شعر و ادبیات در این قسمت شعر داستان و سایر موارد ادبی دیگر به بحث و گفت و گو گذاشته میشود |
11-22-2013
|
|
مدیر تاریخ و بخش فرهنگ و ادب کردی
|
|
سپاسها: : 3,172
3,713 سپاس در 2,008 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
دانستنی های باورنکردنی و عجیب اما واقعی ؟؟!!
آیا می دانید بدن جوجه تیغی در هنگام تولد حالت ژله ای دارد و حتی ممکن است در حین تولد، نیمی از بدنش توسط تیغهای بدن مادر کنده شود؛ اما تا قبل از یک هفتگی، بدنش کاملاً ترمیم می شود؟
آیا می دانید سگ از نژاد اسب است و خود اسب هم از نژاد ماموت یا همین فیلهای امروزی است؟
آیا می دانید ضریب هوشی نوزاد انسان در سه روز اول تولد بیش از هفتصد و پنجاه است اما این مقدار از روز چهارم به سرعت پایین می آید؟ و آیا می دانید با کمک این هوش است که نوزاد سینه مادر را به روش استنتاجی پیدا می کند و در واقع به این نتیجه می رسد که باید سینه را بمکد؟
آیا می دانید یک نوع سمندر در آفریقا وجود دارد که تحمل شانزده هزار ولت برق با شدت جریان پنجاه هرتز را دارد و در این حالت بدنش تنها نوری معادل یک لامپ ۷۰ وات تولید می کند؟
آیا می دانید زرافه ها در اصل گوشتخوار هستند اما به دلیل عدم توانایی در بلعیدن غذا از روی زمین به دلیل داشتن مری طولانی و نداشتن اندام مناسب برای شکار، گیاه خواری می کنند و به همین دلیل یک زرافه در تمام طول عمر خود سوء هاضمه دارد؟
آیا می دانید در قطب شمال تنها دو ماه از تابستان امکان آتش روشن کردن در فضای آزاد وجود دارد و در بقیه ایام سال به دلیل سرمای شدید، آتش به صورت تکه های بلور در آمده و خورد می شود؟
آیا می دانید اگر بتوانید سر خود را سه بار پشت سر هم و در زمانی کمتر از ۱۰ ثانیه محکم به دیوار بکوبید، میگرنتان خوب می شود و اصلاً دردتان نمی گیرد؟
آیا می دانید اگر در هنگام چشم درد، بتوانید به کمک انگشت سبابه، چشمتان را از حدقه دربیاورید، دردتان برطرف شده و در کمتر از یک ساعت، یک چشم جدید به جای آن در می آید؟
آیا می دانید اگر پیش من بیایید تا من یک اردنگی محکم به شما بزنم، تمام بیماری ها و سموم بدنتان دفع می شود؟
آیا می دانید که همه اینها چرت و پرت بود؟
آیا می دانید شما الآن سر کار رفته اید؟
آیا می دانید هرچه الآن در دلتان نسبت به من گفتید، خودتان هستید؟
آیا میدانستید شما الان برای گرفتن انتقام از من، به فکر می افتید که این ایمیل را برای همه بفرستید؟
آیا می دانید هرچه در اینترنت به دستتان رسید را نباید باور کنید چون شما عقل دارید؟
آیا میدانید که با وجود اینکه فهمیده اید که سر کار رفته اید، چرا دارید این مطلب را تا آخر میخوانید؟
تو له وه رزی یادی مه ن دا , سه رچلی
خالید حسامی( هیدی )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|
11-22-2013
|
|
|
|
|
|
1. آنچه را گذشته است فراموش کن و بدانچه نرسیده است رنج و اندوه مبر 2. قبل از جواب دادن فکر کن 3. هیچکس را تمسخر مکن 4. نه به راست و نه به دروغ قسم مخور 5. خود برای خود، زن انتخاب کن 6. به ضرر و دشمنی کسی راضی مشو 7. تا حدی که می توانی، از مال خود داد و دهش نما 8. کسی را فریب مده تا دردمند نشوی 9. از هرکس و هرچیز مطمئن مباش 10. فرمان خوب ده تا بهره خوب یابی 11. بیگناه باش تا بیم نداشته باشی 12. سپاس دار باش تا لایق نیکی باشی 13. با مردم یگانه باش تا محرم و مشهور شوی 14. راستگو باش تا استقامت داشته باشی 15. متواضع باش تا دوست بسیار داشته باشی 16. دوست بسیار داشته باش تا معروف باشی 17. معروف باش تا زندگانی به نیکی گذرانی 18. دوستدار دین باش تا پاک و راست گردی 19. مطابق وجدان خود رفتار کن که بهشتی شوی 20. سخی و جوانمرد باش تا آسمانی باشی 21. روح خود را به خشم و کین آلوده مساز 22. هرگز ترشرو و بدخو مباش 23. در انجمن نزد مرد نادان منشین که تو را نادان ندانند 24. اگر خواهی از کسی دشنام نشنوی کسی را دشنام مده 25. دورو و سخن چین مباش و نزدیک دروغگو منشین 26. چالاک باش تا هوشیار باشی 27. سحر خیز باش تا کار خود را به نیکی به انجام رسانی 28. اگرچه افسون مار خوب بدانی ولی دست به مار مزن تا تو را نگزد و نمیری 29. با هیچکس و هیچ آیینی پیمان شکنی مکن که به تو آسیب نرسد 30. مغرور و خودپسند مباش، زیرا انسان چون مشک پرباد است و اگر باد آن خالی شود چیزی باقی نمی ماند
خالید حسامی( هیدی )
|
11-22-2013
|
|
|
|
|
|
قلیــان
قلیــان
قلیان یک لوله آبی است که برای کشیدن تنباکو از طریق آب سرد استفاده میشود. تنباکو در کاسهای که در بالای آن قرار میگیرد و از طریق زغالهایی که روی کاسه تنباکو قرار داده میشود، داغ شده و دود از طریق آب که در پایین آن قرار دارد، ***** میشود. تنباکوی مورد استفاده برای قلیان، تنباکویی مرطوب و چسبناک است که در عسل و شیره خیسانده میشود و بطور معمول با طعم های مختلفی از قبیل سیب، هلو، نارگیل، انبه، نعناع و توتفرنگی به فروش می رسد.
