بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-22-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

من با حاج حبیب یا علی گفتم بدون او كار نمی كنم.

من با حاج حبیب یا علی گفتم و باز هم می گویم دلیل اصلی بازگشتم به فوتبال او بود و دوست ندارم بدون او کار کنم.

گفت و گویی با علی دایی در خصوص وضعیت پرسپولیس و سایر مسائل فوتبال ایران

سوال :اظهارات شما پس از بازی با سپاهان مشخص بود از عملکرد بازیکنان راضی هستید؟
بازیکنان ما زحمات خودشان را کشیدند اما به حق خود نرسیدند. من از تمام بازیکنانم راضی هستم و امیدوارم در فینال جام حذفی 90 دقیقه مثل نیمه دوم بازی با سپاهان باشیم.

سوال : اجازه دهید بیشتر درباره مشکلات فوتبال با شما حرف بزنیم. نظرتان درباره جو ورزشگاه ها چیست؟
ببینید، سوال خوبی پرسیدید. واقعا شرایط ورزشگاه ها مطلوب نیست و جای سؤال دارد.

سوال : چرا؟
من 5 سال در آلمان در حرفه ای ترین شرایط بازی کرده ام اما یک بار صحنه هایی که در برخی از بازی های لیگ برتر یا جام حذفی ایران اتفاق می افتد را ندیدم. متاسفانه بدترین حرف ها را در ورزشگاه ها به زبان می آورند که اصلا خوب نیست.

سوال :یعنی در خارج از کشور این حرف ها را نمی زنند؟
خیر. اصلا این طور نیست. فقط در بدترین شرایط هواداران با حرف ها یا نشانه هایی از بازیکن می خواهند که خودش از زمین بیرون بیاید یا کادر فنی بازیکن خاصی را تعویض کند.

سوال :اما در ایران همه چیز متفاوت است؟
ما همه خانواده داریم. خانواده فوتبالیست ها چه گناهی کرده اند که باید نام آنها با الفاظ بد فریاد زده شود تا همه چیز جلوی چشم یک فوتبالیست بیاید. آیا این درست است؟ به هر حال دیگر در این باره حرف خاصی نمی توانم بزنم و فقط امیدوارم انشاالله درست شود.

سوال : در پرسپولیس می مانید؟
بله من با این تیم قرارداد دارم و به آن پایبند هستم. اهداف بزرگی دارم که با کمک مسئولان امیدوارم به آنها برسم.

سوال :اما کاشانی اعلام کرده شاید نباشد.
سوال خوبی بود. من هم اعلام می کنم به تغییرات در هیات مدیره و موارد دیگر کاری ندارم اما در صورتی که کاشانی از پرسپولیس به هر دلیلی کناره گیری کند من هم حتی یک دقیقه در این تیم نمی مانم، چون صلاح نیست.

سوال :چرا صلاح نیست؟ در فوتبال ایران همیشه تغییرات وجود داشته است.
من با حاج حبیب یا علی گفتم و باز هم می گویم دلیل اصلی بازگشتم به فوتبال او بود و دوست ندارم بدون او کار کنم.

سوال :یعنی از فوتبال می روید؟
بله می روم و دوباره کنار خانه می نشینم و به کارهای دیگرم می پردازم.

سوال : بگذریم. کلا از عملکرد خودتان در پرسپولیس راضی هستید؟
راستش را بخواهید از عملکرد خودم راضی نیستم. من فقط 30 یا 40 درصد از توانایی هایم را توانستم با کمک بچه ها به نمایش بگذارم چون واقعا زمان کافی نبود. امیدوارم در آینده بهتر عمل کنم.

سوال : با بردن جام حذفی؟
بله این موضوع هدف اصلی من است. ما باید فینال را مقابل گسترش فولاد تبریز فقط ببریم.

