این روزها در کانادا به سر می‌برد، در گفت‌وگو با ایسنا درباره طولانی شدن زمان آماده‌سازی فیلم «فرزند صبح» اظهار داشت: فیلمبرداری حدود دو سال و نیم پیش تمام شد و از آن موقع تا به حال معطلی فیلم به خاطر مشكلات مالی است.
او توضیح داد: چون فیلم با تكنیك سوپر ۳۵ میلیمتری ساخته شده است كه این روند در ایران قابل نمایش و كار نیست، بنابراین كارهای لابراتواری‌اش برای اینكه كیفیت خوبی داشته باشد، باید خارج از كشور انجام شود و به تبع آن صداگذاری، دوبلاژ و ساخت موسیقی هم باقی مانده است.افخمی تاكید كرد: تبدیل صدای فیلم به سیستم دالبی هم باید خارج از كشور انجام شود و برای تامین هزینه‌های مالی این مرحله كه بعد از فیلمبرداری است، مشكلات زیادی پیش آمد و موسسه‌ تنظیم و نشر آثار، ظاهرا نمی‌توانست آن مبلغ لازم را فراهم كند و جلسات زیادی هم برگزار شد.
این كارگردان در بخش دیگری از این گفت‌وگو با اشاره به تدوین «فرزند صبح» توسط زنده‌یاد سیف‌الله داد تصریح كرد: تدوین مرحوم داد كه حدود ۹۶ دقیقه است، برای سینما خوب است و تدوین مجددی هم برای نسخه نمایش خانگی در ۱۲۰ دقیقه‌ توسط هادی نائیجی دستیارم انجام شده است كه هنوز آن را ندیده‌ام. در واقع صحنه‌هایی كه «سیف‌الله» حذف كرده است، قرار شد در دی‌وی دی باشد؛ اما هیچ كدام از این دو به مرحله برش نگاتیو نرسیده است و نسخه نهایی وجود ندارد كه نگاتیو بر اساس آن بریده شود.به گفته افخمی، كار به مراحلی رسیده است كه خارج از كشور باید انجام شود.
وی افزود: نسخه تدوین شده سیف‌الله داد را حجت‌السلام سیدحسن خمینی دیدند و ظاهرا خوششان آمده و گفتند نسخه بلندتری هم فراهم شود.بهروز افخمی با اشاره به وضعیتی كه برای فیلم «فرزند صبح» در چند سال اخیر به وجود آمده است، ادامه داد: من از این وضعیت خسته شدم و دیدم باید دنبال زندگی خودم بروم و بعد از دو سال كه کار بلاتكلیف بود، برای ساخت فیلم به کانادا آمدم و شنیدم خود تهیه‌كننده فیلم را دوبله كرده است كه اگر این موضوع واقعیت داشته باشد، نامم را از فیلم برمی‌دارم.او معتقد است: مرحله صداگذاری، دوبلاژ و ساخت موسیقی به اندازه خود فیلمبرداری اهمیت دارد و هر فیلم خوبی را می‌توان در این مراحل كاملا از بین برد.
مخصوصا این فیلم كه صدابرداری مستقیم ندارد و صدا كاملا با استفاده از صداهای شاهد سر صحنه جهت دوبله گرفته شده است تا بخشی از آن فضا با دوبله و صداگذاری به وجود آید.افخمی دوباره بر این موضوع تاكید كرد: «فرزند صبح» در وضعیتی است كه حتما باید برای كارهای‌ لابراتواری‌اش به خارج بیاید و در واقع من نباید بیایم.او در عین حال گفت: نكته‌ای كه باعث می‌شود زیاد نگران فیلم نباشم، این است كه کار به گونه‌ای فیلمبرداری شده است كه اصلا در ایران قابل چاپ نیست و این موضوع را ظاهرا كسانی كه فیلم را به هر قیمتی دارند آماده می‌كنند، فراموش كردند و برای انجام این مرحله باید تامین مالی شود تا به لابراتواری كه امكان تبدیل سوپر ۳۵ دارد، منتقل بشود.