از جنبههای نگرانکننده قلیان این است که سابقاً در کشورهایی مثل پاکستان و هند توسط افراد سالخوردهای که در روستاها زندگی میکردند استفاده میشد اما اخیراً بیشتر در مناطق شهری ایران بشکل همه گیر مورد استفاده قرار میگیرد. مهمتر اینکه رستورانهای شهری زیادی آن را برای مشتریان خود سرو میکنند.
یک سری باورهای نادرست و واقعیت درباره کشیدن قلیان وجود دارد که آنها را برای شما دوستان بیان می کنیم:
بــاور غلط اول : از آنجا که تنباکوی قلیان از طریق آب ***** میشود، کلیه مواد مضر آن تصفیه میشود.
واقعیت اول : کشیدن تنباکو از طریق آب، مواد سرطانزای آن را تصفیه نمیکند. این دود میتواند به اندازه دود سیگار اثر مخرب بر روی ریه و قلب داشته باشد.
بــاور غلط دوم : استنشاق دود قلیان ریهها را نمیسوزاند، به همین دلیل مضر نیست.
واقعیت دوم : دود قلیان وقتی استنشاق میشود، ریهها را نمیسوزاند، زیرا از طریق آبی که در پایین آن قرار دارد خنک میشود. با اینکه دود خنک میشود، اما هنوز هم حاوی مواد سرطانزایی است که برای بدن مضر است.
بــاور غلط سوم : کشیدن قلیان سالمتر از کشیدن سیگار است.
واقعیت سوم : دود قلیان به همان اندازه دود سیگار مضر است. قلیان به طریقی متفاوت دود تولید میکند: دود سیگار از سوختن تنباکو ایجاد میشود، در حالی که دود قلیان از طریق گرم شدن تنباکویی که در کاسهی بالای آن قرار دارد از طریق زغال تولید میشود. محصول نهایی آن یعنی دود یکسان است که حاوی مواد سرطانزا است.
بــاور غلط چهارم : کشیدن قلیان به اندازه کشیدن سیگار اعتیادآور نیست، زیرا نیکوتین در خود ندارد.
واقعیت چهارم : تنباکوی قلیان هم مثل تنباکوهای معمولی حاوی نیکوتین است. در واقع، در یک جلسه 60 دقیقهای قلیان، فرد در معرض حجم دودی 100 تا 200 مرتبه بیشتر از یک سیگار قرار میگیرد.
بــاور غلط پنجم : تنباکوی گیاهی قلیان سالمتر از تنباکوی معمولی است.
واقعیت پنجم : این هم مثل کشیدن سیگار گیاهی یا "طبیعی"، فرد را در معرض مواد سرطانزا قرار میدهد.
- کشیدن قلیان چه ضررهایی برای سلامتی دارد ؟ مصرف قلیان آشکارا نشان داده است که تاثیرات مضری بر دو عضو حیاتی بدن به نام ریهها و قلب دارد. سرطان ریه، سرطان مری، بیماری انسدادی ریوی مزمن، آمفیزم، پایین بودن وزن هنگام تولد نوزاد، افزایش حملات آسم و ذاتالریه برخی از خطرات مربوط به کشیدن قلیان هستند.
میزان و عمق دَم در حرکت دادن آب قلیان بسیار مهم است و قلیان با وجود اینکه کمتر مصرف می شود، اما حجم دودی که از طریق آن وارد بدن می شود، 10 تا 20 برابر دود ناشی از مصرف سیگار است.
سایر خطراتی که در کشیدن سیگار مشاهده نمی شود، ولی در کشیدن قلیان وجود دارد، بیماریهای عفونی مثل هپاتیت ب (در اثر استفاده مشترک از شیلنگ قلیان) و افزودن الکل یا داروهای روانگردان به تنباکوی قلیان است.
دود تنباکو حتی بعد از اینکه از آب رد میشود هنوز حاوی سطح بالایی از ترکیبات سمی مثل مونوکسیدکربن، قلزات سنگین و موادشیمیایی سرطانزا است.
تحقیقات همچنین نشان داده است که پس از 45 دقیقه استفاده از دود قلیان، مونوکسید کربن، نیکوتین پلاسما و ضربان قلب به شدت بالا میرود.
استفاده از قلیان در کنار سرطان ریه با افزایش احتمال ابتلا به سرطان دهان و مثانه نیز همراه است.
یک تحقیق نشان داده است که کشیدن قلیان خطر ابتلا به سل ریوی را افزایش میدهد.
