تهران IranSport.Net - سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت : روزي هدايت تيم ملي فوتبال ايران را برعهده ميگيرم. "افشين قطبي" عصرچهارشنبه درگفت وگو باسايت اينترنتي باشگاه پرسپوليس گفت : مربيگري در تيم ملي فوتبال ايران، آزوي هر مربي است اما دير يا روز به اين آرزو دست خواهم يافت. مشروح گفت وگو قطبي با اين سايت به شرح زير است :
س : مدير عامل باشگاه پرسپوليس اعلام كرده حاضر است شما را در اختيار تيم ملي بگذارد ؟
ج : من الان يك كار مهم دارم و آن قهرماني تيم پرسپوليس است. براي هر مربي يك آرزوي بزرگ است كه سرمربي تيم ملي كشورش باشد، من نيز از اين قاعده مستثني نيستم.
س : يعني قصد جدايي از تيم فوتبال پرسپوليس را داريد ؟
ج : پرسپوليس در قلب من جا دارد. من نميخواهم و نميتوانم از هدف اول خودم برگردم. اول بايد تيم پرسپوليس قهرمان ليگ برتر شود.
احساس ميكنم روزي به آرزوي بعدي خود كه همانا مربيگري در تيم ملي فوتبال ايران است، ميرسم.
س : فكر ميكنيد، انتخاب يك سرمربي موقت براي چند ماه براي تيم ملي، منطقي باشد؟
ج : فكر نميكنم مربيان بزرگ حاضر به اين كار باشند. هر كس بيايد، ميخواهد از حالا براي جام جهاني ۲۰۱۰برنامهريزي كند.
س : درباره دو شغله بودن مربيان تيم ملي چه نظري داريد ؟
ج : تصور نميكنم كه مشكلي در اين خصوص به وجود آيد، زماني كه در كره جنوبي بودم، همزمان در تيم ملي بزرگسالان و زير ۲۳سال كار ميكردم.
اين تجربه را دارم و از عهدهاش برميآيم. البته اگر قرار باشد چنين شرايطي پيش بيايد، نظر باشگاه پرسپوليس و فدراسيون فوتبال شرط است.
فعلا كه فقط پاسخ سوال شما را دادم وگرنه هيچ صحبتي در اينباره نشده است.
س : شرايط شما براي پذيرفتن چنين مسئوليتي چيست ؟
ج : فكر نميكنم در ايران يا حداقل در ورزش ايران، كاري سختتر از هدايت پرطرفدارترين تيم كشور يعني پرسپوليس نباشد. ميتوانم اين مسووليت را بپذيريم. به هر حال افتخار ميكنم، روزي هدايت تيم ملي را برعهده گيرم.
س : آيا بر سر بدنسازي تيم با همكاران خود اختلاف داريد ؟
ج : چنين چيزي صحت ندارد، چون من نظرات را ميشنوم و در نهايت تصميم ميگيرم كه چه بايد كرد. پس جايي براي اختلاف در كادر فني تيم پرسپوليس باقي نميماند.
س : شايع شده است كه قطبي اعتقادي به بدنسازي ندارد؟
ج : اين اخبار منطقي نيست. مگر ميشود چند ماه در مسابقهها باشيد و بعد بخواهيد روي بدن بازيكنان كار نكنيد. آمادگي جسماني، تاكتيك، تكنيك و مسائل روحي و رواني چهار عامل مهم در فوتبال هستند.