بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 04-28-2012
SOHRAB_HAZHII آواتار ها
SOHRAB_HAZHII SOHRAB_HAZHII آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 1,057

1,792 سپاس در 899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض 18بازيکن به اردوي تيم ملي دعوت شدند

مدير رسانه اي تيم ملي فوتبال ايران از دعوت 18 بازيکن به اردوي تيم ملي براي برگزاري يک اردوي چهار روزه و ديدار دوستانه با تيم ملي موزامبيک خبر داد.

خسرو والي‌زاده در اين باره به سايت فدراسيون فوتبال گفت: بازيکنان دعوت شده بايد ساعت 13 روز يکشنبه 10 ارديبهشت ماه جاري خود را در محل هتل آزادي تهران به کادر فني معرفي کنند.

اسامي بازيکنان دعوت شده به اردو:

شهاب گردان، محسن فروزان، حسين ماهيني، شجاع خليل آزاد، سيامک کوروشي، ابراهيم کريمي، احسان حاج صفي، پژمان نوري، رضا حقيقي، قاسم حدادي فر، قاسم دهنوي، اکبر صادقي، ميلاد زنيدپور، آرش افشين، پيام صادقيان، محمد قاضي، رضا نوروزي، محمد غلامي.

نخستين جلسه تمرين اين تيم ساعت 16:30 روز يکشنبه در محل زمين چمن کمپ تيم‌هاي ملي برگزار خواهد شد. ديدار تيم‌هاي ملي ايران و موزامبيک ساعت 15:30 روز چهارشنبه 13 ارديبهشت ماه در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار خواهد شد.

مدتهاست دلم هوای تورا داردوبی هوا نفس میکشم
قدیمی 04-29-2012
mohammad.90 آواتار ها
mohammad.90 mohammad.90 آنلاین نیست.
مدیر بخش ورزش

سپاسها: : 7,242

6,424 سپاس در 3,063 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض کی‌روش در نشست خبری

باید تمرکزمان روی موفقیت تیم ملی باشد/اکنون وقت صحبت درباره نکات مثبت است
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم ملی فوتبال ایران تاکید کرد که اکنون باید تمرکز همه روی موفقیت تیم ملی باشد.