مخصوصاً کودکان در مقابل تاثیرات مضر قلیان آسیبپذیر هستند. اگر در محلی باشند که در آن قلیان کشیده میشود، احتمال ایجاد عفونتهای ریوی، آسم و سندرم مرگ ناگهانی کودک در آنها افزایش مییابد.
متأسفانه به اکثر تنباکوهایی که در سال های اخیر به بازار آمده اسانسهایی اضافه می شود که این اسانس ها علاوه بر تحریک دستگاه تنفس موجب حساسیت و آلرژی می گردد، بنابراین علاوه بر بیماریهای ذکر شده، رینیت آلرژیک و سرفههای مزمن همراه با خلط را برای فرد به همراه دارد.
این تصور، تصوری کاملاً غلط است که اگر دود قلیان وارد ریه نشود و فقط از راه دهان خارج شود، آسیبی به ریهها نمی رساند، چون دود از طریق مخاط دهان و حنجره جذب بدن گشته و آثار سوء خود را می گذارد.
حتی در هوایی که دود قلیان آزاد می شود، افرادی که قلیان نمی کشند و در معرض دود قرار گرفته اند، در طولانی مدت دچار عوارض آن خواهند شد.
اگر فویل آلومینیومی که در قلیان استفاده میشود کیفیت خوبی نداشته باشد، با زغال در حال سوختن واکنش داده و موادسرطانزایی تولید میکند که خواه ناخواه موجب سرطان میشود.
افرادی که قلیان میکشند باید از این واقعیت مطلع باشند که دود قلیان چون از آب رد میشود و مرطوب است مدت زمان بیشتری در ریهها میماند. برخی میکروبها، عمدتاً باکتریهایی که موجب سل میشوند، در لوله قلیان وجود دارند.
میزان دیاکسیدکربن که از طریق قلیان استنشاق میشود در مقایسه با سیگار بسیار بالا است و این مسئله باعث میشود که کشیدن یک قلیان برابر با 7 تا 10 سیگار باشد.
- کشیدن قلیان چطور بر میزان اسپرم مردان تاثیر میگذارد ؟
شواهدی وجود دارد که اعلام میکند قلیان میتواند میزان اسپرم را در مردان کاهش دهد.
کشیدن قلیان میتواند تحرک و طول عمر اسپرم را کاهش داده و موجب تغییرات ژنتیکی شود که بر بچه تاثیر میگذارد. از آنجا که قلیان حاوی فلزات سنگینی چون آرسنیک، کروم، سرب و کبالت است، اینها موجب کاهش تولید اسپرم میشوند.
- کشیدن قلیان و سیگار چه تاثیراتی بر زنان باردار و جنین دارد ؟
از آنجا که لوله قلیان حاوی میکروارگانیسمهای عفونی زیادی است و زنان باردار سیستم ایمنی ضعیفی دارند، احتمال گرفتن بیماری بیشتر خواهد بود. قلیان هم مانند سیگار میتواند احتمال وضعحمل پیش از موعد، و حتی مرده به دنیا آمدن نوزاد و سایر مشکلات را افزایش دهد. همچنین میتواند بر رشد جنین نیز تاثیر منفی داشته باشد.
دود قلیان غلظت اکسیژن را در بدن مادر کاهش داده و نهایتاً موجب تنگی نفس جنین شده و او را به سمت مرگ میکشاند.
بیشترین تاثیر سوءمصرف سیگار بر روی جنین، در سه ماهه دوم و سوم بارداری است، زیرا در این زمان اندام های جنین به تدریج تشکیل می شوند و در صورت استعمال سیگار، رشد اندام ها مختل و جنین با عقب ماندگی مواجه می شود.
استعمال سیگار حتی پیش از بارداری هم مضر است و بر تخمک های زن تاثیر منفی دارد و قدرت باروری آن ها را کاهش دهد.
استعمال سیگار موجب می شود تا هنگام زایمان، جنین با استرس مواجه شود و با آغاز درد زایمان، ضربان قلب جنین کاهش یابد و نتواند انقباضات رحم را تحمل کند. به این ترتیب زایمان با مشکل مواجه شده و نوزاد باید به روش سزارین متولد شود.
استعمال سیگار توسط اطرافیان مادر باردار هم اثراتی سوئی بر جنین دارد و تنفس دود ناشی از سیگار اطرافیان نیز بسیار خطرناک است.
دود قلیان نیز برای جنین بسیار مضر است و به دلیل این که پیش از استعمال با بخار آب مخلوط می شود، بسیار خطرناک تر از دود سیگار است.
- مصرف سیگار و قلیان موجب پوکی استخوان می شود
مصرف سیگار و قلیان موجب اختلال در جذب کلسیم و ساخت استخوان، یائسگی زودرس، کاهش وزن و تخریب هورمون های جنسی می شود که به تسریع پوکی استخوان می انجامد. مصرف الکل نیز با کم کردن فعالیت سلول های سازنده استخوان موجب پوکی استخوان می شود.
