اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود |

04-09-2012
|
 |
مدیر بخش ورزش
|
|
سپاسها: : 7,242
6,424 سپاس در 3,063 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مربی تحمیلی نیستم/ کیروش حرف میزند تا همه چیز شفاف شود
منصوریان در گفتوگو با فارس:
مربی تحمیلی نیستم/ کیروش حرف میزند تا همه چیز شفاف شود
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم زیر ۲۲ سال ایران گفت: من مربی تحمیلی نیستم و برای کار خودم نظم دارم.
علیرضا منصوریان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اینکه او انتخاب علی کفاشیان است یا کارلوس کیروش گفت: این چه سوالی است که میپرسید؟ انتخابی که صورت گرفته با نظر کیروش بوده است. کیروش یکی دو روز دیگر میآید جواب سوالتان را میدهد و همه چیز را شفاف خواهد گفت. البته من بعد از صحبت با کیروش قرار شد که سرمربی باشم.
وی در مورد ناراحتی مارکار آقاجانیان از برکناریاش گفت: آقاجانیان از دوستان من است و من در این مورد حرف نمیزنم. من مربی تحمیلی نیستم و آنهایی که من را میشناسند میدانند که من نظم دارم و کیروش هم امروز و فردا میآید جواب سوال شما را هم خواهد داد.
منصوریان تصریح کرد: من برای کمک آمدهام و زمانی هم که سرمربی تیم امید بودم همین برنامه را داشتم و بهتر است بیشتر در مورد آینده صحبت کنیم.
|

04-10-2012
|
 |
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
برگزاري ديدار ايران - امارات در العين
مسئولان فدراسيون فوتبال امارات شهر العين را به عنوان محل ديدار تدارکاتي تيم ملي فوتبال امارات و ايران انتخاب کردند.
خسرو والی زاده در گفتگویی در مورد آخرین اخبار در خصوص دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و امارات ضمن بیان مطلب فوق گفت: بازیکنان دعوت شده برای حضور در این مسابقه روز شنبه 26 فرودینماه در اردوی تیم ملی خود را به کادر فنی تیم ملی معرفی کرده و صبح روز27 فرودینماه یک جلسه اردو در کمپ تیمهای ملی برگزار خواهد شد.
وی اضافه کرد: کاروان تیم ملی ایران ساعت 20 یکشنبه فرودینماه راهی امارات شده و پس از ورود به شهر دبی، بلافاصله راهی شهر العین میشود که با اعلام مسئولان فدراسیون فوتبال امارات دیدار تیم ملی با امارات در ورزشگاه این شهر برگزار خواهد شد.
مدیررسانهای تیم ملی همچنین تاکید کرد: تیم ایران روز 28 فروردینماه نخستین و تنها تمرین خود را در شهر العین برگزار کرده و ساعت 19 روز 29 فرودینماه به مصاف تیم امارات خواهد رفت.
وی با اشاره به اینکه بعد از این بازی تیم ملی به دلیل طی مسافت شهرهای العین تا دبی به پرواز شب همان روز نمیرسید، اظهار داشت: طبق هماهنگی صورت گرفته، تیم ملی ساعت 13:30 دقیقه روز 30 فرودینماه از دبی به تهران بازخواهد گشت.
والیزاده با بیان اینکه کیروش روز پنجشنبه به ایران باز میگردد، در پایان گفت: سرمربی تیم ملی ایران بلافاصله پس از حضور در ایران برای تماشای دیدار سپاهان با پرسپولیس به اصفهان میرود. ضمن اینکه طی روزهای آینده گاسپار و سیموئز هم به ایران باز میگردند.
|

04-10-2012
|
 |
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
پیراهن مسی به کفاشیان رسيد/ عکس
پیراهن مسی به کفاشیان رسيد/ عکس
در پایان این جلسه پیراهن باشگاه بارسلونا با نام کفاشیان از سوی ساندرو راسل رئیس باشگاه بارسلونا به رئیس فدراسیون فوتبال ایران اهدا شد.
سایت فدراسیون فوتبال نوشت:
نشست مشترک رئیس فدراسیون فوتبال و نماینده مدارس فوتبال بارسلونا در ایران امروز صبح در دفتر رئیس فدراسیون فوتبال برگزار شد.این نشست با حضور کفاشیان، ترابیان، حسینی و مجید نیرومند نماینده مدارس فوتبال بارسلونا در ایران و همچنین نماینده شرکت مدیا پرو و دیگر نمایندگان این شرکت برگزار شد.
در ابتدای این نشست ترابیان با خوشامدگویی به میهمانان گفت:« دعوتنامه ای است که از باشگاه بارسلونا آمده خطاب به رئیس فدراسیون فوتبال است و حاوی نکات مهمی است.همچنین یکی از شبکه های تلویزیونی اسپانیا که فعال در زمینه اسپانسرینگ است برای پخش تلویزیونی رقابتهای فوتبال ایران قصد مذاکره دارد.»
