مخلصیم بچه ها ...
نه داش هیوا تو سروری خو دیه دنیا دور دوره هزاران سال مردا حکومت کردن دیه خو عیب چه داره یه مدتیم مادر زنا حکومت کنن
ولی جدی اگه یه وقت خواستی شورش کنی بر علیه شون بگو خودم پشتتم...
راسی خو ای قضایای تاپیک ویکتوریایه که دنبال مکنین
خدا ای یارو نوشت که م با هر آی دییی که بخوام میام بالا..
.گفتم خو با ای دی ادمین بیا بالا...
کارایی کردم بنده خدا حالا دیه با ای دی رزیتا هم نمیتانه بیاد بالا...
به علی ضایع کردن ادمای پر رو خیلی خوشه فکر مکنه م مثل ای بچه پولدارایی که فروم دارم هی فروم دارم دیه چیزی از قسمتای فنیش نمیدانم کاراامه مثل بعضی فروما بقیه برام انجام میدن
م با هر ای دی بخوام میام بالا...
من همون روز اول اخراجش Ipش رو بستم 2 روز نتونست اصلا وارد بشه الان از پررراکسی شکن استفاده میکنه واسه اومدن
ایقد تهرانی با کلاس و با سواد دیدیم که حد نداره ولی ای یکی دیه خیلی لو لول بود ...
راستی اگه اگه استخوانامه خورد کردند یه 17 هزار و پونصد تومن قرض دارم ا لای تاری ازش بگیرین بدینش دس خانواده م
م خو پسورد رزیتایه عوض کردم تا دیگه ای یارو نتتانه بیاد بالا بدتر از پیش ضایع بشه ..
.بعد هر کسی وقتی ثبت نام مکنه یه ایمیل وارد مکنه دیه تا اگه یه وقتی نیاز به ارتباط بود ازش استفاده بشه .... مثلا اگر پسوردت فراموش شده یا .... میگی پسوردم فراموشم شده برام به ایمیلی که روز اول وارد کردم بفرستش دوباره (اتوماتیگ) خب معلوم نبود این ایمیلی که الان در نام کاربری رزیتا هست واقعا مال خودشه یا اون پسره وارد کرده تا اگه من باز پسوردشو عوض کردم باز فورگت پسورد رو بزنه و پسورد جدید براش ارسال بشه ایئنه که من ایمیل رو حذف کردم...
حالا دیگه به طور معمول رزیتا خودشم نمیتانه وارد بشه دیه
نه پسورد داره نه میتانه درخواست مجدد پسورد بکنه..
منتظرش بودم که امروز احتمالا باید ایمیل بزنه ..
که زد خوشبختانه ظاهرا روجش از این قضایا خبر نداره
فکر میکنه مثلا به خاطر فلان تاپیک ما توبیخش کردیم اخراج شده ...
در جوب نامه یه سری سوالات پرسیدم ببینم خود رزیتاست یا نه که هر وقت جوابشو داد پسورد جدید رو بهش میدم...
اما خود رزیتا بود ....
خلاصه فیلم خوشیه وژدانن دم ای نیک کارترگه گرم بساط خنده مانه جور کرد