هیچ وقت قول قهرمانی ندادهام
علی دایی:
این بدترین بازی پرسپولیس بود
امكان دارد تغییراتی در تركیب بازیكنان انجام دهمسرویس: ورزشی - فوتبال
1389/02/17
05-07-2010
11:25:41
8902-10077: كد خبر
خبرگزاری دانشجویان ایران - مشهد
سرویس: ورزشی - فوتبال
سرمربی تیم فوتبال پیروزی تهران پس از شكست تیمش مقابل تیم ابومسلم خراسان گفت: این ضعیفترین بازی بود كه در طول عمرم از پرسپولیس دیدم.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی دایی در جمع خبرنگاران افزود: ما بازی را بد شروع كردیم، بد ادامه دادیم و بد هم تمام كردیم این ضعیفترین بازی عمرم بود و هیچ بهانهای برای این شكست ندارم.
وی ادامه داد: در نیمه اول كه بچهگانه گل خوردیم و قبول چنین اتفاقی واقعا برایم سخت است. ما چند بازی است كه نمیتوانیم خوب بازی كنیم، اما اینجا آبروی پرسپولیس در میان است و نمیتوانیم برای این شكست هیچ بهانهای بیاوریم.
دایی تصریح كرد: مگر میشود به سختی گل زد اما خیلی راحت و به فاصله یك دقیقه گل خورد. بازیكنانم امروز اصلا به بازی فكر نمیكردند و حرفی برای گفتن در زمین نداشتیم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به نتیجه ضعیف تیمش درچند بازی اخیر گفت: خیلی وقت است كه احساس خطر كردم. ما نه تنها نتیجه نگرفتیم بلكه از نظر فوتبال نیز بسیار بد بودیم. اما خودم هم ماندهام كه مشكل كار از كجاست. باید با كادر فنیام بنشیمیم و دلایل این ضعف را پیدا كنیم.
دایی در پاسخ به سوالی در خصوص ادعایی یكی از بازیكنان تیمش مبنی بر عجیب بازی كردن بازیكنان تیم ابومسلم گفت: به این چیزها كاری ندارم. ما بد بازی كردیم و بازیكنانم دنبال بهانه هستند. ما نمیتوانیم برای این بهانهها شكست خود را توجیح كنیم اگر بخواهیم چنین بازی را در جام حذفی انجام دهیم در این جام نیز شكست خواهیم خورد.
وی افزود: این تیم متعلق به میلیونها هوادار است و ما نباید اینطور با احساسات هوادارانمان بازی كنیم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به سوالی در خصوص ضعف خط حمله تیمش گفت: مهاجمانم ضعیف كار كردند و خودم هم نمیتوانم لباس بپوشم و به داخل زمین بروم. ما درون زمین همه كار میكنیم اما، نمیتوانیم از موقعیتهایمان استفاده كنیم. هرچند در این بازی موقعیت چندانی نیز خلق كنیم.
دایی درخصوص داوری این دیدار تصریح كرد: داوری مشكل خاصی نداشت اما، یك پنالتی ما را ندیده گرفت ولی با این حال داوری را دخیل در شكست تیمم نمیدانم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص برنامهاش برای جذب بازیكنان جدید برای فصل آینده لیگ برتر نیز گفت: تا چند روز پیش به فكر تغییری در تركیب بازیكنانم نبودم اما با این چند بازی اخیر كه انجام دادیم نظرم عوض شد و امكان دارد تغییراتی در تركیب بازیكنان انجام دهم، اما باز هم همه چیز بستگی به آنها دارد و اگر بتوانند در سه بازی آینده بهتر باشند و خود را تغییر دهند شاید نظر من هم تغییر كند.
وی با اشاره به نزدیك شدن به فصل نقل و انتقالات بازیكنان خاطرنشان كرد: این روزها خیلیها مواظب ساقهای پایشان هستند و روزنامهها نیز مدام در خصوص نقل و انتقالات مینویسند كه این مساله در ذهن بازیكنان تاثیرگذار است اما رسما اعلام میكنند كه تاكنون نه با یك نفر صحبت كردم و نه با كسی قرارداد بستیم و هیچ كدام از این موارد در ذهن ما نبود.
علی دایی همچنین در پاسخ به این سوال كه با وجود قول قهرمانی كه در زمان حضور در پرسپولیس داده بودید اما تیم هم اكنون در مكان چهارم جدول قرار دارد، گفت: هیچ وقت قول قهرمانی ندادم. باید شرایط تیم را نیز درنتیجهگیری آن در نظر بگیریم. اكثر بازیهایی كه انجام دادیم در خارج از خانه بوده است و خیلی مسایل در كنار هم قرار گرفت كه نتوانیم نتیجه بگیریم. باید ببینیم تیم در نیم فصل دوم چه نتیجهای گرفته بود و از زمانی كه من آمدم چه نتیجهای گرفته است.
وی افزود: زمانی كه من به پرسپولیس آمدم 15 امتیاز از سپاهان عقب بودیم. مگر میشود در چنین وضعی قول قهرمانی بدهم. من سعی كردم در جام حذفی نتیجه بگیریم اما با این حال از لیگ نیز غافل نشدیم.