بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > ليگ برتر باشگاه های ایران

ليگ برتر باشگاه های ایران در این تالار به بحث و بررسی لیگ برتر فوتبال کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-27-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

راه آهن 1ـ سپاهان1؛شروع کند قلعه نویی ...مثل همیشه

قلعه نویی مثل همیشه شروع درخشانی نداشت.البته در تیم مقابل رسول کربکندی روبه روی او بود که سال گذشته هم نشان داده بود سپاهان را می شناسد. این یک بازی نه چندان دلچسب بود که پایاپای دنبال شد

گل‌ها: متوسل‌زاده(31) براي راه آهن، عنايتي(50) براي سپاهان
ورزشگاه اكباتان، تماشاگر1500 نفر
داور: سعيد مظفري‌زاده
اخطار: ابراهيمي (سپاهان)

راه آهن: فرشيد كريمي، حسين پاشايي(74ريكاردو دسوزا)، ابراهيم كريمي، محسن ميرابي، ابوذر رحيمي، ميرهاني هاشمي، مجيد باجلان(85 زارعي)، كمال كاميابي‌فرد، بهادر عبدي، امين متوسل‌زاده، رودريگر لوپز(46 ميثم آقايي)
سرمربي: رسول كربكندي

سپاهان: مهدي رحمتي، هادي عقيلي، جلال حسيني، هاشم بيك‌زاده، محسن بنگر(46 مهدي جعفرپور)، اميد ابراهيمي، خسرو حيدري، احسان حاج‌صفي، مهدي كريميان(74 مهدي پاپي)،‌ يانوش(62 توره)، رضا عنايتي
سرمربي: قلعه‌نويي

شرح بازي:
سپاهان اصفهان مدافع عنوان قهرماني که در فصل جديد نيز با در اختيار گرفتن بازيکنان سرشناس از مدعيان به شمار مي رود بازي را هجومي آغاز کرد، اما موفق به گلزني نشد. در دقيقه 30 امين متوسل زاده مهاجم کهنه کار تيم راه آهن از توپ ارسالي نهايت استفاده را برد و گل نخست اين ديدار براي راه آهن به ارمغان آورد. شاگردان رسول کربکندي در ادامه نيمه نست حملات سپاهاني ها را کنترل کرده تا برنده به رختکن بروند. در وقت دوم تيم سپاهان براي جبران مافات ، تلاش زيادي به نمايش گذاشت تا اينکه در دقيقه 50 توسط رضا عنايتي مهاجم تازه وارد و فرصت طلب خود به گل مساوي رسيد. در دقايق باقيمانده تلاش دو تيم بجايي نرسيد و بازي با تساوي يک بريک پايان يافت .

شرح گلها:
1ـ0(راه آهن): در دقيقه 31 امين متوسل‌زاده روي كرنر ارسالي رودریگو در مرحله شش قدم با ضربه‌اي فني دروازه‌ تيم سپاهان را باز كرد، پيش از اين صحنه مجيد باجلان در دو نوبت دروازه تيم سپاهان تهديد كرد.
1ـ 1 در دقيقه 50 سانتر ارسالي احسان حاج‌صفي روي سر رضا عنايتي بازي را به تساوي كشاند.

بهترين بازيكن: امين متوسل‌زاده مهاجم بلندقامت راه آهن ضمن به ثمر رساندن گل توانست با حفظ توپ تيم خود را از فشار خارج كرد و در دو نوبت نيز خطرساز شود.

اتفاق ويژه: بين بهادر عبدي و خسرو حيدري پس از پايان بازي درگيري شديد لفظي پيش آمد. نزديك بود اين درگيري به درگيري فيزيكي منجر شود كه با وساطت ديگران اين اتفاق رخ نداد. اين دو بازيكن در جريان بازي هم بارها با يكديگر درگير شدند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
قدیمی 07-27-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سایپا 1- صبا صفر؛افتتاحیه سه امتیازی مایلی کهن

شاگردان محمد مايلي‌كهن توانستند ميهمان خود صباي قم را با يك گل شكست دهند تا كار خود را در ليگ دهم با پيروزي آغاز كرده باشند.

