بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 12-27-2008
Aposter-prspls_club آواتار ها
Aposter-prspls_club Aposter-prspls_club آنلاین نیست.
ربات اتوماتیک

سپاسها: : 0

0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow زمان بازیگری سفید امضاء کردم و اینک نیز سفید امضاء می کنم سعداوی: در کلاس حرفه ای فوتبال

خلاصه خبر رو در زیر میتوانید بخوانید:

نعیم سعداوی مدافع ارزشمند، محبوب و محجوب سالهای دور پرسپولیس و تیم ملی و مربی جدید سرخپوشان، امروز (شنبه) جهت دیدار و گفتگو با مدیر عامل و سرمربی تیم، به باشگاه پرسپولیس آمد که پس از آن طی گفتگویی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس به نکات جالبی اشاره کرد که ماحصل آن از حضورتان می گذرد:
تبریک بمناسبت حضور در کادر فنی پرسپولیس و خیرمقدم برای بازگشت به تیم خودت...
متشکرم. امیدوارم بتوانم پاسخ این همه محبت را به باشگاه، کادر فنی و هواداران پرسپولیس بدهم.
چه زمانی موضوع مربیگری در پرسپولیس برای شما قطعیت پیدا کرد؟
از چند روز قبل، از گوشه و کنار اخباری مبنی بر این موضوع به گوشم می رسید اما مدتی پیش افشین پیروانی با من تماس گرفت و در این خصوص گفت که یکی از گزینه های مربیگری در پرسپولیس هستم.
چه احساسی داشتی؟
همان حسی را داشتم که می خواستم برای اولین بار برای سرخپوشان به میدان بروم.
مدرک مربیگری شما ...
مدرک درجه A و مدرک بین المللی فوتبال را از کشور انگلستان دارم و همچنین در کلاس حرفه ای فوتبال با افشین پیروانی همکلاس هستم.
چند سال در باشگاه پرسپولیس حضور داشتید و چه افتخاراتی را کسب کردید؟
مدت پنج سال در باشگاه محبوبم پرسپولیس حضور داشتم و در این مدت افتخاراتی همچون؛ 3 بار قهرمانی در جام باشگاههای تهران، یک مقام سوم آسیا، دو مقام چهارم آسیا و قهرمانی در جام حذفی را در کارنامه ام دارم.
چه خاطره ای از زمان بازیگری در پرسپولیس دارید؟
زمانی که به این تیم آمدم مصادف شد با دیدار برابر استقلال از دور رفت اما در آن بازی حضور نیافتم و در آن دیدار به استقلال باختیم اما پس از آن تا زمانی که در این تیم حضور داشتم هیچگاه به آبی پوشان نباختیم یا آنها را بردیم و یا مساوی شدیم.
آیا باشگاه از شما برنامه ای خواسته؟
برنامه خاصی که نه، فعلاً قرار است پس از گفتگو و دیدار با مدیر عامل باشگاه در خصوص چارچوب کاری با سرمربی هماهنگ شوم و شرح وظایف خود را بگیرم. امیدوارم بتوانم جواب خوبی به اعتماد باشگاه پرسپولیس و افشین پیروانی بدهم.
در فصل جدید بازیهای پرسپولیس را دنبال می کردید؟
کلیه دیدارهای هشتمین دوره رقابتهای لیگ برتر را از ابتدا دنبال می کنم. مخصوصاً از زمانی که افشین قطبی این تیم را ترک کرد با حساسیت خاصی بازیهای پرسپولیس را می دیدم. البته در چنین شرایطی افشین پیروانی دست به کار بزرگی زد و توانست به بهترین شکل ممکن این تیم را جمع کند و تاکنون نتایج مطلوبی کسب نموده که این موضوع توجه مرا بیشتر جلب کرد. پیروانی تحول مطلوبی را به لحاظ فنی و روحی روانی در تیم ایجاد کرده و این روند، نوید روزهای خوبی را می دهد.
در خصوص هیأت مدیره و مدیر عامل باشگاه چه نظری دارید؟
امیدوارم اعضای محترم هیأت مدیره، مدیر عامل و هواداران محبوب و پر شور پرسپولیس بیش از پیش کادر فنی و بازیکنان این تیم را مورد حمایت خود قرار دهند تا بتوانیم با حضور مقتدرانه ای در سه جام لیگ، حذفی و آسیا موفق عمل کنیم.
چه تفاوتی میان پرسپولیس گذشته با حال می بینید؟
باشگاه پرسپولیس در زمان گذشته به این گستردگی نبود اما اینک تفاوت چشمگیری دارد. این باشگاه با مجموعه کاملی از هیأت مدیره، مدیر عامل و مدیران باشگاه گرفته تا کادر فنی و بازیکنان همه و همه برای سربلندی پرسپولیس نهایت تلاش خود را بکار بسته اند و با این مجموعه قوی، حتماً موفقیت های بزرگی در راه است.
چه پیامی برای بازیکنان دارید؟
از بازیکنان انتظار دارم قدر خودشان را بدانند و جایگاهی را که در آن قرار دارند را بخوبی درک کنند. آنها در تیمی بازی می کنند که میلیونها چشم و دل نظاره گر آنهاست و این در شرایطی است که با کوچکترین نتیجه منفی به حاشیه می روند و با یک نتیجه مثبت روند رو به رشدی را طی می نمایند.
زمانی که بعنوان بازیکن به تیم پرسپولیس آمدید مبلغ قراردادتان چقدر بود؟