افخمی یادآور شد: روز اولی كه ساخت این پروژه پیشنهاد شد، گفتم كه حساسیت‌ها به گونه‌ای است كه مشكلات مالی اصلا نباید مطرح باشد و در نظر من بیاید كه آنها نیز قبول كردند. فیلم هم با در نظر گرفتن همه مخارجش كه در حال حاضر حدود صد و پنجاه میلیون نیاز دارد باز هم هزینه نهایی‌اش كمتر از دو میلیارد تومان می‌شود.وی همچنین گفت: این در شرایطی است كه چیزی شبیه به موزه با معماری كامل، مدل خانه امام (ره) را در خمین در نزدیكی تهران ساختیم كه پنج هزار متر زیربنا و بیست هزار متر زمین دارد كه آن زمان در حدود ۳۰ میلیون تومان خریداری شد و ما با هزینه حدود صد و شصت میلیون تومان دكور ساختیم و امروز بیشتر از یك و نیم میلیارد تومان شده است. این مكان الان می‌تواند تبدیل به موزه‌ یا سالن نمایش شود كه این موضوع هم باعث كشمكش بین سازمان‌های سرمایه‌گذار فیلم شده كه این مكان به كدامشان تعلق دارد.
این کارگردان فضای «فرزند صبح» را در میان آثارش به «گاوخونی» و «روز فرشته» نزدیک دانست و به ایسنا گفت: این فیلم یك فضای مبهم و شاعرانه دارد و به همین دلیل روی صدا و موسیقی حساب كردم و حساسیت دارم. این فیلم بیشتر متكی به صدا است و آنچه كه فیلمبرداری ‌شد بیشتر پایه‌ای است تا آن فضای صوتی، سكوت و ابهامی كه با صدا می‌شود به وجود آورد را به آن اضافه كنیم. به خاطر همین نمی‌توانم مطمئن باشم فیلم نهایی چه درمی‌آید، گرچه نظر نهایی را باید تماشاگر بدهد.
بهروز افخمی در پایان این گفت‌وگو مطرح كرد: مراحل نهایی فیلم باید با دقت كار شود تا نتیجه نهایی خوب شود، بنابراین با این وضعیتی كه پیش می‌رود فكر نمی‌كنم «فرزند صبح» امسال آماده شود.وی همچنین در پاسخ به اینكه آیا درباره روند آماده‌سازی فیلم با وی تماس گرفته نشده نیز گفت: هیچ خبری از اینكه بخواهند تماسی با من بگیرند نیست، مگر اینكه خودشان بخواهند فیلم را ناقص و از شكل افتاده برای نمایش حاضر كنند كه دیگر آن فیلم من نیست و مسوولیت كارگردانی را از روی دوش خودم برمی‌دارم.چندی قبل، شرف‌الدین درباره وضعیت فیلم «فرزند صبح» اعلام کرده بود: هنوز منتظر عملی‌ شدن قول‌های مساعدی هستیم كه از قبل از جشنواره فجر به ما داد‌ه‌اند.
این تهیه‌كننده پیش از این درباره عدم ارائه «فرزند صبح» به‌ جشنواره فیلم فجر گفته بود: برای آماده نمایش شدن «فرزند صبح» به حدود ۳۰۰ میلیون تومان نیاز داریم و در صورت فراهم‌شدن آن طی پنج روز كار را آماده خواهیم كرد.