سوال : دلیل ناراحتی شما از برخی از رسانه ها پس از اتفاقات تبریز چه بود؟
چون خبر نادرست اعلام شده بود. من نمی گویم اتفاقی نیفتاده است اما از رسانه ملی دلخورم که اگر خبری را می بیند از صحت آن مطلع شود و بعد خبر را منتشر کند.

سوال : بالاخره متوجه نشدیم شما چرا ناراحت هستید، به دلیل اینکه خبر زده شده یا به دلیل اینکه خبر پررنگ تر شده است؟
همه ما خانواده داریم. من در ایران و حتی خارج از کشور دوستان زیادی دارم اما با خبری که پس از بازی با گسترش فولاد منتشر کردید شب من و خانواده ام را خراب و تلخ کردید. هیچ جای دنیا این طور نیست.

سوال : از کدام قسمت خبر ناراحت بودید؟
وقتی که خواندم حرفی از چاقو به میان آمده یا علی دایی راهی بیمارستان و درمانگاه و بستری شده است، ناراحت شدم. شما قضاوت کنید این خبر درباره خودتان از رسانه ملی پخش شود. چه اتفاقی می افتد؟

سوال :طبیعتا ناراحت می شویم.
خدا پدر شما را بیامرزد. خدا وکیلی باید با این حرف ها یک مستند بسازید و به مردم نشان دهید. با حرف هایی که پس از بازی با گسترش فولاد منتشر شد فقط می گویم نیاز به ساختن یک مستند است.

سوال : آیا مردم از لیگ امسال لذت بردند؟
من فنی می گویم. مردم به زیبایی های فوتبال علاقه زیادی دارند مخصوصا وقتی می بینید که با چه علاقه ای فوتبال های خارجی را نگاه می کنند. 99 درصد مردم با دیدن فوتبال های زیبا لذت می برند.

سوال : کدام تیم فوتبال را زیبا بازی می کند؟
بارسلونا و مخصوصا مسی. واقعا مردم همیشه از فوتبال زیبای بارسلونا لذت می برند.

سوال :برای بازی روز سوم خرداد مقابل گسترش فولاد چه برنامه ای دارید؟
بازی سختی است اما ما هوادار داریم و خیالمان راحت است. امیدوارم دچار اشتباهات نشویم چه از سوی داور و چه از سوی عوامل دیگر. با برنامه های ویژه ای که داریم با یک برد شیرین انشاالله قهرمان می شویم.

سوال :مصدومان شما می رسند؟
تلاش خودمان را می کنیم تا آقا کریم و سایر مصدومان خودمان را داشته باشیم تا با قوایی کامل در فینال جام حذفی بازی کنیم. من از هواداران می خواهم نگران نباشند و با حمایت از پرسپولیس همه در جشن شادی قهرمانی جام حذفی در تاریخ 3 خرداد که شاید یک روز به یاد ماندنی برای ما باشد شرکت کنند.

قدیمی 05-22-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

ستاره اسبق پرسپولیس: اگر شرایط فراهم شود به پرسپولیس باز می گردم

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام

هافبک تیم شاهین بوشهر قصد دارد فصل آینده در یکی از تیم های پرسپولیس یا تراکتورسازی به فوتبالش ادامه دهد.

ایوان پتروویچ ستاره پیشین پرسپولیس روز سه شنبه آخرین بازی خود را برای شاهین بوشهر مقابل فولاد خوزستان انجام دادو با خداحافظی از این تیم در حال حاضر بازیکن آزاد به شمار می رود. وی در این مورد اظهار داشت: ماموریت من روز سه شنبه در شاهین تمام شد و خدا را شکر که این تیم در لیگ برتر ماند و هواداران بوشهری خوشحال شدند.
پتروویچ افزود: با همسرم به این نتیجه رسیدیم که در تهران به فوتبالم ادامه دهم. البته تبریز هم شهر بزرگ و با صفایی است که آنجا را هم دوست دارم. تراکتور را دوست دارم اما اجازه بدهید فعلا نگویم از چه تیم هایی پیشنهاد دارم.
هافبک سابق پرسپولیس از علاقه اش برای بازگشت به پرسپولیس سخن گفت و تاکید کرد: مطمئنا از علاقه من به این تیم ذره ای کم نشده و دوست دارم اگر شرایط فراهم باشد دوباره به پرسپولیس برگردم. مهم این است که چه تیمی پیشنهاد بهتری می دهد.
وی در خصوص رفتن به استقلال گفت: به هیچ وجه به استقلال نمی روم. دوست ندارم تصمیمی بگیرم که هواداران پرسپولیس از من دلگیر بشوند. به احتمال زیادی مقصد بعدی ام یکی از تیم های تهرانی یا تبریزی است.
قدیمی 05-22-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

