بازگشت   پی سی سیتی > ادب فرهنگ و تاریخ > شعر و ادبیات

شعر و ادبیات در این قسمت شعر داستان و سایر موارد ادبی دیگر به بحث و گفت و گو گذاشته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-14-2013
behnam5555 آواتار ها
behnam5555 behnam5555 آنلاین نیست.
مدیر تاریخ و بخش فرهنگ و ادب کردی

سپاسها: : 3,172

3,713 سپاس در 2,008 نوشته ایشان در یکماه اخیر
behnam5555 به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض گاه می اندیشم

گاه می اندیشم

می توانی تو به لبخندی این فاصله را برداری
تو توانایی بخشش داری
دستهای تو توانایی آن را دارد
که مرا زندگانی بخشد
چشمهای تو به من می بخشد
شور عشق و مستی
و تو چون مصرع شعری زیبا
سطر برجسته ای از زندگی من هستی
دفتر عمر مرا
با وجود تو شکوهی دیگر
رونقی دیگر هست
می توانی تو به من
زندگانی بخشی
یا بگیری از من
آنچه را می بخشی
من به بی سامانی
باد را می مانم
من به سرگردانی
ابر را می مانم
من به آراستگی خندیدم
من ژولیده به آراستگی خندیدم
سنگ طفلی، اما
خواب نوشین کبوترها را
در لانه می آشفت
قصه ی بی سر و سامانی من
باد با برگ درختان می گفت
باد با من می گفت:
«چه تهیدستی مرد»
ابر باور می کرد
من در آیینه رخ خود دیدم
و به تو حق دادم
آه می بینم، می بینم
تو به اندازه ی تنهایی من خوشبختی
من به اندازه ی زیبایی تو غمگینم
چه امید عبثی
من چه دارم که تو را در خور؟
هیچ
من چه دارم که سزاوار تو؟
هیچ
تو همه هستی من، هستی من
تو همه زندگی من هستی
تو چه داری؟
همه چیز
تو چه کم داری؟
هیچ
بی تو در می یابم
چون چناران کهن
از درون تلخی واریزم را
کاهش جان من این شعر من است
آرزو می کردم
که تو خواننده ی شعرم باشی
راستی شعر مرا می خوانی؟
نه، دریغا، هرگز
باورم نیست که خواننده ی شعرم باشی
کاشکی شعر
مرا می خواندی

حمید مصدق

دل به هیوات لیده دا , لانکی دلی
تو له وه رزی یادی مه ن دا , سه رچلی

خالید حسامی( هیدی )
2 کاربر زیر از behnam5555 سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

قدیمی 07-15-2013
behnam5555 آواتار ها

پیش فرض سبزيهای جوان کننده

سبزيهای جوان کننده

سبزي‌هايي مثل کلم، بلال، کلم بروکلي و فلفل و خيلي از سبزي‌هاي ديگر خواصي دارند که ما از آنها غافل هستيم خيلي وقت‌ها نمي‌دانيم با گذاشتن ظرفي پر از سالاد چه قدر مواد مفيد وارد بدنمان کرديم.

با خوردن ميوه‌ها، ناخواسته آنتي‌اکسيدان‌هايي را وارد بدنمان مي‌کنيم که بهتر از هر دارويي مي‌توانند ما را در برابر ابتلا به بيماري‌هاي مزمن محافظت کنند. در مورد سبزي‌ها هم همين‌طور است.

1. يونجه: گر چه گنجاندن يونجه در رژيم غذايي براي عده‌اي بي‌معني و سخت است اما خوب است بدانيم که يونجه سرشار از ويتامين‌هاي A,C,E,K و همچنين داراي آميلاز كه انزيم مخصوص هضم مواد نشاسته‌اي است مي‌باشد. آنزيم‌هاي بسياري در يونجه يافت مي‌شود بعنوان مثال مي‌توان از امولسين، ‌اينورتاز، و پكتياز نام برد. يونجه داراي حدود 20%‌پروتئين مي‌باشد. پروتئين‌هاي موجود در يونجه عبارتند از :‌ليزين،‌آرژنين، هيستيدين، آدنين، فنيل آلانين،‌آسپاراژين و سيستين. يونجه داراي اسيد فسفريك نيز هست يونجه همچنين داراي منيزيوم، آهن و مقدر جزئي ارسنيك و سيليس است

2. کلم پيچ: کلم‌ها مخصوصا کلم پيچ سرشار از ويتامين C، ويتامين A و اسيد فوليک است و داراي عناصري مثل گوگرد، فسفر و کلسيم است. فولات موجود در کلم براي زنان باردار بسيار مفيد است و مانع بروز نواقص سيستم عصبي جنين مي‌شود. همچنين فولات در پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي و عروقي مفيد است. از اين رو افرادي که يک بار دچار سکته شده‌اند خيلي خوب است مرتب کلم مصرف کنند از مهم ترين خواص اين خانواده مي‌توان به تأثير آنها در پيشگيري از سرطان اشاره کرد. كلم پيچ به كاهش فشار خون كمك كند. محققان در بررسي‌هاي جديد خود دريافته‌اند كه اين دو نوع سبزي حاوي مقادير زيادي از نوعي ماده شيميايي موسوم به اسيد گلوتاميك هستند.به گفته محققان، اسيد گلوتاميك يكي از شناخته شده ترين انواع اسيد آمينه است و تقريبا يك چهارم از پروتئين‌هاي گياهي و نزديك به يك پنجم از پروتئين‌هاي حيواني را تشكيل مي‌دهد.