زمانی که می خواستم به تیم پرسپولیس بیایم از باشگاههای استقلال، سایپا، بهمن، پاس و ... پیشنهاد داشتم با مبالغ عالی اما از آنجایی که عاشق پرسپولیس و علی پروین بودم به این تیم پیوستم. در آن زمان امیر عابدینی مدیر عامل باشگاه بود و پس از گفتگو با وی، هیچ صحبتی از مبلغ قرارداد نشد و در بهت و تعجب دوستانم قرارداد سفید امضاء کردم.
فوتبال را از کجا شروع کردید؟
من فوتبال را از زمینهای خاکی اهواز شروع کردم و پس از آن در تیم باشگاهی ابوذر اهواز به صورت جدی تر به بازی پرداختم. سپس در تیم گروه ملی اهواز که نام قبلی فولاد خوزستان را داشت بازی کردم. بعد از آن به مدت دو سال در تیم جنوب اهواز به فوتبال ادامه دادم که جا دارد در اینجا از سه برادران تشکر ویژه ای داشته باشم.
چند سال در فولاد بازی کردید؟
مدت 3 سال در تیم فولاد خوزستان بعنوان بازیکن و کاپیتان حضور داشتم.
چه شناختی از مدیر عامل پرسپولیس دارید؟
سید داریوش مصطفوی زمانی که رئیس فدراسیون فوتبال بودند من در تیم جنوب اهواز بازی می کردم که در آن زمان تیم ما نایب قهرمان جام حذفی شد و چون تیم سایپا قهرمان دو جام شده بود از سوی فدراسیون فوتبال تیم جنوب اهواز به عنوان نماینده ایران در جام باشگاههای آسیا حضور یافت و سید داریوش مصطفوی در آن زمان به من گفت: شما حتماً به تیم ملی دعوت می شوید و همین طور هم شد.
از چه زمانی به تیم ملی دعوت شدید؟
در زمان محمد مایلی کهن به تیم ملی دعوت شدم و پس از آن بازیهای خوبی را برای این تیم به نمایش گذاشتم.
چند بازی برای تیم ملی در کارنامه دارید؟
36 بازی رسمی و غیر رسمی در کارنامه تیم ملی دارم و در این مدت یک گل و تعداد زیادی پاس گل داده ام.
تنها گل شما برای تیم ملی در برابر کدام تیم زده شد؟
در رقابتهای جام ملتهای آسیا اولین گل تیم ملی ایران را من زدم که این دیدار با نتیجه 3 بر صفر به سود ایران خاتمه یافت که دیگر گلهای تیم ملی را علی دایی از روی نقطه پنالتی و مهرداد میناوند به ثمر رساندند.
در کدام دیدارهای تیم ملی برای جام جهانی به میدان رفتید؟
در دیدارهای رفت و برگشت مقابل استرالیا و در 20 دقیقه آخر بازی با آمریکا به میدان رفتم.
الان هم قرارداد سفید امضاء می کنید؟
مبلغ قرارداد در برابر پرسپولیس هیچگاه حیاتی نیست و نقش تعیین کننده ای برای کسانی که عاشق این تیم هستند ندارد. من به باشگاه، بازیکنان و هواداران این تیم همیشه عشق می ورزم و در خدمت تیم محبوبم هستم.
با توجه به اعلام قبلی حتماً در اولین حضور شما در تمرین پرسپولیس با تشویق بی امان هواداران مواجه خواهید شد، چه احساسی دارید؟
هواداران همیشه و در همه حال حامی تیم پرسپولیس بوده، هستند و خواهند بود و من نیز امیدوارم بتوانم این همه محبت را جبران کنم. ما باید در سه جبهه برای افزایش افتخارات پرسپولیس به میدان برویم و مطمئناً بدون حمایت هواداران نمی توانیم به این مهم دست یابیم.
پس از بازیگری فوتبال چه کردید؟
پس از اینکه کفشهایم را بعنوان بازیکن آویختم در سمت مدیر فنی باشگاه فولاد مقام سوم لیگ را کسب کردم و پس از آن با عنوان کمک مربی و آنالیزور این تیم قهرمان لیگ برتر شدیم.
آیا در فولاد فعالیتهای دیگری هم داشتید؟
بله به عنوان مدیر تیمهای پایه و مدارس فوتبال در باشگاه فولاد خوزستان استارت تیمهای پایه را زدم که در آن زمان بازیکنان خیلی خوبی را به فوتبال کشورمان تحویل دادیم از آن جمله علی مولایی، لفته حمیدی، عادل کلاه کج ، پژمان منتظری و... بودند.
پس از فولاد ...
پس از جدایی از باشگاه فولاد خوزستان، بعنوان سرمربی باشگاه پگاه خوزستان در لیگ یک حضور داشتیم که در آن زمان نتایج خوبی را کسب کردیم. در تیم شاهین بوشهر نیز به عنوان سرمربی حضور داشتم و همچنین در تیم ملی امید با عنوان کمک مربی با سرمربیگری بگوویچ مشغول به کار شدم. شاهین پارس جنوبی گزینه بعدی حضورم بود که به دلیل مشکلاتی، بعد از 4 دیدار از این تیم جدا شدم و در چهار بازی که انجام دادیم در بازی با ملوان در جام حذفی این تیم را با نتیجه دو بر صفر شکست دادیم.
حرف آخر...
از سایت رسمی باشگاه تشکر می کنم که می تواند مکمل تلاش مجموعه باشگاه بوده و اخبار و مصاحبه های صحیح بازیکنان و کادر فنی را در اختیار هواداران این تیم قرار دهد. پیش از این، باشگاه امکاناتی در این حد در اختیار نداشت اما خوشحالم که اینک در شرایطی در خدمت این باشگاه هستم که امکانات وسیعی از جمله اطلاع رسانی دقیق در برنامه ها گنجانده شده و امیدوارم در کنار هم بتوانیم دل میلیونها هوادار پرسپولیس را شاد کنیم.