مصاحبه : خبرگزارى ايسنا (www.isna.ir)

بهروزافخمی | فرزند‌صبح
قدیمی 06-11-2010
LP Girl آواتار ها
کاربر فعال

جدید هديه تهراني به سينما بازگشت

فيلم هفت دقيقه تا پائيز
هديه تهراني به سينما بازگشت

بازگشت هديه تهراني به سينما با فيلم هفت دقيقه تا پائيز به تهيه‌كنندگي جمال ساداتيان مي‌تواند رونقي تازه به اكران روزهاي پاياني بهار 89 بدهد.

هديه تهراني در «هفت دقيقه تا پائيز» به كارگرداني عليرضا اميني كه از 26 خرداد ماه روي پرده مي‌رود، بازيگر اصلي اين فيلم است كه پس از دوري 4 ساله به سينما بازگشته است.

آخرين حضور موفق او در سينما مربوط مي‌شود به فيلم چهارشنبه سوري ساخته اصغر فرهادي كه به واسطه آن توانست سيمرغ جشنواره فجر را به خانه ببرد. هرچند پس از آن در 2 فيلم نيوه مانگ و شبانه هم نقش‌آفريني كرد، اما پس از مدتي ترجيح داد فعاليت‌هاي سينمايي‌اش را محدود كند و بيشتر به علائق ديگرش بپردازد.

او به عكاسي حرفه‌اي روي آورد و همچنين در انيميشن «تهران 1500» صداپيشگي را تجربه كرد، هديه تهراني، محسن تنابنده، حامد بهداد و خاطره اسدي بازيگران اين فيلم هستند كه در بيست و هشتمين جشنواره فيلم فجر اكران شد. اميني فيلم‌هاي سينمايي «نامه‌هاي باد»، «دانه‌هاي ريز برف»، «زمان مي‌ايستد» و... را در كارنامه دارد.

قدیمی 06-12-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض «نفوذی» پاییز اكران می‌شود

«نفوذی» پاییز اكران می‌شود

فیلم سینمایی «نفوذی» به كارگردانی مشترك احمد كاوری و مهدی فیوضی كه قرار بود در نیمه دوم بهار به نمایش عمومی در بیاید، در پاییز اكران می‌شود.
فیلم سینمایی «نفوذی» به كارگردانی مشترك احمد كاوری و مهدی فیوضی كه قرار بود در نیمه دوم بهار به نمایش عمومی در بیاید، در پاییز اكران می‌شود.
«جمال شورجه» تهیه‌كننده فیلم سینمایی «نفوذی»، در گفت‌و‌گو با خبرنگار سینمایی فارس اظهار داشت: طبق مذاكراتی كه با پخش‌ فیلم، شركت فیلمیران داشتیم، احتمالا «نفوذی» در پاییز به اكران عمومی در می‌آید.
وی افزود: البته این فیلم، آنقدر متقاضی نمایش در برنامه‌های فرهنگی داشته است، كه فكر می‌كنم خیلی از مخاطبان آن را دیده‌اند.
شورجه اظهار امیدواری كرد: امیدوارم این فیلم با حمایت دولت و نهادهای مختلف، خصوصا انجمن انقلاب و دفاع مقدس، مخاطب خاص خودش را داشته باشد.
«نفوذی» به كارگردانی مشترك احمد كاوری و مهدی فیوضی داستان زندگی اسیری را روایت می‌كند كه بعد از ۲۰ سال ‌به وطن بازگشته است. او وقتی به ایران می‌رسد دستگیر و زندانی می‌شود و این سرآغاز...
امیر جعفری، نسرین مقانلو، محمد كاسبی، امیررضا دلاوری، علیرام نورایی و... از بازیگرانی هستند كه در این فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداخته‌اند.
دیگر عوامل تولید فیلم عبارتند از مدیر فیلمبرداری: حسن پویا، طراح صحنه‌ولباس: فرامرز بادرامپور، موسیقی: آریا عظیمی‌نژاد، صدابرداری و صداگذاری: جهانگیر میرشكاری، مدیر تولید: اردشیر ایران‌نژاد، برنامه‌ریز و دستیار كارگردان: عطاءالله سلمانیان.
گفتنی است این فیلم سینمایی به تهیه‌كنندگی مشترك حسن علیمردانی و جمال شورجه و با همكاری گروه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مركز سیما فیلم تهیه شده است.

جام‌جم آنلاین (www.jamejamonline.ir)
قدیمی 06-12-2010
LP Girl آواتار ها
کاربر فعال

جدید هفت دقيقه تا پاييز

هفت دقيقه تا پاييز
شروعي تازه براي فيلمساز جوان

تاكنون هرگاه صحبت از عليرضا اميني به ميان مي‌آمد، ناخودآگاه تصوير فيلمسازي تداعي مي‌شد كه با وجود اين كه آثار هنري مختلفي در كارنامه خود دارد، اما نه قابليت جذب تماشاگران عام را داشته و نه چندان مورد توجه منتقدان قرار گرفته است. اولين فيلم اين كارگردان «نامه‌هاي باد» نام داشت كه نمايش موفق آن در جشنواره فجر، حضور كارگرداني بااستعداد و خوش‌فكر را نويد مي‌داد. اميني پس از آن چند فيلم ديگر ساخت كه هيچ‌كدام نتوانستند موفقيت فيلم اول را برايش تكرار كنند. البته عدم نمايش اين فيلم‌ها و يا اكران بسيار محدودشان، باعث شد تا هرگز ارتباط درستي ميان اين فيلم‌ها با تماشاگران عادي برقرار نشود.