در ادامه جلسه مجید نیرومند درباره نامه ارسالی باشگاه بارسلونا گفت:« ساندرو راسل رئیس باشگاه بارسلونا در نامه ای به شما، انتخاب دوباره رئیس فدراسیون فوتبال ایران را تبریک گفته و معتقد است این انتخاب نوعی جهش در فوتبال ایران است چراکه ثبات مدیریت در فوتبال ایران اتفاق افتاده که می تواند باعث پیشرفت فوتبال شود. فدراسیون فوتبال اسپانیا 12 سال است که رئیس فدراسیون فوتبالش تغییر نکرده و به همراه شما عضو کمیته فوتسال فیفاست.»
وی ادامه داد:« در این نامه که از سوی رئیس باشگاه بارسلونا ارسال شده در خصوص نزدیکی روابط و همکاری های دوجانبه به نکات مهمی اشاره شده که البته ازعلی کفاشیان دعوت شده تا به باشگاه بارسلونا بیاید و از نزدیک از این باشگاه بازدید کند و مذاکرات رو در رویی را با رئیس باشگاه بارسلونا داشته باشد.»
در پایان این جلسه پیراهن باشگاه بارسلونا با نام کفاشیان از سوی ساندرو راسل رئیس باشگاه بارسلونا به رئیس فدراسیون فوتبال ایران اهدا شد.
|

04-11-2012
|
 |
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
واکنش کفاشیان به حرفهای رویانیان
واکنش کفاشیان به حرفهای رویانیان
کفاشیان گفت : دست پشت پرده کجا بود. علی کفاشیان رئیس فدراسیون است و کمیته انضباطی یک جای مستقل. 4،5 تا قاضی هستند که دور هم می نشینند و برای اینجور موارد حکم می دهند. حالا اگر باشگاه پرسپولیس اعتراض دارد، می تواند به استیناف اعتراض کند. واقعا من چکاره هستم آقای رویانیان؟
خبرآنلاین: علی کفاشیان درباره تمام بحث های فوتبال حرف زد. درباره اسپانسر، در آمدزایی، حق پخش، رابطه با وزیر و....
*در 90 این هفته غوغایی شد سر ماجرای پرسپولیس. آقای رویانیان که اینقدر دوست شماست، از دست های پشت پرده در فدراسیون فوتبال گفت.
آخر من چه بگویم. اصلا در این باره حرف نزنم بهتر است. آخر من چه کاره ام؟ دست پشت پرده کجا بود. علی کفاشیان رئیس فدراسیون است و کمیته انضباطی یک جای مستقل. 4،5 تا قاضی هستند که دور هم می نشینند و برای اینجور موارد حکم می دهند. حالا اگر باشگاه پرسپولیس اعتراض دارد، می تواند به استیناف اعتراض کند. واقعا من چکاره هستم آقای رویانیان؟ آنجا رئیس خودش را دارد و ما هم به استقلال کمیته انضباطی احترام می گذاریم. انصافا این کمیته انضباطی ما از کسی حرف شنوی ندارد. یعنی اینطور نیست که فلانی چه می گوید، آن یکی چه می گوید و طبق آن رای بدهد. بنده به استقلال کاری کمیته انضباطی ایمان دارم. متاسفانه فوتبال ما همه اش شده دعوا. این با آن... در 90 دیدید که چند نفر با هم دعوا کردند...
*البته این واقعیتی است. شما هم که روحیه تان حساس...
واقعا چرا همه اش دعواست؟ البته مردم این چیزها را دوست دارند و نمی شود کتمان کرد. خود روزنامه ها هم همینطور هستند. الان مردم در این یکی دو روز هی می گویند دیدی بازی پرسپولیس چی شد، داور اینطوری شد، طرفداران آنطوری کردند. می دانید، این تبدیل شده به جذابیت فوتبال برای همه. اگر فوتبال بخواهد ساده و بدون هیچ خبری و ماجرایی پیگیری شود، آنوقت مردم اصلا سمتش می آیند؟ قطعا نه.
*رفعتی داور بازی پرسپولیس و داماش هم خداحافظی کرده.
بله من هم شنیدم و در اخبار دیدم. اما کلا داور یک کار غیر حرفه ای کرده و بازی را تعطیل کرده. به نظر خود من باید اجازه می داد آن یک دقیقه هم برگزار شود. ولی جو استادیوم های ما هم زیاد خوب نیست...
*به نظرتان خداحافظی کرده، برمی گردد؟
بله، داوری در خون بعضی هاست. به نظر من آقای رفعتی هم به زودی برمی گردد.
*الان سر همین بحث رای بازی نساجی و استقلال صنعتی بحث زیاد است. کمیته انضباطی اینقدر تعلل کرد که دو هفته مانده به پایان رقابت ها هنوز رای نداده است. واقعا تصور نمی کنید باید رای این بازی رودتر از اینها صادر می شد که اینقدر جنجالی نشود؟
اتفاقا آقای حسن زاده این پرونده را آوردند پیش من که به آن یک نگاهی انداختم. اگر رای اعلام نشده به خاطر کاستی مدارک بوده ولی الان مدارک کامل شده. بندگان خدا مشکل داشتند. تیم نساجی را می گویم. اینها ساعت 5 پرواز داشتند ولی ساعت 7 رسیده اند فرودگاه. این هم به خاطر بارش شدید برف بوده. بعد رفته اند دنبال اینکه یک پرواز چارتر کنند ولی آن هم نشده. همه این مدارک موجود است. ولی متاسفانه شرایط طوری شده که الان سرنوشت بعضی از تیم ها بسته به این بازی دارد. جوری شده که سرنوشت دو تیم صعود کننده و تیم های سقوط کننده هم به این بازی ربط دارد!(خنده)
*خب بحث ما همین است. اگر مدرک نداده اند، چه دلیلی دارد که کمیته انضباطی منتظر بماند تا کار به اینجا بکشد.
