ليگ برتر باشگاه های ایران در این تالار به بحث و بررسی لیگ برتر فوتبال کشور پرداخته میشود |
07-14-2012
|
|
مدیر بخش ورزش
|
|
سپاسها: : 7,242
6,424 سپاس در 3,063 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
اولین تمرین با جباری
استقلال با خريدهاي درشت روزهاي آخر، جولان پرسپوليس در نيمه اول نقل و انتقالات را به خوبي پاسخ داد. حالا دو تيم در همه زمينهها با هم برابرند. يك نيمه را قرمز برده، يك نيمه را آبي. آنها مربيشان دير رسيده، اينها ستارههايشان. حالا رقبا در نقطه استارت ليگ 2-2 مساوي هستند.
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|
07-22-2012
|
|
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
به خاطر قلعهنویی آمدم استقلال - نکونام چه ماشینی سوار میشود؟
جواد نکونام:از پرسپولیس هم پیشنهاد داشتم اما می خواستم با استقلال به توافق برسم/ به خاطر قلعهنویی آمدم استقلال
لیگ برتر - جواد نکونام میگوید به استقلال آمده که در این تیم به عنوان یک فوتبالیست بازی کند و کاپیتانی برایش اهمیتی ندارد.
«کاپیتانی برای من اهمیتی ندارد و به استقلال آمده ام که به عنوان یک فوتبالیست،فوتبال بازی کنم.»این حرف را جواد نکونام در کنفرانس خبری اش که امروز برگزار شد زد و ادامه داد:« من یک فوتبالیست هستم و به استقلال آمده ام که فوتبال بازی کنم.نه در استقلال و نه در هیچ تیم دیگری از این بحث ها نداشته ام.این چیزها برای من پیش پا افتاده است.مربی هر تصمیمی که بگیرد من آن را قبول می کنم.»
او در پاسخ به این سوال که چرا از اوساسونا جدا شده است می گوید:«مهمترین دلیلم به خاطر خانواده ام بود.من هفت سال از ایران دور بودم.ضمن اینکه برای خودم هم مشکل بود.البته اوساسونا سال گذشته خواست که مبلغ قراردادم را کم کنم و من هم با توجه به لطفی که آنها به من داشتند قراردادم را تمدید کردند. من هم به خاطر مصدومیتم تخفیف خوبی دادم و مبلغ را پایین آوردم و قرارداد سه ساله بستیم که دو سال آن مشروط بود و امسال هم میخواستند مبلغ قرارداد را پایین بیاورم. آنجا شرایط خوبی داشتم و کاپیتان سوم بودم اما احساس کردم شرایطی که میخواهم این فصل در اوساسونا وجود ندارد تا در این تیم بمانم. استقلال را از کودکی دوست داشتم و از طرفی میخواستم که در شرایط جدید و در باشگاه جدید بازی کنم.»
ادامه حرف های نکونام در مورد احتمال قهرمانی استقلال در آسیا است.آنجا که او می گوید:«سخت است،اما دور ازدسترس نیست.قلعهنویی هم مربی شناختهشدهای است و نیاز به صحبت ندارد و در لیگ ایران هم تواناییاش را به نمایش گذاشته است. فکر قلعهنویی و بازیکنان تیم، قهرمانی در آسیا است که این شرایط را بازیکنان خوب میتوانند هموار کنند ولی تنها به بازیکن خوب داشتن بستگی ندارد و به تلاش زیاد نیاز دارد.»
رقم قرارداد.این سوال بعدی خبرنگاری از نکونام بود.خیلی ها می گویند که نکو با قراردادی میلیاردی به استقلال آمده است.« من هیچوقت رقم قراردادم را نگفتم و حالا هم نمیگویم چون این مسالهای شخصی است و نمیتوان گفت. اما مبلغ قرارداد به گونهای است که هم برای من و هم برای استقلال خوب است.»