گل‌ها: مهدي خيري(63) براي سايپا
ورزشگاه انقلاب كرج ـ تماشاگر 500 نفر
داور: محمود رفيعي
اخطار: يوسف‌زاده،‌ منوچهري(سايپا)، بختياري‌زاده(صبا)
اخراج: امين منوچهري(80)

سايپا: وحيد شيخ‌ويسي، مرتضي ابراهيمي، علي حقدوست، سعيد يوسف‌زاده، مصطفي صبري، عليرضا لطيفي(65 علي زينالي)، ابراهيم صادقي، عباس محمدرضايي(56 امين منوچهري)، جابر انصاري، مهدي خيري(90 سعيد قزلگچي)، كريم انصاري‌فرد
سرمربي: محمد مايلي‌كهن

صبا: مهدي واعظي، سهراب بختياري‌زاده،‌ داود حقي،‌ وحيد نعمتي(77 فرزاد حاتمي)، محسن بياتي‌نيا، محسن بيات، احمد تقوي(61 هادي اصغري)، مرتضي كاشي، سعيد خاني، پاول سانتوس، والدرسيلوا(54 حميد فرزانه)
سرمربي:محمود ياوري

شرح گل:
1ـ0(سايپا): ارسال ابراهيم صادقي از جناح راست با اشتباه مدافعان صبا توپ به مهدي خيري رسيد و او با ضربه بغل پا از پشت محوطه 18قدم گل اول سايپا را به ثمر برساند.

اتفاق ويژه:
ديدخوب بابك كمك‌داوردوم اين بازي در دقيقه 57، اشتباه فاحش محمود رفيعي را به او گوشزد كرد تا وی از اعتراض كادرفني سايپا در صحنه ضربه با دست سهراب بختياري‌زاده كه منجر به گل صبا مي‌شد نجات دهد.
امين منوچهري بعد از احراج با اشاره دست هواداران صبا را كه به وی فحاشی مي‌كردند به سكوت دعوت كرد و پيراهنش را درآورد و به زمين كوبيد.

اتفاق ويژه:حميد فرزانه پس از پايان بازي در نزديكي رختكن صبا از حال رفت اما به دليل اينكه دقايقي قبل آمبولانس حاضر در ورزشگاه يكي از بازيكنان مصدوم سايپا را به بيمارستان برده بود مسئولان تداركات صبا مجبور شدند فرزانه را به بيمارستان ببرند.

بهترين بازيكن: مهدي خيري به دليل به ثمر رساندن يك گل و حمله‌هاي مكرر به تيم صباي قم بهترين بازيكن زمين بود
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 07-27-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پرسپوليس 1ـ تراكتورسازي0؛‌ دايي با سه امتياز آغاز كرد

مسابقه اين دو تيم قرمزپوش چندان چنگي به دل نزد و تحت تأثير درگيري هواداران بين دو تيم برگزار شد. اين دیداری بود كه مي‌توانست كيفيت بهتري داشته باشد اما پرسپوليس و تراكتورسازي از نظر فني شرايط خوبي نداشتند.

گل‌:غلامرضا رضايي در دقيقه 46
ورزشگاه آزادي،‌ تماشاگر نزديك 50 هزارنفر
داور: مسعود مرادي
اخطار: اولروم(تراكتوري) باقري، غلامرضا رضايي،‌اكبري(پرسپوليس)

پرسپوليس: عليرضا حقيقي، عليرضا محمد، شيث رضايي، عليرضا نورمحمدي، سيدجلال اكبري، مازيار زارع، محمد نوري(90 سپهر حيدري)، كريم باقري(64 تياگو)، غلامرضا رضايي، حميد علي‌عسگر، هادي نوروزي(73 مجتبي زارع)
سرمربي: علي دايي

تراكتورسازي: مهدي ثابتي، محمد نصرتي، مجتبي ترشيز، مصطفي اكرامي، مرتضي اسدي، مهدي كياني، عليرضا دليري، كرار جاسم محمد(61 مصطفي حقي‌پور)، محمد ابراهيمي، عرفان اولروم(56 مسعود ابراهيم‌زاده)، رسول خطيبي
سرمربي: فرازكمالوند