روی پرونده ناقص که نمی شود رای داد ولی من قبول دارم که رای این بازی خیلی مهم است. قطعا بازی استقلال صنعتی و نساجی تکرار می شود.
*کلا در لیگ یک زیاد داستان دارید...
بله، پارسال هم همین مشکلات را داشتیم. سر همان تیم گسترش فولاد تبریز. این از بدشانسی ماست. بنده به عنوان رئیس که نمی توانم در این باره تصمیم بگیرم. کمیته انضباطی را داریم که روی قانون رای می دهد...
*الان همین ماجرای توزی تراکتورسازی هم برای شما داستانی شده.
البته کمیته انضباطی قرار است در این باره اطلاعاتی به من بدهد.
*برسیم به بحث اسپانسر برای تیم ملی. الان چه کاری کرده اید؟
اتفاقا دنبال اسپانسر خوب هستیم. داریم با دو سه شرکت مذاکره می کنیم. انشاءالله به زودی اخبار خوبی در این زمینه می دهیم.
*این روزها حرف و حدیث زیادی درباره قطع شدن بودجه فدراسیون وجود دارد. واقعا اینطور است؟
از دست شما رسانه ها. فضا اصلا آن طوری نیست که فکر می کنید. ما اتفاقا با وزیر دیدار خیلی خوبی داشتیم. ما اگر 30 میلیارد تومان بودجه داشته باشیم می توانیم تمام کارها را انجام بدهیم.
حتی زیر ساخت ها را درست کنیم. برای تیم ملی 5،6 میلیارد تومان کافی است برای زیر ساخت ها هم رقمی حدود همین مبلغ. بقیه خرج هزینه تیم های دیگر می شود. الان تنها هزینه سنگینی که ما داریم پرداخت پول مربیان است که با دلار امروز، کلی رقم شان بالا رفته است. یعنی نزدیک به 7 میلیارد تومان برای ما هزینه دارد. آقای عباسی هم که اعلام کردند در کنار ما خواهند بود و این بحث هایی که در رسانه ها می شود، درست نیست. بودجه در اختیار ما قرار می گیرد. آقای عباسی تا الان به فوتبال خیلی لطف داشتند و آنطور که خودشان گفتند، تیم ملی برایشان اهمیت زیادی دارد.
*در دیداری که داشتید، درباره اش حرف زدید؟
نه زمانی نداشتیم ولی به هر حال جلسه خوبی بود و حرف های خوبی هم زدیم. اصلا مشکلی نیست و همه چیز خوب است.
*ظاهرا به این نتیجه رسیده اید که اگر حق پخش تلویزیونی را درست و حسابی بگیرید، دیگر مشکلی نخواهید داشت.
در این باره هم بحث هایی داشته ایم و قرار است مکاتباتی کنیم. فعلا خبر زیادی نیست.
*تیم ملی در جام جهانی چه مارکی به تن می کند؟
ما دو گزینه داریم که یکی پوما است و یکی هم آل اشپورت. مشغول مذاکره با این دو برند هستیم. به امید خدا به زودی قراردادی با یکی از آنها خواهیم بست. هر دو مارک برای ما خوب است. آل اشپورت بد نیست و کیفیت مناسبی دارد ولی به هر حال پوما برندتر است. حالا داریم در این زمینه مذاکره می کنیم. پوما اگر بخواهد برای ما لباس بیاورد، برایش هزینه زیادی دارد. به هر حال آنها باید از گمرک وارد کنند و دو سه برابر پول بدهند. ما هم پیشنهاد دادیم که اشکالی ندارد، اصلا پارچه را بفرستید ایران خودمان لباس های تیم ملی را می دوزیم.
*در ایران؟
بله، از این چینی ها که بهتر می دوزیم! همین که برش بدهند کافی است. اینقدر خیاط خوب داریم در ایران.
*مثل جریان لگیا دیگر، در خیاطی آن مربی معروف!
چه اشکالی دارد. وقتی لباس نباشد، ما چاره ای داریم؟ آنوقت لباس نبود و ما قرارداد داشتیم. مجبور بودیم یک پیراهنی در داخل ایران بدوزیم و مارک لگیا را بزنیم رویش. الان این ماجرای وارد کردن لباس کلا برای ما کمی دردسرساز شده. مثلا فیفا اعلام کرده که داوران ما باید حتما یک ست لباس بپوشند که در خارج از ایران قیمتش زیاد نیست ولی برای ما هر ست در می آید 200، 300 هزار تومان. همین چیزها کار ما را سخت می کند.
*راستی شما پول هایتان را از فیفا و afc چطور می گیرید؟ راهی پیدا نکردید؟ در صورت صعود، پول جام جهانی را چطور می خواهید از فیفا بگیرید؟
مشغول مکاتباتی هستیم و شما زیاد نگران نباشید. به نظرم تا آن وقت خیلی چیزها حل می شود و ما دیگر این مشکلات را نخواهیم داشت.
