بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > ليگ برتر باشگاه های ایران

ليگ برتر باشگاه های ایران در این تالار به بحث و بررسی لیگ برتر فوتبال کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-14-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سایپا صفر - ذوب آهن 2

صعود سبزهای اصفهان به صدر جدول لیگ

سومین باخت متوالی سایپا در شرایطی اتفاق افتاد که ذوب اهن برای این برد چندان دردسر نکشید. این دو باشگاه حالا با وجود ریشه های مشترک صنعتی اختلاف بسیاری دارند؛یکی با 10 امتیاز در صدر و دیگری در آستانه قعر جدول....

گلها: ايگور كاسترو در دقيقه 12 و سيد محمد حسيني در دقيقه 42
ورزشگاه انقلاب كرج، تماشاگر 4 هزارنفر
داور: محسن تركي
اخطار: يوسف زاده، يزداني(سايپا)، حدادي‌فر(ذوب آهن)
اخراج: يوسف‌زاده(86)

سايپا: سعيد شيخ ويسي، مرتضي ابراهيمي، عليرضا لطيفي، ابراهيم صادقي(79 جواد آشتياني)، سعيد يوسف‌زاده، علي حقدوست، مصطفي صبري، داريوش يزداني، مهدي خيري(59 علي زينالي)، عباس محمدرضايي، سيدامين منوچهري(58 جابر انصاري
سرمربي: محمد مايلي كهن

ذوب آهن: شهاب گردان، سيدمحمدحسيني، علي احمدي، فرشيد طالبي، حسين ماهيني، مهدي رجب‌زاده(80 ونيلسون)، شاهين خيري، اميد ابوالحسني(64 جلال رافخايي)، قاسم حدادي‌فر(88 عليرضا حدادي‌فرد)، اسماعيل فرهادي، ايگور كاسترو
سرمربي: منصور ابراهيم‌زاده

شرح گل:
1ـ0(ذوب آهن): دقيقه 12 ارسال بلند اميد ابوالحسني در داخل محوطه جريمه كنترل خوب ايگور كاسترو ضربه پاي چپ او دور از دستان شيخ ويسي وارد دروازه تيم سايپا شد
. 2ـ0(ذوب آهن): دقيقه 42 ارسال از جناح راست توسط اسماعيل فرهادي دفع ناقص مرتضي ابراهيمي به سيدمحمد حسيني با ضربه بغل پاي او توپ وارد دروازه شد.

اتفاق ويژه: اعتراض محمد مايلي‌كهن به علي لطيفي به علت بازي جوانمردانه و شعار عليه دايي از نکات حاشیه ای جالب بازی بود.

بهترين بازيكن: سيدمحمد حسيني از ذوب آهن بهترین بازیکن میدان بود.او مثل بازی قبل گل زد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

قدیمی 08-14-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیکان 1- ملوان 1

آخ جون امتیاز!

با اين تساوي تيم پيکان اولين امتياز فصل خود را به دست آورد و ملوان انزلي هم شش امتيازي شد.

گل‌ها: نزهتي(26) براي ملوان، تاجيك(72) براي پيكان
ورزشگاه شهيدرجايي، تماشاگر 1500 نفر
داور: مسعود مرادي
اخطار: تاجيك ،عسگري(پيكان)، تأميني(ملوان)

پيكان: ابراهيم ميرزاپور، مهدي تاجيك، محسن ارزاني، روح‌الله سلطاني، علي قرباني، علي سلماني، محمود پوراسدالله، مجيد خدابنده‌لو، سيدامين ميربزرگي(61 جوينور)، جهانگير عسگري(62 ناصر آذركيوان(92محمود شفيعي))، عليرضا عباسفرد
سرمربي: محمد احمدزاده

ملوان: مهدي رحيم‌زاده، بابك پورغلامي، علي جراحكار، هادي تأميني، محمد همرنگ، پژمان نوري،‌ مهرداد اولادي(86محمد حيدري)، آلن باسيج، حسين ابراهيمي، محمد نزهتي(70 مهدي دغاغله)، محسن مسلمان(81 مهران جعفري)
سرمربي: فرهاد پورغلامي

