خوبین؟ایام به کام هست؟ای هواگه چرا نامی گرفتش ؟دریغ از یه پروشه باران یا برف
واران گیان خوش هاتی
زمان امتحاناس بچه ها کمتر میان خدا کنه همه موفق بشیم حالا ای ترم بگذره با شش تا امتحان تو چهار روز جالب اینجاست که دستم تو جیبمه راس راس راه میرم عین خیالمم نیست
من یکی قول میدم از اولین شنبه ترم آینده درست و حسابی درس بخوانم (خدا کنه رو سیاه ای قولامان نشیم بالاخره یه روزی به ای قولها عمل میکنم)
بچه ها ای چند صفحه آخر بازم رفتیم تو کار آش بعد مشی کوروش میاد میگه:
کیفیت پایین آمده
برین تو کار کیفیت
مطالب با کیفیت بزنین
حیف کیفیت نیست
آش کیفیت داره؟
خو در مورد کیفیت آش بگین
یکی میاد اینجا به کیفیت نگاه میکنه
کیفیت چیز خوبیه
یادش به خیر کیفیت
...
از من گفتن بود چون مطمئنا میاد میگه البته درستم میگه ولی خب دیگه چند نفر به یه نفر
مهرگان گیان نگران درس نباش خدا کریمه ولی سعی کن همیشه درساته تو طول ترم بخوانی
مینا جیگیلی من کوچکتر از اونیم که بخوام نصیحت کنم ولی همیشه درست برات مهمترین باشه اینطوری دیگه هیچ چیزی نمیتونه مانعت بشه ایشالله بعد امتحان ارشدت میای کرمانشاه حسابی بهت خوش میگذره اینقدر ببریمت تفریح که کلا خونه و زندگیتو بیاری کرمانشاه
کسی نیست؟؟
بوی حلوا میاد
کجایین؟
بابا دیگه مغزتان منفجر شد اینقد درس خواندین
چن وقت دیگه اینجا میشه تاپیک نخبگان
آناهیتا گیان ماهی یه بار میای موعظه میکنی روضه شم بخوان بعد برو
خو تو سر یه موضوعه بگیر دمشه بده دس ما
بخت خندان و زمان آرام
خوشه ی ماه فرو ریخته در آب
شاخه ها دست برآورده به مهتاب
شب و صحرا و گل و سنگ
همه دل داده به آواز شباهنگ
سلام دوستان عزیز..
واران گیان خوش آمدی..خوب ما با هم هم اسم شدیم انگار...البته با 2 زبان...شما و شعرهاتون من رو یاد یکی از دوست های قدیمیم میندازه..به هر صورت موفق باشی...
فرانک جان حالت خوبه عزیز...اونوقت که نذر چلو مرغ داشتی هرچی گفتم آدرس بده بیایم..خو آدرس ندادی..بگو دوست نداشتی ما رو ببینی..
راستی الان یه خبر خوب خواندم
از روز شنبه بعد ازظهر هوا سرد میشه واز نوار غربی کشور برف وباران شروع میشه وتازه تو جاده ها کولاک و .......تا دوشنبه...خیلی خوش حالم
البته نه فقط به خاططر برف وباران به خاطر تعطیلهایش.
سلام دوستان عزیز..
واران گیان خوش آمدی..خوب ما با هم هم اسم شدیم انگار...البته با 2 زبان...شما و شعرهاتون من رو یاد یکی از دوست های قدیمیم میندازه..به هر صورت موفق باشی...
سلام باران نازنین
خوب هستین دوست عزیز؟
ممنون از لطف و محبتت گلم
منم براتون آرزوی موفقیت دارم
فدای تو
سلام به همگی
حالدان چونه؟در سلامتی کامل به سر میبرید؟همه کم پیدا شدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟بروبچ مشکوک میزنین.درس بهوونست.میدونم همه شب امتحانی هستین.پس اعتراف کنین چرا اینجا خلوت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همگی
حالدان چونه؟در سلامتی کامل به سر میبرید؟همه کم پیدا شدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟بروبچ مشکوک میزنین.درس بهوونست.میدونم همه شب امتحانی هستین.پس اعتراف کنین چرا اینجا خلوت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
صبحت بخیر
خوب هستین
حالمان خاسه
الان همه خوابن مثل من که جن زده نشدن اول صبح بیان نت