*مطمئن هستید؟
امیدواریم.
*ماجرای این پول afc هم جالب شده. می گویند یک خبرنگاری در آمریکا مدعی شده که پول را باید به او بدهند به عنوان غرامت!
من هم شنیدم، مگر داستانش چه بوده؟
*انگار در لبنان انفجاری شده و او داشته فرار می کرد که دستگیر شده و ...
اگر فرار می کرده پس دونده است دیگر. انفجار شده و او دویده پس یک دونده را گرفته اند! باید غرامت را فدراسیون دو و میدانی بدهد، چرا سراغ ما آمده(خنده) حالا ما این وسط چه کاره هستیم.(دقیقا در همین لحظه موبایل کفاشیان زنگ می خورد و پشت خط نیز افشین داوری، رئیس فدراسیون دو و میدانی است که خود رئیس هم جا می خورد و می گوید: عجب حلال زاده است. او در این تماس تلفنی داستان را برای رئیس دو و میدانی هم تعریف می کنند و فضایی خوشحال در اتاق دو رئیس حکمفرما می شود!)
*این پول خیلی می تواند کمک حال شما باشد، به ویژه در این بی پولی.
اتفاقا ما خیلی وضعمان بد نیست. پول سفرهای خارجی برای بازی های مقدماتی را که فیفا می دهد. خودش بلیت می فرستد و مابقی چیزها را اوکی می کند. می ماند اردوها و بازی های تدارکاتی که آنها را هم با کمک وزارتخانه و اسپانسری که خواهیم گرفت، تامین می کنیم.
*علی کریمی هم به خبرورزشی گفته بود اگر مشکل زیاد است، برای تیم ملی گلریزان بگذارند و مردم کمک کنند.
(خنده) بابا کار تیم ملی هیچوقت به گلریزان نمی رسد. از دست شما رسانه ها. وضع ما خیلی هم بد نیست. آنطوری نیست که فکر می کنید.
|

04-15-2012
|
 |
کاربر فعال
|
|
سپاسها: : 1,057
1,792 سپاس در 899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
درخواست فدراسیون فوتبال ایران از فیفا
فوتبال ملی - لغو بازی دوستانه ایران – امارات، نمونه بارز دخالت دولت امارات در فوتبال است.
به گزارش خبرآنلاین؛ وزارت ورزش قصد داشت علی کفاشیان را برکنار کند. بعد از انتخابات اسفندماه نیز این عزم جزم شد. فیفا به محض اینکه چنین بویی استشمام کرد، سریعا به فدراسیون فوتبال ایران نامه ای نوشت که اگر خبری است، تعلیق در راه است. کفاشیان هم در سفر به مالزی مجبور شد به طور مفصل به سرپرست کنفدراسیون فوتبال آسیا و کمیته حقوقی توضیحاتی بدهد. ایران، در آن مدت تا مرز تعلیق رفت و برگشت ولی حالا اتفاقی رخ داده که ایران، مدعی تعلیق است. ماجرا هم از سه روز پیش آغاز شد؛ وقتی فدراسیون فوتبال امارات به صورت یکطرفه بازی دوستانه با ایران را لغو کرد.
شواهد جای هیچ تردیدی را باقی نمی گذارد که لغو این مسابقه به دلیل دخالت سیاست در فوتبال است. موضوعی که باعث شد تا فدراسیون فوتبال ایران نامه ای تنظیم کند که خطاب آن فیفا باشد و کشور مورد نظر نیز امارات. دولت امارات، به دلیل سفر رئیس جمهور ایران به ابوموسی مسابقه دوستانه 29 فروردین را لغو کرده، در حالیکه طبق اساسنامه فیفا، به هیچ وجه دولت اجازه دخالت در امور فوتبال را ندارد. خود فیفا تلاش کرده همواره به این قانون پایبند باشد و این پایبندی در جام جهانی 2006 نیز اثبات شد؛ وقتی قدرت های سیاسی دنیا هم خواهان حذف ایران از جام جهانی شدند. ولی سپ پلاتر در همان زمان اعلام کرد فوتبال و سیاست دو مقوله جدا هستند.
اما اماراتی ها با لغو سیاسی بازی روز 29 فروردین ثابت کردند چقدر سیاست در فوتبال شان نقش دارد. این موضوع از بابت دیگری نیز برای فدراسیون قابل اثبات و آن به اتفاقات آینده فوتبال قاره مربوط می شود. با این حال کفاشیان و فدراسیونش، به دلیل سلسله مراتبی که وجود دارد، هنوز نامه اعتراض آمیز خود را به فیفا ارسال نکرده اند. رابطه ایران و امارات در ماههای اخیر رابطه ای سینوسی بوده. به همین دلیل بعد از تنظیم نامه فدراسیون فوتبال مبنی بر برخورد فیفا با امارات به دلیل دخالت سیاست در فوتبالش، ابتدا این نامه به وزارت خارجه ارسال شد. هنوز این وزارتخانه پاسخی به فدراسیون فوتبال نداده است ولی ظرف یک دو روز آینده قرار است این اتفاق رخ دهد. اگر به سابقه باشد، بی شک وزارت خارجه مانع از ارسال این نامه خواهد شد چرا که ممکن است به زودی دوباره این ارتباط برقرار شود. محمد مهدی نبی دبیر کل فدراسیون که این نامه را به وزارت خارجه ارسال کرده، در این باره توضیح زیادی نمی دهد و در گفت و گو با خبرورزشی تاکید می کند، علاقه ای ندارند این موضوع رسانه ای شود. اما آنچه که پیداست، فدراسیون در نامه خود از فیفا درخواست کرده به یک شکل به کشورها نگاه کند و اگر قرار به اجرای قانون باشد، فوتبال امارات به دلیل دخالت شخص ثالث، باید تعلیق شود.
