نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه کولانه
در صورت تامین بودجه تا 10 روز اینده شاهد راه اندازی بخشی جدید در سایت خواهید بود که نمونه ی ان را بسیار محدود در اینترنت دیده اید .
بخشی کاربردی برای خیلی از هموطنان که فائده-ی اقتصادی هم برای ایشان دارد
منتظر بمانید .
|
تامین بودجه شد یک هفته هم هست که واریز کرده ام به حسابشون !
چیزی که به ما اعلام کرده اند با وجود اینکه از نظر فنی نیاز به یه تحقیق کوچیک داشت یه خورده مطالعه کردیم و انجام دادیم اما هنوز مشکلی وجود داره که به نظر میرسه از طرف ما نیست و از طرف اونهاست متاسفانه به اون صورت اکتیو و فعال نیستند هشتصد تا نامه باید بدی تا جواب بدن ما فعلا یه سیصد چهارصدتایی نامه دادیم ان شاالله به هشتصد که رسید و جواب دادند مام خبر میدیم بهتون اما به هر حال ان شاالله سعی میشه تا اخر هفته پرده برداری بشه !.
نقل قول:
15 نوشته اخیر در سایت به 20 نوشته تغییر پیدا کرد
یه کار تقریبا تخصصی توی فایل این پلاگین انجام دادم چون در اپشنهاش نبود
احساس کردم خیلی کاربردی نداره اینکه مثلا جلوی تاپیک مشاعره سنتی که الان اخرین پست توش زده شده توی این نوشته های اخیر بنوسه 37 هزار بار دیده شده
خب میدونین برای انکه بفهمه هر بار باید دیتابیس رو چک کنه برای هر 20 تا تاپیک اخیر هر بار باید دیتابیس رو بخونه یکی اینکه چند تا پست توش زده شده رو بیاره یکی اینکه چند بار نمایش داده شده
خب من حذفش کردم که دیگه از دیتابیس اینها رو نخونه
البته پلاگینش رو این امکان رو نذاشته بود من توی فایل پی اچ پیش رفتم یه سری چیزا رو خذف کردم امیدوارم مشکلی پیش نیاد اما به هر حال بک اپ ازش دارم .
و سیستم جدیدی در این زمینه رو هم تا چند ساعت اینده نشونتون میدم
باید تست کنم ببینم ارزش داره یا نه الان نصب شده .
|
والا زحمت زیادی کشیدیم تا این قسمت رو حذف کنیم اما چند تن از دوستان فرمودند که اگه ممکنه برش گردونیم و ...
چشم این کار رو به محض اینکه فرصت کنم بر میگردونم .
--------------------------------------------------------------------
متوجه شدم حدود 2 ساعته پس از اخرین باری که سایت دچار مشکل شده بود
مشکل ثانویه ای در سایت پیش اومده بود که با وجود اینکه سایت قابل مشاهده بود
اما از زمان اخرین پست اون یعنی 2 ساعت پیش تا الان هیچ تاپیگی باز نمیشد و حتی تاپیک جدید هم نمیشد ایجاد کرد
خب این از کرامات قطع شدن های ناگهانی سایته
سایت رو بستم چند دقیقه
یک ابزار خوب که خود وی بالتین داره و خدا خیرشون بده صد در دنیا یک در اخرت
دیتابیس رو ریپیر کردیم اپتیمایز کردیم اوکی شد تاپیگ اخر یکی از کاربران عزیزمونو پاک کردیم
فعلا سایت مشکلی نداره
ان شاالله مدیر ارشد سایت بتونه از شرمندگی دوستانش بابت این همه مشکلی که اخیرا داشته ایم در بیاد .
======================================
یکی از تنظیمات سایت رو فعال کردیم البته تا به تنظیم بهینه و مناسبش برای سایت برسیم نیاز به کمی ازمون و خطا داریم
روی سرور های لینوکس این قابلیت وجود داره که اسکریپت های داخلی بتونن هر لحظه میزان لود سرور رو بخونن و ازش استفاده کنند در برنامه ریزی های آتیشون
تنظیمی رو فعال کردیم که اگر لود سرور نزدیک 6 شده بود از پذیرفتن بازدیدکنندگان جدید خودداری به عمل بیاره تا کمی که بار سیستم پایین اومد بقیه رو هم اجازه بده وارد بشن.
پیشنهاد خودش 5 هست حالا من روی 6 گذاشتم یه خورده باید باهاش بازی کرد ببینیم برای سایت و سرور ما چه عددی مناسبتره کلا این سیستم به درد میخوره یا نه ...
------------------------------------------------------------------