به گزارش خبرگزاری فارس، کارلوس کی‌روش در نشست خبری پیش از تمرین تیم ملی که امروز در کمپ تیم‌های ملی برگزار شد در مورد انتخابات موزامبیک به عنوان حریف تدارکاتی ایران و اینکه این تیم بر چه اساسی انتخاب شده گفت: برنامه‌ای برای تیم ملی تنظیم کردیم و بر اساس آن رو به جلو حرکت می‌کنیم. بخشی از این برنامه در مورد این اردو بوده که در آن نمی‌توانیم بازیکنان ملی پوش برخی از باشگاه‌ها را در اختیار داشته باشیم و از موقعیت پیش آمده استفاده کنیم تا بازیکنان باشگاه‌هایی که در آسیا حضور ندارند را در تیم ملی به کار بگیریم.
وی ادامه داد: انتخاب موزامبیک دو دلیل دارد، اول اینکه موزامبیک یکی از حریفانی بود که می‌توانستیم انتخاب کنیم و آمادگی برگزاری مسابقه با ما را داشت و دوم حریفی می‌خواستیم که در حد وسط آماده سازی خودمان باشد. می‌خواستیم به بازیکنانی که درگیر مسابقات آسیایی نیستند و بازیکنان جوان فرصت بدهیم.
کی‌روش در مورد اینکه موزامبیک به خاطر در دسترس بودن انتخاب شده است عنوان کرد: ما به منافع‌مان خودمان نگاه می‌کنیم و بر اساس منافع خود موزامبیک را انتخاب کردیم. موزامبیک یکی از دو سه تیمی بود که می‌توانستیم با آنها بازی کنیم. کادر تیم ملی و فدراسیون تلاش زیادی کرد تا تیمی را انتخاب کنیم که منافع مشترک داشته باشیم و در حد آماده سازی خودمان باشد. دعوت‌های دیگری هم داشتیم که آنها را رد کردیم.
سرمربی تیم ملی در مورد اینکه آیا می‌خواهد یک تیم جوان آماده کند و به همین خاطر ممکن است به بازیکنان جوان فرصت بیشتری بدهد گفت: وظیفه من این نیست، وظیفه من ساخت یک تیم ملی و مقتدر است و باید بهترین بازیکنان ایرانی را به تیم ملی بیاورند تا موفق تر عمل کنیم. باید بهترین بازیکنان ایرانی چه در داخل و چه خارج از کشور را دعوت کنیم تا تیم ملی مقتدر داشته باشیم.
کی‌روش اظهار داشت: در حال حاضر تمرکز ما روی بازی روز چهارشنبه با موزامبیک است. اردوی بعدی ما در ترکیه است که این اردو آخرین اردوی تیم ملی قبل از بازی‌های ژوئن خواهد بود و بازی با موزامبیک هم مهم است. بعد از بازی با موریتانی و موزامبیک شناخت و قدرت تصمیم گیری بهتری خواهم داشتم. و چهره‌های جدیدی بعد از این دو اردو مشخص می‌شوند به همین خاطر این اردو مهم است.
وی ادامه داد: اردوی بعدی ما 14 می شروع می‌شود که آخرین اردوی تیم ملی است و ما به دنبال این هستیم که در 19 و 20 می یک بازی دوستانه داشته باشیم. اردوی آینده ما 14 می در تهران شروع می‌شود و تا 20 می ادامه پیدا می‌کند و 21 می به ترکیه می‌رویم و بعد از اردوی ترکیه به ازبکستان خواهیم رفت.
سرمربی پرتغالی تیم ملی گفت: برنامه ریزی که انجام داده‌ایم این است که تا 27 می در استانبول باشیم و به طور حتم یک بازی با عراق در استانبول داریم و 2 روز بعد از آن هم از استانبول به تاشکند می‌روی.م این برنامه و اردوها از خیلی وقت پیش هماهنگ شده بود و امیدوارم 14 می بتوانم از تمام بازیکنانی که می‌خواهم استفاده کنم.
کی‌روش در پاسخ به خبرنگار فارس مبنی بر اینکه در سفرش به ازبکستان شرایط این کشور را چگونه دید و شایعه شده بود که او از برخی مسائل رضایت ندارد خاطرنشان کرد: من خوشحالم که این سؤال را مطرح کردید. شما حتی می‌توانید خارج از کنفرانس هم به طور سیستماتیک با والی زاده تماس بگیرد و سؤالات خود را از او بپرسید زیرا در چند هفته اخیر مطالبی که نوشته می‌شود درست نبوده و اشتباه‌های زیادی در مطالب رسانه‌ها دیده شده است. سفرم به ازبکستان خوب بود و امکانات خوبی در آنجا هست. من حتی از زمین بازی هم بازدید کردم و زمین در حال ترمیم و بهتر شدن است.
سرمربی تیم ملی در مورد اینکه نظرش در مورد لیگ برتر ایران چیست گفت: می‌توانم به این سؤال جواب بدهم ولی در حال حاضر این کار را نمی‌کنم چون هنوز لیگ برتر تمام نشده است. دو هفته از مهمترین بخش مسابقات باقی مانده است. بعد از لیگ در مورد مسابقات مطالبم را می‌گویم و بیشتر صحبت می‌کنم. با عرض معذرت اکنون به این سؤال جواب نمی‌دهم چون نمی‌خواهم کلمه‌ای بگویم و اشخاصی از آن کلمات استفاده‌ای که نشود را بکنند.
وی ادامه داد: آنچه می‌توانم بگویم این است که افراد زیادی برای موفقیت تیم ملی تلاش می‌کنند. حس می‌کنم و مطمئنم که اکثریت باشگاه‌ها و دست اندرکاران فوتبال تیم ملی را حمایت کرده‌اند و آن چه از دستشان برآمده انجام داده‌اند. بازیکنان هم تلاش زیادی کرده‌اند و تمام تلاش‌شان را می‌کنند تا به جام جهانی برویم.
کی‌روش یادآور شد: فکر می‌کنم بهتر است تمرکز‌مان روی این مسائل باشد تا نکاتی که اهمیت زیادی ندارد. من خیلی وقت است که این حرف را می‌زنم. از 6 ماه پیش هم گفته‌ام که جام جهانی برای ایران از 14 می شروع می‌شود و این را دوباره تکرار می‌کنم که از 14 روز دیگر جام جهانی شروع می‌شود.
کی‌روش تصریح کرد: اکنون زمانی است که باید در مورد نکات مثبت صحبت کنیم و با افرادی صحبت کنیم که دوست دارند قلبا به تیم ملی کمک کنند. همانطور که گفتم جام جهانی 14 روز دیگر شروع می‌شود و جام جهانی برای ایران در سال 2014 برزیل نیست. 6،5،4 ماه قبل هم آن را گفته‌ام و باز هم آن را تکرار می‌کنم. الان زمانی است که باید دست به دست هم بدهیم و زمانی است که منافع تیم ملی بر همه چیز ارجحیت دارد.