حضور یک نیمه ای کاپیتان پرسپولیس در فینال
مرجع خبری پرسپولیس: کاپیتان کهنه کار پرسپولیس به احتمال زیاد قرار است حضور یک نیمه‌ای در دیدار فینال داشته و جام قهرمانی را بالای سر ببرد.

کریم باقری که طبق گفته کادرپزشکی پرسپولیس با پارگی 9 سانتیمتری از ناحیه کشاله روبه‌رو بود چند بازی پرسپولیس را از دست داد و در تمرینات روزهای اخیر نیز حضور پررنگی نداشت.

این موضوع باعث شد تا این گمان ایجاد شود که که باقری مقابل فولادگستر نیز به میدان نخواهد رفت، اما جذابیت‌های حضور در این مسابقه از یک سو و بالابردن جام قهرمانی از سوی دیگر باعث شده تا باقری تمام تلاش خود را برای حضور در ترکیب پرسپولیس به کار گیرد. باقری در تمرینات یک هفته گذشته نیز به دویدن دور زمین پرداخت و در تمرینات گروهی شرکت نکرد.

اگر چه این موضوع آمادگی صددرصد او را زیر سوال می‌برد، اما جذابیت حضور در جشن قهرمانی مسأله‌ای نیست که به راحتی بتوان از آن چشم‌پوشی کرد، از این رو کادرپزشکی بسیج شده و باقری نیز تمام تلاش خود را به کار گرفته تا هر طور شده حداقل یک نیمه مقابل فولادگستر به میدان برود. از این رو کاپیتان سرخپوشان قرار است به مدت 45 دقیقه در ترکیب پرسپولیس به میدان برود.

قدیمی 05-22-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

باقری یك نیمه بازی می‌كند

ارسلان الهی

كاپیتان سرخپوشان به احتمال زیاد قرار است حضور یك نیمه‌ای در دیدار فینال داشته و جام قهرمانی را بالای سر ببرد، باقری كه طی ادعای كادرپزشكی پرسپولیس با پارگی نه سانتیمتری از ناحیه كشاله روبه‌رو بود نه تنها چند بازی پرسپولیس را از دست داد، بلكه در تمرینات نیز حضور پررنگی نداشت.
این موضوع باعث شد تا این گمان ایجاد شود كه كه باقری مقابل فولادگستر نیز به میدان نخواهد رفت، اما جذابیت‌های حضور در این مسابقه از یك سو و بالابردن جام قهرمانی از سوی دیگر باعث شده تا باقری تمام تلاش خود را برای حضور در تركیب پرسپولیس به كار گیرد. باقری در تمرینات یك هفته گذشته نیز به دویدن دور زمین پرداخت و در تمرینات گروهی شركت نكرد. اگر چه این موضوع آمادگی صددرصد او را زیر سوال می‌برد، اما جذابیت حضور در جشن قهرمانی مسأله‌ای نیست كه به راحتی بتوان از آن چشم‌پوشی كرد، از این رو كادرپزشكی بسیج شده و باقری نیز تمام تلاش خود را به كار گرفته تا هر طور شده حداقل یك نیمه مقابل فولادگستر به میدان برود. از این رو كاپیتان سرخپوشان قرار است به مدت 45 دقیقه در تركیب پرسپولیس به میدان برود.

