بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > جام جهانی فوتبال world cup

جام جهانی فوتبال world cup مسائل مربوط به جام جهانی فوتبال

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان جام جهانی 2010 کدام کشور است ؟
آلمان 5 8.33%
آرژانتین 21 35.00%
ایتالیا 9 15.00%
برزیل 8 13.33%
فرانسه 1 1.67%
انگلیس 2 3.33%
اسپانیا 8 13.33%
هلند 5 8.33%
اروگوئه 0 0%
مکزیک 1 1.67%
رأی دهندگان: 60. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-08-2010
ساقي آواتار ها
ساقي ساقي آنلاین نیست.
ناظر و مدیر ادبیات

سپاسها: : 432

2,947 سپاس در 858 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه کولانه نمایش پست ها
تبریک به ساقی و اختاپوس

من که وقت نمیکنم بازی ها رو دنبال کنم اما دیشب هر از چند گاهی که از کنار تلویزیون رد میشدم همه ش توپ دست قرمزا بود به نظر میرسید خیلی با امید اومده بودند از حرکات و سکناتشون ! معلوم بود برای برد اومده اند .

مرسي دونه
بچه ها اختاپوس اينجاست ببينيدش

Octopus Oracle Shows Germany the Red Card
http://www.youtube.com/watch?v=Ggx_Q...layer_embedded

بازي قشنگي بود و حقش برد بود ، بازي که ديروقت شروع شد
بوقت ايران چطور نتونستي ببيني !!!
ديشب خيابونا غوغا بود ، شادي مردم ، پرچمهااا بوقهااااا
تمامي شادي هاي مردمي رو در تموم لحظه ها براي
جوووناي ايراني آرزووو کردم و جاي همتونم خالي کردم ....

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

قدیمی 07-08-2010
دانه کولانه آواتار ها
دانه کولانه دانه کولانه آنلاین نیست.
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

سپاسها: : 1,382

7,486 سپاس در 1,899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
دانه کولانه به Yahoo ارسال پیام

درخواست المان ها براي خوردن هشت پاي پيش گو بعداز شكست در برابر ماتادورهاي اسپانيائي /

بعد از شكست ديشب مانشافت ها دربرابر ماتادورها كه درديدار نيمه نهائي حاصل شد الماني ها درخواست كردند كه هشت پائي را كه در پيش بيني نتايج ركورد زده است را سرخ كرده وبخورند.هشت پاي معروف شده روز سه شنبه در حالي بصورت مستقيم و زنده هنگام پيش بيني نتيجه موجب ياس المانها شده بود كه در 4 بازي برد المان را پيش بيني كرده بودكه همگي درست بودند وهم چنين برد صربستان در مرجله مقدماتي را هم دقيق توصيف نموده بود المان ها كه همواره از اين هشت پا خوشحال بودند هم اينك بران خشم گرفته اند ودر سايت فيس بوك وتويتر درخواست كرده اند كه " پول" هشت پا را سرخ نموده ويا انرا بصورت سالاد غذاهاي دريائي مصرف نمايندبرخي نيز پيشنهاد كرده اند انرا در حوض ماهي نهنگ بياندازند تا عبرتي برايش شود..

قدیمی 07-08-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

هووارد وب، داور فینال جام جهانی

داور سرشناس انگلیسی که قضاوت دیدار اسپانیا مقابل سوئیس را عهده دار بود، دیدار فینال جام جهانی را نیز سوت خواهد زد

سایت گل- مسئولان فیفا قضاوت دیدار فینال جام نوزدهم را برعهده هووارد وب ، داور سرشناس انگلیسی قرار داده اند.

فینال جام جهانی یکشنبه شب درورزشگاه ساکرسیتی ژوهانسبورگ و میان دو تیم اسپانیا و هلند برگزار می شود و هووارد وب قضاوت این دیدار حساس را عهده دار خواهد بود.

این داور توانا اخیرا دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا میان اینتر میلان و بایرن مونیخ را نیز سوت زده بود و در رقابتهای جام جهانی، قضاوت دیدار دو تیم اسپانیا و سوئیس را برعهده داشت.