کاربران زیر از SOHRAB_HAZHII به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
|
|

04-16-2012
|
 |
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
کيروش: اجازه دهيد به حريفان تيم ملي فکر کنم
دوشنبه 28/01/1391 17:28
افرادي در کار هستند که اهميت جام جهاني را نميدانند کيروش: اجازه دهيد به حريفان تيم ملي فکر کنم
سرمربي تيم ملي ايران در پاسخ به اين سوال که گفته شده سرمربي چلسي از او براي شکست دادن بارسا کمک خواسته، گفت: به جاي اين حرفها اجازه دهيد به حريفان تيم ملي فکر کنم.
به گزارش خبرگزاری فارس، کارلوس کیروش پیش از آغاز تمرین عصر تیم ملی فوتبال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شایعات زیادی مطرح میشود، اما به آنها توجه نکنید. شما میتوانید با من حرف بزنید و تمام مسایل را از من بپرسید. مهمترین مسئله این است که جام جهانی 30 روز دیگر برای ایران شروع میشود و همه باید بیدار و هوشیار باشیم و سعی و تلاش کنیم تا به مشکلی نخوریم.
کیروش در مورد اینکه او ترجیح میداده مارکار آقاجانیان سرمربی تیم زیر 22 سال باشد یا علیرضا منصوریان اظهار داشت: این سوال اشتباهی است، دلیلش را هم میگویم. سوال درست و اصلی فوتبال ایران است اینکه چرا ما 6 ماه زمان را در آن از دست دادیم؛ این باید سوال اصلی باشد نه اینکه منصوریان سرمربی باشد یا مارکار! مهم این نیست، مهم این است که یک سال پیش که ما کار را تعیین و کار را آغاز کردیم آن کار باید ادامه پیدا میکرد ولی اتفاقی که رخ داد این بود که 6 ماه را از دست دادیم و باید کار را جلو ببریم.
اکنون هم باید همین کار را کنیم، مهم این نیست که ماکار آقاجانیان یا منصوریان سرمربی باشند. ماکار آقاجانیان اکنون در تیم بزرگسالان است و علیرضا منصوریان در تیم زیر 22 سال و برنامهها در حال اجرا است. باید کاری را که شروع کردهایم با قدرت ادامه دهیم.
وی در مورد اینکه مسئولان فدراسیون فوتبال هم مثل او دغدغه صعود به جام جهانی را دارند یا نه گفت: بله آنها هم دغدغه دارند و کار در مسیر درست در حال پیشرفت است.
کیروش در مورد اینکه به غیر از دژاگه افراد بازیکنان دیگری هم در خارج از ایران برای دعوت به تیم ملی زیرنظر دارد یا نه گفت: من ترجیح میدهم در این مورد کمتر صحبت و بیشتر عمل کنم. بازیکنانی موردنظر من هستند اما تا زمانی که کار را با آنها تمام نکنیم مسائل را بیان نمیکنم. البته چیزی برای پنهان کردن نداریم اما باید مسائل را در زمان مناسبی مطرح کرد. ما پس از آنکه کارمان با آن بازیکنان قطعی شد آنها را میگوییم.
کیروش در مورد لغو بازی با امارات اظهار داشت: من در این مورد نظری ندارم. تمام مسئولان فدراسیون تلاش خود را انجام میدهند و گاهی اوقات مسائل غیرقابل پیشبینی به وجود میآید. بهتر است ساده فکر کنیم و مسائل را پیچیده نگاه نکنیم. ما یک ماه دیگر باید برای جام جهانی تلاشمان را آغاز کنیم و جام جهانی 2014 برای ایران 28 روز دیگر و قبل از 2 بازی در خرداد ماه آغاز میشود.
وی ادامه داد: 15 می 2012 آغاز جام جهانی برای ایران است اما متاسفانه کسانی که در کار هستند متوجه این مسئله نیستند. 2 بازی اول ما خیلی مهم است و کادر فنی و بازیکنان قبل از این مسابقات میخواهیم به یک اردو برویم اردویی که احتمالا در ترکیه برگزار خواهد شد تا خود را برای مسابقات جام جهانی آماده کنیم تا آن زمان فقط 3 هفته دیگر وقت است و باید بازیکنان را آماده کنیم و زمانی را از دست ندهیم.