هافبک جدید استقلال درباره ادامه فوتبالش گفت:« قطعا به فوتبال اروپا برنمیگردم. سال قبل میتوانستم در اسپانیا قرارداد ببندم که البته مبلغ کمتری هم به من میدادند و با این کار میخواستند شرایط جدیدی را هم تجربه کنم اما در اوساسونا ماندم و این مساله برایم بهتر شد. امسال هم پیشنهاداتی داشتم ولی قصد داشتم تنها در اروپا و فقط در کشور اسپانیا بازی کنم. پیشنهادهایی از کشورهای عربی بود ولی من فکر کردم که بازی در ایران برایم لذتبخشتر است. از ترکیه هم پیشنهادی داشتم. استقلال باشگاهی است که دوست داشتم برای آن بازی کنم. نمیخواهم به پرسپولیسیها بیاحترامی کنم ولی همیشه بازیکنان به یک تیمی گرایش دارند و من هم استقلالی بودم. صد در صد فوتبالم را در ایران به پایان میرسانم.»
جواد نکونام در پاسخ به این سوال که آیا پرسپولیس هم با او مذاکره داشته ، گفت:« آنها با مدیر برنامههایم صحبت کردند اما من دوست داشتم که با استقلال به توافق برسم.»
وی درباره این مساله که گفته میشد چک باشگاه استقلال را قبول نکرده و چک شخصی فتحاللهزاده را گرفته است، گفت:« من نمیتوانم درباره این مساله چیزی بگویم ولی شرایط طوری بود که به خاطر کاری که میخواست انجام بگیرد باید مبلغ رضایتنامه به اوساسونا پرداخت میشد تا بتوانم مبلغ قراردادم را از آنها دریافت کنم.»
او در پاسخ به این سوال که اگر کسی غیر از قلعهنویی سرمربی تیم استقلال بود باز هم به این تیم میآمد یا خیر؟ گفت: «یکی از دلایلی که به استقلال آمدم امیر قلعهنویی بود، اما اولین دلیلش خود استقلال است. چندین سال است که قلعهنویی را میشناسم و او هم از دلایلی بود که به این تیم بیایم. »
عکس: نکونام چه ماشینی سوار میشود؟
|
کاربران زیر از mohammad.90 به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
|
|
07-25-2012
|
|
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
نکونام بازوبند کاپیتانی را به رحمتی داد
نکونام بازوبند کاپیتانی را به رحمتی داد
سه شنبه ۰۳ مرداد ۱۳۹۱
دروازهبان تیم فوتبال استقلال به عنوان کاپیتان اول این تیم معرفی شد. امیر قلعه نویی در نشست خبری پیش از بازی با سایپا مهدی رحمتی را به عنوان کاپیتان استقلال اعلام کرد و گفت با درخواست نکونام این کار صورت گرفته است. سرمربی آبیپوشان پیش از جواد نکونام را به عنوان کاپیتان اول استقلال معرفی کرده بود.
|
10-17-2012
|
|
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
خسرو حیدری: قلعهنویی به تراکتورسازی شخصیت داد
خسرو حیدری: قلعهنویی به تراکتورسازی شخصیت داد.
بازیکن تیم ملی ایران و استقلال تهران میگوید با اتحاد و همدلی تیم ملی ایران برابر کرهجنوبی به پیروزی رسید.
درباره بازی دیشب و پیروزی شیرین برابر کره جنوبی صحبت کنید.