3. چقندر: چغندر به دليل دار بودن مقدار زيادي آنتي اکسيدان براي درد مفاصل و نقرس مفيد است. فسفر، کلسيم، گوگرد، يد، آهن و مس است و همچنين عناصر بسيار کميابي مثل روبيديوم و کاسيوم در آن وجود دارد. کربوهيدرات، کمي پروتئين و ويتامين‌هايي چون B1 و B2، نياسين، B6، B12 و C در آن موجود است. شيره ي چغندر سيستم گردش خون را بهبود مي‌بخشد و به عملکرد سيستم ايمني کمک مي‌کند. چقندر به جذب غذا کمک کرده و آنتي‌اکسيدهاي موجود در آن به حفظ سلامت عمومي بدن و سلامت سلول‌هاي بدن کمک مي‌کند.

4. فلفل دلمه‌اي: تحقيقات نشان داده که ويتامين C و بتاكاروتن فراوان موجود در فلفل دلمه‌اي مي‌تواند از بروز بسياري سرطان‌‌ها جلوگيري كند، زيرا اين دو ماده مغذي جزو آنتي اكسيدان‌هاي قوي هستند. جالب است بدانيد که هر قدر اين فلفل‌ها رنگي‌‌تر (زرد و قرمز) باشند، بتاكاروتن بيشتري دارند. تحقيقات نشان داده است که کپساسين به عنوان فعال ترين عنصر موجود در فلفل، سبب کاهش ميزان کلسترول خون و کاهش شدت سيگنال‌هاي درد در بدن مي‌شود. اين ماده همچنين خاصيت آنتي اکسيداني (که سلول‌هاي شما را از آسيب‌هاي راديکال‌هاي آزاد محافظت مي‌کند) و ضدباکتريايي نيز دارد.اسيد فوليک (فولات) که يکي از ويتامين‌هاي گروه B است، باعث كاهش ماده‌اي به نام هموسيستئين در خون مي‌‌شود. هموسيستئين در صورت افزايش بيش از حد مي‌تواند باعث تخريب رگ‌هاي خوني و افزايش احتمال سكته قلبي ‌شود. فيبر موجود در اين سبزي مي‌‌تواند كلسترول خون را كه عامل ديگري براي ابتلا به حمله قلبي و سكته است، كاهش دهد

5. ذرت: ‌ذرت داراي ارزش غذايي فراواني است، و غذاي خوبي براي پيشگيري از سرطان است. كلسترول خون را پائين مي‌آورد. و براي درمان اگزما و بيماري‌هاي پوستي مفيد است. تحقيقات علمي در مورد خواص درماني ذرت نشان مي‌دهد اين دانه گياهي داراي مواد شيميايي معروف به مهاركننده‌هاي پرونتاز است و رژيم غذايي ذرت شيرين نظير ساير دانه‌ها مانند برنج و حبوبات در كاهش نرخ مرگ و مير در اثر سرطان كولون، سرطان پستان و سرطان پروستات بسيار موثر است. افرادي که بيشتر از ذرت استفاده مي‌كنند تا گندم و برنج، و ذرت قوت غالب آنها است، نرخ مبتلا شدن به كرم خوردگي دندان خيلي كمتر است.

خالید حسامی( هیدی )
قدیمی 07-15-2013
behnam5555 آواتار ها

پیش فرض کلیدهای میانبر در ویندوز 7

کلیدهای میانبر در ویندوز 7

کلیدهای میانبر یا همان Shortcut ها در صفحه کلید در نرم‌افزارهای مختلف و سیستم‌عامل های گوناگون طرفداران زیادی را دارند.

استفاده از کلیدهای میانبر در اکثر مواقع باعث تسریع در انجام کارها می‌شود و اصولا حرفه‌ای ها از طرفداران پرو پاقرص کلیدهای میانبر هستند .

علاوه بر کلیدهای میانبر مختلفی که در ویندوزهای قبلی وجود داشتند و میتوانید همچنان از آنها استفاده کنید ، در نسخه جدید سیستم عامل مایکروسافت یعنی ویندوز۷ هم میانبرهای جدیدی اضافه شده اند که در این مطلب قصد داریم به معرفی بهترین و کاربردی ترین آنها بپردازیم .
به طور مثال حتما برایتان جالب خواهد بود که برای ساخت یک Folder جدید و انجام سیر همیشگی: کلیک راست بر روی فضای خالی پنجره / انتخاب گزینه New / و سپس انتخاب گزینه New Folder تنها در هر جا که باشید از کلید ترکیبی Shift+Ctrl+N استفاده کنید !