- مصرف دخانیات بهبود زخم را به تاخیر می اندازد
در سیستم گوارشی و در بیمارانی که مبتلا به سوء هاضمه هستند می توان گفت مصرف دخانیات، به صورت استنشاقی یا طرق دیگر، در ایجاد زخم های گوارشی، تشدید برگشت اسید معده به مری و ایجاد سرطان های دستگاه گوارش موثر است .همچنین در بیمارانی که دچار زخم های سیستم گوارشی هستند، مصرف دخانیات بهبود زخم را به تاخیر می اندازد و پاسخ به درمان را کند می کند. به بیمارانی که از سوء هاضمه رنج می برند توصیه اکید می شود، حتما برای افزایش تاثیر درمان و کاهش عود بیماری، به طور جدی مصرف مواد دخانی را ترک کنند
منبع:ازهمه نوع برای شما
خالید حسامی( هیدی )
ویرایش توسط behnam5555 : 11-22-2013 در ساعت 08:28 PM
|
11-22-2013
|
|
|
|
|
|
جملات پشت کامیونی!
بخور و بخواب کارمه
الله نگهدارمه!
هرگز نکنم تو را فراموش!
تاکسی نارنجی
از من نرنجی!
چرا باید شود طفلی ز روز امتحان غافل؟!!
درخت مکر زن صد ریشه دارد
فلک از دست زن اندیشه دارد!
دلبرا دل به تو دادم که به من دل بدهی
دل ندادم که به من ساندوچ و دلمه دهی!
ای هیچ تر از هیچ تو بر هیچ مپیچ!
ز شهر و خانه ام آواره بنمود!
شب و روز رانندگی در جاده ها کار من است
از خطر باکی ندارم جون خدا یار من است!
عشق میکروبی است که از راه چشم وارد می شود و قلب را عاشق می کند!
جاده از افتادگی از کوه بالا میرود!
گدایان بهر روزی طفل خود را کور می خواهند
طبیبان جملگی خلق را رنجور می خواهند!
تمام مرده شویان راضیند بر مردن مردم بنازم مطربان را که خلق را مسرور می خواهند!
بیگانه اگر وفا کند خویش من است
خالید حسامی( هیدی )
|
11-22-2013
|
|
|
|
|
|
سخنان زیبا...
همیشه در ریاضیات ضعیف بودم
نمیدونم چطوری
من+تو شد
فقط من!
.
.
.
.
.
خدایا آلودگی آدم ها از حد گذشته
دنیا رو چند رو تعطیل نمیکنی!
.
.
.
.
.
من در دنیایی زندگی میکنم که
به آدم عاشق میگن کودن و احمق
ولی به آدم هفت خط میگن مرد زندگی
.
.
.
.
.
همیشه میگن سر بی گناه تا پای دار میره اما بالای دار نمیره
ولی تا حالا کسی به این فکر نکرده که
رفتن تا پایه دار برای بی گناه از صد بار مرگ بدتره
.
.
.
.
.
.
به آخر خط رسیده بودم…
باید بهش ثابت میکردم دوستش دارم…
خیلی عصبانی بودم..
گفت:اگه دوستم داری رگتو بزن…
گفتم مرگ و زندگی دست خداست…
گفت:دیدی دوستم نداری؟
خیلی بهم بر خورد تیغو برداشتم رگمو زدم…
وقتی تو آغوش گرمش جون میدادم آروم زیر لب گفت:اگه دوستم داشتی چرا تنهام گذاشتی؟
.
.
.
.
.دلم با تو بود
تو ولی سرد شدی
آنقدر سرد که به ناچار گرمایم را به تو بخشیدم
و تو به من تهمت سرد شدن زدی . . .
.
.
.
.
همه ی زندگیم شده بود. هیچ وقت کاری نکردم که ناراحت شه.خودمو کوچیک میکردم تا شاد شه.آخه از غم و غصه بدش میومد.بعد از مدتی دختر ابلهی شده بود
و فقط میخواست بگه که منو دوست نداره.ازم واسه عاشقیم دلیل میخواست ولی من میگفتم عاشقی دل میخواد نه دلیل.نمیتونستم ازش دل بکنم.بازم به خودم نمیاوردم
ناراحتیمو.یادتونه میگفتن باید در جواب ابلهان خاموش ماند!اینقدر در جوابش خاموش ماندم تا آخرش بهم متلک انداخت:عزیز دلم حرف حساب جواب ندارد.بله دوستان این بود
داستان عاشقی من ………….
.
.
.
.
.
نمیخواستم نبودنت از تعداد انگشتان دستانم
پیشی گیرد
ولی این روز ها دگر کاری از دستانم بر نمیاید
.
.
.
.
.
ما هم یه روزی یه زندگی خوب و دلچسب داشتیم
تا اینکه یکی اومد و گفت
عزیزم!واسه خودت فیسبوک نمیسازی!
خالید حسامی( هیدی )
|
11-24-2013
|
|
|
|
|
|
زمین لرزه
زمین لرزه
سایت زمین لرزه ی جهانی
این سایت تنها احتمال آماری زمین لرزه ها را اعلام می کند، هیچ پیش بینی خاصی انجام نمی دهد و اگر می بینید که الان ایران را تا ٤٨ ساعت احتمال ٢.٥% داده که زمین لرزه بیاید. همین درصد ٢.٥ که خیلی پایین است اما با این حال طبیعی است چون پس از هر زمین لرزه ای احتمال پس لرزه حتی در حدود کمی پایینتر از قدرت زمین لرزه ی اصلی وجود دارد. اگر به لیست سمت چپ این جدول نگاه کنید دقیقن می بینید که مکان هایی که به تازگی زمین لرزه آمده را داده و دقیقن این مکان ها احتمال بالاتری نسبت به دیگر مکان ها برای زمین لرزه احتمالی دارد. و رفته رفته از زمان زمین لرزه بگذرد و اتفاقی نیفتد این احتمال کاهش می یابد.