شرح بازي:
همان تك گل غلامرضا رضايي مهاجم ملي‌پوش پرسپوليس و خريد تازه اين تيم كافي بود تا سه امتياز بازي به حساب قرمزها واريز شود. پرسپوليس و تراكتورسازي در يك بازي ضعيف كه به هيچ وجه چنگي به دل نزد مسابقه را در شرايطي آغاز كردند كه بيش از هر چيز درگيري بين هواداران دو تيم به چشم مي‌آمد. فراز كمالوند قبل از بازي گفته بود تا هفته سوم از تيمش انتظار زيادي ندارد و بازي امروز دقيقاً مطابق چيزي بود كه او قبلا وعده داده بود. تراكتور دوست‌داشتني و جنگنده سال گذشته هنوز راه نيفتاده و هنوز مانده كه به قدري برسد كه پارسال در همين ورزشگاه مقابل پرسپوليس نشان داد. در عين حال پرسپوليس هم تيمي بود كه فرصت‌طلب و اقتصادي بازي كرد و با كنترل بازي بعد از گل به آنچه كه مي‌خواست رسيد. شاگردان دايي گرچه تهاجمي و جذاب نبودند اما قدرت كنترل بازي را داشتند و در نهايت با كسب يك نتيجه خوب ليگ را آغاز كردند. حالا پرسپوليس ليگ را در شرايطي ادامه خواهد داد كه كسب يك برد ديگر در هفته دوم شرايط را براي حضور در کورس قهرماني آسان‌تر مي‌كند.

شرح گل:
1ـ0(پرسپوليس): دقيقه 47 اشتباه محمد نزهتي در دفع توپ و نفوذ سيدجلال اكبري از جناح چپ و پاس شيث به غلامرضا رضايي تبديل به گل اول پرسپوليس شد.

اتفاق ويژه: درگيري بين دو هواداران دو تيم از همان ابتدا بازي آغاز شد و لحظات زشتي را در ورزشگاه آزادي خلق در حالي كه نيروي انتظامي بين هواداران دو تيم فاصله ايجاد كرده بود اما شعارهايي كه با فحاشي به كريم باقري و سپس شعارهاي تلافي‌جويانه پرسپوليسي‌ها آغاز شد كار را به جايي رساند كه پخش مستقيم اين مسابقه هم تحت تأثير آن قرار گرفت و كارگردان تلويزيوني ترجيح داد بلندگو ورزشگاه را ببندد تا صداي اين هواداران بيش از اين گوش را نيازارد. در دقايقي از بازي هم پرتاب بطري و ... تأسف ناظرين را بيشتر كرد به نظر مي‌رسد با اتفاقات امروز جريمه و محروميت در انتظار تراكتورسازان باشد.

بهترين بازيكن:‌ شيث رضايي كاپيتان پرسپوليس در قلب خط دفاعي بسيار مسلط نشان داد به جز او در تيم پرسپوليس غلامرضا رضايي نمايش خوبي را داشت و مهدي كياني در خط دفاعي خوب جنگيد.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 07-28-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

شاهين بوشهر 1ـ نفت آبادان2؛ درخشش نفت در بوشهر تب‌زده

ظاهرا همانطور كه كاسيميرو سرمربي نفت آبادان گفته بود اين تيم براي درخشش وارد ليگ برتر شده است. آنها در هفته اول مسابقات در بوشهر تيم شاهين را شكست دادند و بهترين نتيجه هفته را به دست آوردند.

سایت گل- ظاهرا همانطور كه كاسيميرو سرمربي نفت آبادان گفته بود اين تيم براي درخشش وارد ليگ برتر شده است. آنها در هفته اول مسابقات در بوشهر تيم شاهين را شكست دادند و بهترين نتيجه هفته را به دست آوردند.

گل: ميرطرقي(28)، عرب(68) براي نفت آبادان، ايمان حيدري(76) براي شاهين بوشهر
ورزشگاه: شهيد بهشتي، تماشاگر 17 هزارنفر
داور: تورج حق‌وردي
اخطار: محسن حميدي(شاهين بوشهر) ميلاد رخشان عراقي(نفت آبادان)

شاهين بوشهر: مجتبي روشن‌گر، عبدالله‌ كرمي(70 لك چيرا)، احمد آل‌نعمه، محسن حميدي، محسن ايران‌نژاد(70 محمد احمدپوري)، مهدي نوري(45 منصور تنهايي)، ستار زارع، مسعود نظرزاده، حميد سليماني، ايوان پترويچ، ايمان حيدري
سرمربي: حميد استيلي