فکر میکنم همه کمک کردند تا تیم ملی پیروز شود. رسانهها، همه مردم ایران و حتی رییس جمهور و رییس مجلس کمک کردند. همه با هم متحد شدیم و نتیجه آن را هم دیدیم که توانستیم با تیم 10 نفره کره را شکست دهیم. کره هم تیم قوی بود و در نیمه اول بازی چند موقعیت آنها به تیر دروازه ما خورد. آنها بیشتر روی ضربههای کاشته خطرناک بودند. ما هم این را میدانستیم که آنها برای استفاده از چنین موقعیتهایی بازیکنان خوبی دارند و روی همین موقعیتها خطرساز شدند. داور شجاعی را اخراج کرد و فکر میکنم پس از آن که 10 نفره شدیم نیروی ما مضاعف شد. اینکه مقابل کره بتوان 10 نفره پیروز شد مشکل است. ما هم حملههایی داشتیم که بر اساس آن میتوانستیم به گل برسیم. پس از به ثمر رساندن گل هم تا پایان بازی توانستیم خوب دفاع کنیم و بازی را ببریم.
* از عملکرد خودت در این بازی چقدر راضی بودی؟
همه بازیکنان با هم متحد شدند و همه تلاش کردند. من هم به فکر این بودم که نگذارم بازیکنان کره به پشت من بروند و بتوانند موقعیت گلزنی ایجاد کنند.
* درست است که یک پیروزی شیرین مقابل کره کسب کردیم اما هنوز کار تمام نشده و بازی با ازبکستان را هم پیش رو داریم.
اگر در بازی با ازبکستان هم همین گونه از تیم ملی حمایت شود، امیدوارم که بتوانیم آن دیدار را هم با پیروزی پشت سر بگذاریم. به نظر من در میان تیمهای قطر، لبنان و ازبکستان، این ازبکها هسند که رقیب ما و کره جنوبی برای صعود به جام جهانی هستند. آنها تیم خیلی خوبی دارند و فکر میکنم آن بازی کلید صعود ما به جام جهانی باشد. چرا که اگر ازبکستان را ببریم اختلاف آنها با ما 5 امتیاز میشود.
* ما کره را بردیم اما قطعا مسائلی و نقاط ضعفی وجود دارد که باید روی آنها کار کنیم.
فکر میکنم موقعیتهایی که به دست آوردیم به این دلیل بود که توانستیم از کرهایها توپگیری کنیم، حملههایشان را قطع و تبدیل به ضد حمله کنیم. برای بازی با ازبکستان هم ضعفهایی داریم که کادر فنی آنها را بررسی خواهد کرد و امیدوارم که مقابل ازبکستان هم بازی خوبی به نمایش بگذاریم.
* درباره حضور تماشاگران در ورزشگاه و حفظ این فضای همدلی و اینکه چگونه تا بازی ازبکستان باید چنین فضایی را حفظ کرد صحبت کنید.
امیدوارم این روندی که در بازی با کره جنوبی به وجود آمد ادامهدار باشد که 100 درصد هم همین طور خواهد بود. امیدوارم برابر ازبکستان هم مانند این بازی یکدل باشیم و بتوانیم ازبکستان را شکست دهیم.
* در لیگ هم یک بازی حساس برابر تراکتورسازی دارید. این دیدار را چطور میبینی؟
بازی با تراکتورسازی هم بازی مشکلی است که در تبریز برگزار میشود. تراکتورسازی هم تیم خیلی خوبی است. با توجه به اینکه مدتی لیگ تعطیل بود باید تلاش کنیم تا از این بازی امتیاز بگیریم.
* شرایط استقلال را برای این بازی چگونه ارزیابی میکنی؟
ما ملیپوشان در این چند روز باید ریکاوری خوبی انجام بدهیم تا برای بازی آماده شویم. ضمن اینکه سایر بازیکنان هم در این مدت تمرینات خود را پیگیری کردهاند و یک بازی تدارکاتی هم داشتند که توانستند در آن مس کرمان را شکست بدهند. در مجموع فکر میکنم که تیم ما برای این بازی آماده است.