(همانگونه که گفتم چون زمین لرزه ی نیامد اکنون که ١٣ ساعت از نشر این مقاله می گذرد عدد احتمال از ٢.٥% به نیم درصد کاهش یافته و ایران را دیگر هشدار نمی دهد)
زمین لرزه های بالای ٩ ریشتر ثبت شده:
١- ١٩٦٠ شیلی ٩.٥ ریشتر
٢- ١٩٦٤ آلاسکا و ٢٠٠٤ سوماترای اندونزی ٩.٢ ریشتر
٣- ١٧٥٥ لیسبون پرتقال و ٢٠١١ ژاپن ٩ ریشتر
* زمین لرزه حاصل از آتشفشان توبا در اندونزی حدود ٧٠ هزار سال پیش ثبت علمی نشده تنها بنا به شواهد زمین شناسی اندازه گیری شده و ٩.١٥ ریشتر احتمال داده شده.
زمین لرزه های بین ٨.٥ تا ٩ ریشتر ثبت شده:
٤- ٢٠١٠ شیلی ٨.٨ ریشتر
٥- زمین لرزه حاصل از فوران آتشفشانی ١٨٨٣ کراکاتوا اندونزی ٨.٧٥ ریشتر
٦- ٢٠٠٥ سوماترا ٨.٧ ریشتر
٧- ٢٠١٢ سوماترا ٨.٦ ریشتر
٨- ٢٠٠٧ سوماترا ٨.٥ ریشتر
زمین لرزه های بالای ٨ تا ٨.٥ ریشتر:
٩- ١٩٦١ آزمایش بمب هیدروژنی تزار، ٨.٣٥ ریشتر
١٠- ١٩٨٥ مکزیکوسیتی در کزیک ٨.١ ریشتر
١١- ١٩٠٥ کانگرا هیمالیای هند، ١٩٠٦ و ١٨٩٤ سن فرانسیسکو امریکا، ٢٠٠٧ پرو، ١٩٤٩ کویین چارلت کانادا، ١٨٩١ مینو اواری ژاپن و زمین لرزه ی ٢٠٠٨ شیچوان چین با ٨ ریشتر
سیاهه زمین لرزه های ایران:
١- بزرگترین زمین لرزه ی ثبت شده در طول تاریخ ایران به سال ٢٣٥ خورشیدی بوده است که در شهر دامغان اتفاق افتاده و می گویند حدود ٧.٩ ریشتر بوده.
٢- قویترین زمین لرزه ی ثبت شده ی علمی در ایران همین زمین لرزه ی خاش و زمین لرزه ی طبس شهریور ٥٧ بوده است که ٧.٨ ریشتر بوده اند. عمق زمین لرزه طبس کم حدود ١٥ کیلومتر و مدت زمان لرزه طولانی ١٠ تا ٢٠ ثانیه بوده برای همین تلفات آن با اینکه در کویر بود زیاد بود و حدود ١٥٠٠٠ کشته بجا گذاشت.
٣- زمین لرزه ٤٢١ هجری تبریز با ٧.٦ ریشتر
٤- زلزله ١٣٦٩ منجیل ٧.٤ ریشتر
٥- زمین لرزه های قائن - بیرجند ١٣٧٦، فردوس خراسان جنوبی ١٣٤٧ و بروجرد ١٢٧٨ هم با ٧.٣ ریشتر رتبه پنجم را دارند.
همانطور که می بینید ایران منطقه ی زلزله خیزی هست، اما زلزله ی بالای ٨ ریشتر نداشته و البته امیدواریم هیچگاه نداشته باشد.
مقاله ی روزنامه ی قانون دارای اشتباه هایی هست و کمی سخنانش غیر علمی است:
١- پدر ژئوفیزیک ایران آقای دکتر بهرام عکاشه نیست، بلکه بنیانگذار آن زنده یاد استاد حسين كشی افشار است که سال ١٣٣٦ خورشیدی این موسسه را بنیان گذارده اند. آقای عکاشه از سال ١٣٤٨ به این موسسه آمده یعنی ١٢ سال پس از آغاز کار این موسسه و تازه در سال ١٣٦٤ به رتبه ی استادی رسیده اند! پس آقای عکاشه پدر این رشته نیست.
٢- اگر میان دو زمین لرزه یک گسل فاصله بیفتد انرژی ذخیره شده زیاد می شود و مثلا لرزه ی ٥ ریشتری ٦ ریشتری تبدیل می شود یا بجای ٦ ریشتری ٧ ریشتری می شود. اما این یک قانون نیست. چون ممکن است کلا منطقه انرژی خود را تخلیه کند و فعالیت زمین شناسی کمتری داشته باشد.
