بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > جام ملتها

جام ملتها مسائل مربوط به جام ملتهای قاره ها

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-10-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض اظهارات نکونام درباره شايعات،جام ملتها،وزارت ورزش

جواد نکونام گفت: تيم ملي در شرايط بسيار خوبي به سر مي‌برد و اردوي 10 روزه در قطر کمک فراواني به رسيدن تيم به آمادگي لازم کرد.

کاپيتان تيم ملي ايران پس از انجام تمرين يکشنبه شب در زمين شماره 2 باشگاه الغرافه قطر گفت: شرايط تيم ملي بسيار خوب است و تمرين‌هاي بسيار خوبي را پشت سر گذاشته‌ايم. اردوي 10 روزه در قطر هم به ما کمک بسياري کرد تا به آمادگي لازم برسيم.

نکونام درباره شايعه اختلاف او و شجاعي با بازيکنان تيم ملي فوتبال هم گفت: اين‌ها خبرهايي است که خبرنگاران درمي‌آورند و مي‌نويسند و حاشيه‌هايي است که آن‌ها درست مي‌کنند. مي‌توانيد از تک تک بازيکنان بپرسيد. حتي از خود شجاعي هم که گفته شده بود، من و او با بقيه مشکل داريم، مي‌توانيد بپرسيد. ما در تيم ملي ميان بازيکنان رابطه خوب و صميمي داريم. همه با هم دوست هستيم و حتي يک نفر را هم نمي‌توانيد پيدا کنيد که خبر اين اختلاف را تاييد کند يا بگويد در تيم ملي مشکلي وجود دارد.

اين بازيکن حاضر در رقابت‌هاي ليگا ادامه داد: همه بازيکنان چه در باشگاه و چه در تيم ملي از شخصيت و شرايط من به خوبي آگاه هستند. جايگاه من هم در تيم ملي به خوبي مشخص است. تاکنون هم هيچ گاه با بازيکني مشکل نداشته‌ام. در مورد کادر فني هم بايد بگويم که من کاپيتان تيم ملي هستم و هرچه باشد وظايفي را دارم. چه در برابر بازيکنان و چه کادر فني. هر دوي آن‌ها از من انتظارهايي دارند که بايد به آن‌ها عمل کنم. من در مورد مسائل مختلف بايد با مربيان تيم ملي صحبت کنم اما، اختلافي در تيم وجود ندارد. تيم بسيار خوبي داريم و تک تک بازيکنان از شخصيت بالايي برخوردارند. بين ما و کادر فني روابط دو طرفه‌اي برقرار است و ما يک تيم در اين تورنمنت هستيم و شرايط خوبي داريم.

نکونام درباره تشکيل وزارت ورزش از سوي مجلس شوراي اسلامي هم گفت: من پيش از اين هم مخالف اين موضوع بودم و هنوز هم هستم. من و ورزشکاران با اين طرح مخالفيم. خودم تا سه چهار سال ديگر فوتبالم تمام مي‌شود و از صحنه ورزش کنار مي‌روم اما اين طرح براي ورزشکاراني که از اين پس مي‌آيند، طرح خوبي نيست. آن‌هايي که بعد از ما مي‌آيند با اين طرح صدمه مي‌بينند.

نکونام درباره عراق نخستين حريف ايران در دور گروهي پانزدهمين دوره جام ملت‌هاي آسيا هم گفت: نبايد تمام تمرکزمان روي يک بازي باشد. ما در دور گروهي سه بازي داريم. هدف‌مان بايد اين باشد که شروع خوبي داشته باشيم. نبايد از دقيقه يک به فکر برد باشيم بايد در طول بازي جريان مسابقه را اداره کنيم و با منطق و سياست برابر عراق فوتبال بازي کنيم. بايد بازي را اداره کنيم تا بتوانيم آن‌ها را شکست دهيم
قدیمی 01-10-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض اخبار گروه دوم:عربستان سعودي-سوريه-اردن-ژاپن