شرح بازي:
پيکان قزوين که با هدايت محمد احمدزاده در هر 3 بازي آغازين ليگ برتر با شکست روبرو شده بود براي رهايي از بحران نياز مبرمي به پيروزي داشت. از سوي ديگر رويارويي احمدزاده با شاگردان سابق خود در ملوان بر حساسيت هاي اين بازي افزوده بود.
پيش از اين بازي ملوان پنج امتيازي بود و پيکان قزوين نيز بدون امتياز در انتهاي جدول رده بندي قرار داشت.
در حالي که پيکاني ها اين ديدار را با حملات پراکنده شروع کردند اين تيم ملوان بود که در دقيقه 28 توسط محمد نزهتي مهاجم ريزنقش خود به گل دست يافت. در ادامه نيمه نخست حملات پيکاني ها نتيجه اي نداشت تا ملوان انزلي با برتري يک بر صفر به رختکن برود.
در نيمه دوم پيکاني ها براي جبران گل خورده و رسيدن به اولين امتياز فصل تلاش فراواني داشتند تا در نهايت مهدي تاجيک گل مساوي را در دقيقه 81 براي ميزبان به ثمر برساند.
با اين تساوي تيم پيکان اولين امتياز فصل خود را به دست آورد و ملوان انزلي هم شش امتيازي شد.

شرح گلها:
1ـ0(ملوان): دقيقه 26 محمد نزهتي با ضربه‌اي از داخل جريمه دروازه پيكان را باز كرد.
1ـ1(پيكان): در دقيقه 72 ضربه ايستگاهي عليرضا عباسفر در برگشت با مدافعان به مهدي تاجيك رسيد تا گل تساوي اين ديدار به ثمر برسد.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 08-14-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

استقلال2 ـ استيل آذين2

بازگشت استقلال وجباري در دقيقه نود

ضربه كاشته مجتبي جباري در دقيقه نود علاوه بر آنكه استقلال را از شكست نجات داد اين بازيكن را به شرايط سابق بازخواهد گرداند. استقلال در اين بازي كه با تساوي به پايان رسيد تيمي جذاب وهيجان‌انگيز بود كه حتي مي‌توانست برنده بازي باشد. آنها با وجود تساوي هواداران خود را به هيجان آوردند

گلها :محمد غلامي در دقايق 16 و 86 براي استيل آذين و فرهاد مجيدي در دقيقه 80 و مجتبي جباري در دقيقه 1+90 برای استقلال
ورزشگاه آزادي، تماشاگر 25هزارنفر
داور: محسن قهرماني
اخطار: سياوش اكبرپور، علي كريمي و حسين كعبي(استيل آذين)،ميلاد ميداودي و كيانوش رحمتي(استقلال)
اخراج:زندی (استیل)

استقلال: محمد محمدي، حنيف عمران زاده، پژمان منتظري، مهدي امير آبادي، لوئيز فابيانو، فيليپ آلوز دسوزا (70 - اندرسون ريكاردو سانتوز)، مجتبي جباري، كيانوش رحمتي، ايمان مبعلي (58 - محسن يوسفي)، فرهاد مجيدي و ميلاد ميداودي
سرمربي: پرويز مظلومي

استيل آذين: حميد نشاط جو، مهدي محمدي، علي كريمي، حسن اشجاري، حسين كعبي، مهدي مهدوي كيا، سياوش اكبرپور (61 - مهرزاد معدنچي)، حسين كاظمي، ميلاد زنيدپور (81 - علي عشوري زاد)، فريدون زندي و محمد غلامي
سرمربي: لوسيانو تومباكوويچ