٣- ایشان به ١٠ زلزله ی حدود ٧.٧ اشاره می کند که من چنین چیزی را در هیچ جای مستندات علمی ندیدم. قوی ترین زمین لرزه ی همه ی تهران زمین لرزه ی بویین زهرا در سال ١٣٤١ خورشیدی بوده که قدرت آن ٧.١ ریشتر بوده
٤- محاسبه ی شخصی ایشان که دوره ی تهران را ١٥٠ سال اعلام کرده فکر نکنم درست باشد و اگر هم درست باشد بویین زهرا که سال ٤١ بوده یعنی حدود سال ١٤٥٠ تا ١٥٠٠ باید منتظر زمین لرزه در تهران و همه بود که این هم محاسبه ای غلط است و همانطور که گفتم علمی نیست، تنها حدس است. می تواند همین فردا اتفاق بیفتد، می تواند سال ١٦٠٠ باشد
٥- نکته ی درستی که گفته اند توانمندی گسل است که ایشان درست گفته گسل های تهران بخاطر پیری گسل توان بالای ٧.٣ ریشتر ندارند.
٦- ایشان می گوید روزانه ٥ زمین لرزه نامحسوس اتفاق می افتد، خوب همین زمین لرزه ها اندکی انرژی گسل را تخلیه می کنند. البته منظور دل خوشی دادن نیست و من کاملا سخن ایشان را رد نمی کنم و حتی اینکه فردی مسئول بیاید کمی نمک داستان را هم زیاد کند از سویی استقبال می کنم، چراکه شاید برخی را از خواب خرگوشی بیدار کند.
خالید حسامی( هیدی )
|
11-24-2013
|
|
|
|
|
|
15 راز شگفت انگیز بدن انسان!
15 راز شگفت انگیز بدن انسان!
1. اثر زبان
اثر خطوط و اشکال روی زبان درست همانند اثر انگشت عمل میکند. یعنی هر انسانی خطوطی کاملا منحصر به فرد روی زبانش دارد. از این رو اثر زبان میتواند به عنوان یکی از فاکتورهای تشخیص هویت مورد استفاده قرار بگیرد.
2. پوست
انسان نیز مانند دیگر پستانداران هر لحظه در حال پوست انداختن است. طبق تحقیقات انسان در هر ساعت ۶۰۰ هزار ذره از پوست خود را در فضا پراکنده میکند. این مقدار برابر 700 گرم پوست در هر سال می باشد. به صورت میانگین انسان در سن 70 سالگی تقریبا به میزان پنجاه کیلوگرم پوست اندازی کرده است.
3. تعداد استخوان ها
جالب است بدانید که کودک انسان تعداد بیشتری استخوان نسبت به یک فرد بزرگسال دارد. ما زندگی مان را با ۳۵۰ استخوان شروع میکنیم، اما در طول دوره رشد تا سن بلوغ به علت پیوستن استخوان ها به یکدیگر این مقدار به ۲۰۶ عدد استخوان کاهش پیدا میکند.
4. تغییرات معده
هر سه یا چهار روز یکبار تغییراتی در معده شما بوجود می آید. اسیدهای قوی که معده برای هضم غذا به کار میگیرد، باعث تاثیراتی روی خود آن نیز می شود. البته معده مکانیزمی برای جلوگیری از هضم کامل خود دارد.
5. حس بویایی
حس بویایی ما به قدرت حس بویایی سگ سانان نیست و فقط میتوانیم ۵۰ هزار رایحه مختلف را به خاطر بسپاریم.
6. طول روده باریک
طول روده های باریک تقریبا ۴ برابر بلندتر از قد متوسط انسان است. اگر روده های باریک به شکل کنونی خود نبودند، طول آن ها به ۵ تا ۷ متر می رسید.
7. باکتری ها
در هر اینچ مربع از پوست بدن انسان نزدیک به ۳۲ میلیون باکتری زندگی میکنند که بیشتر این باکتری ها بی ضرر هستند.
شاید بعضی اوقات بگویید که دارم از شدت خواب میمیرم، اما به معنای کلمه توجه نداشته اید. شما بدون خوردن غذا تا هفته ها زنده میمانید، اما بعد از ۱۱ روز نخوابیدن، برای همیشه به خواب خواهید رفت.
8. بوی پا
منشا بوی پا غدد عرقی هستند. در یک جفت پا ۵۰۰ هزار غده تولید غرق در حال فعالیت است که میتوانند روزانه نیم لیتر عرق تولید کنند.
9. سرعت عطسه
هوایی که موقع عطسه کردن از دهان خارج میشود بالغ بر ۱۶۰ کیلومتر در ساعت سرعت دارد. عطسه کردن فشار بسیار زیادی به بدن تحمیل میکند. محال است که بتوانید چشمان خود را هنگام عطسه باز نگه دارید.
10. مسیر خون
خون مسیر زیادی را در هر لحظه در بدنتان طی میکند. تقریبا نزدیک به ۱۰۰ هزار کیلومتر مسیر خونی در بدن وجود دارد. قلب این عضو حیاتی و پرکار بدن روزانه دو هزار گالن خون (برابر با ۷۵۰۰ لیتر) را در این مسیرها پمپاژ میکند.
11. مقدار بزاق
شما مایل به شنا در آب بزاق دهانتان نیستید، اما جالب است بدانید که هر شخص به طور میانگین در طول زندگی اش نزدیک به ۲۴ هزار لیتر بزاق تولید میکند. این مقدار برای پرکردن دو استخر شنا کافیست.
12. صدای خر و پف
بعد از سن ۶۰ سالگی ، 60 درصد مردان و 40 درصد از خانم ها شروع به خر و پف خواهند کرد. صدای خر و پف میتواند تا حد کر کردن پیش برود. عموما صدای خر و پف ۶۰ دسیبل است که یعنی به بلندی صدای صحبت کردن معمولی اما این صدا میتواند تا ۸۰ دسیبل نیز پیش برود. ۸۰ دسیبل یعنی صدای یک دریل بادی که در حال نفوذ به بتن است. صدای بالای ۸۵ دسیبل برای گوش انسان بسیار مضر میباشد و ممکن است باعث کری شود.