در ادامه با میانبرهای جالب دیگری آشنا خواهید شد …

شایان ذکر است در ادامه هر کجا که نامی از کلید Win دیدید منظور کلید پنجره در صفحه کلید است که در صفحه‌کلیدها بین دو کلید Ctrl و Alt قرار دارد و لوگوی ویندوز بر روی آن حک شده است .
Win+UP : فشردن دو کلید ترکیبی Win‌ و کلید جهت‌نمای بالا عمل Maximize کردن پنجره فعال را انجام می‌دهد
Win+Down : فشردن دو کلید ترکیبی Win‌ و کلید جهت‌نمای پایین عکس عمل بالا را انجام می‌دهد و پنجره را به اندازه قبل باز می گرداند . با فشردن مجدد این کلیدهای ترکیبی پنجره فعال به حالت Minimize در خواهد آمد .
Win+Right : با فشردن دو کلید ترکیبی Win‌ و کلید جهت‌نمای سمت راست پنجره فعال به سمت راست منتقل شده و می‌توانید به راحتی پشت پنجره را نیز همزمان نگاه کنید .
Win + Left : چیزی که مشخص است این کلیدها عکس عمل بالا را انجام می‌دهند .
Win+[Number]s : فشردن کلید Win به همراه یکی از اعداد سبب اجرای نرم‌افزار موجود در Taskbar دسکتاپ می‌شود . کافی است شماره هر نرم افزاری را که در بخش Taskbar ویندوز۷ Pin کرده‌اید را از سمت چپ بشمارید و به خاطر بسپارید …زین پس تنها کافی است کلید ویندوز را به همراه شماره آن فشار دهید تا برنامه اجرا شود
Win+Space : مادامی که این دو کلید را نگه داشته‌اید تمامی پنجره‌ها به صورت لحظه‌ای Minimize می‌شوند و می توانید فضای دسکتاپ‌تان را مشاهده کنید . در واقع این کار مشابه وقتی است که ماوس را بر روی Show Desktop در کنار ساعت ویندوز نگه داشته اید (نه اینکه کلیک کنید) .
Win+Tab : حتما با کلیدهای ترکیبی Alt+Tab در ویندوز آشنا بودید که برای جا‌به‌جایی بین پنجره های فعال استفاده می‌شد . در ویندوز ۷ علاوه بر استفاده از این ترکیب همیشگی میتوانید با استفاده از دو کلید Win و Tab به صورت سه بعدی بین پنجره‌های فعال سوییچ کنید !
Win+G : با فشردن این دو کلید تمامی Gadget های به کار رفته در دسکتاپتان بر روی پنجره فعال نمایش داده می‌شوند
Win+P : اگر کارت گرافیکی‌تان دو خروجی دارد و یک خروجی آن به مانیتور و خروجی دیگر آن به دستگاهی مثل دیتا پرژکتور متصل است با استفاده از این کلیدهای ترکیبی میتوانید بر روی تصاویر دستگاه‌های مختلف نظارت داشته باشید و هر کدام را که خواستید فعال و یا غیر فعال کنید . همچنین اگر شما هم از جمله افراد مرفهین بی‌درد هستید و ۲ مانیتور دارید می‌توانید با کنار هم قرار دادن دو مانیتور و انتخاب گزینه سوم از پنجره ای که با فشردن این دو کلید ترکیبی نمایان می‌شود فضای بیشتری را برای کار و یا بازی اختصاص دهید که احتمالا نمونه این عمل را در نمایشگاه‌های کامپیوتر دیده ‌اید .
= + Win : فشردن کلید ویندوز و کلید مساوی در صفحه کلید برنامه ذره‌بین (Magnifier) را اجرا می‌کند . همچنین می توانید به جای استفاده از کلید = از کلید + هم استفاده کنید . بسیار مناسب برای مواقعی که قصد دارید مثلا از فاصله دور مثلا سر سفره غذا هم توییت‌ها و یا پست‌های دوستانتان را در توییتر – فیس بوک و فرندفید دنبال کنید !
Ctrl+Shift+Esc : فشردن این سه کلید راهی است آسان و سریع برای رفتن به پنجره Task Manager . در ویندوز‌های قدیمی‌تر از سه کلید Alt+Ctrl+Del برای این کار استفاده میشد که در ویندوز ۷ این سه کلید عمل دیگری را انجام می‌دهند و جای خود را به سه کلید Ctrl+Shift+Esc داده اند .
Ctrl+Shift+N : یک میانبر بسیار عالی و کاربردی که همانطور که در ابتدای مطلب اشاره شد برای ساخت یک Folder جدید به کار می‌رود .
بقیه میانبرهایی که در ویندوز‌های قبلی هم از آن استفاده می‌کردید نیز همچنان پابرجا هستند که از جمله بهترین آنها می توانید به ترکیب کلیدهای Win+D برای minimize کردن تمامی پنجره‌ها و نمایش دسکتاپ (عملی که کلیک بر روی دکمه Show Desktop انجام می‌دهد) و یا کلیدهای Win+L برای قفل کردن رایانه‌تان بدون بسته شدن برنامه‌ها و پنجره‌های فعال (مناسب برای مواقعی که قصد دارید به صورت لحظه‌ای رایانه خود را ترک کنید – البته باید برای این کار باید بر روی نام کاربری تان در ویندوز کلمه عبور قرار داده باشید) اشاره کرد .

خالید حسامی( هیدی )
قدیمی 07-15-2013
چرو آواتار ها
چرو چرو آنلاین نیست.
کاربر کارآمد

سپاسها: : 247

554 سپاس در 357 نوشته ایشان در یکماه اخیر

گرگ خون آشام را در گله مهمانى مبر،

تا نگردد بره ات قربان نام دوستى.