به گزارش فارس کی‌روش با تاکید منافع تیم ملی ایران عنوان کرد: الان باید منافع تیم ملی بالاتر از هر منافع دیگری در فوتبال ایران باشد و من شخصی نیستیم که این تصمیم را بگیرم. وظیفه من این نیست که این کار را انجام بدهم. من به شما و همه می‌گویم که منافع تیم ملی باید به همه چیز ارجح باشد. چیزهای زیادی در زندگی‌ام یاد می‌گیرم و چیزهای زیادی در مورد ایران یاد می‌گیرم ولی یک چیز را یاد گرفته‌ام و آن این است که مطمئنا هواداران فوتبال ایران می‌خواهند دست به دست هم بدهیم تا تیم ملی به جام جهانی برود و آنها این حق را دارند. جام جهانی 14 روز دیگر برای ایران شروع می‌شود و من نمی‌توانم به تنهایی در این مورد تصمیم بگیرم.

سرمربی تیم ملی در مورد اینکه امکان دارد 3 تیم استقلال، سپاهان و پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا به مرحله بعدی صعود کنند و در آن صورت ممکن است بازی‌های آنها در مرحله حذفی آسیا با بازی‌های تیم ملی در مقدماتی جام جهانی همزمان شود و دراین صورت شما چه تصمیمی می‌گیرد. گفت: من نمی‌توانم به این سؤال جواب بدهم. وظیفه من نیست این سؤال نباید از سرمربی تیم ملی پرسید شود.

وی در مورد اینکه غیبت ملی پوشان این 3 باشگاه می‌تواند به تیم ملی ضربه بزند، گفت: آنچه که می‌دانم این است مشکلی که به وجود آمده هیچ ارتباطی به لیگ باشگاه‌های ایران، خود من و یا فدراسیون فوتبال ایران ندارد. این تصمیم ای اف سی است که باعث شده ایران، ازبکستان و قطر همه با هم این مشکل را داشته باشیم. ما یک صندلی داریم و 2 نفر می‌خواهند روی آن بنشیند. این وظیفه من نیست که تصمیم گیری کنم که چه کسی روی صندلی بنشیند. این مسئله از قدرت من خارج است.

کی‌روش اظهار داشت: متاسفانه ای اف سی مشکل را درست کرده و این مشکل هم فقط برای ایران نیست و سایر کشورها هم با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. آن چیزی که می‌توانم بگویم این است که یک برنامه داریم و تمام سعی و تلاشمان را می‌کنیم که به نتیجه مورد نظرمان برسیم.

سرمربی تیم ملی در مورد اینکه اگر بازیکنان ملی پوش باشگاه‌های پرسپولیس و سپاهان را در اختیار نداشته باشد چه می‌کند گفت: بهترین پیغامی که من می‌توانم به شما بدهم این است که ما باید دنبال راه حل خوبی باشیم. تیم ملی و باشگاه‌ها باید با یک رابطه خوب و گفت و گوی سازنده بهترین تصمیم ممکن را بگیرند. وظیفه من در حال حاضر این است که با این مشکل با ذهنیتی راهگشا برخورد کنم تا این مشکل حل شود نه اینکه ذهنیتی منفی داشته باشم.

وی ادامه داد: تلاش کردیم راند شانزدهم را جا به جا کنیم. بقیه کشورها هم همین کار را کرده‌اند اما ای اف سی قبول نکرد. بهترین راه حل این است که با باشگاه‌ها ارتباط خوبی داشته باشیم و در گفت و گوی سازنده به یک راه حل مفید برسیم.