13. رنگ و تراکم مو
آیا میدانستید تراکم موی سر را از روی رنگ آن میشود تخمین زد؟ به طور میانگین هر انسان ۱۰۰ هزار پیاز مو روی سرش دارد. هرکدام از این پیازهای مو در طول زندگی انسان قادر به تولید ۲۰ تار مو میباشند. افرادی که موهای بلوند دارند از بیشترین میزان پیاز مو در مقایسه با دیگر رنگ ها سود میبرند، در نتیجه این افراد موهای پرپشت تری خواهند داشت. تعداد میانگین پیاز مو برای موهای بلوند ۱۴۶ هزار، برای موهای مشکی ۱۱۰ هزار، برای موهای قهوه ای ۱۰۰ هزار و در آخرین رده برای موهای قرمز ۸۶ هزار عدد میباشد.
14. رشد ناخن ها
اگر ناخن های دست تان نسبت به ناخن پای شما خیلی زودتر رشد میکند این کاملا طبیعی است. ناخن هایی که بیشتر در معرض استفاده قرار میگیرند زودتر رشد میکنند. ناخن انگشت های بلندتر و دستی که با آن مینویسید بیشترین رشد را دارند. به طور میانگین ناخن ها در هر ماه به اندازه یک دهم اینچ رشد میکنند.
15. نیاز به خواب
شاید بعضی اوقات بگویید که دارم از شدت خواب میمیرم، اما به معنای کلمه توجه نداشته اید. شما بدون خوردن غذا تا هفته ها زنده میمانید، اما بعد از ۱۱ روز نخوابیدن، برای همیشه به خواب خواهید رفت.
خالید حسامی( هیدی )
|
11-24-2013
|
|
|
|
|
|
استحاله چیست؟
استحاله چیست؟
اگر جنس چیز نجس به طوری عوض شود که به صورت چیز پاکی در آید، پاک می شود و می گویند استحاله شده است . مثل آن که چوب نجس بسوزد و خاکستر گردد، یاسگ در نمکزار فرو رود و نمک شود ولی اگر جنس آن عوض شود، مثل آن که گندم نجس را آرد کنند یا نان بپزند، پاک نمی شود. کوزه گلی و مانند آن ،که از گل نجس ساخته شده نجس است و باید از ذغالی که از چوب نجس درست شده اجتناب نمایند. چیز نجسی که معلوم نیست استحاله شده یا نه ، نجس است . اگر شراب به خودی خود یا به واسطه ی آنکه چیزی مثل سرکه و نمک در آن ریخته اند سرکه شود، پاک می گردد. شرابی که از انگور نجس درست کنند، به سرکه شدن پاک نمی شود، بلکه اگر نجاستی هم از خارج به شراب برسد، احتیاط واجب آن است که بعد از سرکه شدن از آن اجتناب نمایند سرکه ای که از انگور و کشمش و خرمای نجس درست کنند نجس است . اگر پوشال زیر انگور یا خرما داخل آنها باشد و سرکه بریزند، ضررندارد. و نیز اگر پیش از آن که خرما و کشمش و انگور سرکه شود، خیار وبادمجان و مانند اینها در آن بریزند، اشکال ندارد. آب انگوری که جوش آمده ، پیش از آنکه ثلثان شود، یعنی دو قسمت آن کم شود و یک قسمت آن بماند، نجس نیست ولی خوردن آن حرام است . ولی اگر ثابت شود که مست کننده است ، حرام و نجس می باشد و فقط به سرکه شدن پاک و حلال می شود. اگر مثلا در یک خوشه غوره یک دانه یا دو دانه انگور باشد،چنانچه به آبی که از آن خوشه گرفته می شود آبغوره بگویند و اثری از شیرینی درآن نباشد و بجوشد، پاک و خوردن آن حلال است . چیزی که معلوم نیست غوره است یا انگور، اگر جوش بیاید، حرام نمی شود.
خالید حسامی( هیدی )
|
11-24-2013
|
|
|
|
|
|
چوپان
راهش دراز ، جانش ملول ، تُبره اش بر دوش
و عصایش بر دست ،
صورتش سوخته از حُرم تموز
و گلو خشک شده از شدت سوز
سر و رویش ، همه پوشیده غبار
کاش می شد که بشویَد رویش،
حیف تا چشمه آب ، راه بسی طولانی ست
چشمهایش بی سو ست
کمرش خم شده از رنج زمان
لیک دلش شادان است !
نه درختی که به سایه ش خیزد
و نه ابری که سرش سایه کند
بوته ها خشکیده ، شاخه ها بشکسته ،
گوسفندان همه نالان و عجول
جمله در حسرت آبی ماندند
{ وای این وادی تفتیده چقدر افسرده است ! }
پشت هر سنگ ، شاید گرگی به کمین بنشسته ست
یا عقابی ز هوا بره نشان بگرفته ست ...