* بعضی مطالب هم پیرامون کادر فنی استقلال که فصل گذشته در تراکتورسازی بودند، مطرح شد. فکر نمیکنی که این مسائل باعث ایجاد حساسیت در بازی با تراکتورسازی میشود؟
قلعهنویی در تراکتورسازی زحمت زیادی کشیده و به آن تیم شخصیت داده است. مطمئنم که هواداران تبریزی به قلعهنویی احترام میگذارند.
|
|
|
11-05-2012
|
|
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
انشاءالله مجیدی کاپ قهرمانی را میبرد بالای سر
فتحاللهزاده: به ما چه که عماد رضا بدهی مالیاتی دارد؟/ انشاءالله مجیدی کاپ قهرمانی را میبرد بالای سر
لیگ برتر - مدیرعامل باشگاه استقلال میگوید برای فرهاد مجیدی یک بازی خداحافظی باشکوه در نظر گرفته است.
به گزارش خبرآنلاین؛ علی فتحاللهزاده در مورد این شایعه كه گفته میشود استقلال باید 900 میلیون تومان بدهی مالیاتی عماد رضا را بدهد و سپس اقدام به جذب این بازیكن كند میگوید: «به ما چه ربطی دارد كه او بدهی مالیاتی دارد؟ كسی كه پول را گرفته باید مالیات بدهد. بعد هم مگر او چقدر پول گرفته كه باید 900 میلیون تومانش را مالیات بدهد؟ احتمالا مالیات او 90 میلیون تومان بوده كه نوشته شده 900 میلیون ریال.»
فتحاللهزاده در مورد پرداخت پول بازیكنان استقلال هم میگوید: «ما پول بازیكنان را دادهایم و فعلا صدایشان درنمیآید. الان وقتش است پول ژنرال را بدهیم. دارم به این در و آن در میزنم كه اولین قسط پول قلعهنویی را بدهم.»
مدیرعامل استقلال در مورد بازگشت فرهاد مجیدی به این تیم میگوید: «فرهاد سه چهار بازی آخر فصل را میآید برای استقلال بازی میكند. انشاءالله كاپ قهرمانی را هم میبرد بالای سر. او فعلا درگیر كلاسهای مربیگری است و یك ماه زودتر به ایران میآید تا با تیم تمرین كند. یك تیم بزرگ خارجی هم به ایران میآید تا یك بازی خداحافظی با شكوه برای مجیدی برگزار كنیم.»
|
2 کاربر زیر از mohammad.90 سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|
11-22-2012
|
|
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
استقلال در صدر دستنیافتنیتر شد
استقلال در صدر دستنیافتنیتر شد:استقلال2-پیکان0.
گلهای سیاوش اکبرپور و میلاد میداودی استقلال را به سی و یکمین امتیاز دردوازدهمین دوره لیگ برتر رساند.
در آخرین دیدار معوقه لیگ برتر تیم استقلال در ورزشگاه آزادی موفق شد با نتیجه دو بر صفر تیم پیکان را از پیشرو بردارد.
سیاوش اکبرپور در دقیقه 59 و بر روی پاسی که امیرحسین صادقی ارسال کرد، موفق شد تک گل استقلال را وارد دروازه دیگر تیم تهرانی لیگ دوازدهم کند. در دقیقه 88 نیمه دوم میلاد میداودی هم توانست با ضربهای نمایشی گل دوم آبیهای تهران را به ثمر رساند.
استقلال با این پیروزی 31 امتیازی شد تا با اختلاف چهار امتیازی نسبت به سپاهان در رده نخست باقی بماند.
با برگزاری این دیدار رقابتهای لیگ برتر به دلیل در پیش بودن تاسوعا و عاشورای حسینی تا چهارشنبه آینده تعطیل خواهد شد.
امروز دو دیدار معوقه دیگر برگزار شده بود که در یکی از این دیدارها سپاهان با نتیجه 2 بر یک از صدر گهر دورود گذشت و دیدار تیمهای راه آهن و مس کرمان با نتیجه یک بر یک با تساوی به پایان رسید.