نفت آبادان: حسن حوري، رسول ميرطرقي، سجاد مشكل‌پور، هدايت شهرياري، ميلاد رخشان عراقي(32 نبي ساكي)، علي مبيني، اميد شريفي‌نسب، وحيد سالوچ(64 زيار نيك‌نفس)، عباس مرداسي، محمدرضا ذولفنون، روح‌الله عرب
سرمربي: آلفردو كاسيميرو

شرح گل:
1ـ 0 (نفت آبادان): در دقيقه 28 ارسال مرداسي از روي نقطه كرنر به رسول ميرطرقي و ضربه سر او گل اول تيمش را به ارمغان آورد.
2ـ 0(نفت آبادان): شوت از راه دور روح‌الله عرب وارد دروازه شد.
2ـ1(شاهين بوشهر): در دقيقه 76 ايمان حيدري از اشتباه مدافعين و دروازه‌بان نفت استفاده كرد و تك گل تيمش را به ثمر رساند.

بهترين بازيكن: حسن حوري دروازه‌بان تيم نفت آبادان با درخشش خود مهاجمان حريف را متوقف كرد و از عوامل پيروزي فوق‌العاده تيمش بود.

اتفاق ويژه: شاهين بوشهر كه 17هزار طرفدار را پشت سر خود داشت ليگ را ضعيف شروع كرد و مقابل تيم نه چندان آماده نفت آبادان شكست خورد. برد نفت در بوشهر شگفتي هفته اول ليگ برتر محسوب مي‌شود.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 07-28-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

هشت‌پاي پيشگو در ورزشگاه آزادی !

ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 07-31-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

مس 1ـ ذوب آهن2؛ دومين باخت صمد

دومين شكست متوالي مس شرايط را براي سرمربي جديد اين تيم دشوار مي‌كند، مرفاوي بايد به سرعت تيمش را از اين بحران بيرون بياورد

گل‌ها: فرهادي(7)، قاضي(60) براي ذوب آهن، حسن‌زاده(83) براي مس
ورزشگاه باهنر كرمان، تماشاگر 4هزارنفر
داور: غلامرضا جباري
اخطار: خيري، حدادي، خلعتبري، طالبي(ذوب آهن)، ادينيهو

مس: ارشاد يوسفي، فرزاد حسين‌خاني، پيروز قرباني، آندرو بياز(77 فراز فاطمي)، شجاع خليل آزاد، قاسم دهنوي(65 احمد حسن‌زاده)، مهرداد پولادي، محمد منصوري(65مصطفي سيفي)، عادل كلاه‌كج، ادينيهو، كيوان امرايي
سرمربي: صمدمرفاوي

ذوب آهن: شهاب گردان، علي احمدي، فرشيد طالبي، اسماعيل فرهاديژ(85 مريوس)، محمد قاضي، محمدرضا خلعتبري(75 كاسترو)، قاسم حدادي‌فرد، حسين ماهيني، محمد حسيني، سينا عشوري،‌ مجيد نورمحمدي(70 شاهين خيري)
سرمربي: منصور ابراهيم‌زاده

شرح گل:
1ـ0(ذوب آهن): دقيقه 7 پاس عرضي نورمحمدي از سمت راست مركز دروازه به فرهادي رسيد و او با ضربه پا توپ را وارد دروازه كرد.
2ـ0(ذوب آهن): دقيقه 60 پاس عمقي خلعتبري روي توپي كه كلاه‌كج لو داده بود به قاضي رسيد و او تك به تك با دروازه‌بان شد و توپ را وارد دروازه كرد.
2ـ1(مس): دقيقه 83 سانتر سيفي از سمت راست روي تير دوم به حسن‌زاده رسيد، حسن‌زاده با يك ضربه به زاويه مخالف گل مس را به ثمر رساند.

اتفاق ويژه: اعتراض تماشاگران به بازيكنان مس هنگام خروج از زمين.