وی با اشاره به اردوی برگزار شده تیم ملی عنوان کرد: اردویی هم که اکنون برگزار شده با همین هدف است اینکه بازیکنانی که میتوانند به تیم ملی کمک کنند را زیرنظر بگیریم و برای فهرست نهایی آنها را انتخاب کنیم. بازیکنانی که امروز در اردو هستند میتوانند خودشان را نشان دهند تا حرفی برای لیست نهایی داشته باشند.
کیروش تصریح کرد: البته به غیر از انتخاب لیست نهایی تیم ملی مسایل مهم دیگری هم هست. مسایلی مانند برنامهریزیهای مختلف، انتخاب هتل، محل برگزاری اردو، زمان پروازها و ...
با توافقی که با فدراسیون داشتهایم 15 میماه با تمام بازیکنان تیم ملی در ترکیه اردو خواهیم زد. همچنین هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال موافقت کرده که ملیپوشان از نظر برنامه پزشکی و درمانی زیرنظر کادر پزشکی تیم ملی باشند.
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در مورد اینکه او در جلسهای به کفاشیان به خاطر لغو بازی با امارات اعتراض کرده گفت: باید بابت پرسیدن این سوال تشکر کنم و خیلی خوشحال هستم که این سوال را میپرسید چون فرصتی برای خندیدن با هم پیدا میکنیم. این حرفها و این داستان بیشتر برای یک شوی کمدی است و من با وجود آنکه سایت فدراسیون هم به آن جواب داده به این سوال جواب دادم تا با هم بخندیم.
سرمربی تیم ملی ایران درباره حضور عبدالله ویسی در تمرین امروز تیم ملی گفت: نه تنها از ویسی که از همه مربیان دیگر تشکر میکنم. تمام مربیان تیمهای باشگاهی با ما همکاری خوبی داشتهاند و قدم همه آنها بر روی چشم ما هم مربیان لیگ برتری و هم مربیان سایر باشگاهها حمایت خوبی از تیم ملی داشتند و آنها باید خودشان را در موفقیت تیم ملی شریک بدانند.
وی در پاسخ به این سوال خبرنگاری که پرسید به سرمربی چلسی توصیه شده برای شکست بارسا از شما مشورت بگیرد گفت: اجازه بدهید تمرکز من بر روی ازبکستان و قطر باشد و مشکلات خودم را حل کنم و به مشکلات دیگران کاری نداشته باشم.
کارلوس کیروش در پاسخ به این سوال خبرنگار فارس که پرسید شما به آندرانیک تیموریان برنامه تمرینی دادید و این مسئله باعث دلخوری باشگاه استقلال از شما شد گفت: این سوال خیلی مهم است اما اجازه دهید آن را به طور کلی پاسخ دهم. ما با هیچ باشگاه یا تیمی مشکل نداریم، نمیخواهیم مشکل هم داشته باشیم. یک چیز را روشن و شفاف بگویم اینکه من هیچ تصمیمی را بدون موافقت فدراسیون دبیرکل، هیئت رئیسه فدراسیون و مسئولان لیگ تصمیمی را نهایی نمیکنم و طبق تائید هیئت رئیسه فدراسیون اولویت و ارجحیت با تیم ملی است. این مسئله از روز اولی که من آمدم مطرح شد که اولویت تیم ملی است.
وی ادامه داد: وقتی 3 دکتر و جراح در ایران نظر میدهند که یک بازیکن نباید بازی کند بعد میبینم آن بازیکن یک هفته بعد 90 دقیقه بازی تیم باشگاهیاش بازی کرده در حالی که من به خاطر نظر پزشکان او را به تیم ملی دعوت نکردهایم این مسئله را به رئیس فدراسیون میگویم تا عملی انجام دهم.
سرمربی تیم ملی تصریح کرد: به خاطر همین مسئله توافق کردیم که کادر پزشکی باشگاهها با کادر پزشکی تیم ملی تعامل داشته باشد و ملی پوشان اصلی زیرنظر کادر پزشکی تیم ملی باشند. این همکاری و تعامل معنایش آن نیست که ما زور بگوییم یا بخواهیم نظر خود را تحمیل کنیم بلکه ما باید به دنبال راهحل باشیم تا مشکلات را برطرف کنیم.
سرمربی تیم ملی ایران تاکید کرد: وقتی من تجربه 32 ساله خود را از فوتبال بینالمللی به یک بازیکن میگویم و نظر شخصیام را به او میگویم این بازیکن است که برنامه من را اجرا میکند و دیگر تقصیر من نیست.
وی افزود: باید به فکر سلامتی بازیکنان باشیم، در این زمینه مسئلهای مطرح شده اینکه بهتر است من بینالمللیتر رفتار کنم باید بگویم از دنیایی که من از آن میآیم که یک دنیای بینالمللی است وقتی 3 پزشک به یک بازیکن میگویند بازی نکند در عرصه بینالمللی آن بازیکن را بازی نمیدهند و من به این مسئله افتخار میکنم که نظر 3 دکتر را در مورد بازیکن مصدوم اجرا کنم و به این نظر پزشکان احترام میگذارم.
ویرایش توسط mohammad.90 : 04-16-2012 در ساعت 07:15 PM
|

04-16-2012
|
 |
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
کد خبر : 70398 زمان ارسال : دوشنبه 28/01/1391 13:33
13 ارديبهشت بازي تدارکاتي ايران با موزامبيک
مدير رسانهاي تيم ملي گفت: بازي ايران و موزامبيک شايد در شهرستان برگزار شود.