قضاوت دیدار رده بندی که در ورزشگاه بندر الیزابت میان دو تیم اروگوئه و آلمان برگزار خواهد شد نیز برعهده بنیتو آرچوندیا، داور مکزیکی قرار گرفته است.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )

ویرایش توسط Omid7 : 07-08-2010 در ساعت 09:54 PM
قدیمی 07-08-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پنج دستورغذا برای آشپزی با پل، هشت پای پیشگو

شاید طبخ غذایی با پل پیشگو، خوشمزه ترین شام برای جشن سومی آلمانها در جام جهانی باشد

سایت گل- با برگزاری دومین دیدار مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام جهانی و شکست تیم ملی آلمان مقابل اسپانیا و ناکامی ژرمنها در راهیابی به دیدار فینال، بار دیگر پیشگویی پل، هشت پای سرشناس آلمانی درست از آب درآمد.

البته قطعا این پیشگویی به مذاق آلمانی ها خوش نیامده و اکنون همه به شوخی از احتمال کشته شدن این هشت پای باهوش و دانا خبرمی دهند

روزنامه ال پائیس اسپانیا مطلب طنزی را با تیتر: "پنج دستور غذا برای آشپزی با پل، هشت پای معروف " را برروی وب سایت خود قرار داده است.نویسنده این مطلب معتقد است که آلمانی ها از شکست تیمشان مقابل اسپانیا و البته درست از آب درآمدن پیش گویی پل آنقدر عصبانی هستند که شاید او را به عنوان مواد اولیه تهیه یک خوراک خوشمزه استفاده کنند.

از همین رو دستور طبخ 5 غذای مختلف با هشت پا و مواد اولیه لازم و طرز طبخ این غذاها را در مطلب بامزه ای نوشته اند و به منظور یادبودی برای پل پیشگو در وبلاگ سایت روزنامه ال پائیس قرارداده اند. او در بخش پایانی مطلبش به این نکته اشاره کرده که آلمانی ها ممکن است در جشن پیروزی احتمالی شان در دیدار رده بندی،خوراک هشت پای لذیذی را با استفاده از گوشت پل پیشگو طبخ کنند.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 07-08-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

دودستگي بين مردم و رسانه ها درآرژانتين؛ « ديه گو بمان »، « مارادونا » فقط برو!

اختلاف نظر بين مردم و رسانه هاي آرژانتيني از روز حذف اين تيم برابر آلمان در جام جهاني 2010 همچنان ادامه دارد.

سایت گل- اختلاف نظر بين مردم و رسانه هاي آرژانتيني از روز حذف اين تيم برابر آلمان در جام جهاني 2010 همچنان ادامه دارد.
اين دو گروه برسر سرنوشت اسطوره فوتبال اين کشور که با نشستن روي نيمکت تيم ملي، حذف آبي پوشان را از جام جهاني باعث شد، نمي توانند به يک توافق مشترک دست يابند و اين ماجرا کم کم به يک موضوع سياسي در آرژانتين تبديل شده است.
از يک سو سران نهادهاي مهم مملکتي مثل کريستينا کرشنر رئيس جمهور و گروندونا رئيس فدراسيون فوتبال که حاميان او هستند قرار دارند و در جبهه ديگر بخش مخالف هواداران و رسانه ها ايستاده اند.
مارادونا هنوز در مورد آينده تصميم نگرفته است. از يک طرف دلش مي خواهد سرپست خود بماند و مثل هميشه ازبلايي که سرش آمده انتقام بگيرد، ازسوي ديگر مي خواهد به توصيه مشاورانش و حتي خانواده اي که او را به استعفا دادن تشويق مي کنند، گوش دهد و پيشنهاد خود کرشنر را براي نامزدشدن به عنوان نماينده پارلمان در انتخابات سال آينده مدنظر قرار دهد.
ديه گو روي کاغذ هنوز يک سال ديگر با فدراسيون فوتبال آرژانتين قرارداد دارد. مهلت همکاري او با تيم ملي جولاي سال 2011 به پايان مي رسد. يعني درست زماني که جام ملتهاي آمريکاي جنوبي که اتفاقاً در آرژانتين انجام خواهد شد، به پايان مي رسد.
گروندونا خيلي صريح در مورد موضع خود حرف زده و به او گفته بايد در ديدار دوستانه آرژانتين برابر ايرلند اين تيم را هدايت کند و سپس جام آمريکاي جنوبي در انتظار اوست. اما رئيس فدراسيون فوتبال آرژانتين در عين حال به اين موضوع اشاره کرده که مارادونا را در انتخاب خود آزاد مي گذارد تا راحت و بدون هيچ فشاري تصميم خود را بگيرد. چون حتي از نظر گروندونا، مارادونا تنها آدمي است که درآرژانتين هرکاري دلش بخواهد مي تواند انجام دهد.
نظرسنجي در سطح ملي از هواداران نشان داده آنها خواهان ادامه حضور او روي نيمکت تيم ملي هستند. اگرچه خيليها مارادونا را به بهم ريختن سيستمهاي تيمي متهم کرده اند و گفته اند او شخصيت کافي براي تحمل فشار در نقش مربي را نداشته است. بازيکنان تيم هم در مورد سرنوشت او دو دسته هستند. اتفاقي نيست که فقط گوتيرس به طور رسمي از او حمايت کرده است. ورون که حتي در آفريقاي جنوبي يک درگيري لفظي هم با او پيدا کرده بود تا امروز سکوت کرده است.