بهترين بازيكن: شهاب گردان دروازه‌بان ذوب آهن كه از مهار چند شوت دقيق از سمت مس و چند موقعيت مسلم را از تيم بازيكنان اين تيم گرفت
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 07-31-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

استيل آذين3 ـ پاس همدان0؛ صعود استيل به صدر جدول

استيل آذين در اولين بازي خانگي با نتيجه‌اي قابل توجه پاس را از پيش رو برداشت و به صدر جدول ليگ رسيد. جايي كه آنها آن را متعلق به خود مي‌دانند

گل‌ها: كاظمي(34)، غلامي(53)(93) براي استيل آذين
ورزشگاه دستگردي، تماشاگر 2هزارنفر
داور: تورج حق‌وردي
اخطار: غلامي، كاظمي، كعبي، كريمي(استيل آذين)، عابدي‌نژاد(پاس)

استيل آذين: سوشا مكاني(16 حميد نشاط‌جو)، محمد اسماعيل نظري(46 علي كريمي)، مهدي محمدي، حسن اشجاري، مهدي مهدوي‌كيا، حسين كاظمي، فريدون زندي، حسين كعبي، محمد غلامي، ميلاد زنيدپور، سياوش اكبرپور(74مهرزاد معدنچي)
سرمربي: تمباكوويچ

پاس: سامان صفا، ساشا كلونيجا،‌ مجيد حيدري، پويا سيف‌پناهي،‌ همت عابدي‌نژاد، آرتور ياديگاريان، مرتضي عزيزمحمدي(54 پوريا قيدر)، نادر احمدي(83 مقداد قباخلو)، اكمل اوتوماف(63 هادي رمضاني)، فرهاد خيرخواه، وحيد علي‌آبادي
سرمربي: علي اصغر مديرروستا

شرح بازي:
پاس بازی را خیلی خوب آغاز کرد ودو فرصت ایده ال را ازدست داد اما در ادامه این استیل آذین بود که توانست بااستفاده از تجربه بالای بازیکنانش به گل دست یابد. با ثبت این گل روند بازی تا حدودی عوض شد وتیم پایتخت نشین به اداره بازی پرداخت. نیمه دوم با گل زود هنگام استیلی ها همراه شد تا خیال شاگردان تومباکوویچ از کسب سه امتیاز راحت شود . پاسی ها در دقایق پایانی بر شدت حملات خود افزودند اما توانستند به آنچه می خواهند دست یابند.

شرح گل:
1ـ0(استيل آذين): دقيقه 34 ارسال ميلاد زنيدپوراز جناح چپ و ضربه سر حسين كاظمي گل اول را براي تيمش به ثمر رساند.
2ـ0(استيل آذين): دقيقه 53 حركت نفوذي خوب محمد غلامي و عبور زيبا از مدافعان ضربه بغل پاي او تبديل به گل دوم شد
3ـ0(استيل آذين): دقيقه 93 محمد غلامي، حركت خوب زنيدپور از جناح چپ و پاس عرضي او در شش قدم به محمد غلامي و ضربه بغل پاي او دروازه خالي را بازي كرد.

اتفاق ويژه: شعارهواداران استيل آذين عليه قطبي در حضور منصوريان و بيوتر كه ورزشگاه حضور داشتند، خواستاردعوت نشاط‌جو به تيم ملي بودند.
دقيقه 15 مصدوميت شديد سوشا مكاني از ناحيه زانوي پاي راست استيل را مجبور به تعويض اجباري و او را با آمبولانس از ورزشگاه خارج كردند.

بهترين بازيكن: محمد غلامي با به ثمر رساندن دو گل براي تيمش بهترين بازيكن زمين بود.
ولی نه...!! باید ترک کنم

ویرایش توسط Omid7 : 07-31-2010 در ساعت 08:49 PM
قدیمی 07-31-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

استقلال1 ـ فولادخوزستان2؛ نوروزي قاتل استقلال

استقلال كه از دقيقه 30 بازي مسابقه را به فولادي‌ها داده بود در نهايت با شكست زمين را ترك كرد. سه امتيازي بود كه فولاد مستحق آن به نظر مي‌رسيد.