قدیمی 05-23-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

هدایتی تصمیم گرفت مستقل شود
باشگاه استیل آذین برای فصل تازه تصمیم دارد رنگ پیراهن خود را تغییر دهد.

استیل آذینی‌ها در فصلی که هنوز آغاز نشده با مدل تیم فیورنتینا با لباس بنفش در میدان حاضر خواهند شد. استیل آذین که در ابتدای تشکیل همواره قصد داشته خود را به عنوان تیم دوم پرسپولیس معرفی کند حالا با مدیریت جدیدش به دنبال ایجاد هویت مستقل است.
این باشگاه خصوصی که به گفته مدیرعاملش تا روز سه‌شنبه با9 بازیکن بزرگ ایران قرارداد امضا خواهد کرد، در فصل جدید برای کاهش حساسیت‌ها پیراهن قرمز را از تن خارج کرده و بنفش به تن خواهد کرد، رنگی که در لیگ ایران تیم دیگری آن را به تن نمی‌کند.
قدیمی 05-23-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

عمادرضا: از استیل‌آذین و پرسپولیس پیشنهاد دارم
مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم تیم فوتبال سپاهان گفت: از پرسپولیس و استیل‌آذین پیشنهاد دارم، ‌اما نمی‌خواهم در این زمینه عجله كنم.

عمادرضا درباره شایعه جدایی‌اش از سپاهان و انتقال به استیل‌آذین اظهار داشت: هیچ مذاكره مستقیمی با حسین هدایتی نداشته‌ام، اما مدیربرنامه‌هایم در این زمینه صحبت‌هایی با آنها داشته است.
وی تاكید كرد: علاوه بر استیل‌آذین، پرسپولیسی‌ها نیز با مدیربرنامه‌هایم صحبت كرده‌اند هر چند حضورم در این تیم چندان جدی نیست. البته من در مورد فصل بعد هنوز تصمیم نهایی را نگرفته‌ام.

این مهاجم عراقی گفت: از حضور در سپاهان راضی هستم و چنانچه مشكلی پیش نیاید و روند مذاكرات مطلوب باشد ترجیح می‌دهم همچنان برای این تیم بازی كنم.
قدیمی 05-23-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

کاپیتان کریم هم تیم می‌بندد؟
مرجع خبری پرسپولیس : این بزرگترین شایعه روز است. علی دایی از باقری خواسته تا برای بستن پرسپولیس فصل بعد کمک کند.

با پایان بازی های لیگ برتر و در حالی که رسما همه جا صحبت از نقش کلیدی علی کریمی در بسته شدن تیم سال آینده استیل آذین ، می شود ، منابع خبری از همکاری کریم باقری ، کاپیتان پرسپولیس با علی دایی در تکمیل فهرست سال آینده پرسپولیس سخن می گویند.

باشگاه پرسپولیس برای حذف واسطه ها تصمیم گرفته تا کاپیتان تیمش با بازیکنانی که وقتی صدای آقا کریم را می شنوند ، دیگر نمی توانند حرف از حضور دلال های شان داشته باشند ، تماس بگیرد و از آنها برای حضور در پرسپولیس دعوت کند. این راهکار هم می تواند کمک بزرگی در کاهش هزینه های جذب بازیکنان شود چون همه ساله چند صد میلیون تومان از هزینه جذب بازیکنان مختلف ، به همین شکل به تیم ها تحمیل می شود .

پرسپولیس با این راهکار البته می تواند چند بازیکن اسمی را که خیلی رابطه شان با دایی گرم نیست اما کریم با آنها خیلی رابطه ای صمیمی دارد هم به تیمش بیاورد. بازیکنانی مثل مهدی مهدوی کیا و محمد نصرتی یا حتی جواد کاظمیان.