شرح گل:
1ـ0(استيل آذين): محمد غلامي به قلب دفاع استقلال زد و پس از يكي، دوبار پا عوض كردند با مكثي هوشمندانه فضاي خوبي را براي خود ايجاد كرد و سپس با ضربه‌اي محكم از پشت محوطه جريمه دروازه حريف را گشود.
1ـ1(استقلال): فرهاد مجيدي در يك فعل و انفعال روي پاس دوسانتوس روي محوطه شش قدم در حالتي نامتعادل گل مساوي را به ثمر رساند.استيل آذيني‌ها اعتراض شديدي روي اين گل داشتند آنها عقيده داشتند قبل از گل روي نشاط‌ جو خطا انجام شده است.
2ـ1(استيل آذين): محمد غلامي روي پاس عالي حسين كاظمي در قلب دفاع استقلال صاحب توپ شد و بدون معطلي با يك ضربه چيپ گل دوم خودش را به ثمر رساند تا به جمع صدرنشينان جدول گلزنان بپيوندد.
2ـ2(استقلال): يك خطا روي قوس محوطه جريمه موقعيت خوبي را نصيب استقلال كرد كه مجتبي جباري به زيبايي گل تساوي تيمش را به ثمر رساند.

اتفاق ویژه 1: فريدون زندي در لحظات تلف شده بازي روي يك صحنه كنترل خود را از دست داد و به سمت ميلاد ميداودي رفت و ميلاد ميداودي را كه روي زمين افتاده بود از روي زمين بلند كرد كه اين مسأله با واكنش تند استقلالي‌ها به خصوص مجيدي و منتظري توأم شد و بازي را به جنجال كشيد. زندي در اين فعل و انفعال از بازي اخراج شد.

اتفاق ويژه2:هنگامي كه سياوش اكبرپور در دقيقه 61 مسابقه تعويض شد و جاي خود را به مهرزاد معدنچي داد، در حالي كه به نظر مي‌رسيد از تعويض خودش چندان راضي نيست با مكث زيادي زمين مسابقه را ترك كرد كه اين مكث واكنش منفي هواداران استقلال را در پي داشت و اين بازيكن را بي‌غيرت خطاب كردند.
وي نيز هنگام ترك زمين با دست به روي آرم پيراهنش كه نوشته بود استيل آذين مي‌زد و براي هواداران دست زد و بانداژ دور دستش را با عصابيت باز كرد و روي نيمكت نشست.

بهترين بازيكن: محمد غلامي مهاجم استيل آذين با دو گلي كه به ثمر رساند از بهترين‌هاي زمين بود. اما شايد فرهاد مجيدي بتواند بهترين عنوان بازيكن ميدان را از آن خود كند او بارها علي كريمي و ساير مدافعان استيل را در نبردهاي روبه‌رو شكست داد و يك گل به ثمر رساند.
ولی نه...!! باید ترک کنم

ویرایش توسط Omid7 : 08-14-2010 در ساعت 11:41 PM
قدیمی 08-15-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

نفت 0ـ پرسپوليس 1

پايان يكه‌تازي شاگردان كاسيميرو؛

تير دروازه و حقيقي قرمزها را 9 امتيازي كرد

نفت تيم بسيار جواني بود كه مقابل پرسپوليس آبرومند نمايش داد. اما در نهايت تجربه پرسپوليس و سبك بازي اين تيم آنها را پيروز ميدان كرد. پرسپوليس با اين برد 9 امتيازي شد و مثل نفت و پاس با يك امتياز پايين‌تر از ذوب آهن و مس ايستاد

گل:غلامرضا رضايي 37 (پرسپوليس)
ورزشگاه تختي آبادان، بدون تماشاگر
داور: سعيد مظفري‌زاده
اخطار: شيري، بادامكي، زارع، حيدري، نوروزي(پرسپولیس) سجاد مشكل پور و وحيد پالوج از نفت
اخراج: هدايت شهرياري (نفت)

نفت آبادان: حسن حوري، هدايت شهرياري، فرهاد آل‌خميس، سجاد مشكل‌پور، عباس مرداسي، اميد شريفي‌نسب(84 عيسي ترائوره)، علي مبيني، وحيد پالوچ(55 نبي ساكي)،‌ محمدرضا ذوالفنون، طالب ريكاني(65رسول نويدكيا)، روح‌الله عرب
سرمربي: كاسيميرو