در اين شرايط كارگردان دقيقا در جريان بازتاب اثرش قرار نمي‌گيرد و نمي‌تواند تلقي درستي از مخاطب داشته باشد. به همين دليل است كه اميني پس از «نامه‌هاي باد» سير نزولي را طي كرد و فيلم به فيلم از جاده اصلي سينماي حرفه‌اي ايران دور و دورتر شد. دانه‌هاي ريز برف، كنار رودخانه، زمان مي‌ايستد، فقط چشماتو ببند و استشهادي براي خدا، فيلم‌هايي بودند اميني در اين سال‌ها ساخت، اما هيچ‌ كدامشان اين قابليت را نداشت كه ادامه منطقي كارنامه كسي باشد كه كار حرفه‌اي‌اش را با «نامه‌هاي باد» شروع كرده بود.

اما سرانجام اميني با كارگرداني فيلم خوب «هفت دقيقه تا پاييز» بازگشتي اميدواركننده به سينماي حرفه‌اي داشت و بهترين جايزه‌اش هم آشتي دوباره منتقدان و مردم با او بود. اميني حتي با فيلمي مانند «استشهادي براي خدا» نيز نتوانست اين تعادل ظريف را رعايت كند؛ يعني فيلمي بسازد كه هم نمايشگر توانايي‌هاي خودش باشد و هم جذابيتي براي مردم عادي داشته باشد. «هفت دقيقه تا پاييز» يكي از بهترين فيلم‌هاي جشنواره سال گذشته بود.

اهميت اين ملودرام حادثه‌اي و روان‌شناسانه، در اين است كه مي‌تواند با وجود ايده‌هاي خوبي كه دارد ـ كه شايد موضوع نقدهاي مختلفي قرار بگيرد ـ دقايق مسرت‌بخشي را نيز براي تماشاگرش رقم بزند. البته فيلم اميني اثري تلخ و گزنده است و منظور از مسرت‌بخشي‌اش براي تماشاگر، سرگرم كردن مخاطب است در دقايقي كه آن را مي‌بيند. اين فيلم با بازي خوب بازيگرانش ـ بويژه هديه تهراني ـ و فيلمنامه دقيقش اثري است كه بدون توسل به شوخي‌هاي لوس و يا استفاده از بازيگران سينماي كمدي، بدون سياه‌نمايي (واژه‌اي كه اين روزها زياد مي‌شنويم) و تصويري معيوب از جامعه‌اي كه در آن زندگي مي‌كنيم، شخصيت‌هايش را در وضعيت‌هاي بحراني به تصوير مي‌كشد و در اين ميان قضاوت تماشاگرش را نيز طلب مي‌كند. اين ويژگي درگيركنندگي «هفت دقيقه تا پاييز» است كه آن را جذاب مي‌كند.

جمال ساداتيان كه تهيه‌كننده «به رنگ ارغوان» بود، تهيه‌كننده اين فيلم نيز هست و بزودي فيلم ديگر او، «شبانه‌‌روز»، نيز اكران مي‌شود. «هفت دقيقه تا پاييز» در جشنواره فجر جايزه بهترين بازيگر را براي محسن تنابنده گرفت و در رشته بهترين جلوه‌هاي ويژه نيز برگزيده شد. به نظر مي‌رسد كه آخرين ساخته عليرضا اميني قابليت اين را داشته باشد كه به يكي از پرفروش‌ترين فيلم‌هاي سال نيز بدل شود؛ اتفاقي كه اگر بيفتد، آنگاه به سينماگران ايراني ثابت خواهد شد كه در اين سينما فقط كمدي‌هاي سطحي نيستند كه به فروش مي‌رسند.