کی‌روش در مورد مصدومیت اشکان دژاگه گفت: مصدومیت او با یکی دو هفته استراحت برطرف می‌شود.

سرمربی تیم ملی در مورد احتمال دعوت از قوچان‌نژاد (گوچی) بازیکن ایرانی خارج از کشور گفت: من در مورد بازیکن خاصی صحبت نمی‌کنم و در آینده اگر مسئله‌ای بود آن را اعلام می‌کنیم. در آینده خبرهای خوبی داریم.

هرگه که ترا دهیم دردی ،
نالان شوی و به سویم ایی

هر دم که ترا دهم شفایی ،
یاغی شوی و دگر نیایی . . .
ای بنده تو سخت بیوفایی ...
قدیمی 05-05-2012
mohammad.90 آواتار ها
مدیر بخش ورزش

پیش فرض تاریخ و ساعت دیدارهای مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴

تاریخ و ساعت دیدارهای مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل در منطقه آسیا اعلام شد.

به گزارش افکارنیوز به نقل از سایت فدراسیون فوتبال،سایت رسمی فیفا ساعت ۱۰ دیدار از رقابت های گروه اول و دوم مقدماتی جام جهانی برزیل در ‌آسیا را اعلام کرد.

ساعت دیدارهای اعلام شده توسط فیفا به شرح زیر است:

۱۴ خرداد ۹۱

ازبکستان-ایران –ساعت ۱۸:۳۰ به وقت ایران

لبنان-قطر ساعت ۲۲ به وقت ایران

اردن-عراق ساعت ۲۰:۳۰ به وقت ایران

ژاپن-عمان ساعت ۱۵ به وقت ایران

۱۹ خرداد ۹۱

ژاپن-اردن ساعت ۱۵ به وقت ایران

قطر –کره جنوبی ۲۰:۴۵ به وقت ایران

لبنان-ازبکستان ۱۷:۳۰ به وقت ایران

۲۳ خرداد ۹۱

استرالیا-ژاپن ۱۴:۳۰ به وقت ایران

ایران-قطر ساعت ۲۰ به وقت ایران

کره جنوبی –لبنان ۱۵:۳۰ به وقت ایران

هرگه که ترا دهیم دردی ،
نالان شوی و به سویم ایی

هر دم که ترا دهم شفایی ،
قدیمی 05-08-2012
mohammad.90 آواتار ها
مدیر بخش ورزش

پیش فرض لیست 33 نفره کی روش برای بازی ازبکستان

در لیست کی روش از بازیکنان دو رگه ایرانی که پیش از آن صحبت حضورشان در تیم ملی مطرح بود، خبری نیست
تیم ملی فوتبال ایران در حالی روز ۱۴ خرداد در نخستین دیدار مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل به مصاف تیم ملی ازبکستان می رود که فدراسیون فوتبال اسامی ۳۳ بازیکن را برای دریافت ویزا به کشور میزبان معرفی کرده است.
چندی پیش فدراسیون فوتبال ایران برای دریافت ویزای بازیکنان و اعضای تیم ملی اقدام کرد. در لیست ارسالی فدراسیون فوتبال به ازبکستان نام ۳۳ بازیکن از جمله اشکان دژآگه و علیرضا حقیقی هم به چشم می خورد، در حالی که گفته می شود دژآگه به خاطر مصدومیت به بازی ایران و ازبکستان نمی‌رسد. تیم ملی فوتبال ایران پیش از دیدار با ازبکستان به ترکیه می رود و قرار است دو دیدار دوستانه در این کشور برگزار کند. کاروان تیم ملی سپس از ترکیه راهی تاشکند می شود تا در اولین دیدار خود در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی مقابل ازبکستان قرار بگیرد. کی‌روش در مسابقه برابر ازبکستان تمامی لژیونرهای خود را در اختیار خواهد داشت. او البته نام دژآگه را هم در لیست خود قرار داده است تا در صورت بهبود احتمالی بتواند از او استفاده کند. ضمن اینکه در لیست کی روش از بازیکنان دو رگه ایرانی که پیش از آن صحبت حضورشان در تیم ملی مطرح بود، خبری نیست.