خسرو والی زاده در مورد تمرین صبح تیم ملی و اینکه کیروش بار دیگر خبرنگاران را به محل تمرین راه نداده است، عنوان کرد: این مسئله ربطی به من پیدا نمی کند و خود کیروش چنین تصمیمی گرفت. تمرین صبح در سالن آمادگی جسمانی آکادمی فوتبال بود و مربیان می خواستند که وضعیت بدنی بازیکنان را بدانند.
وی در مورد اینکه گفته می شود بازی تیم ملی با موزامبیک شاید در ورزشگاه آزادی برگزار نشود، گفت: با توجه به حضور تیم های استقلال و پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا شاید این بازی را نتوانیم در ورزشگاه آزادی برگزار کنیم و کیروش به فدراسیون پیشنهاد داده که بازی در شهرستان برگزار شود. بازی در ورزشگاه انقلاب کرج یکی از این پیشنهادها بوده اما هنوز چیزی قطعی نیست.
قرار است تیم ملی 13 اردیبهشت بازی تدارکاتی با موزامبیک داشته باشد.
تمرین عصر تیم ملی نیز ساعت 16 در کمپ تیم های ملی برگزار می شود.
|

04-18-2012
|
 |
کاربر فعال
|
|
|
|
پیروزی تیم ملی
پیروزی تیم ملی مقابل تیم دویست و دوم جهان / ۱۰ نفره شدن ایران به خاطر نداشتن بازیکن تعویضی!
پیروزی تیم ملی مقابل تیم دویست و دوم جهان / ۱۰ نفره شدن ایران به خاطر نداشتن بازیکن تعویضی!
فوتبال ملی - ایسنا نوشت:
تيم ملي فوتبال ايران موفق شد تيم ملي موريتاني را با نتيجه 2 بر صفر شكست دهد و اين در حالي بود كه بارش شديد باران باعث شد معدود تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادي، اين محل را ترك كنند و در جشن پيروزي مليپوشان غايب باشند.
ديدار دوستانه تيمهاي ملي فوتبال ايران و موريتاني در حضور حدود 200 تماشاگر در ورزشگاه آزادي برگزار شد و ايران با گلهاي قاسم دهنوي و كريم انصاريفرد تيم 202 جهان را شكست داد.
ايران بازي را با محسن فروزان (دروازهبان)، احسان حاج صفي(كاپيتان)، اميرحسين صادقي، شجاع خليلزاده، حسين ماهيني، قاسم حداديفر، قاسم دهنوي، ميلاد زنيدپور، كريم انصاري فرد، يعقوب ابراهيمي و محمد غلامي شروع كرد.
در تنها صحنه 20 دقيقه ابتدايي اين بازي كه بسيار كسل كننده بود محمد غلامي يك موقعيت تك به تك را به راحتي از دست داد.
دقيقه 21 بار ديگر غلامي روي سانتر كريم انصاري فرد صاحب موقعيت شد اما ضربه سر خود را به زمين كوبيد و خود نيز نقش بر زمين شد.
دقيقه 27 قاسم دهنوي داخل محوطه جريمه صاحب موقعيت بسيار خوبي شد كه ميتوانست با يك پاس عرضي كريم انصاري فرد يا احسان حاج صفي را در موقعيت گلزني قرار دهد اما با بيدقتي توپ را به آسمان فرستاد.
دقيقه 31 بار ديگر قاسم دهنوي اين بار روي سانتر احسان حاج صفي صاحب فرصت گلزني شد و توانست اولين گل بازي را به سود ايران به ثمر برساند.
دقيقه 33 انصاري فرد و حاج صفي با چند پاس سريع و تك ضرب توپ را به داخل محوطه جريمه حريف رساندند كه در نهايت انصاري فرد با يك بغل پا گل دوم ايران را به ثمر رساند.
دقيقه 37 بازيكنان موريتاني در تنها فرصت حساس خود صاحب يك ضربه كرنر شدند ولي اين ضربه هيچ حاصلي برايشان نداشت.
پيش از به ثمر رسيدن گل دوم ايران احمد جبريل از موريتاني مصدوم شد تا كادر فني به اجبار او را از زمين خارج كنند. اين در حالي بود كه نام اين بازيكن كه شماره 13 را پوشيده بود، در فهرست اطلاعات بازي در جمع نيمكتنشينان درج شده بود.
نيمه دوم
با آغاز نيمه دوم كارلوس كيروش هر 11 بازيكن حاضر در نيمه نخست را با 11 بازيكن ديگر جايگزين كرد و به اين ترتيب تركيب تيم ملي ايران را در نيمه دوم اين بازيكنان تشكيل ميدادند: شهاب گردان، پژمان نوري، احمد حسنزاده، محمد قاضي، محسن مسلمان، سيامك كورشي، ابراهيم كريمي، رضا حقيقي، اكبر صادقي، ميلاد فخرالديني و پيام صادقيان.
دقيقه 54 پيام صادقيان سانتر پژمان نوري را در فاصله 5 و نيم متري دروازه با ضربه سر قطع كرد اما ضربه او با اختلاف كمي راهي بيرون زمين شد.