پرسپوليس: عليرضا حقيقي، حميدرضا علي‌عسگر، سپهر حيدري، عليرضا نورمحمد، عليرضا محمد، مهدي شيري(64 حسين بادامكي)، هادي نوروزي، محمد نوري، اميرحسين فشنگچي(70 مجتبي زارع)، غلامرضا رضايي(83 سعيد حلافي)، مازيار زارع
سرمربي: علي دايي

شرح بازي:
غلامرضا رضايي و عليرضا حقيقي اين دوبازيكن كليد برتري پرسپوليس حسابگر در آبادان بودند، اولي با فراري سريع سومين گل سه امتيازي خود را در ليگ به ثمر رساند و دومي با مهار چندباره ضربات مهاجمان حريف دروازه خود را بسته نگه داشت. بين اين دو بازيكن البته 9 پرسپوليسي و 10 آباداني مشغول بازي بودند اما كمتر بازي بقيه به چشم آمد گرچه در نفت شريفي نسب و مشكل‌پور بازيكنان جذابي بودند كه در تمام نود دقيقه تلاش بسياري انجام دادند...
نفت با سه برد متوالي در حالي مقابل پرسپوليس قرار گرفت كه مثل بازي‌هاي قبلي قصد داشت با پاس‌هاي كوتاه و سريع روح‌الله عرب به گل برسد. اما پرسپوليس با همه موقعيت‌هايي كه به حريف داد تيم باتجربه‌تري بود.
آنها موفق شدند با كنترل بازي به خصوص در دقايق بعد از گل رضايي و بخش زيادي از نيمه دوم در نهايت سه امتياز را به دست بياورند. نفت كه در دقايقي قصد حمله از قلب دفاع پرسپوليس را داشت بعد از مدتي به سانتر از جناحين روي آورد كه چندان در اين امر موفق نبود البته آنها روي ضربات كاشته مبيني خطرناك بودند. در عين حال آنها حداقل 5 موقعيت مسلم گل داشتند كه سه بار مغلوب حقيقي شدند و دوبار هم توپشان به دروازه خورد.
در پرسپوليس هم با وجود آنكه مشكل هافبك دفاعي در اين تيم كاملا نمود دارد اما سرعت بازيكنان خط حمله اين تيم آنها را در شرايط خوبي قرار مي‌دهد. پرسپوليس در اين بازي سه، چهار بار تا فتح دروازه نفت پيش رفت كه با توجه به سبك بازي قرمزها آمار بدي نيست. البته پرسپوليس چشم‌نواز بازي نمي‌كند و اين نكته‌اي است كه بايد به آن توجه بيشتري كرد.
در نهايت قرمزها سه امتياز ارزشمند را از اين بازي سخت به تهران آوردند و 9 امتيازي شدند. اين برد فرصتي خوب را براي شاگردان دايي فراهم مي‌آورد تا به فكر صدرنشيني باشند يادمان باشد كه پرسپوليس با ذوب آهن صدرنشين فقط يك امتياز اختلاف دارد.

شرح گل:
1ـ0(پرسپوليس): دقيقه 37 غلامرضا رضايي با استارتي فوق‌ سريع پاس نوروزي را تصاحب كرد و در حالتي نامتعادل توپ را از زير بدن حوري وارد دروازه نفت كرد.

بهترين بازيكن: در تيم پرسپوليس حقيقي و رضايي نمايش كاملي داشتند و در تيم نفت مبيني و شريفي‌نسب خوب كار كردند گرچه مبيني در فاز دفاعي بازيكن موفقي نبود. رسول نويدكيا هم در دقايق كم حضورش در زمين خوب نشان داد.

