سلام....
خوبین بچه ها..منم یه مدت قرار بود نت نداشته باشم ولی نشد....
الان خیلی میخوام بنویسم و صحبت کنم ...
ادری جان رو موضوعی که گفته بودی منم یه خرده فکر کردم...
منم تا حدی این موضوع را قبول دارم....
از نظر خودم میگم....
یه وقت هایی خودتو خیلی تحقیر میکنی ..واسه جایی که هستی وضعیت مالیت و خانواده و..................
ولی وقتی میری یه جای بزرگتر ...با آدمهای دیگه آشنا میشی که شاید از نظر هایی که خودتو تحقیر میکردی بالاتر هستن ...
بعد یه مدت که میگذره ..میفهمی ..وای نه چقدر خودتو اذیت کردی ...اجازه دادی کوچک بشی...و خودت با اغوش باز اینو پذیرفتی
بلکه باید به خودت ...به ارزشهای اخلاقیت ..به عشقت..به صبرت ..به حرمتی که میزاری باید افتخار کنی...
متاسفانه ماهایی که تو شهرستان هستیم فکر میکنیم بخاطر این موضوع جایگاه پایین تری داریم...
من خودم خیلی شده از رفتارهایی که بعضی مردم شهرمون دارن انتقاد کرده باشم...
ولی ولی در کنارش به خیلی چیزا افتخار میکنم...
به صداقت شون..به اینکه امنیت در شهرمون هست...به پشتکار مردمش..به ..........
واقعا اگر به توانایی هایی که داریم ایمان داشته باشیم و از خودمون شروع کنیم میتونیم از زندگی که داریم لذت بریم...
به دنبال این نباشیم کسی را تغییر بدیم...ایمان به خودمون بهمون قدرت میده که درست زندگی کنیم.
سخته و خیلی هم سخت...شاید 20 خرده ی سال با درایت و آگاهی که میشد داشته باشی زندگی نکردی....
ولی از همین الان که به این خوداگاهی رسیدیم که قادریم دنیایی درون خودمونو را تغییر بدیم باید همت کنیم.
دل نشکستیم اگر دل شکســـــــــــت
در نبستیم اگر در ببــــــــــــــــــــــست
باور تقدیر به سر داشتیم در پـــی برداشت نمی کاشتیم.
نمیدونم دوست عزیز تا چه حد صحبت هام به موضوعی که فکر میکردی ارتباط داشت..امیدوارم بی ربط نباشه...
رزیتا جان ممنون..والا فراموشی پیدا کردم ..الان بگی مینا جیگیلی پیگیلی گیگیلی کیه ..میگم خدا بیامرزتش کابر خوبی بود
فرانک جان خوبم..این هفته خوبم....یه خرده در گیر درس و مشغولیت های ذهنی و فکری و ........هستم...
اگه این کله بو قورمه سبزی نمیداد خیلی خوب بود...
اقا مهدی هر جا هستی شاد باشی...
بقیه دوستان هم دلشون شاد و سلامت باشن