دقيقه 57 يوسف سي سيدي محمد با گردان تك به تك شد اما ضربه زميني و محكم او را دروازهبان ايران با پا دفع كرد و مورد تشويق معدود تماشاگران حاضر در ورزشگاه قرار گرفت.
دقيقه 60 محمد قاضي روي ارسال ضربه كرنر از سمت چپ دروازه موريتاني در موقعيت ضربه سر قرار گرفت و به خوبي توپ را به سمت دروازه حريف فرستاد اما دروازهبان موريتاني توپ را بار ديگر به كرنر تبديل كرد.
دقيقه 64 محسن مسلمان روي مهاجم موريتاني مرتكب خطا شد تا داور نقطه پنالتي را نشان دهد. بازيكن موريتاني ضربه پنالتي را به دستان گردان كوبيد تا بهترين شانس حريف آفريقايي تيم ملي براي باز كردن دروازه ايران از دست برود.
دقيقه 79 پنالتي ديگري اين بار به سود ايران اعلام شد. در اين صحنه مدافع موريتاني با خطا بر روي پيام صادقيان لطف چند دقيقه پيش مسلمان را جبران كرد و در عوض محمد قاضي هم با زدن توپ به تير دروازه پاسخ محبت بازيكن موريتاني را داد!
از نكات جالب توجه نيمه دوم ميتوان به اين نكته اشاره كرد كه از حدود دقيقه 75 تيم ملي ايران به دليل مصدوميت احمد حسنزاده و خروج اجباري او از بازي 10 نفره به بازي ادامه ميداد چون به جز حامد لك هيچ بازيكن ديگري روي نيمكت تيم ملي حضور نداشت.
بدين ترتيب تيم ملي فوتبال ايران موفق شد در ديداري دوستانه با حضور نفرات ذخيره تيم ملي، تيم ملي موريتاني را كه بر اساس آخرين رنكينگ فيفا در جمع تيمهاي آفريقايي در رتبه آخر قرار دارد و 202 جهان است را با دو گل شكست دهد.

04-20-2012
|
 |
کاربر فعال
|
|
|
|
امین نظری
بازیکن ۵۰۰ هزار یورویی در بازی با ازبکستان پیراهن ایران را میپوشد؟
کارلوس کروش میخواهد امین نظری را برای بازی با ازبکستان به اردوی تیم ملی ببرد.
به گزارش خبرآنلاین؛ کارلوس کروش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران اخیرا سفری به سوئد داشته و امیدوار است بتواند برای بازی با ازبکستان امین نظری را به اردوی تیم ملی ببرد.
امین نظری پدر و مادری ایرانی دارد و در سوئد متولد شده است. او در سال2009 برای تیم زیر 17 سال سوئد بازی کرده و در 12 بازی سه گل زده است. بعد به تیم زیر 19 سال این کشور رفت و به عنوان هافبک میانی بازی کرد. نظری در سن 18 سالگی 11 بار برای مالمو بازی کرده. او با اکسپرسن مصاحبه کرده و گفته من دوست دارم برای تیم ملی سوئد بازی کنم ولی هنوز این نوبت به من نرسیده است.
نظری با قد 180 سانتیمتر، متولد سال 1993 است. باشگاه مالمو برای فروش او به باشگاه هایی که خواهان به خدمت گرفتنش هستند ، قیمت 500 هزار یورو را اعلام کرده است.
امین یک برادر بزرگتر هم دارد به اسم امید که 20 ساله است و در تیم جوانان مالمو بازی میکرد. او الان به لیگ دسته دوم سوئد رفته و در تیم آنگرهوس بازی میکند.

04-28-2012
|
 |
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
18بازيکن به اردوي تيم ملي دعوت شدند
18بازيکن به اردوي تيم ملي دعوت شدند
مدير رسانه اي تيم ملي فوتبال ايران از دعوت 18 بازيکن به اردوي تيم ملي براي برگزاري يک اردوي چهار روزه و ديدار دوستانه با تيم ملي موزامبيک خبر داد.
خسرو واليزاده در اين باره به سايت فدراسيون فوتبال گفت: بازيکنان دعوت شده بايد ساعت 13 روز يکشنبه 10 ارديبهشت ماه جاري خود را در محل هتل آزادي تهران به کادر فني معرفي کنند.
اسامي بازيکنان دعوت شده به اردو:
شهاب گردان، محسن فروزان، حسين ماهيني، شجاع خليل آزاد، سيامک کوروشي، ابراهيم کريمي، احسان حاج صفي، پژمان نوري، رضا حقيقي، قاسم حدادي فر، قاسم دهنوي، اکبر صادقي، ميلاد زنيدپور، آرش افشين، پيام صادقيان، محمد قاضي، رضا نوروزي، محمد غلامي.
نخستين جلسه تمرين اين تيم ساعت 16:30 روز يکشنبه در محل زمين چمن کمپ تيمهاي ملي برگزار خواهد شد. ديدار تيمهاي ملي ايران و موزامبيک ساعت 15:30 روز چهارشنبه 13 ارديبهشت ماه در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار خواهد شد.
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
|
|