در استیل آذین هم حسین هدایتی ادعا کرده در همان روز نخست نقل و انتقالات ، 9 بازیکن بزرگ را از لیگ برتر جذب می کند. بازیکنانی که با مشورت علی کریمی و کادرفنی جذب می شوند. این روزها درباره استیل آذین می گویند این تیم از فصل بعد لباس هایی مانند بارسلونا به تن خواهد کرد و بازیکنان استقلالی چون اکبرپور ، حسین کاظمی و وحید طالب لو جذب این تیم می شوند . کریمی این پیشنهاد را به هدایتی داده تا تیم استیل آذین بتواند مستقل از پرسپولیس صاحب هویت شود.

قدیمی 05-23-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

دوئل پرسپولیس و استیل آذین در فصل نقل و انتقالات
مرجع خبری پرسپولیس : كشمكش و رقابت در طول فصل بین پرسپولیس و استیل‌آذین ادامه داشت و به نظر می‌رسد این رقابت در ابعادی وسیع‌تر در بازار نقل و انتقالات نیز ادامه داشته باشد.

هرچند كه بعید است پرسپولیس بتواند با سقف قرارداد 400 میلیونی‌اش از پس استیل‌آذین و خریدهای هنگفتش بربیاید و از حالا می‌توان این تیم را شكست خورده دوئل نقل و انتقالات نامید اما شاید بزرگی پرسپولیس و جذابیت حضور در این تیم كاری كند ستاره‌ها، پیراهن قرمز با پول متوسط را به پیراهن قرمز با پول زیاد ترجیح بدهند.

دو سه روزی است شایعه شده پرسپولیس و استیل‌آذین هر دو روی مهرزاد معدنچی و جواد كاظمیان كه از فوتبال امارات بیرون آمده‌اند، زوم كرده‌اند و بر سر جذب آنها رقابت دارند اما از آنجایی كه علی دایی اعتقاد زیادی به جواد كاظمیان ندارد شاید این بازیكن سر از تیم رقیب دربیاورد.

البته ماندن یا نماندن علی كریمی در استیل‌آذین هم می‌تواند در این اتفاق تاثیرگذار باشد، به طوری كه شاید رابطه خوب كریمی با این دو لژیونر آنها را استیل‌آذینی كند. از طرفی گفته می‌شود جواد كاظمیان، كریم باقری را واسطه كرده تا در این باره با علی دایی صحبت كند و كاظمیان بعد از سال‌ها به تیم محبوبش بازگردد. از طرفی احتمال بازگشت معدنچی به پرسپولیس هم زیاد است چرا كه نام او در لیست دایی دیده می‌شود، هر چند باید دید مبلغ درخواستی مهرزاد از سرخ‌ها چقدر خواهد بود و بالاخره استیل‌آذین در این جنگ پیروز می‌شود یا پرسپولیس؟

قدیمی 05-23-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

دایی و کاشانی چه نقشه ای در سر دارند؟
مرجع خبری پرسپولیس : اما مگر می‌شود دایی و كاشانی دست روی دست گذاشته و در بازار مكاره و آشفته نقل و انتقالات كه همواره دو سه هفته قبل از پایان هر فصل به صورت غیر رسمی آغاز می‌شود، شاهد صید ستاره‌ها به دست رقیبانی مثل استقلال، سپاهان و استیل‌آذین باشند؟

«دایی و كاشانی برای فصل بعد چه برنامه‌هایی در سر دارند؟» این مهمترین سوالی است كه در روزهای اخیر ذهن هواداران پرسپولیس و جویندگان اخبار مربوط به این تیم را مشغول كرده، تا جایی كه مسابقه مهمی مثل فینال جام حذفی و بردن یكی از دو جام فصل زیر سایه اخبار حاشیه‌ای مربوط به بازار نقل و انتقالات شامل خریدهای پرسپولیس و لیست مازاد این تیم قرار گرفته است.