مار سرماخورده را در آستینت جا مده،
آن ستم گستر كجا داند مقام دوستى
کاربران زیر از چرو به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
قدیمی 07-15-2013
behnam5555 آواتار ها

پیش فرض آب درمانی شگفت انگیز....

آب درمانی شگفت انگیز....
مقدمه ....

* هر روز ۶ لیوان (۵/۱لیتر) آب نوشیده و به این ترتیب از خوردن دارو و قرص - تزریق - تشخیص پزشکی
ویزیت دکتر و غیره اجتناب کنید.

* قبل از انجام این کار هرگز نمیتوانید اثر شگفت انگیز آن را باور کنید...
لیست بیماریهایی که میتوانند از طریق آب درمانی مداوا شوند :

چاقی
آرتروز
فشار خون بالا
کم خونی
سینوزیت
رماتیسم (درد مفاصل / ماهیچه ها)
تپش قلب
سرگیجه
فلج عمومی
سنگ کلیه
سرفه
سرطان خون
بیماریهای دستگاه ادرار و تناسلی
آسم
اسید بالا
برونشیت
سل ریوی
مننژیت
یبوست
اسهال خونی
انگل
بیماریهای معده و روده
دیابت
سرطان رحم
بیماریهای چشم
ورم روده راست
خونریزی و التهاب و درد چشم (سرخی چشم)
عادت ماهانه نامنظم
سرطان سینه
التهاب حنجره
سردرد

روش درمان :

صبح زود پس از برخواستن از رختخواب (حتی قبل از مسواک زدن) ۵/۱ لیتر یعنی ۵ تا ۶ لیوان آب بنوشید
پس از آن میتوانید صورت خود را بشویید.
توجه به این نکته ضروریست که یک ساعت قبل و بعد از نوشیدن این ۵/۱ لیتر آب نباید هیچ چیز دیگری
اعم از انواع نوشیدنی و غذاهای جامد مصرف شود.
از طریق تحقیق و تجربه :
بیماریهای زیر با این درمان طی زمان مشخص شده زیر بهبود می یابد:
یبوست ۱ روز
خاصیت اسیدی (ترش کردن) ۲ روز
دیابت ۷ روز
سرطان ۴ هفته
تی بی ریوی ۳ ماه
فشار خون بالا ۴ ماه
توجه :

توصیه میشود که افرادیکه از آرتروز یا روماتیسم رنج میبرند این درمان را ۳ بار در روز یعنی صبح ظهر و
شب یک ساعت قبل از غذا بمدت یک هفته انجام دهند و پس از آن ۲ بار در روز تا زمانیکه بیماری برطرف
شود این کار را ادامه دهند.
آب سالم و پاکیزه چگونه عمل میکند ؟
مصرف آب آشامیدنی عادی به روش صحیح بدن انسان را تصفیه مینماید این کار از طریق ایجاد خون
تازه کارایی روده بزرگ را بیشتر مینماید . این کار در اصطلاح خونسازی نامیده میشود.
فعال شدن لایه های مخاطی روده ها با این روش یک حقیقت انکار ناپذیر است درست مثل تئوری
تولید خون تازه و جدید بوسیله لایه های مخاطی...
در صورت پاک شدن روده بزرگ مواد مغذی موجود در غذایی که چند بار در روز وارد بدن میشود جذب
بدن شده و بوسیله عمل لایه های مخاطی روده به درون خون تازه بازمیگردد.
خون در بهبود بخشیدن به بیماریهای مزمن و بازگرداندن سلامتی یک فاکتور بسیار مهم است و به
همین دلیل باید بطور منظم آب مصرف نمود.

خالید حسامی( هیدی )
کاربران زیر از behnam5555 به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
قدیمی 07-15-2013
behnam5555 آواتار ها

پیش فرض جوک...

جوک...

پر
بيننده ترين سايت در سال 8۶: مشترک گرامي دسترسي به اين سايت امکان پذير نميباشد

@

یارو ميره جوراب فروشي ميگه : جوراب ميخوام. فروشنده ميگه : مردونه یارو دستميده ، ميگه : مردونه
@

یه عده سفینه میسازن برن خورشید . بهشون میگن : چقدر خرین ،اونجا ذوب میشین، میگن : فکر اونشم کردیم .اگه طبق برنامه بریم شب میرسیم
@

یه
روز دو تا جوجه عاشق هم دیگه میشن ، همیشه با هم بودن تا وقتی که بزرگ میشن و هر دوخروس میشن.(نکته ی انحرافی اخلاقی این بود که تا جوجه ای عاشق نشو
)
@

به یارو میگن در را ببند هوای بیرون سرده . میگه مثلا درو ببندم ، هوای بیرون گرم میشه ؟؟؟
@
یهروز یه نفر داشته زنش را بدجور میزده ، یکی بهش میگه مگه چیکار کرده ، میگه اگه میدونستم که میکشتمش
@

به پشه ميگن: چرا زمستون پيداتون نيست؟؟؟ ميگه: نه اينکه تابستونا خيلي برخوردتونخوبه!!
@

