نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک
کوروش خوبی؟
لابد جواب اس ام اس منه نمیدی جواب محموده میدادی مرد حسابی
گورای وته نه
|
اذیتمان نکو فرانک جان خودت, اقا محمود به مه اسمس داده ؟
وای شرمنده م نمیدانم م شماره-شه ندارم ترا خدا برام اس ام اسش کو پیامک بدم اظهار شرمندگی بکنم خدا
کلا هزار تا مخلص اقا محمود همسر گرامیتون و تمام اعضای خانوادتون هستیم .
خاتوآدری سایتگه ی م نباشه چجو شما قبول میشین همه ش جو و فضای خوب اینجاس شمایه شارژ مکنه قبول بشین شما به ذات خودت کرماشا قبول شدی 4 سال پیش از وقتی با پی سی سیتی اشنا شدی یهو تیران قبول شدی دیه استدلال از ای بهتر برات بکنم
نه هی تو
همه ی ای بچه ها
(استدلال قوی تر : شما به خودی خود لیسانس قبول میشین وقتی با پی سی اشنا میشین فوق لیسانس قبول میشین
) .
بچه های کرماشا حالشان چطوره
جاری خب یکی از اعضای اصلیمان نیسش رزیتا خانم کاش باشش
خاتوادری هم اتاقی اصفهانی برای چته کره
من امسال هم اتاقی خوزستانی داشتم
اندیمشک بهبهان دزفول و یه اقای شیرازی
همه شان بچه های خوبی بودن او عزیز شیرازی واقعا تنبل بود ولی پسر خوبی بود
برام جالب بود بچه ها یه سری چیزا براشان عجیب بود تا حالا ندیده بودن بنابراین برای خود من هم جالب بود
مثلا تا حالا اصلا ندیده بودن که کسی نوشابه رو با قاشق باز بکنه یعنی یلد نبودن
خب اینجا در جاهایی که سفره پیک نیکه و در باز کن نیست خیلی راحت با قاشق باز میکنن در نوشابه رو اما اونها تا حالا ندیده بودن
چیزی که من ندیده بودم پیاز و تخم مرغ بود
یه پیاز رو رنده میکردن و نیمرو درست میکردن که اتفاقا بد مزه هم نبود
من تا حالا ندیدم
توی کرمانشاه این کارو میکنن ؟
چیزی که باز برای اونها جالب بود که ما تن ماهی رو با تخم مرغ میخوردیم اونها نمیخوردن میگفتن صورت لکه میشه ...
یامثلا ماست صنعتی خریدیم اما جالب بود مزه اضافه میداد من مزه ش رو براشون گفتم اما تا حالا تو عمرشون بر نخورده بودن به این مساله که ماست ممکنه وقتی که شیر دوشیده میشه بر اثر بی احتیاطی کسی که شیر و میدوشه اون حیوون توی شیر ادرار کنه و بعدا توی ماستش کاملا مشخص میشه
به هر حال من نا اشنا با این مسائل نیستم ولی خب انگاری هیچ وقت همچین چیزی براشون پیش نیومده بود
حالا من نمیدونم ماست صنعتی چرا باید همچین مزه ای بده .