اتفاق ويژه: قضاوت سعيد مظفري‌زاده چندان متعادل نبود او كه بايد مهدي شيري را در نيمه دوم اخراج مي‌كرد روي اين خطا اغماض كرد و دقايقي بعد به دليل اعتراض شديد كاسيميرو روي موقعيتي كه نصيب رضايي شده بود او را روي سكوها هدايت كرد. كاسيميرو در بازي بعد حق نشستن روي نيمكت را ندارد.
جمعيتي حدود 1000 نفر، روي سقف يكي از مجموعه‌هاي اطراف ورزشگاه محل برگزاري حضور دارند. آنها به تشويق ميزبان مي پرداختند. علي دايي سرمربي و محمود خوردبين سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس تهران به حضور هواداران تيم صنعت نفت آبادان بر روي ديوار هاي ورزشگاه تختي اين شهر اعتراض کردند.
ولی نه...!! باید ترک کنم

ویرایش توسط Omid7 : 08-15-2010 در ساعت 11:49 PM
قدیمی 08-17-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

فولاد0 ـ صبا0

فولاد همچنان در خانه نبرد

سايت گل ـ فولاد خوزستان در سومين بازي خانگي اين فصل باز هم در حسرت پيروزي ماند. اين تيم برخلاف بازي‌هاي خارج از خانه كماكان در اهواز ناكام است

ورزشگاه تختي اهواز، تماشاگر 5هزارنفر
داور: سعيد بخشي‌زاده
اخطار:چمن‌آرا(فولاد)، نيكبخت واحدي، كاشي، هاشمي‌زاده، نعمتي، ميرشفيعيان(صبا)

فولاد:‌ ميثاق معمارزاده، علي حمودي، اميد خورج، جابا موجيري، ميثم خسروي، مهدي چمن‌آرا، سيامك سرلك، رضا معقولي(55كريم شاهوردي)، آرش افشين(73روح‌الله بيگدلي)، بختيار رحماني(83مهرداد جماعتي)، رضا نورزي
سرمربي: مجيد جلالي

صبا: مسعود غلامعلي‌زاد، مرتضي كاشي، ابوالفضل حاجي‌زاده، عليرضا ميرشفيعيان، وحيد نعمتي، محسن بيات، داود حقي، سعيد خاني(87 وحيد حمدي‌نژاد)، عليرضا نيكبخت‌واحدي(72 رامين رضايان)، پائولو سانتوس(57 مرتضي هاشمي‌زاده)، محسن بياتي‌نيا
سرمربي: محمود ياوري

اتفاق ويژه: مجيد جلالي با برتن كردن لباس خوش‌شانسي هم نتوانست طلسم نبردن در خانه بكشند! جلالي در گرماي 50 درجه اهواز همان گرمكن ورزشي معروفي كه به آن اعتقاد دارد را بر تن كرده بود تا شايد برايش شانس بياورد اما تحمل اين لباس در گرما هم شانس را نصيب جلالي نكرد.

بهترين بازيكن:با توجه به بازي كم جان دو تيم نمي‌توان بازيكن خاصي را به عنوان بازيكن برتر انتخاب كرد.
ولی نه...!! باید ترک کنم

ویرایش توسط Omid7 : 08-17-2010 در ساعت 11:12 PM
قدیمی 08-18-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Lightbulb

ملوان2 ـ سايپا3

بازگشت به سبك مايلي
سايت گل
گل‌ها: صادقي(8)،ايوبي(53) خيري(71) براي سايپا، اولادي(43)(64) از روي نقطه پنالتي) براي ملوان

ورزشگاه تختي انزلي، تماشاگر10هزارنفر

داور: جمشيد دانش‌مهر

اخطار: نوري، نزهتي(ملوان)، انصاري‌فر، يزداني(سايپا)

ملوان: مهدي رحيم‌زاده، هادي تأميني، علي جراحكار، عليرضا رمضاني، آلن باسيچ، محمد همرنگ، پژمان نوري، عليرضا رمضاني، مهرداد اولادي، محمد نزهتي(84 محمد حيدري)، سهيل رحماني(46 حسين ابراهيمي)، محسن مسلمان(80 محمد رستمي)
سرمربي: فرهاد پورغلامي