دكتر به يارو ميگه : دوتا خبر بد دارم اوليش اينه كه تو فقط بيست و
چهار ساعت زنده ميموني يارو ميگه دوميش چيه؟ دوميش اينه كه ديروز يادم رفت اينو بهت بگم

@

يه استقلاليه ميره کتاب فروشي ميگه آقا شما کتاب استقلال قهرمان وداريد؟ مغازه دار ميگه نه آقا ما کتابهاي تخيلي نداریم
@

از گاگوله مي پرسن نظرت درباره بند گردنيه موبايل چيه ؟ ميگه خيلي خوبه . فقط موقع شارژ چند ساعتي آدمو علاف ميکنه
@

باباهه ميخواسته بچش رو نصيحت کنه! ميگه: چند سالته؟
بچش ميگه: 16 سال !
باباهه ميگه : خاک بر سرت الان هم سن سالات 30سالشونه!

@

دوست دختره یارو بهش میگه : اگه توجه کنی میبینی که نگام باهات حرف میزنه... یارو میگه پس اینقدر پلک نزن ، صدات قطع و وصل میشه

خالید حسامی( هیدی )
قدیمی 07-15-2013
behnam5555 آواتار ها

پیش فرض سریعترین اتومبیلهای دنیا

سریعترین اتومبیلهای دنیا

سرعت ، شتاب يا حتي زمان متوقف شدن ( قدرت ترمز ) يك اتمبيل از عواملي هستند كه مي توانند يك اتومبيل را در بين بزرگان اين صنعت مطرح كنند. حال اگر قرار باشد سريعترين اتومبيل جهان را انتخاب كنيد چه روشي را انتخاب مي كنيد. حداكثر سرعت يكي از مقاديري است كه اندازه گيري مي شود. اما بيشتر كمپاني ها نمي توانند اطلاعات دقيق از حداكثر سرعت اتومبيل توليدي خود بدست آورند. چون فراهم كردن فراهم كردن همه شرايط لازم براي اينكه بتوان يك اتومبيل را به حداكثر سرعت خود رساند مشكل است. شرايطي مانند باد مخالف شرايط جاده و ... مانع از اندازه گيري هاي دقيق و عادلانه مي شود. اما يك عامل مهم ديگر براي ارزيابي يك اتومبيل شتاب آن است. براي تعيين شتاب زماني را كه طول مي كشد تا اتومبيل از حالت سكون به يك سرعت مشخص برسد را اندازه مي گيرند.
هنوز بهترين روش اثبات شده براي تست سرعت يك اتومبيل آزمايش شتاب از حالت سكون تا 100 مايل بر ساعت ( معادل 160 كيلو متر بر ساعت ) و توقف بلافاصله از 160 كيلومتر در ساعت تا حالت سكون است با اين آزمايش بيشتر قابليتهاي اتومبيل را مي توان ارزيابي كرد.

1- اولتيما GTR

اين ابر اتومبيل تازه وارد نسخه بازسازي شده براي جاده از اتومبيل مسابقه اي يك كمپاني انگليسي است كه يك موتور تقويت شده شورولت خورجيني 8 سيلندر است و 730 اسب بخار توان توليد مي كند اين ابر اتومبيل 0 تا 96 كيلومتر در ساعت را در 2.6 ثانيه طي مي كند و در زمان 5.3 ثانيه از جالت سكون به 160 كيلومتر در ساعت رسيد و با سرعت 2.6 ثانيه طول كشيد تا به بايستد. البته بدون سيستم الكترونيكي و سيستم ترمز اين ركورد ثبت شده است.

2- بوگاتي ويرون

قرار گرفتن در رده دوم هيچ چيز از قابليتها و نام اين اتومبيل كم نمي كند. اين اتومبيل مفاهيم جديدي براي يك ابر اتومبيل تعريف كرده است. در حاليكه رقباي اين اتومبيل فضاي داخلي تنگ، پر سر و صدا و گرمي داشتند. ويرون راحتي ولذت را براي سرنشينان فراهم مي كند. و زمانيكه داخل آن هستيد از فضاي لوكس و زيباي آن لذت مي بريد. ويرون 2 تن وزن دارد كه در بين رقبا از همه سنگينتر است. و حتي با اين وزن زياد ركورد 9.9 ثانيه را براي 0-160-0 كيلومتر ثبت كرد.ويرون حداكثر سرعتي برابر 407 كيلومتر بر ساعت دارد. اين اتومبيل در حال حاضر سريعترين ابر اتومبيل دنيا از نظر حداكثر سرعت مي باشد. اما نيروي محركه اين ارابه آتشين از يك موتور 16 سيلندر بدست آمده است كه توان 1001 اسب بخار مي تواند توليد كند.

3- اريال اتم

با پولي كه براي خريد يك پورشه كاررا GT فراهم كرده ايد مي توانيد يك دو جين از اين اتومبيل ها را بخريد. اتم بوسيله يك كمپاني كوچك انگليسي با حدود 10 نفر پرسنل ساخته شده است! موتور آن از هنوندا سيويك Type-R گرفته شده است و بوسيله سوپر شارژر تقويت شده است تا 300 اسب بخار توان توليد كند. اما اين اتومبيل كوچك يك برگ برنده ديگر هم دارد و آن وزن 456 كيلوگرمي آن است اتم مي تواند از صفر تا 96 كيلومتر در ساعت را در 2.9 ثانيه طي كند. و ركورد 0-160-0 كيلومتر آن 10.8 ثانيه بود.