ژاپن 1 - اردن 1 : فرار بزرگ شاگردان زاکه رونی

دوحه: ضربه سر «مایا یوشیدا» در وقتهای تلف شده، ژاپن را از شکست نجات داد تا قهرمان سه دوره جام ملتهای آسیا در اولین دیدار خود در گروه B مقابل تیم اردن به تساوی 1-1 در ورزشگاه «اسپورتس کلاب» برسد. . «حسن عبدالفتاح» با گلی که ثانیه‌هایی پیش از پایان نیمه اول به ثمر رساند شاگردان «آلبرتو زاکه‌رونی» را شگفت زده کرد. اردنی‌ها بعد از این گل فشار سنگینی را از سوی ژاپن در سراسر نیمه دوم متحمل شدند و به نظر می‌‌رسید که آنها به یک پیروزی بسیار شیرین برسند اما «یوشیدا» در دقیقه 90 با گل خود پیروزی را از این تیم غرب آسیا گرفت.

شروع سرد
شروع این بازی بر خلاف پایان پرهیجانش، سرد و کم حادثه بود طوری که دروازه‌بانهای دو تیم در 20 دقیقه ابتدایی کار دشواری در پیش نداشتند. «شینجی کاگاوا» هافبک تیم بورسیا دورتموند آلمان در دقیقه 22 به سختی دروازه اردن را تهدید کرد که ضربه او را دروازه‌بان اردن با حرکتی اکروباتیک به بیرون فرستاد. سرعت بازی در این لحظات کم کم بیشتر می شد و اردن نیز یکی دو موقعیت خوب گلزنی را به دست آورد که یکی از آنها ضربه سر «باسم فتحی» در دقیقه 37 بود. ژاپن هم دقایقی بعد باید گل می‌زد اما «ماکوتو هاسبه» در موقعیتی تک به تک توپ را به بدن دروازه‌بان حریف کوبید. ژاپن تاوان گل نزدنهایش را یک دقیقه پیش از پایان نیمه اول پرداخت، آنجا که «فتاح» بیرون محوطه جریمه این تیم توپ را تصاحب کرد و ضربه‌ای زد که با برخورد به پای یوشیدا تغییر مسیر داد و وارد دروازه سامورایی ها شد.

سدی که شکست

ژاپن در نیمه دوم فشار سنگینی آورد اما «شافی» دروازه بان اردن بارها دروازه تیمش را نجات داد. ژاپنی‌ها بر مالکیت خود بر توپ و میدان ادامه دادند ولی هرچه زمان بازی بیشتر می گذشت اردنی ها با اعتماد به نفس تر و ژاپنی ها برای گلزنی ناامیدتر می شدند.
اما سرانجام موج پرفشار حملات ژاپن سد اردنی ها را در وقت اضافه شکست و سانتر عالی هاسبه را «یوشیدا» با ضربه سر به گل تساوی ژاپن تبدیل کرد تا این تیم از یک شکست تلخ در نخستین دیدار رهایی یابد.

قدیمی 01-10-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

عدنان حمد: بابت از دست دادن پیروزی ناراحتیم

دوحه: «عدنان حمد» سرمربی اردن از اینکه تیمش در وقت اضافه یک پیروزی با ارزش مقابل ژاپن را از دست داد و به تساوی 1-1 مقابل این تیم بزرگ آسیا در ورزشگاه «اسپورتس کلاب» رسید ناراحت است.

اختلاف 75 پله‌ای این دو تیم در رنکینگ فیفا باعث شده بود بسیار انتظار بردی آسان را برای ژاپن در نخستین دیدارش در گروه B داشته باشند اما مسلما اردنی‌ها طرز فکر دیگری داشتند و تا آخرین لحظات بازی نیز از حریف قدرتمند خود پیش بودند تا اینکه در وقت اضافه دروازه‌شان باز شد و پیروزی را با تساوی عوض کردند. «حمد» با وجودی که از روحیه و میل به پیروزی بازیکنانش خوشحال بود نتوانست ناراحتی خود را بابت از دست دادن یک پیروزی بزرگ پنهان کند.