قدیمی 06-13-2010
LP Girl آواتار ها
کاربر فعال

جدید حرف‌های بهروز افخمی درباره ساخته جدیدش در کانادا

حرف‌های بهروز افخمی درباره ساخته جدیدش در کانادا، بازگشت به ایران و «سن‌پترزبورگ»
اگر كارهاي فيلم در كانادا خوب پيش برود، شهريور به ايران برمی‌گردم

سینمای ما- بهروز افخمي فيلم جديدش را اواخر مرداد ماه در كانادا مقابل دوربين مي‌برد.اين كارگردان سينما درباره اين فيلم گفت: داستان درباره پيرمردي است كه آلزايمر دارد كه قبلا قرار بود آن را با نام «فراموشخانه» در تهران بسازم و تا مراحلي هم پيش رفتيم. ولي نوع داستان با فضاي ايران خيلي جور در نمي‌آيد و خانواده‌ها در ايران پيرهايشان را كمتربه خانه سالمندان مي‌برند و اگر هم آلزايمر داشته باشند خودشان مواظبت مي‌كنند، ضمن اين كه اگر چنين كاري كنند در سينما احساس بدي در تماشاگر ايجاد مي‌كند.

وي اين كار را به فرهنگ غربي نزديك‌تر دانست و اظهار كرد: مي‌خواهم ساخت اين فيلم تمريني براي ساخت يك فيلم به زبان انگليسي باشد. خود داستان هم بسيار زيبا است و در حال آماده كردن مقدمات هستيم و بازيگران را انتخاب كرديم و در حال حاضر فيلمنامه را روخواني مي‌كنيم.

افخمي بيشتر عوامل فيلمش را كانادايي دانست و گفت: از ميان بچه‌هايي كه در طول هفت ماه گذشته كلاس كارگرداني و فيلمنامه‌نويسي با من داشتند كساني كه علاقمند بودند، بخشي از گروه پشت دوربين را تشكيل مي‌دهند و بيشتر اين افراد در دانشگاه‌هاي كانادا فيلمسازي مي‌خوانند.

وي درباره بازيگرانش نيز اظهار كرد: بازيگران مقابل دوربين كه هشت نفر هستند از بازيگران حرفه‌يي و معروف كانادا خواهند بود كه تاكنون دو نفر آن‌ها انتخاب شده‌اند.

اين كارگردان با بيان اين كه اين فيلم نماهاي طولاني دارد و بيشتر از 20 پلان نداريم،تصريح كرد:اين فيلم مقدمات طولاني دارد اما فيلمبرداري‌اش كوتاه است و در دو هفته تمام مي‌شود.

افخمي درباره فيلم «سن پترزبوگ» آخرين ساخته سينمايي‌اش نيزگفت: تدوين فيلم را با پسرم آيدين تمام كردم و به كانادا آمدم. اما شنيدم تدوينگر ديگري براي كوتاه كردنش آوردند كه كارش زياد مناسب نيست. پيمان قاسم خاني از طرف من ناظر كار بوده و نارضايتي خودش را به من اعلام كرد و قرار شد فيلم را برايم بفرستند تا ببينم. وي افزود: مرحله بعد از فيلمبرداري بسيار مهم است و اگر احساس كنم روي اين فيلم هم نظارت كافي ندارم، نام خودم را حذف خواهم كرد.

بهروز افخمي درباره بازگشتش به ايران اظهار كرد: اگر كارهاي فيلمم در كانادا خوب پيش برود، شهريور ماه به ايران باز خواهم گشت.

قدیمی 06-19-2010
LP Girl آواتار ها
کاربر فعال

جدید رادان و بهداد «آدمكش» شدند

رادان و بهداد «آدمكش» شدند

بهرام رادان و حامد بهداد، دو بازيگر جوان سينماي ايران در فيلمي به نام «آدمكش» با هم همبازي شدند. اين فيلم يك درام روان شناسانه درباره مازيار مافي، روانپزشك جواني است كه به همراه يك تيم تحقيقاتي روي روان شناسي جرم كار مي‌كند. او براي كمك به يك دوست قديمي ناخواسته درگير يك پرونده پيچيده جنايي مي‌شود و در اين مسير ماجراهايي رخ مي‌دهد.