اسامی ۳۳ بازیکنی که فدراسیون فوتبال برای آنها درخواست ویزا کرده، به شرح زیر است:
سید مهدی رحمتی، شهاب گردان، علیرضا حقیقی، محسن فروزان، سید جلال حسینی، هادی عقیلی، شجاع خلیل زاده، پژمان منتظری، خسرو حیدری، حسین ماهینی، احسان حاج صفی، مهرداد پولادی، مازیار زارع، رضا حقیقی، آندرانیک تیموریان، مجتبی جباری، پژمان نوری، محمد نوری، علی کریمی، قاسم حدادی فر، جواد نکونام، اشکان دژآگه، فریدون زندی، محسن مسلمان، احمد حسن زاده، کریم انصاری فرد، هادی نوروزی، محمد قاضی، آرش افشین، میلاد میداوودی، محمد غلامی، محمدرضا خلعتبری و غلامرضا رضایی.
بازیکنان خط خورده از اردوی ترکیه به تهران بر می گردند و ۲۳ بازیکن اصلی به ازبکستان می‌روند.
نکته: مازیار زارع ، غلامرضا رضایی و هادی نوروزی هم در فهرست کی روش هستند. ظاهرا فقط جای میثاق معمارزاده خالی است!

هرگه که ترا دهیم دردی ،
نالان شوی و به سویم ایی

هر دم که ترا دهم شفایی ،
قدیمی 05-14-2012
mohammad.90 آواتار ها
مدیر بخش ورزش

دوشنبه 1391/02/25 10:09

برنامه تمرينات تيم ملي فوتبال ايران

مدير رسانه اي تيم ملي فوتبال ايران، برنامه تمريني تيم ملي فوتبال ايران را در کمپ تيم هاي ملي اعلام کرد.

به گزارش سايت رسمي فدراسيون فوتبال، به نقل از والي زاده مدير رسانه اي تيم ملي بزرگسالان ايران، بازيکنان تيم ملي فوتبال ايران، امروز از ساعت 13 در هتل آزادي حضور خواهند يافت و اولين تمرين تيم ملي ساعت 17 در زمين شماره يک آکادمي ملي فوتبال برگزار خواهد شد. حضور رسانه ها در اين تمرين آزاد است.

در روزهاي سه شنبه، چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه تيم ملي تمرينات صبحگاهي خواهد داشت و از ساعت 10:30 صبح تمرين خواهد کرد و بعداز ظهرها تمريني نخواهد داشت.

تشخيص حضور رسانه ها در تمرينات روزهاي آينده تيم ملي را کارلوس کي روش اعلام خواهد کرد و از طريق سايت فدراسيون فوتبال اعلام خواهد شد.

لازم به ذکر است روز شنبه 30 ارديبهشت تيم ملي صبح تمرين نخواهد داشت و بعداز ظهر ساعت 18 يک بازي تمريني خواهد داشت که محل برگزاري بازي متعاقبا اعلام خواهد شد.

هرگه که ترا دهیم دردی ،
نالان شوی و به سویم ایی

هر دم که ترا دهم شفایی ،
کاربران زیر از mohammad.90 به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
قدیمی 05-20-2012
mohammad.90 آواتار ها
مدیر بخش ورزش

شنبه 1391/02/30 23:12

از سوي کي‌روش
فهرست نهايي بازيکنان تيم ملي فوتبال اعلام شد

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران اسامي نهايي 24 بازيکن را براي حضور در اردوي تدارکاتي ترکيه و ديدار با ازبکستان اعلام کرد.

به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، کارلوس کي روش پس از ديدار تمريني صبح شنبه تيم ملي با تيم زير 22 سال، 24 بازيکن را به شرح زير براي اردوي مذکور فراخواند.

استقلال: سيدمهدي رحمتي، خسرو حيدري، پژمان منتظري، مجتبي جباري، آندرانيک تيموريان، فريدون زندي

پرسپوليس: علي کريمي، مهرداد پولادي، غلامرضا رضايي

سپاهان: سيدجلال حسيني

تراکتورسازي: محسن فروزان، احسان حاج صفي، محمد ابراهيمي

ذوب آهن: شهاب گردان ، حسين ماهيني

مس کرمان: شجاع خليل زاده، قاسم دهنوي

سايپا: کريم انصاريفرد

اوساسونا: جواد نکونام

الامارات: پژمان نوري

الوصل: محمدرضا خلعتبري

العربي: هادي عقيلي

رابين کازان: عليرضا حقيقي

انجل هولم سوئد: اميد نظري

تيم ملي فوتبال ايران روز اول خرداد ماه براي برپايي اردو به ترکيه اعزام مي شود. در اين اردو يک ديدار تدارکاتي با تيم ملي آلباني پيش بيني شده است.