این مربی عراقی بعد از بازی گفت: «بازی خوبی بود و دوست دارم تشکر خودم را از بازیکنانم به خاطر نظم و سازماندهی‌ خوبشان درون زمین ابراز کنم. آنها با اعتماد به نفس بازی کردند و پیروزی دور از دسترس ما نبود. در مورد نتیجه به دست آمده باید بگویم این نتیجه می توانست خیلی بهتر از این باشد و با اینکه نتیجه بدی نیست اما باعث ناراحتی ما شد. گل دقایق آخر چیزی بود که ما انتظارش را نداشتیم و امید زیادی به کسب سه امتیاز این دیدار داشتیم.»
هرچند اردنی ها ناراحتند اما این نتیجه اصلا برای این تیم بد نیست، تیمی که امیدوار به بهبود رکورد شش سال پیش خود است، جایی که اردن موفق شد به مرحله یک چهارم نهایی جام ملتهای آسیا در چین صعود کند.
«حمد» معتقد است که نمایش بازیکنانش مقابل ژاپن آنقدر خوب بود که به آنها اعتماد به نفس لازم را برای دو دیدار بعدی مقابل عربستان و سوریه بدهد. او در این مورد گفت: «تیم ما نمایش بسیار معقولی داشت. ما به کسب سه امتیاز بسیار نزدیک بودیم اما ژاپنی ها در آخرین دقیقه آن را از ما گرفتند با این وجود نمی توانیم منکر نمایش خوب ژاپنی ها شویم. قبل از این بازی هم گفته بودم از اینکه در اولین دیدار با این تیم روبرو می شویم، خوشحالم. بازی بسیار سختی برای ما بود اما باعث افزایش روحیه ما برای بازیهای آینده شد.»

قدیمی 01-10-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

کاپیتان اردن جام ملت ها را از دست داد

حامد عقیل، کاپیتان یم ملی اردن، به دلیل مصدومیت زانو از ادامه مسابقات جام ملت های آسیا باز ماند.

عقیل بعد از بازی با ژاپن، یکشنبه شب مورد آزمایشات پزشکی قرار گرفت و MRI داد.
عقیل در نیمه دوم بازی مقابل ژاپن در جدال با ماکوتو هاسبه، مهاجم ژاپن، مصدوم شد و بعد از اتمام بازی با صندلی چرخ دار به بیمارستان منتقل شد.
قبل از انجام آزمایشات پزشکی او می گفت: « احساس خوبی ندارم. درد زیادی دارم».
عقیل که در خط دفاعی تیم اردن بازی می کند تا پایان بازی به خوبی از پس مهاجمان ژاپنی برآمد و تنها گل مایا یوشیدا در اوقات تلف شده بازی باعث شد تا بازی به تساوی کشیده شود. پسش از آن حسن عبدالفتاح اردن را یک بر صفر پیش انداخته بود.
در مبارزه با ژاپنی که 3 بار قهرمان آسیا شده است، مدافع اردن نظرش را در مورد نتیجه این چنین بیان کرد: « ما امروز بازی خوبی انجام دادیم، اما با گل دیرهنگام آن ها ما مجبور شدیم که 2 امتیاز از دست بدهیم و به یک امتیاز این بازی بسنده کنیم. مربیمان ما را به خوبی آماده کرده بود و ما فقط نقشه های او را در زمین اجرا کردیم. فکر می کنم نتیجه خوبی گرفتیم و من خوشحالم، اگرچه به دلیل مصدومیتم زیاد احساس خوبی ندارم».
اگرچه اردن به خاطر اشتباه باسم الفتحی، مدافعش، گل مساوی را دریافت کرد، اما عقیل معتقد است که آن ها می وانند به جمع 8 تیم پایانی راه یابند: « ما برای کسب یک امتیاز به این بازی نیامده بودیم. می خواستیم ببریم به این دلیل که می خواهیم به مرحله بعد راه یابیم. دریافت گل مساوی در دقایق پایانی برای ما خیلی نا امید کننده بود. در بازی بعد بیشتر تلاش می کنیم و سعی می کنیم عربستان را شکست دهیم. اما ما در برابر ژاپن هم خوب بازی کردیم، اگرچه 2 امتیاز را از دست دادیم».