سايپا: حبیب دهقاني، داريوش يزداني، علي زينالي، عليرضا لطيفي، مرتضي ابراهيمي، علي حقدوست، ميلاد غريبي(60 مهدي خيري)، ابراهيم صادقي، كريم انصاري‌فرد(89امين منوچهري)، مجيد ايوبي، عباس محمدرضايي(63 جابر انصاري)
سرمربي: محمد مايلي‌كهن

شرح گل:
1ـ0(سايپا): در دقيقه 8 روي پاس انصاري‌فرد از جناح راست و ضربه سنگين ابراهيم صادقي تيم سايپا به گل رسيد.
1ـ1(ملوان): دقيقه 43 علیرضا لطيفي مدافع سايپا روي پژمان نوري مرتكب خطا شد و داور اعلام ضربه پنالتي كرد كه اولادي گل تساوي ملوان را به ثمر رساند.
2ـ1(سايپا): دقيقه 53 مرتضي ابراهيمي با ضربه سر روي پاس ايوبي كه آن هم با ضربه سر ارسال شد گل دوم سايپا را زد.
2ـ2(ملوان): دقيقه 64 دهقاني دروازه‌بان سايپا روي محمد نزهتي خطا كرد و مهرداد اولادي از روي نقطه پنالتي گل دوم خود و ملوان را زد.
3ـ2(سايپا): دقيقه 71 جابر انصاري توپ را از مهدي خيري گرفت و با ضربه‌اي دقيق گل سوم سايپا را به ثمر رساند.

اتفاق ويژه: هر دو خطاي پنالتي به سود ملوان را داور وسط جمشيد دانش‌مهر اعلام نكرد پنالتي اول را محمدرضا منصوري كمك داور اول پرچم زد و پنالتي دوم را به سود ملوان را مصطفي فراهاني كمك داور دوم بازي گرفت.

بهترين بازيكن: مهرداد اولادي كه دو گل ازروي نقطه پنالتي به ثمر رساند.

دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

قدیمی 08-18-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

Lightbulb

استيل آذين1 ـ مس1

پس لرزه‌هاي اخراج كريمي
سايت گل- استيل آذين بعد از هفته پر حاشيه‌اي كه پشت سرگذاشت از تمركز لازم براي اين بازي برخوردار نبود و اولين باخت خانگي را به دست آورد. اين سومين بازي متوالي بود كه آنها نتيجه نمي‌گيرند. از طرف ديگر مس با كسب اين يك امتياز از فشار هفته‌هاي اول خارج شد

گل‌ها: امرايي(51) براي مس، اكبرپور(89) براي استيل آذين
ورزشگاه دستگردي، تماشاگر 1500نفر
داور: هدايت مبيني
اخطار: اكبرپور، كاظمي(استيل آذين) يوسفي، منصوري، پولادي(مس)
استيل آذين: حميد نشاط‌جو، مهدي محمدي، حسن اشجاري، مهدي مهدوي‌كيا، علي عشوري‌زاد(60 محسن خليلي)، محمداسماعيل نظري، حسين كاظمي، ميلاد زنيدپور، امير شاپورزاده(75 حامد خسروي)، سياوش اكبرپور، محمد غلامي
سرمربي: تمباكوويچ

مس: ارشاد يوسفي، پيروزقرباني، نبي‌الله باقري‌ها، مهرداد پولادي، فرهاد سالاري، ميلاد صخرالديني، محمد منصوري(85 احمد حسن‌زاده)، ادينيهو(91 رسول كرد)، كيهان امرايي، مصطفي صيفي(77 قاسم دهنوي)، فرزاد حسين‌خاني
سرمربي: صمدمرفاوي

شرح گل:
1ـ0(مس): حركت خوب امرايي از جناح چپ و عبور از مدافعان استيل و موقعيت تك به تك عبور از نشاط جو و ضربه بغل پاي او وارد توپ وارد دروازه استيل آذين شد.
1ـ1(استيل آذين): دقيقه 89 پاس تو عمق حسين كاظمي چرخش خوب سياوش اكبرپور و ضربه بغل پاي او وارد دروازه شد.