گلها: ميداودي(9) براي استقلال، نوروزي(63)،(72) براي فولاد
ورزشگاه آزادي، تماشاگر 20هزارنفر داور: يدالله جهانبازي
اخطار: شاهرودي(فولاد)، شيرزاد(استقلال)

استقلال: وحيد طالب‌لو، فرهاد مجيدي(68 دوسانتوس)، محسن يوسفي، دسوزا، پژمان منتظري، ميلاد ميداودي، فرزاد آشوبي، ايمان مبعلي، اميرحسين صادقي(71لوئيز)،‌ جواد شيرزاد، حنيف عمران‌زاده
سرمربي: پرويز مظلومي

فولاد: خالد شحيطاوي، جابا موجيري، اميد خورج، علي حمودي، ميثم خسروي(80 آرش افشين)،‌ مهدي چمن آرا، كريم شاهوردي(84مهدي مومني)، سيامك سرلك، رضا معقولي، بختيار رحماني(64 مهرداد جماعتي)،‌ رضا نوروزي
سرمربي: مجيد جلالي

شرح بازي:
مجيد جلالي سرمربي فولاد انكار نكرد كه هدفش از حضور در تهران كنترل استقلال بوده است. ظاهراً او به عنوان مربي پيروز انتظار نداشت كه تيمش دقايق طولاني از بازي را در اختيار داشته باشد و برنده از بازي بيرون بيايد اما نمايش ضعيف استقلال و بازي سردرگمي اين تيم فرصت را به قرمزها داد تا با دو گل نوروزي فاتح اين مسابقه بشوند. استقلال البته با گلزني ميداودي خوب شروع كرد و اين بازيكن حتي مي‌توانست گل دوم را هم به ثمر برساند. اما اين فولاد بود كه آرام‌آرام بازي را در اختيار گرفت و با شروع نيمه دوم با دو ضربه برق‌آسا بازي را به سود خود تمام كرد. استقلال دراين مسابقه نه يك تيم برنده كه تيمي نه چندان جذاب و سردرگم بود، آنها براي قهرماني در ليگ احتياج به تمرين و تمرين و تمرين دارند. حداقل براي اينكه پرويز مظلومي سرمربي جديد استقلال بيش از اين‌ها در استقلال بماند.

شرح گلها:
1ـ0(استقلال): استقلالي‌ها از همان دقيقه نخست بازي را هجومي شروع كردند و بهترين بخت دقيقه 9 در گوشه محوطه جريمه نصيب ميلاد ميداودي شد و توانست دروازه فولاد را باز كند.
1ـ1(فولاد): فولادي‌ها بعد از آنكه چند موقعيت مسلم را در نيمه اول و دوم موقعيت تك به تكي كه نصيب رضا نوروزي شد از دست دادند توسط همين بازيكن در دقيقه 63 روي ضربه كرنر به گل رسيدند. رضا نوروزي كرنر را با يك ضربه سر در دروازه وحيد طالب‌لو جاي داد تا نتيجه بازي يك بر يك شود.
1ـ2(استقلال): ميثم خسرويي با نفوذ توپ از سمت چپ به محوطه جريمه استقلال فرستاد تا رضا نوروزي با اشتباه وحيد طالب‌لو كه در گرفتن توپ تعلل كرد گل دوم خود را به ثمر برساند و فولاد 2 بر يك جلو بيفتد.

اتفاق ويژه: فرهاد كاپيتان استقلال كه براي اولين‌بار در تركيب استقلال قرار مي‌گرفت بعد از تعويض خود با دوساندوس با ناراحتي از زمين خارج شد و غرولندكنانه روي نيمكت‌ نشست.

بهترين بازيكن:‌ رضا نوروزي مهاجم شناخته شده فولاد كه سال گذشته در استيل آذين زهر خود را به استقلال ريخته بود. در دومين مسابقه فصل سه امتياز اين بازي را براي تيمش به ارمغان آورد.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 08-01-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Cool پيروزي تراکتورسازي در غياب هواداران

تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز در روزي که هواداران هميشگي خود را به دليل محروميت در اختيار نداشت با نتيجه 3 بر يک راه آهن شهر ري را مغلوب کرد.