قدیمی 01-10-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

سرمربی عربستان صعودی اخراج شد

Jose Peseiro

|ژوزه پسیرو، سرمربی تیم ملی عربستان صعودی، بعد از شکست این تیم در اولین بازی اش در جام ملت های آسیا قطر 2011 در روز یکشنبه، از سمتش برکنار شد.

دو گل دقایق 38 و 63 عبدالرزاق الحسین باعث شد تا تک گل دقیقه 60 الجاسم تنها از تلخی شکست عربستانی ها در اولین دیدارشان در جام ملت های آسیا بکاهد و عربستان در برابر سوریه شکست 2 بر یک را پذیرا باشد.
ناصر الجوهر، مربی محلی عربستانی ها، بعد از آن شکست هدایت تیم را بر عهده گرفت تا در باقی بازی ها تیم عربستان تحت مربی گری او بازی کند.
رئیس فدراسیون فوتبال عربستان، پرنس سلطان بن فهد، در تائید اخراج مربی پرتغالی، در تلویزیون گفت: « عملکرد تیم خیلی بد بود و ما می خواهیم تا قبل از آغاز دو بازی بعدی آن را درست کنیم».
پسیرو 50 ساله که در سال 2003-2004 دستیار مربی تیم رئال مادرید نیز بوده است، به محض اینکه سوریه در اولین بازی با تیمش به پیروزی رسید از سمتش برکنار شد. او در سال 2009 با هدف راه یابی عربستان به جام جهانی 2010 تیم را از الجوهر گرفت، اما آن ها در بازی حذفی آسیا مقابل بحرین شکست خوردند.
الجوهر همیشه حاضر حالا باید تمام تلاش خود را در کوناه ترین زمان بکند تا عربستانی ها تلخی شکست مقابل سوریه را فراموش کنند و خود را برای بازی 3 روز بعدشان مقابل اردن و 4 روز بعد از آن مقابل ژاپن آماده کنند.

قدیمی 01-10-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

سرمربي تيم ملي فوتبال عربستان قبل از اخراج: مستحق اين شكست نبوديم

سرمربي برکنار شده تيم ملي فوتبال عربستان بدشانسي را عامل شکست تيمش مقابل سوريه در نخستين ديدار در جام ملت هاي آسيا دانست.

از دوحه تيم ملي فوتبال عربستان در نخستين ديدار از گروه B جام ملت هاي آسيا مقابل سوريه به ميدان رفت و ناباورانه مقابل اين تيم با نتيجه 2 بر يک تن به شکست داد. نتيجه اي که به اخراج ژوزه پسيرو پرتغالي انجاميد.

پسيرو در پايان ديدار مقابل سوريه گفت: اين بازي اول در رقابت ها بود و هر دو تيم انگيزه زيادي براي پيروزي داشتند. در لحظاتي از بازي ما تيم برتر ميدان بوديم و کنترل بازي را در اختيار داشتيم. نيمه دوم توانستيم موقعيت هاي زيادي ايجاد کنيم اما فرصت هايمان با بدشانسي به گل تبديل نمي شد.

پسيرو ادامه داد: ما مستحق اين شکست نبوديم و نتيجه اي که گرفتيم واقعا من را ناراحت کرد چرا که در نيمه دوم کاملا اين فرصت براي ما فراهم شده بود که حتي بازي را با پيروزي پشت سر بگذاريم.

