بخش اول
مطالب ارسالي نويسندگان ثابت «روزانه» نمکدون
alimerikhi@yahoo.com
افتخاري
حديث روزانه
arash_new2001@yahoo.com
برترين عيد امت
قال رسول الله(ص):
يوم غدير خم افضل اعياد امتى و هو اليوم الذى امرنى الله تعالى ذكره فيه بنصب اخى على بن ابى طالب علما لامتى، يهتدون به من بعدى و هو اليوم الذى اكمل الله فيه الدين و اتم على امتى فيه النعمة و رضى لهم الاسلام دينا.
رسول خدا(ص) فرمود:
روز غدير خم برترين عيدهاى امت من است و آن روزى است كه خداوند بزرگ دستور داد; آن روز برادرم على بن ابى طالب را به عنوان پرچمدار (و فرمانده) امتم منصوب كنم، تا بعد از من مردم توسط او هدايت شوند، و آن روزى است كه خداوند در آن روز دين را تكميل و نعمت را بر امت من تمام كرد و اسلام را به عنوان دين براى آنان پسنديد.
امالى صدوق: 125، ح 8
اس.ام.اس روزانه
roozane.sms@gmail.com
پیامک (اس ام اس) عید غدیر روز عيد غديرخم از شريف ترين اعياد امت من است. پيامبر اکرم(ص)
خجسته باد پیوند «نبوت» و «امامت» در نقطه اوجى به نام غدیر خم که غدیر، گره محکمى است براى رشته دیانت.
علي در عرش بالا بي نظير است
علي بر عالم و آدم امير است
به عشق نام مولايم نوشتم
چه عيدي بهتر از عيد غدير است؟
یک روز دلم به جشن مولا علی می رفت
در عیدِ غدیرِ خُم به صحرا می رفت
هر کوه که در برابر میدیدم
چون دستِ علی بود که بالا می رفت
غدیر ، گل همیشه بهار زندگی است. دریایی بیکرانه است ؛ جاری بر جان های پاک و اندیشه های تابناک.
غدیر ، تجلی خواست خالق ، روح آفرینش ، برانگیزاننده ستایش و دست های بلندی است که انسان خاکی را به افلاک می کشاند.
غدیر ، ریزش باران الطاف رحمانی بر گلزار جان های تشنه است.
غدیر ، برکت همه احساس های معنوی و دریای جاری خیرات نبوی است.
خورشيد چراغکي ز رخسار عليست
مه نقطه کوچکي ز پرگار عليست
هرکس که فرستد به محمد صلوات
همسايه ديوار به ديوار عليست
عيد کمال دين.سالروز اتمام نعمت وهنگامه اعلان وصايت و ولايت، امير المومنين (عليه السلام ) بر شماخجسته باد.
نازد به خودش خدا که حيدر دارد
درياي فضائلي مطهر دارد
همتاي علي نخواهد آمد والله
صد بار اگر کعبه ترک بردارد
عيد غدير خم مبارک
تمام لذت عمرم در اين است
كه مولايم اميرالمومنين است
نام علي : عدالت -- راه علي : سعادت -- عشق علي : شهادت -- ذكر علي : عبادت -- عيد علي : مبارك
نه فقط بنده به ذات ازلي مي نازد
ناشر حكم ولايت به ولي مي نازد
گر بنازد به علي شيعه ندارد عجبي
عجب اينجاست خدا هم به علي مي نازد
شبي در محفلي ذكر علي بود
شنيدم عاشقي مستانه فرمود
اگر آتش به زير پوست داري
نسوزي گر علي را دوست داري
عيد کمال دين , سالروز اتمام نعمت و هنگامه اعلان وصايت و ولايت امير المومنين عليه السلام بر شيعيان وپ يروان ولايت خجسته باد
قرآن به جز از وصف علی آیه ندارد
ایمان به جز از حب علی پایه ندارد
گفتم بروم سایه لطفش بنشینم
گفتا که علی نور بود سایه ندارد
عید غدیر مبارک
به روز غدیر خم از مقام لم یزلی
به كائنات ندا شد به صوت جلی
كه بعد احمد مرسل به كهتر و مهتر
امام و سرور و مولا علیست علی
عید غدیر خم بر شما مبارك
باز تابید از افقْ روزِ درخشانِ غدیر
شد فضا سرشار عطرِ گل ز بستان غدیر
موج زد دریای رحمت در بیابان غدیر
چشمه های نور جاری شد ز دامان غدیر
ای غدیر خم که هستی روز بیعت با امام
بر تو ای روز امامت از همه امت سلام
از تو محکم شد شریعت، وز تو نعمت شد تمام
ما به یاد آن مبارک روز و آن زیبا پیام
از ولای مُرتضی دل را چراغان می کنیم
بـا علی بار دگر تجدید پیمـان می کنیم
ستاره سحر از صبح انتظار دمید
غدیر از نفس رحمت بهار چکید
گرفت دست قدر، رایت شفق بر دوش
زمین به حکم قضا آب زندگی نوشید
نور عالم از ولی داریم ما
اول و آخر علی(ع) داریم ما
$
از جام و سبو گذشت کارم
وقت خُم و نوبت غدیر است
امروز به امر حضرت حق
بر خلق جهان علی(ع) امیر است
غدیر، تجلّی اراده خداوند، مکمّل باور ما و نقطه تأمّلی در تاریخ است.