بهترين بازيكن: كيوان امرايي به دليل موقعيت‌سازي خوب براي همبازيان خود و به ثمر رساندن گل اول بازي و كسب يك امتياز براي تيمش بهترين بازيكن زمين بود.

اتفاق ويژه: تماشاگران تيم استيل آذين در مدت بازي فقط علي كريمي را تشويق مي‌كردند و خواستار بازگشت او به تيم استيل آذين بودند. 10 دقيقه از بازي گذشته بود كه فقط نام كريمي از سوي سكوها شنيده مي‌شد اما پس از 10 دقيقه روند تشويق‌ها تغيير كرد و ابتدا حسين هدايتي و سپس براي مدت كوتاهي علي پروين هم تشويق شدند.

قدیمی 08-19-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

Lightbulb

پاس1 ـ نفت تهران 1

فركي ترمز پاس را كشيد
سايت گل ـ نفت تهران بعد از شكست غافلگيرانه مقابل فولاد نمايش خوبي در همدان داشت و اولين توقف خانگي پاس را رقم زد. حسين فركي كه يك پاسي قديمي است در اين بازي خوب از پس مديرروستا و پاس همدان برآمد

گل‌ها: خوزه (35) براي نفت تهران، اولماتف(58) براي پاس
ورزشگاه قدس همدان، تماشاگر 4هزارنفر
داور: منصور نورمحمدي
اخطار: مارسيو(نفت)

پاس: سامان صفا، محمد ابراهيم خسروي، مجيد حيدري، ساشا كلونيجا، محسن ربيع‌خواه، روزبه شاه‌عليدوست، وحيد علي‌آبادي(87 پوريا حيدر)، آرتور ياديگاريان(66 مهدي آقامحمدي)،‌ اكمل اولماتف، مهرداد قباخلو، فرهاد خيرخواه(85 نادر احمدي)
سرمربي: علي اصغر مديرروستا

نفت تهران: حسين آشنا، مارسيو خوزه نارسيو، حميدرضا فتحي، محمد حسين مهرآزما، سيامك كوروشي، فريدحميد قزوان، عليرضا عزتي، سجاد فيض‌اللهي(58 حسين اماميان)، مرتضي ايزدي، اكبر صغيري(63 محمدرضا نيك جمال)، بهمن طهماسبي(91 سپهر ميرمحمدصادق)
سرمربي: حسين فركي

شرح گل:
1ـ0(نفت): روي ضربه ايستگاهي از فاصله 35 متري و ضربه محكم و سركش خوزه مارسيو مستقيما وارد دورازه قرار گرفت.
1ـ1(پاس): سانتر محمد ابراهيم خسروي از جناح راست با اشتباه حسين آشنا كه از دروازه خارج شده و نتوانست روي توپ تأثيربگذارد به اكمل اولماتف رسيد و دروازه خالي از دروازه‌بان را با يك ضربه روي پا گشود.

بهترين بازيكن: وحيد علي آبادي بازيكن جوان و بومي پاس همدان كه تجربه كمي به خاطر بازي در ليگ برتر داشت در اين بازي به عنوان ليدر پاس در ميانه زمين از سوي مديرروستا انتخاب شده و به خوبي توانست نبض بازي پاس را در اختيار بگيرد.

اتفاق ويژه: حضور پرفروغ تماشاگر كه مدت‌هاي بود با ورزشگاه قهر كرده بودند.

قدیمی 08-19-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

Lightbulb

شاهين0 ـ تراكتورسازي0

پرطرفدارها حريف هم نشدند
سايت گل ـ شاهين يكبار ديگر موفق نشد در خانه مقابل حريف خود به پيروزي برسد آنها اين‌بار مقابل تراكتورسازي متوقف شدند كه از سال گذشته كري شديدي با اين تيم دارند. حميد استيلي بايد به سرعت اين نقيصه را رفع كند

ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر، تماشاگر 12هزارنفر
داور: جمشيد محمدي
اخطار: ايمان حيدري، شكوه‌مقام، ايران‌نژاد(شاهين)، محمدي، اسدي(تراكتور)

