نقل قول:
نوشته اصلی توسط shabhaye_mahtabi
بابا ما شکر خوردیم. فکر نمودیم اینجا تاپیک شعر و ادبیات کاملا رسمیه. نیست بسم الله بنده شعر طنز بیشتر سراغ دارم امر بفرمائید اینجا هم یه شعبه می زنیم. ما نظرمون به پست خاصی نبود ولی دیگه مونده یکی بیاد بنویسه یه توپ دارم قلقلیه. حالا شما میفرمائید اینجوری فضا دوستانه تره. سمعا و طاعتاً فروم پدر بنده نیست که بخوام مثل جایی دیگرش بکنم.
ت
تار و پود هستی ام بر بار رفت، اما نرفت
عاشقی ها از دلم، دیوانگی ها از سرم
رهی معیری
با تشکر فریبا
|
اه اه[IMG]****************************/158.gif[/IMG]
این چه حرفیه می فرمائین[IMG]****************************/155.gif[/IMG]
شما شیرشکلات بخورین اونم چهارتا لیوان باهم مهمون من
شما آیس پک نوش جان کنین با طعم شاتوت از این گنده هاش که نی داره قد شیلنگ گاز مهمون ادمین!!
اصلا شما چلوکره زعفرانی بخورین با کوبیده دو آتشه و برگ ممتاز و شیشلیک درجه یک و دو تا ته چین مخصوص به خرج فروم!!![IMG]****************************/91.gif[/IMG]
بعدشم حالا اومدیم و کسی بچگی کرد و نوشت:
یه توپ دارم قل قلیه / اینجا چرا این شکلیه ؟؟ / شیر مادر چه خوبه / آروغ بعدش چه توپه!!!:D
چه اشکالی داره خوب
هدایتش می کنیم قسمت مهد کودک فروم[IMG]****************************/89.gif[/IMG]
اونجا هم شیر خشک و کهنه مشماء و پوشک و لوازم مخصوص دیگه هم هست بعلاوه نفر که ازش نگهداری کنه تا بابا مامانش برگردن بچه رو با خودشون ببرن خونه [IMG]****************************/89.gif[/IMG]
شما خشن نبودین که
بگذریم........
حالا من و این کلانتر خدابیامرز (از بس سر کشی نکرده فکر کنم رحمه الله و من قراء الفاتحمه الصلوات !![IMG]****************************/103.gif[/IMG]
) چندتا مشاعره و شاخ و شونه بند تنبونی واسه هم اومدیم
شما خودشو ناراحت نکن[IMG]****************************/84.gif[/IMG]
میازار موری که دانه کش است
که جان دارد و جان شیرین خوش است
مزن بر سر ناتوان دست زور
که روزی در افتی به پایش چو مور
الان از نظر شما فریبا خانم اینگونه مطلوب می باشد انشالله ای استاد
به به[IMG]****************************/40.gif[/IMG]
به به[IMG]****************************/40.gif[/IMG]
ارادتمند.... امیر عباس... بچه تهرانپاریس!![IMG]****************************/87.gif[/IMG]