نقل قول:
کورش جون اینم یه هدیه ناقابل از طرف بچه های شیراز
|
ممنون سهراب جان دستت درد نکنه
اگه یه فکری واسه سوختشم برام بکنی با کمال میل کادوت رو قبول میکنم .
نقل قول:
درود بر کوروش عزیز....تولدت رو خیلی خیلی و صمیمانه تبریک میگم .امیدوارم به تمام خواسته ها و اهدافی که داری با گذشت یک سال دیگه از زندگیت برسی یا حداقل بهشون نزدیکتر بشی.
|
عمو اریانا ممنون لطف داری خوشحالیم که دوباره پیشمون هستی ذکر خیرت رو از بچه ها زیاد میشنویم .
نقل قول:
کورش جان تولدت مبارک باشه....همیشه شاد باشی ...امسال فارق التحصیل بشی بعد بیای همه مارو به یه شام توپ دعوت کنی بعدشم همونجا اعلام کنی که میخوای بری قاطی مرغاااا بعدشم هی ما دست بزنیم و هی گیلی گیلی بکشیم خلاصه امسال برات از اون سال های توپ باشه
|
مرسی نجمه جان تمام ارزوهایی که کردی در مورد خودتم مصداق داره تا بزرگتر وایساده ما جسارت نمیکنیم
اره یه روز به هر حال بهتون یه شام میدم اما نه به خاطر اعلام قاطی مرغا شدن (توجه کنید که یه روز ! بهتون شام ! میدم چون تناقض داره یعنی هیچوقت اتفاق نمیفته)
ایشلا شمام زود زود فارغ التحصیل بشی
نقل قول:
کوروش جان
تولدت مبارک
همیشه تندرست و شادکام باشی
|
خالو مهدی ممنونم عزیزم
از تو و تمامی بچه های گلی که لطف کردن زنگ زدن پیامک دادند هم تشکر میکنم ما همه ش منتظریم از سفر کرمانشاه به دیارت برگردی و دوباره فعال و اکتیو بشی و بیشتر ببینیمت تجربه دیدار کوتاه شما برای ما بسیار لذت بخش بود .
نقل قول:
کوروش گیان :
تبریک دست خالی مرا با سخاوت بی حدت بپذیر . تولدت مبارک !
|
اقای نقده ی عزیز شما همیشه به من لطف داشتین بزرگوار واقعا خوشحالم که دوستای خوبی مثل شما دارم
ارزومند تمام اروزهای خوب برای شما و خانواده محترمتان .
نقل قول:
کوروش جان تولدت مبارک ...بهترین ها را برایت ارزومندم .همیشه شاد باشی و سلامت....گفتنی ها را امروز از طریق پیامک بهت گفتم.........!!!!!
|
من با شما قهرم شما خائن هستی !
(حالا بیا و خوبی کن و تبریک تولد بگو)
منم با خائنا حرف نمیزنم !.
نقل قول:
کوروش جان زادروزت فرخنده باد
برات بهترینها رو آرزومندم
امیدوارم همیشه در کنار خانواده گرامیتون شاد و تندرست و پیروز باشی و هرچی از خدا میخوای بهت بده
منم کیک میخوام ......
اینم یه دسته گل نرگس از باغات قصردشت شیراز
|
بگو پس این عطر گل تو بود مهدی جان از وقتی اومدم توی صفحه 251 این تاپیک مدام هی داره میاد و پیچیده توی بخش
دستت درد نکنه کاکو ممنون ایشلا همیشه توی زندگیت خوش و خرم و موفق باشی
اری ولا اناهیتا جان
به مامانم یه دانه چرخ خیاطی جایزه داده بودند او موقع ! برای این همزمانی .
چاکریم خیلی لطف داری ممنون امیدوارم توم تمامی مراحل زندگیت از تحصیل و کار و زندگی و مامانیسم و همسرسیم و همه چیتو با موفقیت و خوشبختی طی کنی
دستت درد نکنه .
--------------------------------------
از همه ی دوستای گلم که شرمنده کردند سپاسگزارم منت گذاشتند دستشون درد نکنه
از نمام دوستاییم که توی سایت نبودند و نتونستند اینجا پست بزنن هم تشکر میکنم میدونم به یادم بودند پیشاپیش دستبوس اونها هم هستیم .