سرمربي پرتغالي تيم ملي فوتبال عربستان که ديگر سمت در اين تيم ندارد درباره دلايل شکست مقابل سوريه گفت: من سرمربي تيم هستم و بازيکنان را من انتخاب کردم به همين دليل اگر آنها در زمين اشتباهي مرتکب شوند من با آنها به صورت خصوصي صحبت خواهم کنم نه اين که در جمع کسي را مقصر قلمداد کنم. دوست ندارم درباره عملکرد تک تک بازيکنانم در يک جمع عمومي صحبت کنم. تيمي که مي بازد مربي آن اولين شخص مقصر است. من قبول دارم که بعضي از بازيکنان امروز خوب کار نکردند اما مطمئنم تلاش زيادي انجام دادند و نه صدرصد تلاششان بلکه 150 درصد تلاششان را در اين زمينه انجام دادند.
سرمربي تيم ملي فوتبال عربستان که در اين کنفرانس مطبوعاتي از اخراجش هنوز باخبر نشده بود، ادامه داد: ما اولين بازي خود را باختيم اما هنوز اميدواريم که در بازي هاي بعدي عملکرد بهتري داشته باشيم تا اين شکست جبران شود. اسپانيا در جام جهاني 2010 اسپانيا نخستين بازي خود را مقابل سوئيس واگذار کرد اما توانست به رقابت ها باز گردد و قهرمان شود. ما در نيمه دوم عملکرد قابل قبولي داشتيم و اميدوارم بتوانيم در بازي هاي بعدي هم اين نمايش را تکرار کنيم.

تيم ملي فوتبال عربستان که با شکست در نخستين ديدار خود در انتهاي جدول گروه B قرار گرفته در دومين ديدار پنج شنبه مقابل اردن به ميدان مي رود.

قدیمی 01-10-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

مربي سوريه: خودم هم فکرش را نمي کردم!

تيتا والريو، مربي تيم ملي سوريه در پايان ديدار تيمش مقابل عربستان که با شکست 1-2 عربستان همراه بود، در صحبتهايي اعلام کرد که مانند همگان از برد تيمش متعجب شده است.

سوریه با این برد به صدر جدول گروه بی رقابتهای جام ملتهای آسیا رسید.
عبدالرزاق الحسین دو بار دروازه عربستان را بازکرد تا سوریه به بردی تاریخی مقابل عربستان،نایب قهرمان دوره قبلی رقابتها دست یابد و شروع خوبی در این رقابتها داشته باشد.
والریو در پایان این مسابقه به خبرنگاران گفت:« اگر راستش را بخواهید خود من هم توقع چنین نتیجه ای را نداشتم ولی منتظر عملکرد خیلی خوبی از شاگردانم بودم.ما بازیکنان خوبی داریم و عملکرد بازیکنانم واقعا خیره کننده و تاثیرگذار بود.»
نکته جالب توجه اینجاست که والریو ماه گذشته هدایت تیم ملی سوریه را در دست گرفته است.این مربی رومانیایی ادامه داد:« ما بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشتیم؛ هر چند که من مدت کوتاهی است که با تیم هستم ولی ما ترکیب خوبی در تیممان داشتیم و این نکته کلیدی پیروزی ما در دیدار یکشنبه شب بود.»
مربی سوریه در ادامه گفت:« این پیروزی تنها یک شروع است و سخت ترین کار برای ما این است که با همین انگیزه و با ارائه بازیهای خوب در دیدارهای بعدی نیز به میدان برویم. ما به خوبی خودمان را برای بازیهای بعد آماده می کنیم.»
والریو در ادامه به این نکته اشاره کرد که به بررسی دقیق تیم عربستان پرداخته بوده:«من پیش از این دیدار، عربستان را به خوبی آنالیز کرده بودم.من می دانستم که آنها بازیکنان خوبی دارند و به خوبی تیم آنها را بررسی کرده بودیم.ترجیح می دهم در مورد نقاط ضعف آنها چیزی نگویم.حضور هواداران زیاد در ورزشگاه را هم دوست داشتم. عربستانی ها با 12 یار بازی می کردند و من می خواهم به آنها تبریک بگویم و امیدوار باشم که دردیدارهای بعدی ما هم از چنین حمایتی برخوردار باشیم.»
مربی44 ساله سوریه در بخش پایانی صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که با وجود نام بزرگ عربستان، این هم تنها «یک برد» بوده و در صورتی که تیمش مقابل ژاپن و اردن بلغزد، هیچ ارزشی نخواهد داشت:«این تنها اولین بازی ما بود و تمام تیمهای این گروه هنوز شانس صعود به دور بعد را دارند. ما شاید در میدان جنگ به پیروزی رسیدیم ولی هنوز جنگ را نبرده ایم. من در این بازه زمانی کوتاه نهایت تلاشم را به کار گرفتم تا انگیزه های روانی ،فیزیکی و تکنیکی بازیکنانم را افزایش دهم.»