تيم کشورمان قرار است روز 12 خرداد از استانبول عازم تاشکند پايتخت ازبکستان شود و پس از ديدار با تيم ملي آن کشور در نخستين ديدار از آخرين مرحله دور مقدماتي مسابقات جام جهاني 2014 ، روز 15 خرداد با يک فروند هواپيماي چارتر به ايران بازگردد.

ديدار رفت ايران و ازبکستان روز 14 خردادماه برگزار خواهد شد .

هرگه که ترا دهیم دردی ،
نالان شوی و به سویم ایی

هر دم که ترا دهم شفایی ،
قدیمی 10-17-2012
mohammad.90 آواتار ها
مدیر بخش ورزش

پیش فرض تیم‌ ملی، سه‌شنبه یک «ملت» بود

تیم‌ ملی، سه‌شنبه یک «ملت» بود

فوتبال ملی - سایت رسمی فدراسیون فوتبال نوشت:

روابط عمومی فدراسیون فوتبال به دنبال پیروزی تیم ملی کشورمان در دیدار حساس مقابل کره جنوبی اطلاعیه ای به شرح ذیر صادر کرد:
به‌شکرانه پیروزی حماسی در رویارویی با کره‌جنوبی، شامگاه سه‌شنبه، تجلی لحظات یگانگی و باهم‌بودن بود که در تاریخ معاصر فوتبال ما، البته به‌ندرت به‌دست آمده است. بازی تاریخی را برابر رقیبی تاریخی، بی‌بهانه، بی‌گفت‌وگو، پیروز شدیم تا بدین‌سان فوتبال ما بار دیگر از آستانه گذشته باشد و رمزگان ابدی پیروزی ما جز «وحدت» چه‌ می‌توانست باشد. این پیروزی، نه حادثه یا رخدادی تصادفی، که ترانه «وحدت» یک ملت بود. بی‌گمان در شامگاه سه‌شنبه، نه تنها تصویرهایی در خیال، که از صداها و فریادهای توفنده روی سکوها گرفته تا شادی‌های بی‌پایان خانه‌های ایرانی، همه را، دربرمی‌گرفت و آن، خاطرات هم‌دلی، هم‌نوایی و یک‌دلی بود. از هوادارن سکوها، تا شیفتگانِ خانه‌ها و از مسئولان و رسانه‌ها، تا مربیان و فوتبالیست‌ها، همه و همه، به قالب یک پیکر درآمدند. تیم‌ملی، در شامگاه سه‌شنبه، یک «ملت» بود.

این پیروزی در شبی به ملت ایران هدیه شد که طنین " یا جواد الائمه (ع) " پیش از دیدار در جای جای استادیوم آزادی به گوش می رسید و حالا، چنین به‌نظر می‌رسد که به‌ شکرانه پژواک صدای امیدوار سکوهای الهام‌بخش ورزشگاه آزادی، به‌شکرانه شادی شبانگاهی خانه‌های ایرانی، واپسین ستون‌های آزارنده تردید و بدبینی از پیشِ چشم فوتبال ملی ما برچیده شده است. حالا دیگر دانسته‌ایم می‌شود انتقاد کرد و بر یگانگی‌ها افزود؛ می‌شود از دلشوره‌ها گفت و آرامش آفرید. بدین‌سان، تا نیمه این راه دشوار را آمده‌ایم با این دستاورد که در چشم‌اندازی تازه حرکت کرده‌ایم و به جایی تازه رسیده‌ایم، به نقطه بازگشت‌ناپذیر «وحدت».

و این، آغازی تازه هم هست. خواهد بود. سه‌شنبه شب، بازی متفاوتی بود؛ نه یک تیم، که یک «ملت»، به پیروزی تازه نیاز داشت و پیروز شد.