گفت پیغمبر به یارای سخن
پیک رب العالمین آمد به من
گفت حیدر را خدا این تحفه داد
بر همه خلق جهان فضلش نهاد
بر سرِ آسمانی آن ظهر
آیههای شکوه نازل شد
مژده دادند ایههای شکوه
دین احمد(ص) دوباره کامل شد
عید غدیر، بر حامیان راستین ولایت، مبارک!
دریای غدیر، از ریزش آبشارگون وحی بر جان محمّد(ص) لبریز است و قامت دین در زلال غدیر خم انعکاس مییابد.
شماره براي ارسال مسيج: 09125698059
آل ياسين
hra62302@yahoo.com
رضای امام زمان(عج)؛ عمل به واجبات و ترک محرمات
حجت الاسلام محسن قرائتی:
رضای امام زمانم(ع) را هر کسی خودش می فهمد که آیا به وظیفه اش عمل می کند یا نه یعنی واجبات را انجام می دهد و محرمات را ترک می کند یا نه.
اگر این کار را کردیم قطعا هم خدا راضی است و هم امام زمان و اینکه ما باید بدانیم وقتی روایات می گویدهر هفته کارهای شما به حضرت عرضه می شود.
این باعث می شود وقتی انسان خلافی کرد علاوه بر آن که از خدا شرمنده است چون ولی خدا را رنجانده از او هم شرمنده است.
ولی ما از خدا بخواهیم که به ما تقوایی بدهد که ما را از گناه دور کند و جلوی مفاسد گناه را بگیریم با این تقوا.
داستانهايي از تاريخ ايران
yasamin-atashi.persianblog.ir
احترام به شایستگان
خواجه نصیر الدین توسی در ابتدای وزارت خویش بود ، که تعدادی از نزدیکان بدو گفتند ایران مدیری همچون شما نداشته و تاریخ همچون شما کمتر به یاد دارد.
یکی از آنها گفت : نام همشهری شما خواجه نظام الملک توسی هم به اندازه نام شما بلند نبود. خواجه نصیر سر به زیر افکنده و گفت : خواجه نظام الملک باعث فخر و شکوه ایران بود آموخته های من برآیند تلاشهای انسانهای والا مقامی همچون اوست. حرف خواجه به جماعت فهماند که او اهل مبالغه و پذیرش حرف بی پایه و اساس نیست.
ارد بزرگ اندیشمند فرزانه کشورمان می گوید : “شایستگان بالندگی و رشد خود را در نابودی چهره دیگران نمی بینند.”
شاید اگر خواجه نصیر الدین طوسی هم به آن سخنان اعتنا می نمود هیچگاه نمی توانست گامهای بلندی در جهت استقلال و رشد میهنمان بردارد.
ياسمين آتشي
پلاک
epelak.blogfa.com
دستور امام زمان (عج) بود
سیره و خاطراتی از شهدا
هر چه بهش گفتیم و گفتند فایده ای نداشت.حکمش آمده بود باید فرمانده گردان عبدالله بشود،ولی زیر بار نرفت که نرفت.
روز بعد،صبح زود رفته بود مقر تیپ.به فرمانده گفته بود:چیزی رو که ازم خواستین قبول می کنم.