* حمايت مسي
فرناندو سينيوريني مربي بدنساز آرژانتين و دوست صميمي مارادونا گفته او در آفريقاي جنوبي مرگ را به چشم ديد، ولي دوباره به جمع ما باز خواهد گشت. بازيکناني که از او خواسته اند تا در تيم ملي بماند، تبس، هاينتزه و گويا مسي هستند.
ستاره بارسلونا اعتراف کرده که آرژانتين بد ظاهر شده و هواداران خود را مأيوس کرده است. با اينکه مسي به گفته خودش حال و روز خوبي ندارد، اما بازهم از حمايت بيش از حد هواداران تيم تشکرکرده است. حتي مسي از مارادونا خواسته بود تا کنار بازيکنان در اتوبوسي که تيم را از فرودگاه به مرکز ورزشي تيم ملي رسانده بود، بماند.

* کينه رسانه ها
اما مطبوعات و رسانه هاي آرژانتيني تحت هيچ شرايطي حاضر نيستند مارادونا را ببخشند. نشريه اوله با تيتر انتقادي«چه چيزي را جشن مي گيريم» هيجان بيش از حد هواداران تيم را درلحظه ورود تيم به آرژانتين زير سؤال برد و نوشت احتمالاً ديه گو اعتباري بيشتر از آنچه در حد تصور همه است دارد که حتي در صورت شکست هم مورد تمجيد قرار مي گيرد. لاناسيون هم با اعلام اينکه شکست تحقيرآميز آرژانتين در آفريقاي جنوبي ايجاد يک انقلاب را ضروري کرده به مارادونا و تيمش تاخت. اما هواداران بدون توجه به اين موضعگيري رسانه ها همچنان از الگوي خود حمايت مي کنند و حتي با شعارهاي «روزنامه نگارهاي تروريست، ديه گو جايي نمي رود» حمايت خود را از مربي تيم ملي اعلام داشتند.
کريستينا کرشنر هم با شعار «زنده باد مارادونا و زنده باد آرژانتين» در پيامي خطاب به تيم ملي بعد از حذف شدن در آفريقاي جنوبي گفت: پس از بازي با آلمان تلاش کرده با مارادونا تماس گيرد تا او را دلداري دهد و به او تبريک بگويد اما نتوانسته با مارادونا صحبت کند چون ديه گو در رختکن ورزشگاه خود را حبس کرده بوده و گريه مي کرده است.
کرشنر خاطرنشان کرده غم و اندوه براي همه آرژانتين است، ولي فوتبال مثل زندگي است و در آن برد و باخت وجود دارد. کرشنر گفت:«وقتي مردم را در خيابانها براي نشان دادن عشق وعلاقه شان به مارادونا ديدم، احساس غرورکردم»
کرشنر که طرفدار دو آتشه مارادونا است اعلام کرده مي خواهد او را به کاخ رياست جمهوري دعوت کند، ولي منتظر مي ماند تا درد ناشي از حذف در جام جهاني براي مارادونا و تيم کاهش يابد. اگرچه هيچ کس به مردم آرژانتين به اندازه مارادونا در زمين فوتبال شادي نبخشيده است.