هرگه که ترا دهیم دردی ،
نالان شوی و به سویم ایی

هر دم که ترا دهم شفایی ،
قدیمی 11-13-2012
mohammad.90 آواتار ها
مدیر بخش ورزش

پیش فرض کفاشیان : قلعه‌نویی در حد تیم ملی است ولی او را برای امیدها می‌خواهیم

رئیس فدراسیون فوتبال می‌گوید تیم ملی جوانان از همین امروز تیم المپیکی ایران است.
*تیم ملی جوانان و فوتسال هم باختند.
همه اش که نمی شود برد. مگر تمام فوتبال برد است؟ شما جواب من را بدهید؛ فقط باید ببریم؟ بازی فقط بردن است؟
*نه ولی شما جواب بدهید که چرا مدام می بازیم؟
نه اینطوری نیست که می گوئید.
*فقط تیم ملی نوجوانان است که نتیجه می گیرد. خودتان هم این را می دانید.
نه، شما تلاش ها فدراسیون و آدم های مختلف را نادیده نگیرید. چرا اینطور فکر می کنید؟ یک تیم می آید و می رود جام جهانی، یکی نتیجه نمی گیرد. این همه زمان روی تیم های مختلف گذاشته ایم. من یک چیزی از شما می پرسم. الان ژاپن بالا رفته؟ این تیم هم شکست خورده. در حالی که ژاپن در مسابقات نوجوانان نایب قهرمان شد. یا همین کره که در مسابقات نوجوانان باخت و حذف شد اما حالا آنها ما را برده اند. پس در نوجوانان نتیجه نگرفتند ولی فعلا در جوانان نتیجه گرفته اند. ما که نباید بگوئیم چون باختیم کار را ول کنیم؛ تمام است. ژاپنی ها و کره ای ها کار می کنند. ما هم الان باید کار کنیم. فقط واقعا حیف است که نتوانستیم به جام جهانی برویم چون تیم خیلی خوبی است.
*ما هم اگر ناراحت هستیم به خاطر حذف تیم خوبی است که داشتیم.
ما تدارک لازم را دیدیم. بیش از 30 بازی تدارکاتی انجام دادیم. در آسیا چند تیم هستند که در پایه قوی اند. بالاخره ما باید بیشتر کار کنیم. این تیم ما خیلی تیم ها را برده بود. از استرالیا بگیرید تا ژاپن و خیلی تیم های دیگر را. الان من یک سوال از شما دارم؛ این تیم چطور بود؟ خوب جمع شده بود؟
*بله.
کی این تیم را جمع کرد؟
*آقای اکبر محمدی.
خب ایشان زحمت کشیده. این همه روی تیم اش زمان گذاشته ولی به قول معروف فقط شوت آخر را خوب نزده است.
*قرار است او را برکنار کنید؟
بالاخره تغییرات را داریم. قرار است این تیم، تیم المپیک ایران باشد. بازیکنان به تیم المپیک می روند و تیم جدید را تشکیل می دهند. ما باید سریعا یک کادر فنی برایش انتخاب کنیم و بگذاریم بالا سرشان.
*مربی مورد نظرتان چه کسی است؟
یک مربی خوب. ولی مطمئن هستم هر کس را انتخاب کنیم همین خبرورزشی کلی ما را اذیت می کند. ما خیلی بحث ها داریم. هنوز که کسی را مد نظر نداریم ولی خود من دوست دارم یک مربی خوب خارجی باشد چون بهتر خواهد بود. اما در غیر اینصورت از یکی از مربیان با تجربه داخلی در راس کادر فنی استفاده می کنیم. به هر حال پرداخت پول مربی خارجی در این شرایط دشوار است. باید بهترین مربی ایرانی برای تیم المپیک انتخاب شود.

