بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > جام جهانی فوتبال world cup

جام جهانی فوتبال world cup مسائل مربوط به جام جهانی فوتبال

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان جام جهانی 2010 کدام کشور است ؟
آلمان 5 8.33%
آرژانتین 21 35.00%
ایتالیا 9 15.00%
برزیل 8 13.33%
فرانسه 1 1.67%
انگلیس 2 3.33%
اسپانیا 8 13.33%
هلند 5 8.33%
اروگوئه 0 0%
مکزیک 1 1.67%
رأی دهندگان: 60. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-08-2010
nae آواتار ها
nae nae آنلاین نیست.
کاربر فعال بخش سینما

سپاسها: : 1

31 سپاس در 27 نوشته ایشان در یکماه اخیر
nae به Yahoo ارسال پیام

کاسیاس یا ژاوی
سال 89 تو دربی 69
شیث رضایی دنبال فرهاد بدو
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

قدیمی 07-09-2010
behnam3638 آواتار ها
behnam3638 behnam3638 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 228

83 سپاس در 24 نوشته ایشان در یکماه اخیر

احتمال اینکه بهترین بازیکن جام از تیم های آلملن و اروگوئه انتخاب بشه بسیار کمه...

من فکر می کنم اگر ویا در فینال گل بزنه ویا انتخاب میشه...
یا اگر ویا گل نزنه و کاسیاس خوب دروازبانی بکنه در فینال کاسیاس انتخاب بشه...

گاهی نباید ناز کشید، انتظار کشید، آه کشید، درد کشید، فریاد کشید…

تنها باید دست کشید و رفت…
قدیمی 07-09-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ولي اينم هست كه با توجه به اينكه اشنايدر تو 5 بازي قبلي بهترين بازيكن انتخاب شده
اگه در فينال خوب كار كنه و هلند هم بتونه قهرمان بشه ، شايد اون رو انتخاب كنن
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
قدیمی 07-09-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

حضور رافائل نادال در فینال جام جهانی

[IMG]http://*****************/Files/05a367b85ab5402bad4f.jpg[/IMG]

نادال دو بار در ویمبلدون به قهرمانی رسیده که اولین بار آن در سال 2008 بود؛ سالی که تیم ملی اسپانیا قهرمان جام ملت های اروپا شد و او امیدوار است که بار دیگر قهرمانی او در ویمبلدون با قهرمانی اسپانیا در یک جام معتبر مصادف شود.

سایت گل- رافائل نادال، تنیسور شماره یک جهان که چند روز قبل برای دومین بار قهرمان رقابت های ویمبلدون شد، اعلام کرد که برای حمایت از تیم ملی اسپانیا در دیدار فینال جام جهانی مقابل هلند راهی آفریقای جنوبی خواهد شد.

نادال از طریق وب سایت اختصاصی اش اعلام کرد که روز یکشنبه در بین هواداران اسپانیایی خواهد بود و تیم ملی کشورش را تشویق خواهد کرد.

نادال دو بار در ویمبلدون به قهرمانی رسیده که اولین بار آن در سال 2008 بود؛ سالی که تیم ملی اسپانیا قهرمان جام ملت های اروپا شد و او امیدوار است که بار دیگر قهرمانی او در ویمبلدون با قهرمانی اسپانیا در یک جام معتبر مصادف شود.

این تنیسور 24 ساله علاقه زیادی به فوتبال دارد و طرفدار تیم رئال مادرید است هرچند به تیم شهر زادگاهش، مایورکا، نیز علاقه زیادی دارد.

او دوستان زیادی در تیم ملی اسپانیا دارد و گفته می شود که با بعضی از آنها در طول جام جهانی نیز در ارتباط بود.