* ديه گو چه تصميمي مي گيرد؟
تصور عمومي اين است که مارادونا در نهايت به همکاري با تيم ملي ادامه مي دهد و حداقل تا پايان مهلت قراردادش در سمت خود باقي مي ماند. به همين خاطر نامزدهاي جانشيني او روي نيمکت تيم هم خيلي کم تعداد هستند.
کارلوس بيلاردو مديرکنوني تيمهاي ملي که در جام جهاني کاملاً از سوي مارادونا به حاشيه رانده شد تنها نامي است که ممکن است در بين بازيکنان و اعضاي فدراسيون حامياني پيدا کند. خلاصه اينکه هنوز هيچ تصميمي اتخاذ نشده و مارادونا به طور رسمي مربي تيم ملي آرژانتين است. اما حتي حمايت بيش از حد مردم هم از او نتوانسته اسطوره آرژانتيني را براي ادامه همکاري با تيم ملي صد درصد متقاعد کند.
او در اولين جملات خود در زمان ورود به بوئنوس آيرس گفت: دوران او سر آمده و مي خواهد فقط استراحت کند و از حضور کنار خانواده اش لذت ببرد
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 07-08-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

گفتگویی جالب با پل پیشگو: پویول گل زد، مرد کله هشت پایی اسپانیا

پس از پیروزی 0-1 تیم ملی اسپانیا، روزنامه آ.اس گفتگوی تخیلی و جالبی را با پل پیشگو هشت پای سرشناس آلمانی انجام داده است

سایت گل- طبق پیش بینی های جناب هشت پا، تیم ملی اسپانیا موفق شد تا در دیدار مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام جهانی مقابل آلمان به برتری دست یافته و به عنوان فینالیست راهی دیدار پایانی رقابتهای جام جهانی شود. از همین روز روزنامه آ.اس اسپانیا در اقدامی بامزه، گفتگویی تخیلی را با جناب هشت پا، پل انجام داده که متن آن را با هم می خوانیم:

* تلفن به آلمان..پس از گل کارلس پویول و در دقایق پایانی بازی..جناب آقای پل؟
- بله بفرمائید..بله با پل صحبت می کنید

* ما از اسپانیا تماس می گیریم..طبق پیش بینی های شما، اسپانیا به پیروزی رسید و پویول گل پیروزی اسپانیا را زد..نظرتان چیست؟
- خیالتان راحت شد؟ من گفته بودم که شما پیروزی می شوید..این پیروزی با نتیجه 0-1 بود و فکر می کنم که این گل را تقدیم به من کرده اید

* ولی...شما یک هشت پای آلمانی هستید.این طور نیست؟
- خب..پدر بزرگ من اهل گالیسیا (منطقه ای در اسپانیا) بوده.. پس از آن برای کار کردن در کمپانی پورش به آلمان آمد..من ریشه ای اسپانیایی دارم

* خب؟
- این گل را پویول زد..به سرش توجه کنید؟ شبیه 8 پا نیست؟ این موها شبیه پاهای هشت پا هستند!

* شما را اذیت که نمی کنند؟
- نه..من تمام نتایج را درست پیش گویی کردم و در مورددیدار شصت و دوم جام هم پیش بینی ام درست از آب درآمد.من برای رسیدن به این مرحله سختی های زیادی را کشیدم.باید اسم من را نستراپاکوس بگذارید.

* پیش بینی تان در مورد دیدار فینال چیست؟
- اسپانیا برنده می شود..البته اندکی شک دارم: اگر هلند بازی را با دو توپ دنبال کند، شاید شانس کمی برای پیروزی داشته باشد ولی با یک توپ..بعید می دانم.

در این لحظه تلفن قطع می شود..بازی تمام شده است ولی پل دیگر جواب تلفن نمی دهد. به خاطر آلمانی بودن، شاید این پیشگویی برایش گران تمام شود.به خاطر آنکه خیالمان راحت شود، با پائولا ، همسر پل تماس می گیریم.او ما را آرام می کند:« اوضاع خوب است. دو یا سه روز دیگر پیشگویی پل به شما ثابت خواهد شد. اسپانیا در فینال به پیروزی می رسد.»
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 07-08-2010
nae آواتار ها
nae nae آنلاین نیست.
کاربر فعال بخش سینما

سپاسها: : 1

31 سپاس در 27 نوشته ایشان در یکماه اخیر
nae به Yahoo ارسال پیام

ولی از یه چیز مطمونم که اکثر هوادارای اسپانیا یکی دو ستال طرفدارش شدن
من هوادار اینجوری رو نمی پسندم
من واسه تیم خودم چنین کسایی رو طرفدارش نمی دونم
من کسی رو میشناسم طرفدار قرمزا بود ولی چند ساله بدجور استقلالی شده ولی من اصلا قبولش ندارم
به خودش چیزی نمی گم ولی به عنوان یه آبی دل قبولش ندارم
هوادار باید با تیم زندگی کنه،باید تو خونش باشه
سال 89 تو دربی 69
شیث رضایی دنبال فرهاد بدو
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو
قدیمی 07-08-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

جام‌جهانی بار دیگر حادثه‌ آفرید
۱۷ تير ۱۳۸۹

ايسنا: اين زوج ايتاليايي كه در هانوفر آلمان به سر مي‌بردند با يكي از هواداران آلماني برسر نتايج جام جهاني به بحث و مشاجره لفظي پرداختند كه اين درگيري در پايان به قتل اين زوج ايتاليايي انجاميد.