به گزارش خبرنگار ما، اين فيلم به كارگرداني رضا كريمي ساخته شده كه تاكنون فيلم‌هاي: «عشق+ 2»، «هزاران زن مثل من» و «انعكاس» را در سينماي ايران ساخته است. در فيلم جديد اين كارگردان كه به تهيه‌كنندگي محمد پوستي ساخته شده، علاوه بر اين دو بازيگر مهتاب كرامتي، ليلا اوتادي، قطب‌الدين صادقي، افسانه بايگان، شهرزاد كمال‌زاده، سيامك صفري، علي‌اصغر طبسي، امير مهدي‌كيا، علي مرادي، فاطمه درستكار و فرامرز روشنايي نيز ايفاي نقش مي‌كنند.

صداگذاري مجدد اين فيلم مدتي پيش توسط بهروز معاونيان به صورت دالبي سوراند انجام شده و نسخه نهايي آن در نوبت اكران قرار گرفته است. فيلمبرداري اين فيلم در تهران و بخش‌هايي از آن در لواسان و حوالي رامسر انجام شده است. از ديگر عوامل اصلي اين فيلم مي‌توان به محمود كلاري (مدير فيلمبرداري)، ژيلا مهرجويي (طراح صحنه و لباس)، بهروز معاونيان (صدابردار)، هايده صفي ياري (تدوينگر)، عاطفه رضوي (طراح چهره‌پردازي)، آريا عظيمي‌نژاد (آهنگساز) و آزيتا موگويي (مجري طرح و مديرتوليد) اشاره كرد.

قدیمی 06-19-2010
nae آواتار ها
nae nae آنلاین نیست.
کاربر فعال بخش سینما

سپاسها: : 1

31 سپاس در 27 نوشته ایشان در یکماه اخیر
nae به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض «خانه پدري» با مهدي و ناصر هاشمي نيمه مرداد كليد مي‌خورد

با آغاز پيش توليد جدي فيلم سينمايي «خانه پدري» به كارگرداني «كيانوش عياري» فيلمبرداري اين فيلم نيمه مرداد ماه كليد خواهد خورد.

به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، «خانه پدري» كه قرار بود زمستان سال پيش وارد مرحله فيلمبرداري شود، با تمديد پروانه ساخت از
چندي پيش وارد مرحله پيش توليد جدي شده است و علاوه بر حضور «مهدي هاشمي» و «فاطمه معتمد آريا» كه پيش از اين حضورشان
در دهمين فيلم بلند سينمايي «كيانوش عياري» قطعي شده بود، قرار داد بازي «ناصر هاشمي» و «مهران رجبي» نيز امضاء شده است.
بر اساس اين گزارش، داريوش عياري (مدير فيلمبرداري)، شاهرخ دستورتبار(مجري طرح) و حسن‌ آقاكريمي(مدير توليد) از ديگر عوامل
«خانه پدري» هستند كه حضورشان در اين پروژه قطعي شده است و در هفته جاري نيز قرار است دستيار كارگردان و برنامه ريز و چند
تن ديگر از عوامل جلوي دوربين و پشت صحنه مشخص شوند.
براساس اين گزارش،اين فيلم با درونمايه اجتماعي - تاريخي ساخته مي‌شود و تمام لوكيشن‌هاي آن در خانه‌اي واقع در تهران است و براساس
برنامه‌ريزي‌هاي انجام گرفته قرار است نيمه مرداد‌ماه كليد بخورد..
«خانه پدري» داستاني اجتماعي دارد كه وقايع آن از 1310 آغاز مي‌شود و تا امروز ادامه دارد.
«خانه پدري» يازدهمين فيلم «كيانوش عياري» پس از فيلم‌هاي تنوره ديو (1364)، شبح كژدم (1365)، آن سوي آتش (1366)،
روز باشكوه (1367)، دو نيمه سيب (1370)، آباداني‌ها (1371)، شاخ گاو (1374)، بودن يا نبودن (1377)، سفره ايراني (1379)
و بيدارشو آرزو (1383) خواهد بود.
سال 89 تو دربی 69
شیث رضایی دنبال فرهاد بدو
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو
پاسخ

برچسب ها
سنتوري

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)