ولی نه...!! باید ترک کنم

ویرایش توسط Omid7 : 07-09-2010 در ساعت 12:28 AM
قدیمی 07-09-2010
behnam3638 آواتار ها
behnam3638 behnam3638 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 228

83 سپاس در 24 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid7 نمایش پست ها
ولي اينم هست كه با توجه به اينكه اشنايدر تو 5 بازي قبلي بهترين بازيكن انتخاب شده
اگه در فينال خوب كار كنه و هلند هم بتونه قهرمان بشه ، شايد اون رو انتخاب كنن

اینم هست !
من کلا با انتخابای فیفا برای بهترین بازیکن زمین در مسایقات و شیوه انتخابشون اصلا موافق نیستم.....
بازیکنی رو. انتخاب می کنن که در درجه اول گل بزنه یا اینکه خیلی توی چشم باشه !

گاهی نباید ناز کشید، انتظار کشید، آه کشید، درد کشید، فریاد کشید…

تنها باید دست کشید و رفت…
قدیمی 07-09-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پخش مسابقه اسپانيا و آلمان از 14 ميليون دستگاه تلويزيون در اسپانيا
مسابقه دو تيم اسپانيا و آلمان از مرحله نيمه نهايي رقابت هاي جام جهاني 2010 افريقاي جنوبي، شب گذشته از طريق 14 ميليون دستگاه تلويزيوني در کشور اسپانيا پخش شد.

به نقل از خبرگزاري رويترز، بر اساس يک بررسي رسانه اي، پخش مسابقه مذکور از تلويزيون اسپانيا، 80 درصد از مخاطبان تلويزيوني اين کشور را شب گذشته به خود اختصاص داده بود.

بر اساس اين خبر، خوزه لوئيس زاپاترو نخست وزير اسپانيا نيز اعلام کرده است که وي شب گذشته به همراه همسر و دخترانش مسابقه فوتبال ميان دو تيم اسپانيا و آلمان را با اضطراب مشاهده کرده است.

ديدار دو تيم اسپانيا و آلمان از مرحله نيمه نهايي رقابت هاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي شب گذشته در شهر دوربان برگزار و با نتيجه يک بر صفر به سود اسپانيا به پايان رسيد.
قدیمی 07-09-2010
nae آواتار ها
nae nae آنلاین نیست.
کاربر فعال بخش سینما

nae به Yahoo ارسال پیام

آره اگه هلند قهرمان شه شانس اشنایدر زیاده ولی بعید می دونم قهرمان شه

منم اصلا موافق نیستم با این انتخابای بهترین بازیکن زمینشون

کلا فوتبال افت کرده ده سال پیش چقدر بازیکن آس زیاد بود ولی الان...
ده سال پیش همزمان رونالدو،فیگو،زیدان،ریوالدو،مای کل اوون،بکام،توتی،دل پیرو،ندود،شوچنکو،مالدینی،ویری، تیری هانری،باتیستوت و خیلی بازیکنای دیگه بودن ولی لان
قبلا هر سال واسه انتخاب بهترین بازیکن کار سختی رو داشتن ولی الان...
سال 89 تو دربی 69
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو
قدیمی 07-09-2010
nae آواتار ها
nae nae آنلاین نیست.
کاربر فعال بخش سینما

nae به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض هاوارد وب انگليسي داور ديدار پاياني جام جهاني

كميته داوران فيفا هاوارد وب انگليسي را براي قضاوت ديدار پاياني جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي بين تيم هاي هلند و اسپانيا انتخاب كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هاوارد وب انگليسي كه سابقه قضاوت در ديدارهاي حساس و سرنوشت ساز ليگ برتر انگليس و
ليگ قهرمانان اروپا را در كارنامه دارد، در جام جهاني هم عملكرد قابل قبولي داشت و توانست نظر كميته داوران فيفا را جلب كند.

دارن كن و مايكل مورالكي، وب را در امر قضاوت ياري خواهند كرد.

پس از فينال جام جهاني 1974 اين نخستين باري است كه يك داور انگليسي در ديدار پاياني جام جهاني سوت مي زند.

هاوارد وب تاكنون در سه ديدار در جام جهاني 2010 قضاوت كرده است. اين داور انگليسي ديدار اول اسپانيا مقابل سوئيس را سوت زد، اما در
هيچ يك از بازي هاي هلند تاكنون قضاوت نكرده بود.