از همان روز شد فرمانده گردان عبدالله.با خودم می گفتم:نه با این که اون همه سر سختی داشت توی قبول کردن فرماندهی،نه به این که خودش پاشده اومده پیش فرمانده تیپ.
بعدها،با اصراری که کردم،علتش رو برایم گفت؛شب قبلش امام زمان (سلام الله علیه) را خواب دیده بود؛ حضرت بهش تکلیف کرده بودن.
(شهید عبدالحسین برونسی)
مصحف
hamed.1360@yahoo.com
هر روز چند آيه قرآن بخوانيم
براي شنيدن آيه مورد نظر بر روي شماره آيه كليك كنيد و براي مشاهده تفسير الميزان و نمونه بر روي آيه کليک کنيد سوره: سورة المجادلة آيات: 22 محل نزول: مدینه أَلَمْ تَرَ أَنَّ اللَّهَ يَعْلَمُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ مَا يَكُونُ مِن نَّجْوَى ثَلَاثَةٍ إِلَّا هُوَ رَابِعُهُمْ وَلَا خَمْسَةٍ إِلَّا هُوَ سَادِسُهُمْ وَلَا أَدْنَى مِن ذَلِكَ وَلَا أَكْثَرَ إِلَّا هُوَ مَعَهُمْ أَيْنَ مَا كَانُوا ثُمَّ يُنَبِّئُهُم بِمَا عَمِلُوا يَوْمَ الْقِيَامَةِ إِنَّ اللَّهَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ 7 أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ نُهُوا عَنِ النَّجْوَى ثُمَّ يَعُودُونَ لِمَا نُهُوا عَنْهُ وَيَتَنَاجَوْنَ بِالْإِثْمِ وَالْعُدْوَانِ وَمَعْصِيَتِ الرَّسُولِ وَإِذَا جَاؤُوكَ حَيَّوْكَ بِمَا لَمْ يُحَيِّكَ بِهِ اللَّهُ وَيَقُولُونَ فِي أَنفُسِهِمْ لَوْلَا يُعَذِّبُنَا اللَّهُ بِمَا نَقُولُ حَسْبُهُمْ جَهَنَّمُ يَصْلَوْنَهَا فَبِئْسَ الْمَصِيرُ 8 يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا تَنَاجَيْتُمْ فَلَا تَتَنَاجَوْا بِالْإِثْمِ وَالْعُدْوَانِ وَمَعْصِيَتِ الرَّسُولِ وَتَنَاجَوْا بِالْبِرِّ وَالتَّقْوَى وَاتَّقُوا اللَّهَ الَّذِي إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ 9 إِنَّمَا النَّجْوَى مِنَ الشَّيْطَانِ لِيَحْزُنَ الَّذِينَ آمَنُوا وَلَيْسَ بِضَارِّهِمْ شَيْئًا إِلَّا بِإِذْنِ اللَّهِ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ 10 يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا قِيلَ لَكُمْ تَفَسَّحُوا فِي الْمَجَالِسِ فَافْسَحُوا يَفْسَحِ اللَّهُ لَكُمْ وَإِذَا قِيلَ انشُزُوا فَانشُزُوا يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَالَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرٌ 11
ترجمه فارسي مکارم آيا نمىدانى كه خداوند آنچه را در آسمانها و آنچه را در زمين است مىداند; هيچ گاه سه نفر با هم نجوا نمىكنند مگر اينكه خداوند چهارمين آنهاست، و هيچ گاه پنج نفر با هم نجوا نمىكنند مگر اينكه خداوند ششمين آنهاست، و نه تعدادى كمتر و نه بيشتر از آن مگر اينكه او همراه آنهاست هر جا كه باشند، سپس روز قيامت آنها را از اعمالشان آگاه مىسازد، چرا كه خداوند به هر چيزى داناست! «7» آيا نديدى كسانى را كه از نجوا ( سخنان درگوشى) نهى شدند، سپس به كارى كه از آن نهى شده بودند بازمىگردند و براى انجام گناه و تعدى و نافرمانى رسول خدا به نجوا مىپردازند و هنگامى كه نزد تو مىآيند تو را تحيتى (و خوشامدى) مىگويند كه خدا