ترکیب استقلال:
سیدمهدی رحمتی، علی حمودی، پژمان منتظری، امیر حسین صادقی، هاشم بیکزاده( از دقیقه 23 میثم حسینی)، جیلید ساموئل، میثم بائو، سیاوش اکبرپور، سیدامین منوچهری، خسرو حیدری و میلاد میداودی
سرمربی: امیر قلعهنویی
ترکیب پیکان:
فابیو کاروالیو، جلال کاملیمفرد، علی میرشفیعان، مسعود میکائیلی، بهرام دباغ، محمدرضا طهماسبی، رضا معقولی، حمیدرضا دیوسالار، سجاد فیضالهی( از دقیقه 82 علی سالارخانی)، سید احمد مهدیزاده( از دقیقه 58 ژوسیلی فریرا)، بابا محمدی( از دقیقه 65میلاد ابطحی)
|
11-22-2012
|
|
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
خدا کند تمرکز بازیکنان استقلال بهم بخورد و آنها نیز گل سه امتیازی بزنند
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: خدا کند تمرکز بازیکنان استقلال بهم بخورد و آنها نیز گل سه امتیازی بزنند.
امیر قلعهنویی پس از پیروزی دو بر صفر برابر پیکان در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: بازی آنچنان با کیفیتی نبود. خدا را شکر میکنیم که توانستیم سه امتیاز بازی را در غیاب چند بازیکن بگیریم. چند بازیکن جوان روی نیمکت استقلال بودند. شاگردانم خیلی تلاش میکنند و از تک تک آنها تشکر میکنم.
وی ادامه داد: هر چند روز یکبار بازی میکنیم و تنها 12-13 بازیکن داریم. پیکان خوب بازی کرد و سه مهاجم سرعتی داشت. هر وقت هافبکهای آنها را پرس کردیم خوب بودیم. خیلی مواقع پاسهای ما به 17 و 18 رسید. در مجموع از بازی راضی هستیم.
قلعه نویی در مورد مذاکره باشگاه استقلال با رضا عنایتی و اینکه قاسمپور گفته تمرکزش را استقلالیها بهم زدهاند، گفت: اگر اشتباه نکنم عنایتی هفته پیش گل سه امتیازی زده پس چطور تمرکزش بهم خورده است؟ خیلی از تیمها با ما تماس گرفتهاند و ما گفتهایم در چارچوب قانون مذاکره میکنیم. نمیدانم این چه صحبتهایی است که انجام میشود. اگر نمیتوان مذاکره کرد چرا نقل و انتقال نیم فصل گذاشتهاند؟ خدا کند تمرکز بازیکنان ما هم بهم بخورد و گل سه امتیازی بزنند!
وی در مورد مصدومیت هاشم بیکزاده در بازی با پیکان، گفت: 24 ساعت زمان میبرد تا وضعیتش مشخص شود. مصدومیت قدیمیاش تشدید شده است. با این حال تا 24 ساعت آینده نمیتوان در مورد مصدومیتش اظهار نظر کرد.
|
|
|
11-23-2012
|
|
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
استقلال - هانوفر؛ بازي خداحافظي فرهاد مجيدي
جمعه 1391/09/03 11:30
فتحاللهزاده خبر داد
استقلال - هانوفر؛ بازي خداحافظي فرهاد مجيدي
مدير عامل باشگاه استقلال خبر از بازي خداحافظي فرهاد مجيدي در ديدار دوستانه تيمش مقابل هانوفر آلمان خبر داد.
بحث بازگشت فرهاد مجيدي و حضور اين بازيکن در جمع آبي پوشان چندي است که مطرح شده اما مدير عامل استقلال از برگزاري ديدار دوستانه براي خداحافظي اين بازيکن خبر داد.