ديدار پاياني جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي يك شنبه ساعت 23 در ورزشگاه ساكرسيتس ژوهانسوبرگ برگزار مي شود.
سال 89 تو دربی 69
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو
قدیمی 07-09-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

فیلیپ لام، فان برونکهورست و راموس جام 2010، جام مدافعان کناری

دانستن اين نكته كه چهار قهرمان اخیر جام‌‌هاي‌ جهانی مدافعان کناری تهاجمی بسیار خوبی داشته‌اند، در نهايت به اين ذهنیت منجر می شود كه تيم هایی كه مدافعان كناري خوبی دارند در نهایت قهرماني جام‌جهاني 2010 را به خود اختصاص می دهند. جورجینیو و برانکو در برزیل 1994، لیلیان تورام و بیزنته لیزارازو در فرانسه 1998، کافو و روبرتو کارلوس در برزیل 2002 و جان لوکا زامبروتا و فابیو گروسو در ایتالیای 2006 مدافعان کناری هستند كه در راه رساندن تيم‌شان به مقام قهرماني هردوره نقش انكارناپذيري داشتند. تیمی که قهرمان جام می‌شود، باید در هر پست بازیکنانی در بهترین فرم آمادگی در اختیار داشته باشد. در همین جام‌جهانی عملکرد فیلیپ لام براي تيم‌ملي كشورش فوق‌العاده بوده. مايكون و باستوس هم تا زماني كه برزيل در بازي‌ها حضور داشت از تاثيرگذارترين‌هاي تيمشان بودند اما در نقطه مقابل مدافعان كناري قدرتمندي هم بوده‌اند كه به مفتضحانه‌ترين شكل ممكن در جام حاضر شدند. باكاري سانيا و پاتريس اورا هردو از بهترين‌هاي جهان محسوب مي‌شوند؛ همينطور گلن جانسون و اشلي كول اما فرانسه و انگلستان با حضور آنها هم به موفقيت نرسيدند.

مرور دارايي‌ تيم‌هايي كه به مرحله نيمه‌نهايي رسيده‌اند در اين پست‌ها جالب است. اسپانيا با سرخيو راموس و كاپدويا چندسالي است هيچ دغدغه‌اي در كناره‌ها ندارد. هرچند اين دومدافع در اين مسابقات فروغ يورو 2008 را نداشتند. فيليپ لام و بواتنگ هم براي آلمان‌ها فوق‌العاده كار كرده‌اند اما نكته جالب در اين ميان به دومدافع كناري هلند‌ي‌ها باز مي‌گردد. مدافعان كناري يكي از فيناليست‌هاي جام‌جهاني برخلاف تصور بسیار پرفروغ ظاهرشدند.

گريگوري فان‌درفيل جوان كه به‌عنوان مدافع راست جايگزين خالد بولاهروز شده، پس از پايان اين مسابقات قطعا آژاكس را به قصد يك تيم بزرگ اروپايي ترك خواهد كرد. فان‌برونكهورست هم در 37 سالگي و درست در شرايطي كه همه از او قطع اميد كرده بودند، زيباترين گل جام را به نام خود ثبت كرده و نقش انكارناپذيري‌ در برنامه‌هاي تدافعي و همينطور هجومي تيمش داشته است. او در چهار بازي ابتدايي جام و به علت حضور فان‌درفيل بيشتر در زمين خودي مشغول كارهاي دفاعي بود و مدافع راست جوان هلندي‌ها به جلو نفوذ مي‌كرد اما در بازي مقابل اروگوئه فان‌درفيل غايب بود و نوبت به شركت فان‌برونكهورست در فاز هجومي رسيد. كاري كه در انجام دادن آن بيشتر از سطح توقعات موفق نشان داد.