خالید حسامی( هیدی )
قدیمی 07-15-2013
behnam5555 آواتار ها

پیش فرض بزرگترین ستاره ای که تا به حال انسان دیده است

بزرگترین ستاره ای که تا به حال انسان دیده است

بزرگترین و درخشنده‌ترین ستاره شناخته شده جهان در سحابی پیستولو در فاصله 2500 سال نوری زمین در جهت کهکشان ساگیتاریوس قرار دارد.

تصور بر این است که این ستاره 100 برابر بزرگتر و 10 میلیون بار درخشنده‌تر از خورشید باشد. جرم خورشید 2 ضربدر 10^27 تن است یعنی 2 با 27 صفر در برابر آن و 333000 بار بیشتر از جرم کره زمین.
این ستاره درخشان احتمالا در ابتدای پیدایشش جرمی 200 بار بیشتر از خورشید داشته است. اما در طول زمان به به سرعت بیشتر جرمش رااز دست داده است.
در حقیقت این ستاره درخشان آن قدرقدرت دارد که دو پوسته گازی معادل جرم چندین برابر منظومه شمسی را از خود خارج کرده است. بزرگترین این غلاف‌ها انقدر بزرگ است (4 سال نوری) که می‌تواند از خورشید ما تا نزدیک‌ترین ستاره به آن گسترش یابد.این ستاره علیرغم فاصله بسیار زیادش از ما در صورت نبود غبار کیهانی بین آن و کره زمین منظره‌ای درخشان در آسمان می‌داشت.
ستاره‌شناسان از دوربین مادون‌قرمز تلسکوپ فضایی هابل استفاده کرده‌اند تا ستاره پیستولرا تا در پشت این غبار پنهان‌کننده ببینند.ستاره‌شناسان در حال حاضر مطمئن نیستند که ستاره به این بزرگی چگونه شکل گرفته است و در آینده چگونه عمل خواهد کرد.

خالید حسامی( هیدی )
قدیمی 07-15-2013
behnam5555 آواتار ها

پیش فرض روان‌شناسی رنگ‌های مختلف

روان‌شناسی رنگ‌های مختلف

مطلبي كامل و جامع در مورد رنگها و روانشناسي رنگها...

رنگ چیست؟

در سال 1666، اسحاق نیوتن، دانشمند نامدار انگلیسی، کشف کرد که چنانچه نور خالص سفید از یک منشور عبور داده شود، به رنگ‌های قابل رؤیت تجزیه می‌شود. نیوتن همچنین کشف کرد که هر رنگ از یک طول موج منحصر به فرد تشکیل شده و قابل تجزیه به رنگ‌های دیگر نیست.

آزمایش‌های بعدی نشان داد که با ترکیب نورها می‌توان رنگ‌های مختلف را ایجاد کرد. برای مثال، نور قرمز در ترکیب با نور زرد، رنگ نارنجی را به وجود می‌آورد. رنگی که بر اثر ترکیب دو رنگ دیگر به وجود آید را ترکیبی می‌گویند. بعضی از رنگ‌ها، مثل زرد و ارغوانی، در صورت ترکیب شدن، همدیگر را خنثی می‌کنند و نور سفید می‌سازند. این رنگ‌ها را نیز رنگ‌های مکمّل می‌نامند.

تاثیرات رنگ‌ها از نظر روان‌شناسی
با وجودی که اثر رنگ‌ها تا حدودی ذهنی است و در مورد اشخاص مختلف فرق می‌کند امّا برخی از تاثیرات رنگ‌ها دارای معنی یگانه‌ای در سراسر جهان هستند. رنگ‌هایی که در طیف رنگ‌ها در ناحیه قرمز قرار دارند به عنوان رنگ‌های گرم شناخته می‌شوند که این دامنه‌اش از احساسات گرم و صمیمانه تا احساس خشم و عصبانیت متغیر است.

رنگ‌هایی که در ناحیه آبی طیف قرار دارند، رنگ‌های سرد نامیده می‌شوند و شامل آبی، ارغوانی و سبز هستند. این رنگ‌ها معمولاً آرامش بخشند امّا گاهی نیز ممکن است احساس غمگینی و بی‌تفاوتی را به ذهن آورند.
روان‌شناسی رنگ‌ها به عنوان روش درمان
در برخی از فرهنگ‌های قدیمی، از جمله مصری‌ها و چینی‌ها، از رنگ‌ها برای درمان استفاده می‌شده است. این کار که گاهی به آن نور درمانی یا رنگ شناسی نیز گفته می‌شود هنوز هم به عنوان روش درمان جایگزین مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در این روش:

از رنگ قرمز برای تحریک بدن و ذهن و افزایش تمرکز استفاده می‌شود.
از رنگ زرد برای تحریک اعصاب استفاده می‌شود.
از رنگ نارنجی برای بالا بردن سطح انرژی استفاده می‌شود.
از رنگ آبی برای کاهش درد و تسکین بیمار استفاده می‌شود.
از رنگ نیلی برای تسکین ناراحتی‌های پوستی استفاده می‌شود.
اغلب روان‌شناسان به رنگ درمانی به دیده شک و تردید می‌نگرند و می‌گویند که درباره تاثیرات احتمالی رنگ‌ها اغراق شده و رنگ‌ها در فرهنگ‌های مختلف، معانی متفاوتی دارند. پژوهش‌ها نشان داده‌اند که در بسیاری از موارد، تاثیرات رنگ‌ها در تغییر حالت افراد، تاثیراتی زودگذر و موقتی بوده است. برای مثال، قراردادن افراد در اتاق آبی ممکن است در ابتدا احساس آرامش در آن‌ها به وجود آورد امّا این اثر پس از آن که آن‌ها آرامششان را بازیافتند، به تدریج کاهش خواهد یافت.