علي فتحالله زاده مدير عامل استقلال در خصوص اين اتفاق اظهار داشت: فرهاد مجيدي در کلاس هاي مربيگري حضور دارد و در صورتي که برنامه هاي او با بازيهاي استقلال تداخل پيدا نکند اين بازيکن در سه چهار بازي آخر فصل استقلال را همراهي خواهد کرد.با او در اين باره صحبت کردم و همه هماهنگي ها را انجام داده ام.
وي افزود: در اين باره با امير قلعهنويي هم صحبت کردم و موافقت او را هم گرفته ام اما در صورتي که مجيدي نتواند در بازي هاي آخر استقلال را همراهي کند بازي خداحافظي اين بازيکن بين استقلال و هانوفر آلمان برگزار خواهد شد.
مدير عامل استقلال اعلام زمان دقيق اين بازي را به آينده موکول کرد.
|
|
|
01-01-2013
|
|
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
قلعهنويي:از برخي بازيکنان گلايه دارم
دوشنبه 1391/10/11 20:15
قلعهنويي:از برخي بازيکنان گلايه دارم
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: ما نماينده ايران و وزارت ورزش در آسيا هستيم و بايد مشکلات ما را برطرف کنند.
امير قلعهنويي پس از يپروزي يک بر صفر مقابل سايپا در نشست خبري اظهار داشت: سال نو ميلادي را تبريک ميگويم. انشالله زير سايه خدا سال خوب و پربرکت براي تمامي مسيحيان و ارامنه باشد. سه امتياز را گرفتيم و به تقوي تبريک ميگويم. يکي از بازيهاي خوب ليگ بود. نيمه دوم موقعيت زيادي داشتيم. از برخي بازيکنان گلايه دارم. ايجاد موقعيت ميشود بايد استفاده کنند تا ما دقايق آخر استرس نداشته باشيم. اگر قهرماني ليگ، آسيا و حذفي ميخواهيم با اين نگرش دچار اشتباه ميشويم مگر ميشود 6 موقعيت تک به تک را گل نزد. در مجموع خوب بوديم چون با شرايط بسيار سخت کار ميکنيم. مشکلاتي هست منتظر بازگشت فتحالله زاده هستيم تا با هيئت مديره حرف بزنيم و بايد فکر اساسي کنيم.
وي ادامه داد: تا ساعت 11 معلوم نبود هتل داريم يا نه. از دفتر وزير براي ما هتل گرفتند. پاداش نداديم بازيکنان حق شان را ميخواهند. وزير بايد فکري براي ما بکند. ما نماينده ايران و وزارت در آسيا هستيم. وزارت بايد فکر کند هر چند وزير تلاش کرده تا مشکلات برطرف شود. بازيکنان ما تلاش کردند و طبق نمودار حرکتي 3 امتياز جلو هستيم و نيمه دوم بازي بسيار خوبي بود و هواداران لذت بردند و با برخي از بازيکنان بايد حرف بزنيم تا موقعيتها را از دست ندهيم. البته بازيکنان تلاش کردند.
سرمربي استقلال در مورد اينکه جناج چپ مثل جناح راست نيست گفت: توازن جناحين ما نسبت به نيم فصل اول بهتر است. در دورود گل را از جناح چپ زديم و يک تيم نميتواند تمام نقاطش يک طور باشد. اشجاري و محمدرضايي خوب بودند از راهنمايي شما تشکر ميکنم و تلاش ميکنيم مشکلات حل شود.
وي در مورد پيشنهاد اوساسونا به نکونام، گفت: خيلي خوشحالم و به مجموعه استقلال تبريک ميگويم اول فصل که نکونام را خريديم خيلي انتقاد شد. لاليگا الان بازيکن ما را ميخواهد معلوم شد نگاه خوبي دارند. روزي که نکونام را آوردم وزنه بزرگ تيم بود. برخي با قلعهنويي مخالف بودند و ميخواستند من را بزنند نه جواد را. خوشحالم که جواد را دوباره خواستند و مشخص است که رو به رشد هستيم. سه مورد است که دنبالش هستيم. احساس بازيکن،منافع باشگاه و شرايط منافع باشگاه مهم است اما درخواست رسمي هنوز به دست ما نيامده است.
