دوستان لطفا اگر پیشنهادی در مورد ارتقا درجه کاربران دارن نامه خصوصی بدن راه درستش این نیست که اینجا اعلام بشه ...
---------------------------------------------------
این روزها همه فعال میشوند شما چطور ؟
خب این خیلی خوشحال کننده س ها ...
که من تند تند میام اینجا پست میدم که دوستانمون به خاطر فعالیت های خوبشون ارتقا پیدا کرده اند ...
تازه من هر چی سعی میکنم حق خوری بکنم و هی عقبش بندازم هی نمیشه ! اخرش باید در کیسه رو شل کرد ها ها ها
کاربر خوبمون
behnam5555
به خاطر فعالیت های بسیار خوبشون در بخش انجمن زبان کردی سایت واقها حقشون بود که
کاربر فعال این بخش بشن ..
.اینجا ممکنه کاربری با 200 تا پست فعال بشه کاربر خوبی با 500 تا
بخث بحث حضوره این حضور مهمه ما کیانا خانمو داشتیم فکر کنم هنوز 150 تا پست نداده ولی از پست 50-60 به بعد فعال شد البته 2 سال پیش !
حضور خیلی برای سایت مهمه نه برای من برای بچه ها
من باید پست رو مثلا در نظر بگیرم که واسه سایته خوب باشه ولی اینطور نیست
حضور و کیفیت مطالب و سازگاری با بچه ها مهمه برام ..
اقا بهنام رو من و رزیتا ناظرمون توی این 200 تا پستش حداقل 400 بار بهش تذکر دادیم که فونت فلان ویرایش فلان ...
اما این عزیز رو میبینیم که هنوز در بینمون حضور داره
..
خسته نباشی بهنام جان...
==============================
کاربر خوبمون
eshgh
هم که احتمالا به زودی تغییر نام میدن هم به خاطر حضور همیشگی و فعالیت خوبشون در بخش های ادبی و ازاد سایت کاربر فعال شدند
ازشون به خاطر فعالیتش در سایت و حضورش کنار سایت و اخلاق و مدارای نیکش تشکر میکنم و خسته نباشید عرض میکنم ...
موفق باشی خانم...
=====================================
کاربر خوبمون
amini8511
هم به خاطر فعالیت خیلی زیاد و خوبشون در سایت بدون گذر از کاربر فعالی به کاربر خیلی فعالی رسیدن
خسته نباشی اقا رسول
یه وقت کاربر زودتر حقشه فعال بشه ولی امون نمیده که ! زورش زیاده تند تند پست میزنه تا فرصت مناسبی پیش بیاد و بیای و فعالش کنی هووو ادمین شده واسه خودش ..
تبریک میگم به تمام دوستان براشون ارزوی موفقیت میکنم..
ان شاالله برنده خوش شانس بعدی ما به زودی خود شما خواهید بود