عجیب است كه هر روز اخبار پراكنده و ریز و درشتی از جذب بازیكنان جدید به گوش می‌رسد اما هیچ كس نیست كه این اخبار را تایید یا تكذیب كند! دیروز شایعه شده بود پرسپولیس روی مهرزاد معدنچی و جواد كاظمیان زوم كرده و بعد از احتمال جذب انصاری‌فرد، غلامرضا رضایی، هاشمیان، زنیدپور، ناصحی، عقیلی، سید جلال حسینی و بسیاری دیگر كه به صفحات روزنامه‌ها راه یافتند و دایی و كاشانی مذاكره با اینها را تایید نكردند، حالا صحبت از این دو لژیونر اماراتی به میان آمده است.

عباس علیپور مدیر روابط عمومی باشگاه اما در این باره می‌گوید: «ما در صحبتی كه با آقای دایی داشتیم، به ایشان اعلام كردیم بعد از بازی فینال لیست درخواستی و نفرات مازادشان را به ما اعلام كنند، بنابراین تا حالا هیچ مذاكره‌ای با هیچ بازیكنی انجام نشده و من هم نمی‌توانم این خبر را تایید كنم. اگر نام دو بازیكن فوق در لیست آقای دایی بود، ما تلاش خواهیم كرد زمینه جذب‌شان را فراهم كنیم.»

اما مگر می‌شود دایی و كاشانی دست روی دست گذاشته و در بازار مكاره و آشفته نقل و انتقالات كه همواره دو سه هفته قبل از پایان هر فصل به صورت غیر رسمی آغاز می‌شود، شاهد صید ستاره‌ها به دست رقیبانی مثل استقلال، سپاهان و استیل‌آذین باشند؟ چه كسی باور می‌كند كه دایی لیستی نداده و كاشانی هم دست روی دست گذاشته و كاری نمی‌كند تا فصل تمام شود؟ پس این همه شایعه و خبر از كجا می‌آید و مگر می‌شود همه اینها بی پایه و اساس باشند؟

پاسخ علیپور اما جالب و ویژه است: «طبیعی است كه شما خبرنگار هستید و می‌توانید دنبال این مباحث باشید اما ما نمی‌توانیم آرامش تیم را به خاطر باور شما به هم بزنیم. بنابراین باز هم تكرار می‌كنم آقای دایی هیچ لیستی به ما نداده است.» با این وجود نمی‌توان كلاسور قرمز در دست كاشانی و صحبت‌های او و بازیكنان در تمرین برای فصل آینده را منكر شد، این را خودمان در تمرین پرسپولیس دیده‌ایم.

دیروز اما اخبار پیرامون این قضیه روی سایت‌های خبری و صفحات روزنامه‌ها به وفور به چشم می‌خورد. آخرین خبر هم مربوط به لیست مازاد دایی بود با این تیتر كه «لیست اخراجی‌های دایی آماده شد». در این خبر آمده بود: «2 دروازه‌بان، 3 مدافع، 4 هافبك و 2 مهاجم در لیست مازاد دایی قرار دارند و بعد از فینال جام حذفی می‌توانند با مراجعه به باشگاه رضایتنامه خود را دریافت كنند.» در این خبر آمده برخلاف اظهارات پیشین دایی، وی حداقل 11-10 تغییر در تركیب نفراتش ایجاد می‌كند، ضمن اینكه بازیكنان جوانش را حفظ خواهد كرد اما تغییرات كلی بحث اصلی است و معلوم می شود كاشانی و دایی یك خانه‌تكانی بزرگ در پیش خواهند داشت.