ویرایش توسط mohammad.90 : 01-01-2013 در ساعت 12:24 AM
|
|
|
01-01-2013
|
|
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
جباري:مجيدي کاپيتان اول است و من دومي
جباري:مجيدي کاپيتان اول است و من دومي
هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: وضعيت کاپيتاني مشخص است مجيدي کاپيتان اول است و من دومين نفر هستم.
مجتبي جباري پس از پيروزي يک بر صفر استقلال برابر سايپا عنوان کرد: تيم سايپا بسيار خوب بود هميشه ميدانستيم که بازي برابر سايپا دشوار خواهد بود زيرا اين تيم بازيکنان و مربي خوبي دارد. تمام تلاش خود را کرديم و توانستيم سه امتياز را کسب کنيم. موقعيتهاي زيادي داشتيم که نتوانستيم به گل تبديل کنيم.
به گزارش فارس،وي در مورد بحث کاپيتاني استقلال خاطرنشان کرد: اين موضوع تمام شده است، فرهاد مجيدي کاپيتان اول استقلال است و من هم کاپيتان دوم، مسئلهاي در اين زمينه وجود ندارد.
بازيکن استقلال در مورد رابطه سرد بازيکنان به علت مسئله کاپيتاني خاطرنشان کرد: اينطور نيست که مطرح ميشود تمام مسائل تمام شده است فکر کنم لازم نيست ديگر در اين مورد صحبت کنيم. همه بازيکنان با يکديگر هماهنگ هستند و تنها هدفشان قهرماني استقلال است.
جباري در مورد رابطه سرد نکونام و رحمتي يادآور شد: همه بازيکنان بزرگ و حرفهاي هستند و براي موفقيت تيم تلاش ميکنند. نکونام کاپيتان تيم ملي است و رحمتي هم دروازهبان تيم ملي .
وي افزود: هميشه بازيکن با سابقه کاپيتاني را ميگرفت، هماکنون من اين بازوبند را گرفتهام. نيمفصل اول من نبودم و مهدي رحمتي اين بازوبند را ميبست.
بازيکن استقلال در پاسخ به اين سؤال که آيا اميرحسين صادقي از لحاظ سابقه بيشتر از جباري نيست، گفت: نميدانم، فکر نميکنم سابقه مجيدي هم از صادقي بيشتر باشد. اما به علت پيشکسوتي اين بازوبند به او داده شده است.
وي ادامه داد: در ابتداي فصل تيم تصميم گرفت کاپيتاني را به مهدي رحمتي بدهد و هماکنون هم به اين شکل تصميمگيري شده است. براي بازيکنان بستن بازوبند کاپيتاني مهم نيست، مهم موفقيت تيم است.
جباري در مورد اينکه توانسته در ترکيب ثابت استقلال قرار بگيرد، گفت: خدا را شکر با کمک مربيان آرام آرام به بازيها برگشتم و اميدوارم در آينده نيز بتوانم شرايط بهتري پيدا کنم.
هافبک استقلال در مورد حضور تماشاگران خاطرنشان کرد: بايد امکانات بهتري در اختيار تماشاگران بگذاريم شايد محيط و فضاي ورزشگاه به گونهاي نيست که تماشاگران در اين مکان حاضر شوند شايد اصلاً نيازي نباشد که ورزشگاه 100هزار نفري داشته باشيم. شايد با ورزشگاه 30 تا 40هزار نفري هم بتوانيم مسابقات را برگزار کنيم و هميشه پر باشد، مانند باشگاههاي منچستر و... تماشاگران ايراني از فوتبال حمايت ميکنند اما بايد زيرساختها را براي حضور آنها آماده کنيم.
|
|
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
|
|