جدیدترین راه میلیونرشدن
عزیز من چرا بیکار نشستی ، مگرکامپیوترنداری ، مگربه اینترنت وصل نیستی ؟
آیا شما میدانید با اینترنت میتوانید میلیونر شوید ؟
اگرشما مثل بچه آدم گام به گام راهکارهای مارا انجام دهید ، هرماه بیش از یک میلیون تومان به حساب بانکی شما واریز می شود .
لازم نیست حتما در کامپیوتر حرفه ای باشید .
لازم نیست در روز بیش از چند ساعت با کامپیوترکار کنید .
فقط باچند تا کلیک کردن میلیونرشوید .
مطالب بالا را در یک آگهی اینترنتی خواندم ، چندروزی فکرم را مشغول کرد ، آ یا واقعا امکان داره که با اینترنت کسب درآمد کرد ؟ درآگهی آمده بود :
بله که امکان داره ، درحال حاضر هزاران نفربا انجام راهکارهای ما میلیونرشده ودارند حالشو می برند .
آخه من از کجا اطمینان حاصل کنم که این موضوع حقیقت داره ؟
ما مانند بعضی ها دروغ نمیگوییم ، ما این روش را با کسب چندین سال کارو زحمت وتجربه بدست آورده ایم .
خوب حالا چطوری میشه از راهکارهای شما استفاده کرد ؟
خیلی راحت ، فقط کافیه شما 50 هزار تومان به این حساب واریز کنید وبه ما اطلاع دهید تا CD آموزشی برای شما ارسال شود .
ما هم پس از کلی وسوسه و تاییدیه کتبی از عیال گرفتن 50 هزارتومان ناقابل را واریز ، اطلاع داده وبعداز یک هفته CD آموزشی را دریافت کردیم .
البته حالا شرح اینکه در CD آموزشی چی دیدیم و گامهای پیشنهادی و آزمایش شده چی بود بماند....!!!!
اماآن چیزی را که بنده با دیدن این CD دریافتم را بطور خلاصه برای شما عزیزان طالب میلیونر شدن می نویسم تا شما هم مانند خیلی ها از اینترنت کسب درآمدکرده و به آرزویتان برسید .
1- گام اول : برای رسیدن به موفقیت ابتدا باید حرکت کرد ، ( پس از پشت کامپیوتر بلند شده وبه خیابان بروید ).
2- گام دوم : از یک فروشگاه 100 عدد CD خام به قیمت دانه ای 100 تومان بخرید .
3- گام سوم : درمنزل با روزی چند ساعت کار وچندتا کلیک کردن از روی CD آموزشی 100 تا کپی رایت تهیه کنید
4- گام چهارم : برای CD های خود نام جدیدی انتخاب کنید .
5- گام پنجم : در چند تا سایت گمنام و نامشخص آگهی بدهید .
6- بجای گام ، کام آخر : وقتی شما CD های 100 تومانی را 40 الی 50 هزار تومان بفروشید ، صد در صد میلیونر خواهید شد ، شک نکنید ، واگر باور ندارید ، لطفا 50 هزار تومان به حساب بنده واریز نمایید تا یکی از این کپی رایت ها را برایتان ارسال کنم .
بهر حال بنده که میلیونرشدم ، حالا شما خود دانید .
منبع : وبلاک طنزنویس قدیمی