*یکی مثل قلعه نویی.
من نمی دانم که آیا او قبول می کند یا نه. ولی به نظر شما می آید؟
*چرا نیاید؟
ببیند ما الان به دنبال یک مربی هستیم که تمام فکر و ذهنش این تیم باشد. یعنی زمان بگذارد تا این تیم را به المپیک ببرد؛ نه اینکه به کارهای دیگری هم بپردازد. در حقیقت تنها فکرش تیم امید باشد. 100 درصد توانش را روی این تیم بگذارد. به نوعی تیم المپیک، اعتبارش خواهد بود.
*خب چرا به قلعه نویی پیشنهاد نمی کنید؟
بالاخره او الان سرمربی استقلال است. اگر نگاه کنیم پست های بالاتر هم داشته و طبیعی است که کمی سخت تر قبول کند بیاید. ولی به هر حال او مربی خوب و توانمندی است که می تواند تیم را به المپیک ببرد.
*قلعه نویی گفته از قهرمانی در لیگ برتر خسته است و دنبال چلنج جدیدی است. از سویی شما می‌توانید به این مربی پیشنهاد بدهید که تیم را بگیرد، برای المپیک آماده کند و وعده دهید که همین تیم بزرگسالان شود و قلعه نویی روی نیمکت آن بنشیند.
ما می توانیم با او در این باره حرف بزنیم. قلعه نویی گزینه خوبی برای تیم ملی المپیک است ولی باید قبول کنیم او در حد سرمربیگری تیم ملی است. قلعه نویی مربی توانمندی است. حتی در اندازه سرمربیگری تیم ملی بزرگسالان. به همین دلیل من بعید می دانم او تیم امید را قبول کند.
*می توانید منتظر بمانید تا لیگ برتر تمام شود. فکر می کنیم این کار ارزشش را دارد.
ما نمی توانیم تا آن زمان منتظر بمانیم چون این تیم باید آماده شود.
*شما که خیلی وارد هستید؛ یک تیم جمع کن بالای سر امیدها بگذارید!
اگر یک تیم جمع کن بیاوریم همین شما و روزنامه های دیگر کلی انتقاد می کنید و ما را می کشید. ولی این تیم جای کار دارد و قطعا خیلی خوب خواهد شد و حتی می تواند آینده فوتبال ایران را بسازد. قبول کنید که تیم ملی در نیمه اول خیلی خوب بازی کرد و در نیمه دوم بود که بازی از دستش در رفت. انصافا این تیم خوب است و نباید با یک نیمه درباره اش قضاوت کرد.
*اکبر محمدی نیز خودش می داند چون سرمربی تیم است، از او انتقاد خواهد شد. ولی در حال حاضر رسانه ها بیشتر روی نام معینی حساس هستند. به هر حال در دوره ریاست او بر کمیته جوانان، تیم های مختلف ملی بارها ناکام شده اند.
معینی در این تیم کاره ای نبود. ما باید قبول کنیم تیمی که داشتیم قوی بود و از الان باید این تیم را برای المپیک آماده کنیم. باید تمرکز داشته باشیم و زیاد به مسایل حاشیه ای نپردازیم.
*یعنی شما پای روسای کمیته هایی که تیم هایشان الان ناکام بوده اند، می ایستید؟
نه ما پای آنها نمی ایستیم. اتفاقا ما تغیرات داریم ولی باید با واقعیت های فوتبال کنار بیائیم. بالاخره امکانات خود را ببینم. ما برای این تیم کلی بازی گذاشتیم. نزدیک به 40 اردو. کلی بازی تدارکاتی داشتیم. سعی کردیم همه چیز را مهیا کنیم. الان فقط یک مربی خوب می خواهیم که بتواند کار با این تیم را ادامه دهد.
*راستی پول کروش جور شد؟
بله، فقط یکسری کارهای بانکی دارد. بانک مرکزی موافقت کرد که دلار دولتی به ما بدهد. تا کارهای بانکی آن انجام شود کمی زمان می برد. وگرنه پول او فراهم است و مشکلی بابت پرداختش نداریم.
*حرف خاصی مانده؟
الان فشار زیادی وجود دارد. روی شخص من و فدراسیون فوتبال. ولی ما نباید همه چیز را در یک یا دو شکست تیم هایمان خلاصه کنیم. ما روز چهارشنبه با ازبکستان بازی حساسی داریم. قبول دارم دو شکستی که یکشنبه داشتیم تلخ بود ولی نباید پرچم سیاه به در و دیوار فوتبال بزنیم و بگوئیم خدا رحمتش کند. اتفاقا ما باید تلاش کنیم و دست از کار نکشیم.

هرگه که ترا دهیم دردی ،
نالان شوی و به سویم ایی

هر دم که ترا دهم شفایی ،
پاسخ

برچسب ها
تيم ملي

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)