به تو نگفته است، و در دل مىگويند: «چرا خ است، وارد آن مىشوند، و چه بد فرجامى است! «8» اى كسانى كه ايمان آوردهايد! هنگامى كه نجوا مىكنيد، و به گناه و تعدى و نافرمانى رسول (خدا) نجوا نكنيد، و به كار نيك و تقوا نجوا كنيد، و از خدايى كه همگى نزد او جمع مىشويد بپرهيزيد! «9» نجوا تنها از سوى شيطان است; مىخواهد با آن مؤمنان غمگين شوند; ولى نمى تواند هيچ گونه ضررى به آنها برساند جز بفرمان خدا; پس مؤمنان تنها بر خدا توكل كنند! «10» اى كسانى كه ايمان آوردهايد! هنگامى كه به شما گفته شود: «مجلس را وسعت بخشيد (و به تازهواردها جا دهيد)»، وسعت بخشيد، خداوند (بهشت را) براى شما وسعت مىبخشد; و هنگامى كه گفته شود: «برخيزيد»، برخيزيد; اگر چنين كنيد، خداوند كسانى را كه ايمان آوردهاند و كسانى را كه علم به آنان داده شده درجات عظيمى مىبخشد; و خداوند به آنچه انجام مىدهيد آگاه است! «11»
توضيح: هر روز مي خواهيم يک صفحه از قرآن را با هم بخوانيم (به همراه معني آن) هر روز چند دقيقه وقت مي ذاريم، بعد از يه مدت مي بينيم کل قرآن را ختم کرده ايم، به همين راحتي.
فرمايش امام صادق (عليه السلام) هم که يادمون هست: «قرآن پيمان خداست بر خلق او و براي شخص مسلمان شايسته است که بر عهد خود نگاه کند و هر روز 50 آيه بخواند.»
بيائيم فعلا حداقل با يک صفحه در روز شروع کنيم!
ياعلي مدد... التماس دعا
بخش دوم
ديگر مطالب ارسالي اعضا محترم گروه مي توانند مطالبشان را به آدرس
Mobin_s2004@yahoo.comبفرستند تا با نام خودشان در اين ستون نوشته شود.
mahtab_66 روز مـحـشــر پـرسـيـد ز مـن رب جـلــــــــي
گفت تو غـرق گنـاهي؟ گفتمش يـا رب بلي
گفت پس آتش نميـگيرد چـرا جـسم و تنـت
گفتمش چون حـک نمودم روي قلبم يا علي
amirreza_shakeri58
روزی کودکی میخواست متولد بشه و پا به این دنیای پوچ بذاره،به همین خاطر میره پیش خدا و راجع به ندیده هاش توی این دنیا سوال میکنه؛کودک از خدا میپرسه:خدا وقتی من دنیا اومدم بعد از اینکه چشم باز کردم مادرم رو چطوری پیدا کنم؟خدا میگه نترس من فرشته ای رو بهت معرفی میکنم که بهت کمک میکنه!کودک میگه خوب چطوری غذا بخورم؟چی بخورم؟بازم خدا میگه نترس! من فرشته ای رو بهت معرفی میکنم که بهت میگه.کودک در ادامه میپرسه:خداجون بعد از اینکه بزرگ شدم واین کارهارو کردم چطوری باید راه برم،حرف بزنم،بخندم و...؟بازم خدا بهش میگه نترس من فرشته ای رو بهت معرفی میکنم که همه این کارهارو بهت یاد بده!کودک آخر حوصلش سر میره و از خدا میپرسه آخه این فرشته کیه؟ خدا میگه اون فرشته همه جا پیشته و همه چیز رو بهت یاد میده و تو میتونی مادر صداش کنی
مبین عزیز:با تشکر از سایت زیبا و معنوی شما این مطلب رو چند روز پیش دختر عموی کوچیکم بهم گفت که گفتم بد نیست براتون ارسال کنم حالا اگه صلاح دیدین بذارین بچه ها هم بخونن.درضمن اسم دختر عموم بیتا هستش.ا
با تشکر از شما و همه بچه های زحمت کش سایت:امیررضا شاکــــری از تبریز
eliluck
درود بر ایرانیان ایراندوست آریایی:
"ماه من غصه چرا ؟؟؟ آسمان را بنگر، که هنوز، بعد صدها شب و روز مثل آن روز نخست، گرم و آبی و پر از مهر به ما می خندد یا زمینی را که، دلش از سردی شبهای خزان نه شکست و نه گرفت بلکه از عاطفه لبریز شد و نفسی از سر امید کشید و در آغاز بهار، دشتی از یاس سپید، زیر پاهامان ریخت تا بگوید که هنوز، پر امنیت احساس خداست ماه من غصه چرا؟؟ تو مرا داری و من هر شب و روز، آرزویم همه خوشبختی توست ماه من، دل به غم دادن و از یاس سخنها گفتن کار آنهایی نیست که خدا را دارند ماه من، غم و اندوه اگر هم روزی، مثل باران بارید یا دل شیشه ای ات از لب پنجره عشق، زمین خورد و شکست با نگاهت به خدا چتر شادی وا کن و بگو با دل خود که خدا هست، خدا هست هنوز او همانیست که در تارترین لحظه شب، راه نورانی امید نشانم می داد او همانیست که هر لحظه دلش میخواهد همه زندگی ام، غرق شادی باشد ماه من... غصه اگر هست بگو تا باشد معنی خوشبختی، بودن اندوه است اینهمه غصه و غم، اینهمه شادی و شور چه بخواهی و چه نه ،میوه یک باغند همه را با هم و با عشق بچین، ولی از یاد مبر پشت هر کوه بلند سبزه زاری است پر از یاد خدا و در آن باز کسی می خواند که خدا هست خدا هست خدا هست هنوز
mastoor_313
ده خوي و خصلت ياران علي(ع)
در كتاب «أعلام الدّين» از رسول اكرم(ص) نقل شده است كه به اميرالمؤمنين(ع) فرمود: «شيعيان و دوستان خود را به ده خوي و خصلت بشارت بده: اوّل: پاكي ولادت، دوم: نيكويي و خوبي ايمان، سوم: خدا آنها را دوست دارد، چهارم: قبرهاي آنها وسيع است، پنجم: نور آنها پيشاپيش ايشان در حركت است، ششم: فقر را از ميان چشمهاي آنها بيرون كند و دلهايشان را بينيازي مرحمت فرمايد،
هفتم: خدا از دشمنان آنها كينه و نفرت دارد، هشتم: از بيماري پيسي و خوره در امانند، نهم: گناهان و بديها را از ايشان فرو ميريزد و از بين ميرود، دهم: آنها در بهشت با من هستند.
پس خوشا به حال آنها و بازگشت خوبي كه دارند.1
پينوشت:
1. أعلام الدين، ص 450؛ بحارالانوار، ج 27، ص 162، ح 11؛ الزهد، ص 86؛ الخصال، ج 2، ص 430، ح 10؛ روضـة الواعظين، ص 346؛ مشكاة الانوار، ص 79.
چاقترینهای جهان
فهرست 10 کشور جهان که دارای چاقترین جمعیتها هستند منتشر شد.
واحد مرکزی خبر به نقل از نشریه هافینگتون پست آمریکا گزارش داد: هم اکنون یک سوم از تمامی بزرگسالان جهان دارای اضافه وزن و یک دهم از آنان مبتلا به چاقی مفرطاند.
کارشناسان تغذیه و پزشکی پیش بینی کردهاند که تا سال 2015 میلادی، شمار افراد چاق در سراسر جهان، از مرز دو و سه دهم میلیارد نفر بگذرد، که برابر است با مجموع جمعیت کشورهای چین، آمریکا و تمامی قاره اروپا.
کشور ساموئای آمریکا با نود و سه و نیم درصد جمعیت چاق، در صدر این رتبه بندی قرار دارد.
بقیه کشورها در این فهرست به ترتیب عبارتند از: کیریباتی در منطقه اقیانوسیه، با هشتاد و یک و نیم درصد افراد چاق، آمریکا، با شصت و شش و هفت دهم درصد شهروندان چاق، آلمان، با شصت و شش و نیم درصد بزرگسالان دارای اضافه وزن، و همچنین مصر، که با شصت و شش درصد افراد چاق، در رتبه پنجم این فهرست قرار گرفته است.
همچنین نامهای کشورهای بوسنی هرزگوین، نیوزلند، کرواسی و انگلیس نیز در این فهرست مشاهده میشود.