روان‌شناسی رنگ‌های مختلف

1- روان‌شناسی رنگ سیاه
سیاه تمام نورها در طیف رنگ‌ها را جذب می‌کند.
سیاه معمولاً به عنوان نماد ترس یا شیطان مورد استفاده قرار می‌گیرد امّا به عنوان نشانگر قدرت نیز شناخته می‌شود. از رنگ سیاه برای نشان دادن شخصیت‌های خطرناک مثل دراکولا و یا جادوگران استفاده می‌شود.
رنگ سیاه در بسیاری از فرهنگ‌ها برای مراسم سوگواری مورد استفاده قرار می‌گیرد. این رنگ همچنین نشانگر غمگینی، جذابیت جنسی و رسمی بودن است.
در مصر قدیم، رنگ سیاه نشانگر زندگی و تولّد دوباره بود.
رنگ سیاه معمولاً به دلیل لاغر نشان دادن در نمایش‌های مد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

2- روان‌شناسی رنگ سفید
رنگ سفید، نماد معصومیت و پاکی است.
رنگ سفید می‌تواند در انسان احساس فضای بیشتر به وجود آورد.
رنگ سفید معمولاً نشانگر سرما، پاکیزگی و آرامش است. اتاقی که کاملاً به رنگ سفید نقاشی شده باشد ممکن است جادار و بزرگ به نظر آید امَا خالی و سرد است. بیمارستان‌ها و کادر پزشکی از رنگ سفید برای ایجاد حس پاکیزگی استفاده می‌کنند.

3- روان‌شناسی رنگ قرمز
رنگ قرمز، رنگ گرمی است که برانگیزاننده هیجانات قوی است.
رنگ قرمز، نشانگر عشق، حرارت و صمیمیت است.
رنگ قرمز، به وجود آورنده احساس شور و هیجان است.
رنگ قرمز، تحریک کننده احساس خشم و عصبانیت است.

4- روان‌شناسی رنگ آبی
آبی، رنگ مورد علاقه بسیاری از مردم و محبوبترین رنگ در بین مردان است.
رنگ آبی، احساس آرامش را به ذهن می‌آورد و معمولاً نشانگر صلح، امنیت و نظم است.
رنگ آبی، می‌تواند احساس غم، درون‌گرایی یا گوشه‌گیری را در بعضی افراد به وجود آورد.
رنگ آبی معمولاً برای دکور دفاتر مورد استفاده قرار می‌گیرد زیرا تحقیقات نشان داده است که افراد در اتاق‌های آبی کارآیی بیشتری دارند.
رنگ آبی با وجودی که از محبوبترین رنگ‌هاست امّا یکی از رنگ‌هایی است که کمترین اشتها را بر می‌انگیزد. در برخی از برنامه‌های کاهش وزن توصیه می‌شود که غذای خود را در بشقاب‌های آبی بکشید. رنگ آبی به ندرت به صورت طبیعی درخوراکی‌ها وجود دارد. همچنین رنگ آبی غذا معمولاً به عنوان نشانه فاسد بودن و یا سمّی بودن آن در نظر گرفته می‌شود.
رنگ آبی می‌تواند باعث کاهش ضربان قلب و حرارت بدن گردد.

5- روان‌شناسی رنگ سبز
رنگ سبز، رنگ سردی است که نماد طبیعت است.
رنگ سبز، نشانگر آرامش، خوشبختی، سلامتی و حسادت است.
پژوهشگران دریافته‌اند که رنگ سبز می‌تواند باعث افزایش قابلیت خواندن گردد. برخی از دانش‌آموزان و دانشجویان با قراردادن یک برگه شفاف سبز رنگ بر روی صفحه کتاب، می‌توانند مطالب را با سرعت بیشتری از حدّ معمول بخوانند و درک کنند.
رنگ سبز، از دیر باز نماد باروری بوده و در قرن پانزدهم برای لباس عروسی به کار می‌رفته است.
از رنگ سبز در دکوراسیون به دلیل اثر آرام بخشی آن استفاده می‌شود.
رنگ سبز باعث کاهش استرس می‌شود. کسانی که در فضای کاری سبز رنگ کار می‌کنند، کمتر دچار دردهای دستگاه گوارش می‌شوند.

