دايي: مستحق شكست نبوديم
تهران- سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس شب جمعه در نشست خبري پس از پايان رقابت اين تيم در برابر آبي پوشان پايتخت ،تيمش را مستحق شكست در شهرآورد 69 ندانست.
به گزارش ايرنا، علي دايي پس از شكست مقابل استقلال در نشست خبري اظهار داشت: به هواداران استقلال بابت اين موفقيت تبريك مي گويم اما به هيچ عنوان مستحق شكست در اين مسابقه نبوديم. داور گل سالم ما را مردود اعلام كرد و دليل تصميم او را نفهميدم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تاكيد كرد: داور سر ما را در اين مسابقه بريد و با اين مشكل ما شرمنده هوادارنمان شديم.
دايي يادآور شد: نمي دانم شايد زماني كه مي خواهم حقم را از فدراسيون فوتبال بگيرم اين موضوع به مذاق برخي از افراد خوش نمي آيد. متاسفم براي قضاوتي كه نتيجه ما را در اين مسابقه حساس به سادگي تغيير داد.
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به سئوالي مبني بر اينكه آيا مشكلات شما با فدراسيون فوتبال مي تواند در اشتباهات داوري موثر باشد يا خير؟ تصريح كرد: نمي خواهم در اين باره چيزي بگويم اما نمي فهمم چرا در دو ديدار متوالي ما چنين اشتباهات عجيبي از داوران رخ مي دهد و سر تيم ما را به اين راحتي مي برند.
وي تصريح كرد: در كادر فني و بازيكنان ما تصميم داور براي هيچ كس باور كردني نبود و اين براي دومين بار متوالي در ديدارهاي ماست كه چنين تصميمات غير قابل باوري از سوي داوران گرفته مي شود.
سرمربي پرسپوليس در خصوص اين مسابقه گفت: تيم ما در هر دونيمه بازي بسيار خوبي از خود ارائه داد و استقلال در نيمه دوم از تنها موقعيت خود به خوبي استفاده كرد.
دايي خاطرنشان كرد: بازيكنان تيم پرسپوليس پس از مردود شدن گل تا پايان نيمه شوكه بودند و اطمينان داشته باشيد اگر گل ما سالم اعلام مي شد برنامه دقيقي براي به ثمر رساندن گلهاي بيشتري داشتيم.
وي افزود: بازيكنان تيم استقلال هم باور نمي كردند با اين بازي بتوانند به ما در دقايق پاياني گل بزنند.
سرمربي پرسپوليس درباره تمجيد برخي از مسئولان فوتبال كشور از عملكرد داور گفت: تنها كاري كه ما بلد هستيم آنرا انجام دهيم دفاع بي دليل از خود و عملكردمان است.
دايي در پاسخ به سئوالي مبني بر اعتراض هواداران پرسپوليس به عملكردش در اين مسابقه تاكيد كرد: من احساس مي كنم اين صحبت ها را شما خبرنگاران بيان مي كنيد زيرا همانطور كه همه ديدند در پايان مسابقه هوادارن مرا به شدت تشويق كردند و اينگونه كه مشخص است شما با من اختلاف شخصي داريد.
وي افزود: اطمينان داشته باشيد اگر هواداران اعلام كنند كه مرا نمي خواهند پرسپوليس را ترك مي كنم. هواداران به خوبي فوتبال را مي فهمند و متوجه شدند چگونه در زمين حق را ناحق كردند.
سرمربي پرسپوليس در ادامه تصريح كرد: فوتبال برد و باخت دارد و يقين داشته باشيد كه من پرسپوليس را در بازي هاي آينده درست مي كنم.
دايي در خصوص اظهارات مظلومي مبني بر اينكه نسبت به نقاط ضعف و قوت پرسپوليس شناخت داشتيم، گفت: نمي دانم اگر توپ در يك صحنه زير پاي محمد نوري گير نمي كرد و گل ما صحيح اعلام مي شد آيا باز هم اين حرف ها زده مي شد؟
وي در رابطه با نشستن بر روي نيمكت پس از پايان بازي براي دقايقي خاطرنشان كرد: دليل خاصي از اين كار نداشتم و تنها مي خواستم كمي آرام تر شوم.
سرمربي پرسپوليس همچنين درباره حضور ديرهنگام كريم باقري در زمين مسابقه گفت: درصد آمادگي كريم باقري را من به عنوان سرمربي بهتر از هر كس ديگري مي دانم و به همين خاطر خواستم از توانايي هاي او در اين دقايق استفاده كنم.
در نشست خبري علي دايي بين خبرنگاران پرسپوليسي و استقلالي براي چند بار درگيري لفظي بوجود آمد.
تيم فوتبال پرسپوليس در شصت و نهمين شهرآورد تهران با نتيجه يك بر صفر مغلوب استقلال شد.