اين زوج در يكي از كافه هاي هانوفر مشغول تماشاي بازي هاي جام جهاني بودند كه پس از مدتي با يكي از هواداران آلماني به بحث و درگيري لفظي پرداختند.

يكي ازشاهدان عيني به پليس گفت: مرد ايتاليايي دائم مي‌گفت "ايتاليا از آلمان زيباتر فوتبال بازي مي‌كند، مافياي فيفا باعث صعود آلمان تا اين مرحله شده است."

به گزارش پليس، اين مرد آلماني با كلت خود اين زوج ايتاليايي را به قتل رسانده و به سرعت از كافه گريخته است.

سخنگوي پليس هانوفر اعلام كرد، اين متهم كه به جزيره مايوركاي اسپانيا گريخته بود، سه شنبه دستگير و به زودي تحويل پليس آلمان داده خواهد شد.

قدیمی 07-08-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

فكر مي كنيد بهترين بازيكن جام چه كسي بشه؟

اسپانیا، هلند، آلمان و اروگوئه. بهترین بازیکن جام را باید در یکی از این تیم ها جستجو کرد.
اگر قرار باشد روال همیشگی و البته نامعقول فیفا را در نظر بگیریم، باید در انتظار بازی فینال باشیم
تا با مشخص شدن تیم قهرمان، یکی از بازیکنان این تیم نیز به عنوان بهترین بازیکن جام معرفی شود.
اما در این جام هیچ بازیکنی درخششی خیره کننده نداشت و در هر یک از چهار تیم دور نیمه نهایی بازیکنانی هستند که می توانند به عنوان بهترین بازیکن جام معرفی شوند.

به نظرتون كداميك از اين بازيكنان در نهايت عنوان بهترين بازيكن جام را تصاحب خواهد كرد؟

1- ژاوي (اسپانیا)
2- داوید ویا (اسپانیا)
3- وسلی اسنایدر (هلند)
4- باستین شواین اشتایگر (آلمان)
5- میروسلاو کلوزه (آلمان)
6- توماس مولر (آلمان)
7- دیه گو فورلان (اروگوئه)
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 07-08-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیشگویی های "پل دانا" ادامه دارد

پل همچنان به پیش گویی هایش ادامه می دهد و قصد دارد نتیجه دیدار رده بندی میان آلمان و اروگوئه را نیز پیش بینی کند

سایت گل- پل، اختاپوس معروف آلمانی اکنون به یکی از پدیده های جام جهانی آفریقای جنوبی تبدیل شده است. او نتیجه هر شش بازی آلمان را درست پیش بینی کرد و شهرت زیادی به دست آورد.

اما پیش بینی او در مورد پیروزی اسپانیا در بازی مقابل آلمان در بازی مرحله نیمه نهایی که سرانجام نیز تحقق یافت، موجب خشم هواداران زیادی در آلمان شد و آنها خواستار سرخ کردن این اختاپوس در انظار عمومی شدند.

اما پل همچنان به پیش گویی هایش ادامه می دهد و قصد دارد نتیجه دیدار رده بندی میان آلمان و اروگوئه را نیز پیش بینی کند. این پیش گویی نیز مانند موارد قبلی با استفاده از دو جعبه حاوی غذاهای دریایی که روی هرکدام از آنها پرچم دو رقیب قرار دارد، انجام خواهد شد.

صاحبان پل قصد دارند از او برای پیش گویی بازی فینال میان اسپانیا و هلند نیز استفاده کنند؛ البته آنها باید منتظر بمانند تا او بار دیگر گرسنه شود تا برای پیش گویی کاملا آماده باشد.
ولی نه...!! باید ترک کنم

پاسخ

برچسب ها
komodo, واکا واکا, وحدت افریقا, world cup 2010, دانلود

کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (0 عضو و 3 مهمان)