6- روان‌شناسی رنگ زرد
رنگ زرد، رنگی گرم وشاد است.
رنگ زرد به دلیل مقدار زیاد نوری که منعکس می‌کند، بیشتر از بقیه رنگ‌ها چشم را خسته می‌کند. استفاده از رنگ زرد برای پس زمینه کاغذ یا نمایشگر کامپیوتر می‌تواند باعث چشم درد یا در حالت‌های خاص از دست دادن بینایی گردد.
رنگ زرد می‌تواند احساس رنجیدگی و خشم را به وجود آورد. با وجودی که رنگ زرد به عنوان یک رنگ شاد شناخته می‌شود اما بیشتر مردم در اتاق‌های زرد رنگ، هیجانشان را از دست می‌دهند و بچه ها نیز در اتاق‌های زرد رنگ بیشتر گریه می‌کنند.
رنگ زرد باعث افزایش سوخت و ساز بدن انسان می‌گردد.
چون رنگ زرد، از بقیه رنگ‌ها زودتر دیده می‌شود، بیشتر از بقیه برای جلب توجه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

7- روان‌شناسی رنگ ارغوانی
رنگ ارغوانی نماد وفاداری و ثروت است.
رنگ ارغوانی نشانگر عقل و معنویت است.
رنگ ارغوانی خیلی کم در طبیعت وجود دارد و به همین دلیل ممکن است به عنوان نشانه مصنوعی یا غیر عادی بودن در نظر گرفته شود.

8- روان‌شناسی رنگ قهوه‌ای
رنگ قهوه‌ای، رنگی طبیعی است که برانگیزاننده حس قدرت و اطمینان‌پذیری است.
رنگ قهوه‌ای همچنین می‌تواند حس غم و انزوا را به وجود آورد.
رنگ قهوه‌ای، حس گرما ، محبت، آسایش و امنیت را به ذهن می‌آورد.
رنگ قهوه‌ای معمولاً بیانگر طبیعی بودن، زمینی بودن و متفاوت بودن است اما گاهی می‌تواند نشانگر پیچییدگی نیز باشد.

9- روان‌شناسی رنگ نارنجی
رنگ نارنجی، ترکیب زرد و قرمز است و به عنوان یک رنگ انرژی‌زا در نظر گرفته می‌شود.
رنگ نارنجی، احساس هیجان، گرما و شور و شوق را به ذهن می‌آورد.
رنگ نارنجی، معمولاً برای جلب توجه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

10- روان‌شناسی رنگ صورتی
رنگ صورتی، در واقع همان رنگ قرمز کم رنگ است و معمولاً نشانگر عشق است.
رنگ صورتی اثر آرام‌بخشی دارد. در ورزشگاه‌ها معمولاً رختکن تیم حریف را به رنگ صورتی نقاشی می‌کنند تا بازیکنان آن‌ها کم انرژی و منفعل شوند.
با وجودی که اثر آرام بخشی رنگ صورتی مشخص شده است ولی پژوهشگران دریافته‌اند که این اثر تنها در خلال مواجهه اولیه به وجود می‌آید. مثلاً هنگامی که از این رنگ در زندان‌ها استفاده شد، زندانیان پس از عادت کردن به آن، حتی نا آرامتر از قبل شدند.

خالید حسامی( هیدی )
قدیمی 07-15-2013
behnam5555 آواتار ها

پیش فرض shutdown

اگه آدمه بی حوصله ای هستید یا اینکه وقت واستون خیلی اهمیت داره حتی چند ثانیه مطلب زیر رو حتما بخونید

Shutdown :

برای Shutdown نمودن سيستم با كيبورد ، ابتدا دكمه Win (مابين كليدهاي Alt و Ctrl) را فشار داده و پس از نمايش منوي Start حرف U انگليسي را دوبار با اندكي مكث ميزنيم. خواهيد ديد كه سيستم خاموش ميشود.

Restart :

برای Restart نمودن سيستم با كيبورد ، ابتدا دكمه Win (مابين كليدهاي Alt و Ctrl) را فشار داده و پس از نمايش منوي Start اين بار كليدهاي U و سپس R را با اندكي مكث ميزنيم. خواهيد ديد كه سيستم Restart ميشود.

Standby :

برای Standby نمودن سيستم با كيبورد ، ابتدا دكمه Win (مابين كليدهاي Alt و Ctrl) را فشار داده و پس از نمايش منوي Start اين بار كليدهاي U و سپس S را با اندكي مكث ميزنيم ، خواهيد ديد كه سيستم Standby ميشود.

Hibernate :

برای Standby نمودن سيستم با كيبورد ، ابتدا دكمه Win (مابين كليدهاي Alt و Ctrl) را فشار داده و پس از نمايش منوي Start اين بار كليدهاي U و سپس H را با اندكي مكث ميزنيم ، خواهيد ديد كه سيستم Hibernate ميشود.

Loggoff :

برای Loggoff نمودن سيستم با كيبورد ، ابتدا دكمه Win (مابين كليدهاي Alt و Ctrl) را فشار داده و پس از نمايش منوي Start اين بار كليد L را دوبار با اندكي مكث ميزنيم. خواهيد ديد كه سيستم Logoff ميشود.

Switch User :

برای Switch User نمودن سيستم با كيبورد ، ابتدا دكمه Win (مابين كليدهاي Alt و Ctrl) را فشار داده و پس از نمايش منوي Start اين بار كليدهاي L و سپس S را با اندكي مكث ميزنيم ، خواهيد ديد كه سيستم Switch User ميشود.

خالید حسامی( هیدی )
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)