امروز خیلی خوش گذشت ...........باز هم جشن.. بازهم ...........
جشن جالبی بود.... کنارم بود تا سو تفاهمی واسه دوستام ایجاد نشه... تا دیگه من بخاطر رفتارش سرزنش نشم.....
پ.ن:
حق کشی کردن/ من هم دلم واسش سوختم... رفتم ازش دفاع کردم، ولی باز با این همه در حقش نامردی شد... می گفت مهم نیس.......... ولی خیلی پنچر شد...
باز جشنمون خراب شد...
یه بار به خاطر رفتارش، جشنمون خراب شد، این بار بخاطر ناراحتی اش...
Chera Donya Mano Mikhay Tak o Tanha?!..Mano Dadi Be Dastaye Shabaye Sarde Tanahaii..CHera Rahmi To Ghalbet Nist Akhe Donya! Che Donyayiii..Chera Hishki Nemidoone Che Boghzi Tooye Shabhame..CHe Zakhmaii Azat Donya Rafighe Ghalbe Tanhame
امتحان داشتم
استاد پدرمان رو در آورد !
یک سوالی داد که باعث شد عروسی نوه ام رو خواب ببینم !!من موندم واقعا ً این استادها چی میخوان از جون دانشجوها !!
هر چند من نمره ام کم نمیشه ولی اونطوری که خوندم حقم نبود
بدم میاد اینقدر از این آدم های عقده ای !
از همه نزدیک تر به ما سنگ است . . . نگاه کن ، نگاه ها همه سنگ است و قلب ها همه سنگ. . چه سنگبارانی ،... گیرم گریختی همه عمر کجا پناه بری ؟ خانه خدا هم سنگ است
مهمترین اتفاق امروزم این بود که ایین نامه رانندگی داشتم این همه وقت نخوندم دیشب هم که گفتم بخونم نشستم پایه نت هی گفتم الانه میخونم تا صبح شد سر جمع یه نیم خوندم رفتم امتحان دادم 9 تا غلط اوردم تا حالا انقدر از خودم ناراحت نشدمه الان کارد بزنیم خونم در نمیاد خوابم هم نمیبره
هر چند همیشه به خاطر روابط اجتماعی پایین از طرف پدر و مادرم سرزنش میشدم ولی حالا فایده نصیحت هاشون رو می فهمم!!
بزرگترین آرامش روحی خودم را امروز تجربه کردم فوق العاده بود
دیگه از هیچی نمیترسم
حتی اگر از گرسنگی بمیرم باز خدایی هست که عاشقش
حتی اگر هیچ دوستی نداشته باشم
امروز متوجه شدم خدا خیلی خاطرم رو میخواد که نمیزاره بیآبرو بشم
خیلی رفقاتش محکمه که بند رفاقتش با هیچ عذر و بهانه ای پاره نمیشه
خدایا به عزمتت قسم من خاک پاتم خیلی نوکرتم خیلی بزرگی !!!
هر چند نمیتونم بگم امروز چی شد ولی مشکلی که برای مدتها پیش درگیرش بودم حل شد