شاهين: مجتبي روشن‌گر، احمد آل‌نعمه، لك چيرا، محسن حميدي، محسن ايرانژاد، ستار زارع، عبدالله كرمي(46 امجد شكوه‌مقام)، محمد احمدپوري(73 اوچه)، حميدرضا سليماني، ايوان پتروويچ(61مسعود نظرزاده)، ايمان حيدري
سرمربي: حميد استيلي

تراكتورسازي: عباس محمدي، محمد نصرتي، الو ترائوره، مصطفي اكرامي، مجتبي ترشيز، مصطفي حقي‌پور(70 پيمنتا)، مرتضي اسدي، مسعود ابراهيم‌زاده، داود دانشدوست(70 محمد ابراهيمي)، عليرضا دليري، علي عليزاده (81رسول خطيبي)
سرمربي: فراز كمالوند

اتفاق ويژه: حضور پرشور تماشاگران در ورزشگاه شهيد بهشتي در بازي بدون گل اتفاق ويژه‌اي بود كه در اين بازي به چشم مي‌خورد.

قدیمی 08-19-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

Lightbulb

ذوب آهن1 ـ سپاهان0

اولين شكست قهرمان/ ذوب آهن همچنان در صدر
سايت گل ـ ذوب آهن با گلزني در نيمه اول به خوبي از پس كنترل بازي درآمد و موفق شد در سومين سال متوالي از دربي اصفهان با موفقيت بيرون بيايد. سپاهان در اين بازي برخلاف گفته‌هاي اميرقلعه‌نويي تيمي درجا و فاقد كيفيت بود و مستحق اين شكست به نظر مي‌رسيد. آنها كنترل بازي را در نيمه دوم در دست داشتند اما كمتر موفق به خلق موقعيت شدند

گل‌ها: خلعتبري(27) براي ذوب آهن
ورزشگاه فولادشهر، تماشاچي 5هزارنفر
داور: مسعود مرادي
اخطار: توره، جمشيديان(سپاهان) گردان(ذوب آهن)

ذوب آهن: شهاب گردان، سيدمحمد حسيني، علي احمدي، فرشيد طالبي، حسين ماهيني، سينا عشوري، اسماعيل فرهادي، قاسم حدادي‌فر(85 شاهين خيري)، ايگور كاستر(88 جلال رافخايي)، مهدي رجب‌زاده(63 مجيد نورمحمدي)،‌ محمدرضا خلعتبري
سرمربي: منصور ابراهيم‌زاده

سپاهان: سيد مهدي رحمتي، هادي عقيلي، محسن بنگر، سيدجلال حسيني(81 مهدي جعفرپور)، خسرو حيدري، احسان حاج‌صفي، احمد جمشيديان، محرم نويدكيا، رضا عنايتي(46 يانوش)، ابراهيم توره، مهدي كريميان(46 هاشم بيك‌زاده)
سرمربي: امير قلعه‌نويي

شرح گل:
1ـ0 (ذوب آهن): اشتباه هادي عقيلي در دفع توپ و فراررجب‌زاده با پاس عرضي او توأم شد و با حركت كاسترو ،خلعتبري در موقعيت خوب صاحب توپ شد و كار را تمام كرد.

بهترين بازيكن: سيد محمد حسيني و حسين ماهيني دو مدافع كناري ذوب آهن در انجام نقش‌هاي محوله بسيار موفق بودند اما شهاب گردان با يك سیو فوق‌العاده تأثير بسياري در اين مسابقه داشت.

اتفاق ويژه: جلال حسيني درتمام بازي عصبي و درگير نشان داد و در پايان بازي هم قصد داشت به سمت مسعود مرادي برود كه دخالت بازيكنان و تداركات تيم مانع از بروز يك اتفاق شد. البته نمايش ضعيف و عجيب خسرو حيدري هم اتفاق ديگر اين بازي بود. او در تمام بازي تنها يك سانتر سالم و درست انجام داد.

پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)