به گزارش روز يکشنبه ايرنا، ديدار تيم هاي تراکتورسازي تبريز و راه آهن شهر ري از هفته دوم رقابت هاي ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي کشور در ورزشگاه يادگار امام(ره) شهر تبريز برگزار شد. قضاوت اين بازي را عليرضا فغاني برعهده داشت.
تراکتورسازي تبريز که به دليل تخلفات تماشاگرانش در ديدار برابر پرسپوليس از سوي کميته انضباطي با جريمه برگزاري دو ديدار خانگي بدون هوادار روبرو شده است در اين بازي هواداران پرتعداد خود را در ورزشگاه نداشت.
در دقيقه پنجم اين ديدار مسعود ابراهيم زاده گل نخست را براي تراکتورسازي به ارمغان آورد.
راه آهني ها در ادامه يک بازي هجومي را در دستور کار قرار دادند و در دقيقه 37 به گل تساوي رسيدند اما پنج دقيقه بعد تراکتورسازي گل دوم خود را توسط محمد نصرتي به ثمر رساند تا نيمه نخست را با نتيجه 2 بر يک به سود خود پايان بدهد.
در نيمه دوم هم تراکتورسازي ميزبان بدون تماشاگر اين ديدار، برتري خود را ادامه داد و گل سوم را توسط مسعود ابراهيم زاده در دقيقه 60 به ثمر رساند.
شاگردان فراز کمالوند در تيم تراکتورسازي با اين پيروزي 3 امتيازي شدند و راه آهن تک امتيازي باقي ماند.

دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

قدیمی 08-01-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

نفت تهران 3ـ شهرداري تبريز1: تهران برزيلته!

گل‌ها: صغيري(12)، محمدزاده(22)، طهماسبي(72) براي نفت تهران، گرداني(50) براي شهرداري تبريز
ورزشگاه راه آهن اكباتان، تماشاگر 500نفر
داور: جمشيد دانش‌مهر
اخطار: ابرقويي

نفت تهران: حسين آشنا، حميدرضا فتحي، محمدحسين مهرآزما، مهدي رفيعي، عليرضا عزتي، مرتضي ايزدي(57 حسين اماميان)، مارسيو خوزه، سيامك كوروشي، مهدي محمدزاده(78 داريوش ميكائيلي)، بهمن طهماسبي، اكبر صغيري(63 سجاد فيض‌اللهي)
سرمربي: حسين فركي

شهرداري تبريز: مسعود همامي، ابراهيم ابرقويي، روح‌الله بهرامي، حبيب گرداني، وريا غفوري(36 محمد ايرانپوريان)، رسول عليزاده(75 محمدرضا طهماسبي)، محمد سهيمي(67 شهرام گودرزي)، رسول پيرزاده، سعيد دقيقي، علي كريمي، كارلوس سوآرس
سرمربي: اكبر ميثاقيان

شرح گل:
1ـ0(نفت تهران): در دقيقه 12 ارسال تند و تيز مرتضي ايزدي از جناح راست و به اكبر صغيري در داخل محوطه رسيد عبور او از مسعود همامي و با ضربه بغل پاي گل اول را براي تيمش به ثمر رساند.
2ـ0(نفت تهران): در دقيقه 22 ارسال توپ بلند توسط مهدي رفيعي به بهمن طهماسبي خطاي ابراهيم ابرقويي، داور اعلام پنالتي كرد كه ضربه پنالتي را مهدي محمدزاده تبديل به گل دوم كرد.
2ـ1(شهرداري تبريز): دقيقه 50 شوت محكم از فاصله 25 متري حبيب گرداني به زيبايي تبديل به گل شد.
3ـ1(نفت تهران): دقيقه 72 پاس بلند مهدي رفيعي در محوطه جريمه به بهمن طهماسبي كه ضربه فني او از داخل شش قدم كه با دفع ناقص هماهمي تبديل به گل سوم بازي شد.

اتفاق ويژه: به دستور شهبازي نماينده فدارسيون 5 دقيقه مانده به شروع بازي به خاطر كمبود وقت اسامي بازيكنان را اعلام نكرد و جالب اينكه به خبرنگاران ليست بازيكنان داده نشد و حضور نداشتن ميثم بائو غيرقابل منتظره بود و خبري از مصدوميت او شنيده نشد و نبود او به علت اينكه او در تمرين آخر جر و بحثي با اكبر ميثاقيان داشته توسط سرمربي شهرداري مورد تنبيه انضباطي قرار گرفته بود.

بهترين بازيكن: بهمن طهماسبي به خاطر زدن يك گل و يك پاس گل بهترين بازيكن زمين بود.
ولی نه...!! باید ترک کنم

پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)