لیک ، چشمش
گرچه دریای غم است
همه شب بیدار است
علی اکبر نجفی
خالید حسامی( هیدی )
|
11-24-2013
|
|
|
|
|
|
گياهان شفابخش
گياهان شفابخش
گياهاني كه با انرژي شفابخشي كه در خود دارند راه حلي ساده براي درمان، تسكين و پيشگيري از ابتلا به بسياري از بيماري هاي روحي و جسمي است. اصولاً به همين دليل است كه گنجه خانه مادربزرگ ها و مادرهاي ما هميشه مملو از عطر خوش سبزيجات و گياهان دارويي چون نعناع، آويشن و گل گاوزبان و... است. با ما همراه باشيد تا با هم خواص درماني برخي از سبزي ها و گياهان دارويي كه در آشپزخانه داريد، با هم مرور كنيم .
بواسير داريد
برگ انجير مرهم كنيد
پماد تهيه شده از پوست و برگ انجير به دليل خاصيت ضد التهابي كه دارد مي تواند يكي از بهترين داروهاي طبيعي براي درمان بواسير باشد. امروزه بسياري از كارخانه هاي صنعتي داروسازي در جهان با عصاره پوست و برگ انجير پمادها و كرم هايي را توليد مي كنند كه به دليل قابض بودن مي توانند تاثير زيادي در بهبود بواسير داشته باشند. براي تهيه مرهم خانگي مي توانيد انجير را در آب بجوشانيد و با آغشته كردن پارچه اي تميز به اين جوشانده آن را در محل رويش بواسير كمپرس كنيد .
كلسترول داريد
بارهنگ بنوشيد
تهيه دمنوش با تخم هاي رسيده و خشك شده بارهنگ مي تواند تاثير زيادي در كاهش كلسترول خون داشته باشد. به شرط آنكه هنگام نوشيدن اين شربت زياد آن را شيرين نكنيد تا شيريني آن موجب افزايش قند خونتان نشود. براي تهيه اين دمنوش كافي است يك تا ۲ قاشق چايخوري از تخم بارهنگ را در يك فنجان آب جوش به مدت يك ساعت بخيسانيد و هر روز قبل از خواب يك فنجان از آن را بنوشيد .
دهان بدبو داريد
جعفري بجويد
افرادي كه دچار ضعف دستگاه گوارش هستند و هضم و جذب مواد غذايي در بدن آنها به خوبي انجام نمي شود معمولاً از بوي بد دهان رنج مي برند . اين افراد براي درمان اين اختلال مي توانند مصرف برگ ها و ساقه جعفري را در برنامه غذايي خود بگنجانند. به اين ترتيب اين افراد علاوه بر آنكه با خوردن جعفري استروژن هاي گياهي دريافت مي كنند از خواص اين سبزي براي بهبود ضعف معده و پيشگيري از ابتلا به اختلال هاي ناشي از يائسگي بهره مند شويد .
درد قاعدگي داريد
دم كرده بومادران بنوشيد
اگر دوران قاعدگي دردناكي داريد و اين مسئله مشكلاتي را در طول روز كاري برايتان به همراه دارد مي توانيد با نوشيدن دم كرده بومادران ۲ فنجان در طول روز به كاهش دردها و اختلال هاي ناشي از قاعدگي كمك كنيد. علاوه بر اين با كمك اين دم كرده گياهي مي توانيد به كاهش تب و حرارت ناشي از سرماخوردگي، كاهش فشارخون و تسكين دردهاي بواسير نيز كمك كنيد .
زود خسته مي شويد
سوپ جو بخوريد
بسياري از درمانگران و كارشناسان شيوه هاي طبيعي درماني مصرف آش يا سوپ جو را يكي از بهترين غذاهاي دارويي براي برطرف كردن خستگي عصبي، افسردگي و ضعف عمومي بدن مي دانند. براي تهيه سوپ جو كافي است ۲۰ گرم جو پرك شده را در نيم ليتر آب و نيم ليتر آب مرغ يا گوشت بريزيد و آن را به مدت ۳۰ دقيقه بجوشانيد تا آماده شود. در برخي از تحقيقات به اين موضوع نيز اشاره شده كه مصرف جوي دو سر احتمال مصرف سيگار را در افراد كاهش مي دهد .
تصلب شرايين داريد
زالزالك بخوريد
مردان و زنان مبتلا به تصلب شرايين و زناني كه در ميانسالي با عوارض ناشي از ابتلا به يائسگي روبرو مي شوند با گنجاندن ميوه رسيده و خشك شده زالزالك به برنامه غذايي خود مي توانند تا حد زيادي به بهبود شرايط جسمي خود كمك كنند. از آنجا كه زالزالك خواص آنتي اكسيداني ويژه اي دارد مي تواند به بهبود عملكرد دستگاه گردش خون كمك كرده و در تنظيم فشار خون افراد مبتلا به اين بيماري موثر است .
نفخ داريد
تخم باديان بخوريد
افرادي كه دچار نفخ هستند و با مصرف برخي از مواد غذايي به ويژه حبوبات دچار نفخ و دل درد مي شوند مي توانند با اضافه كردن تخم باديان به غذاها يا سالاد خود از ابتلا به نفخ بعد از مصرف خوراكي ها و مواد نفاخ پيشگيري كنند. ضمن آنكه مصرف تخم باديان به همراه سالاد يا نوشيدن يك فنجان از دم كرده آن مي تواند تاثير زيادي بر پيشگيري از ابتلا به سرماخوردگي و آنفولانزا در فصل هاي سرد سال دارد .
خالید حسامی( هیدی )
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
|
|