قبل از هرگونه قضاوتی در مورد اهمیت مدافعان کناری باید به این مطلب پرداخت که چرا بین موفقیت و مدافعان کناری وابستگی و ارتباط وجود دارد. نظر جکي چارلتون پس از جام جهانی 1994 در اين مورد جالب است. او مي‌گويد وقتی چهار مدافع مقابل تیمی که با روش 4-4-2 یا 3-5-2 بازی می‌کنند، مدافعان کناری بازیکنانی خواهند بود که فضای بسیار زیادی پیش روی خود خواهند داشت و طبیعتا می‌توانند بیشتر توپ را در اختیار داشته باشند اما وقتی تیم‌ها به سيستم‌هاي ديگري مثل 4-2-3-1 یا 4-3-3 روی آوردند دیگر مدافعین کناری فضای زیادی پیش روی خود نخواهند داشت. اما بال‌ها (‌وینگرها) این فضا برایشان ایجاد شد. این اتفاق مسئله را برای مدافعین کناری پیچیده کرده است. این امر به اين معنی نیست که نقش مدافعین کناری منسوخ شده اما آنها دیگر آن تأثیری که در سال‌های پیش داشته‌اند را نخواهند داشت. اگر اینگونه بود تیم هایی مثل هلند به علت نداشتن مدافعین کناری و تهاجمی خوب نباید موفق می‌شدند اما همیشه در تورنمنت‌ها این امکان وجود دارد که تیمی که به سیستم‌های قدیمی و منسوخ روی آورده، تیم‌های دیگر را شوکه کند. چون آنها فراموش کرده‌اند كه چگونه بايد به مقابله با تاکتیک‌های قدیمی بپردازند. این کاری بود که یونان با یارگیری نفر به نفر در یورو 2004 انجام داد.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 07-09-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

حضور مانولو دل بومبو،سرشناس ترین تماشاچی اسپانیا در فینال!

هوادار سرشناس تیم ملی اسپانیا که به دلیل بیماری قادر به همراهی تیمش در تعدادی از دیدارها نبود، بار دیگر برای فینال رقابتهای جام جهانی به ورزشگاه خواهدرفت

سایت گل- دیدار نیمه نهایی رقابتهای جام جهانی میان دو تیم اسپانیا و آلمان با حضور یکی از ویژه ترین میهمانان ماتادورها برگزار شد. مانولو دل بومبو، هوادار سرشناس اسپانیایی که به دلیل بیماری به اسپانیا بازگشته بود، بار دیگر به آفریقای جنوبی سفر نمود تا دل بوسکه و شاگردانش را در مصاف حساس با آلمان همراهی کند.

این طرفدار پروپا قرص تیم ملی اسپانیا که یکی از محبوبترین چهره ها در زمان برگزاری رقابتهای یورو 2008 و جام جهانی 2010 بود از ابتدای رقابتهای جام جهانی به آفریقای جنوبی سفر کرده بود ولی هفته گذشته به دلیل بیماری ذات الریه مجبور به ترک این کشور و بازگشت به اسپانیا شد ولی به محض آنکه اوضاع جسمانی مانولو بهبود یافت، او تصمیم گرفت تا بار دیگر به آفریقای جنوبی سفر کرده تا ماتادورها در در بزرگترین موفقیتشان در تاریخ دنیای فوتبال همراهی نماید

مانولو به موقع به دوربان رسید و توانست در دیدار دو تیم اسپانیا مقابل آلمان به ورزشگاه برود و بدین ترتیب در هتل خود در پوتچسفستروم منتظر دیدار حساس روز یکشنبه خواهد بود.

مانولو دل بومبو مطمئن است که تیم دل بوسکه می تواند با پیروزی در فینال یکشنبه شب اولین قهرمانی خود در رقابتهای جام جهانی را تجربه کند و البته معتقد است که می بایست گام به گام و با آرامش در راه رسیدن به جام قدم برداشت.

از مانولو به عنوان یار دوازدهم تیم ملی اسپانیا یاد می شود. او یکی از سرشناس ترین هواداران فوتبال در سرتاسر دنیاست که همیشه با تیم ملی اسپانیا سفر می کند و همیشه نیز طبل معروفش را به همراه دارد...طبل در زمان اسپانیایی بومبو نامیده می شود و از همین روز او را مانوئل دل بومبو یعنی مانولوی طبال می نامند.
ولی نه...!! باید ترک کنم

پاسخ

برچسب ها
komodo, واکا واکا, وحدت افریقا, world cup 2010, دانلود

کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (0 عضو و 5 مهمان)