علیپور البته در این‌باره نظر دیگری دارد: «در صحبتی كه آقایان دایی و كاشانی با هم داشته‌اند، بنا شد تا شاكله اصلی تیم حفظ شود اما طبیعتا تیم شامل چند تغییر خواهد شد كه تعدادش بعد از بازی فینال مشخص خواهد شد.» اما كاشانی از روز پنج‌شنبه و در حاشیه تمرین، صحبت با بازیكنانی كه قصد تمدید قرارداد با آنها دارند را شروع كرد و بقیه هم كه صحبتی با آنها نشد، خودشان راهشان را كج كردند و فهمیدند جایی در تیم فصل بعد نخواهند داشت. در همین راستا گفته می‌شود بازیكنانی كه باشگاه مایل به تمدید قرارداد با آنهاست از روز پنجم خرداد ماه به ترتیب به اتاق مدیرعامل خواهند رفت تا شرایط تمدیدشان مرور شود.
این همه از بازیكنان گفتیم و نوشتیم اما هیچ‌كس نمی‌داند تكلیف كادر فنی پرسپولیس در فصل آینده چه خواهد شد. كاشانی كه صراحتا و به دفعات اعلام كرده تحت هر شرایطی دایی می‌ماند، پس بحث بر سر دستیاران وی آغاز خواهد شد. حسین عبدی به زودی راهی انگلیس خواهد شد تا در كلاس‌های مربیگری شركت كند و از آنجایی كه این دو ارتباط فوق‌العاده و همكاری نزدیكی با هم نداشته‌اند بعید است فصل بعد عبدی را دوباره روی نیمكت پرسپولیس ببینیم.

از سوی دیگر شنیده می‌شود باشگاه پرسپولیس خواستار مذاكره با محمد علی یحیوی مربی فعلی گلرهای پرسپولیس است و صحبت با او طی هفته جاری جدی می‌شود. همچنین مولایی بدنساز تیم هم در جمع كادر فنی می‌ماند. عباس علیپور هم می‌گوید: «باشگاه در این مورد به آقای دایی اختیار تام داده تا در مورد دستیارانش تصمیم‌گیری كند. البته با توجه به عملكرد اعضای كادر فنی و رضایتی كه آقای دایی از آنها دارد در این جا هم احتمالا ما تغییرات زیادی نخواهیم داشت اما باز هم می‌گویم آقای دایی در این مورد تصمیم‌گیرنده نهایی است.»

درباره هیچ‌ یك از موارد فوق هیچ مقام مسوولی در باشگاه پرسپولیس به صراحت صحبت نمی‌كند و سیاست باشگاه حداقل فعلا كه چنین است. در این وضعیت است كه حساسیت به برنامه‌های دایی و كاشانی بیشتر و بیشتر هم خواهد شد اما در صورتی كه پرسپولیس موفق به كسب مقام قهرمانی نشود این حساسیت‌ها رنگ انتقاد، آن هم از نوع شدیدش را به خود می‌گیرد. دایی و كاشانی ظهر روز پنج‌شنبه در ورزشگاه شركت واحد گفت و گوی صمیمانه‌ای با یكدیگر داشتند و به نظر می‌رسید پیشتر بر سر مسائل جدی‌تر مثل لیست مازاد و خرید به تفاهم و توافق رسیده‌اند اما هنوز هم نمی‌توان فهمید نقشه‌های آنها برای فصل نقل و انتقالات چیست و چگونه عملی خواهد شد؟

قدیمی 05-23-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

جلسه هوار در باشگاه پرسپولیس برای تمدید قرارداد

مرجع خبری پرسپولیس : صبح امروز هوار ملامحمد هافبک عراقی، با حضور در باشگاه پرسپولیس در خصوص وضعیت فصل آینده‌اش صحبت کرد.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس و به نقل از ایپنا، هوارملامحمد با حضور در باشگاه پرسپولیس رقم مورد نظرش را برای قرارداد فصل آینده اعلام کرد.

هافبک عراقی پرسپولیس به همراه رابطش در باشگاه پرسپولیس حضور یافت و پیرامون وضعیت فصل آینده با مسئولان باشگاه مذاکراتی را انجام داد اما رقم پیشنهادی پرسپولیس با هوارمحمد بسیار متفاوت است.

همچنین مسئولان پرسپولیس برای قرارداد هوارمحمد قصد گذاشتن چند بند انضباطی را دارند که مشکلات فصل قبل بوجود نیاید. هوارمحمد با شنیدن صحبتهای مسئولان پرسپولیس اعلام کرده که به زودی نظرش را در خصوص جدایی یا ماندن در پرسپولیس خواهد گفت.

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)