قدیمی 01-10-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض اخبار گروه چهارم:عراق-ايران-امارات-كره شمالي

/جام ملت‌هاي آسيا- قطر/
كريم باقري به جمع ملي‌پوشان در قطر پيوست

خبرگزاري فارس: مشاور فني تيم ملي فوتبال روز گذشته به جمع ملي‌پوشان اضافه شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، روز گذشته كريم باقري به جمع ملي پوشان در دوحه اضافه شد و در تمرين عصرگاهي نيز شركت كرد.
در اين تمرين كه از ساعت 19 در زمين تمرين شماره يك ورزشگاه الغرافه برگزار شد، بازيكنان يك تمرين شاداب و پرتحرك را زيرنظر افشين قطبي سرمربي و ساير مربيان پشت سر گذاشتند. رييس و دبير فدراسيون از نزديك شاهد تلاش ملي پوشان كشورمان بودند.
در پايان اين جلسه تمرين، اعضاي تيم ملي به مناسبت بيست و هفتمين سالگرد تولد محمد نوري يكي از بازيكنان تيم، جشن كوچكي برپا كرده و جواد نكونام از سوي همه، هديه اي به وي اهدا كرد.
تمرين بعدي تيم ملي كشورمان كه خود را براي ديدار روز سه شنبه برابر عراق آماده مي كند، ساعت 19 امروز انجام خواهد شد.
تيم ايران صبح امروز تمرين ندارد. همچنين از امروز طبق نظر سرمربي تيم ملي، جلسات تمرين تنها براي 15 دقيقه نخست براي خبرنگاران و نمايندگان رسانه ها باز است و پس از آن تمرين در پشت درهاي بسته انجام مي شود.
قدیمی 01-10-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

تغییرات در ترکیب تیم امارات

امارات 3 بازیکن را در لیست 23 نفره تیمش تعویض کرد.
تغییرات در لیست 23 نفره هم گروه ایران به شرح زیر است:
1- محمد فاوزی جوهر فرج عبدالله جایگزین محمد احمد علی غریب جمعه شد
2- سعید حسن سلیم الکس الاوانی جایگزین عبدالعزیز حسین مبارک البلوشی شد
3- عمر عبدالرحمن الراقی العمودی جایگزین احمد جمعه انبار الاریمی النیبی شد
قدیمی 01-10-2011
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

تيم ملي ايران با لباس قرمز در مقابل عراق به ميدان مي رود

تيم ملي ايران بر اساس جلسه هماهنگي پيش از بازي با عراق با لباس قرمز به ميدان مي‌رود.

جلسه هماهنگي پيش از بازي تيم‌هاي گروه چهارم جام ملت‌هاي آسيا با حضور نمايندگان تيم‌هاي ايران، عراق، امارات و کره‌شمالي امروز برگزار شد.
در پايان اين جلسه که مسئولان تيم ملي و در راس آنها اصغر حاجيلو، سرپرست تيم‌ملي و خسرو والي‌زاده، مدير رسانه‌اي تيم ملي حضور داشتند، مقرر شد تيم ايران مقابل عراق با لباس قرمز به ميدان برود.

پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)