جرارد: زمان قهرمانی انگلیس فرا رسیده
کاپیتان لیورپول معتقد است که اکنون زمان آن فرا رسیده که سه شیرها در جام جهانی به قهرمانی برسند
استیون جرارد، ستاره خط میانی لیورپول در صحبتهایی اعلام کرده که زمان آن است که نسل طلایی فوتبال انگلستان برای قهرمانی در جام جهانی وارد عمل شوند.
جرارد که سال 2000 اولین بازی ملی اش را انجام داد، یکی از کلیدی ترین مهره های سه شیرهاست و در صحبتهایی اعلام کرده که در سن 30 سالگی قهرمانی در معتبرترین جام بین المللی را تجربه کند.
44 سال است که تیم ملی انگلیس در جام جهانی به قهرمانی نرسیده و آخرین بار این جام در سال 1966 به انگلیس اختصاص یافت ولی جرارد معتقد است که جام جهانی آفریقای جنوبی فرصت مناسبی برای تکرار این قهرمانی است.
جرارد در صحبتهایی به وب سایت لیورپول اف سی گفت:« اگر من بخواهم قهرمانی در جام جهانی را تجربه کنم می بایست خیلی سریع این کار را انجام دهم. من دراوج آمادگی هستم و هنوز 5 سال دیگر برای مبارزه در بالاترین سطح مسابقات فوتبال زمان دارم. » او ادامه داد:« نمی دانم که آیا این آخرین جام جهانی من خواهد بود یا نه ولی می خواهم نهایت تلاشم را در این رقابتها به کار بگیرم. تیم کنونی ما مدتهاست که در کنار هم بازی می کنند، پس فکر می کنم که دیگر نمی توانیم بهانه ای بیاوریم. اکنون دیگر زمان قهرمانی انگلیس است. تیم ما پیروزیهای متعددی کسب کرده و روحیه و اعتماد به نفس تیم بسیار بالاست ولی اگر می خواهیم در این مسیر موفق شویم باید بیش از اینها پیشرفت کنیم.»
ضربات پنالتی یکی از مهمترین نقاط ضعف تیم ملی انگلیس در جامهای گذشته بود و جرارد یکی از بازیکنی بود که در دیدار مرحله یک چهارم پایانی دوره قبلی این رقابتها مقابل پرتغال ضربه پنالتی را خراب کرد ولی او در صحبتهایش اعلام کرده که آماده است تا بار دیگر مسئولیت قرار گرفتن پشت ضربه پنالتی را برعهده بگیرد.. او ادامه داد:« قطعا اگر لازم باشد، برای تیمم پنالتی می زنم. خراب کردن یک ضربه پنالتی در جام جهانی 2006 حس بسیار بدی بود و می خواهم این لغزش را جبران کنم.شکست خوردن حس بدی است ولی اگر مسئولیت این شکست را بر شانه هایت احساس کنی به مراتب این حس بدتر هم می شود.»