ویرایش توسط دانه کولانه : 01-11-2009 در ساعت 12:25 AM
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

قدیمی 12-27-2008
ربات اتوماتیک

Arrow قرارداد مربی جدید پرسپولیس به ثبت رسید

نعیم سعداوی پس از حضور در دفتر مدیر عامل در حضور سید داریوش مصطفوی، مدیر حقوقی و مدیر روابط عمومی و بین الملل باشگاه قراردادش را به ثبت رساند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، نعیم سعداوی بازیکن اسبق تیم پرسپولیس و تیم ملی و مربی جدید سرخپوشان پس از دیدار و گفتگو با سید داریوش مصطفوی قراردادش را تا پایان فصل و همراهی این تیم در رقابتهای لیگ، جام حذفی و جام باشگاههای آسیا به ثبت رساند.
گفتنی است؛ پس از ثبت قرارداد، نعیم سعداوی مربی جدید سرخپوشان به همراه مدیر عامل جهت حضور در تمرینات پرسپولیس به ورزشگاه راه آهن رفت.

ویرایش توسط دانه کولانه : 01-11-2009 در ساعت 12:25 AM
قدیمی 12-27-2008
ربات اتوماتیک

Arrow حضور مربی جدید پرسپولیس در باشگاه

نعیم سعداوی بازیکن اسبق پرسپولیس و تیم ملی فوتبال کشورمان که از سوی افشین پیروانی بعنوان مربی به باشگاه معرفی شده بود، صبح امروز به دیدار مدیر عامل باشگاه رفت.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، نعیم سعداوی پیشکسوت ارزنده سرخپوشان امروز شنبه هفتم دی ماه از ساعت 30/10 در باشگاه حضور یافت و با سید داریوش مصطفوی مدیر عامل پرسپولیس دیدار و گفتگو کرد.

ویرایش توسط دانه کولانه : 01-11-2009 در ساعت 12:28 AM
قدیمی 12-28-2008
ربات اتوماتیک

Arrow تمرین پرسپولیس با حضور «سعداوي» و «خلیلی» برگزار شد

تمرين تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز با حضور نعيم سعداوي و محسن خليلي در ورزشگاه راه آهن برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تمرين سرخپوشان بعدازظهر امروز (شنبه) از ساعت 15:10 دقيقه در زمين راه‌آهن برگزار شد. در اين تمرين بازيكنان به گرم كردن، حركات كششي،‌ سرعتي، آقا وسط و فوتبال دست گرمي پرداختند. سپس سانتر از جناحين و ضربه به دروازه را تمرين كردند.
حدود 200 هوادار در تمرين امروز حضور داشت و شديدا كادر فني و بازيكنان را مورد تشويق قرار دادند. نعيم سعداوي مربي جديد پرسپوليس در تمرين امروز حضور پيدا كرد و توسط افشين پيرواني به مدت 15 دقيقه براي بازيكنان معارفه شد. محسن خليلي به مدت 50 دقيقه زير نظر زرينه تمرينات ويژه‌اي را انجام داد.
كريم باقري پس از يك هفته غيبت در تمرين امروز حضور پيدا كرد. بازيكنان ملي پوش غايب بودند. مهدي واعظي از ناحيه انگشت دچار مصدوميت جزيي شد كه با تدابير دكتر زرينه به كار خود ادامه داد.
نعيم سعداوي كه براي اولين بار در تمرين پرسپوليس حضور داشت دقايقي به طور جداگانه با بازيكنان به گفت و گو پرداخت. احمدرضا عابدزاده نيز از او استقبال گرمي كرد.
گفتنی است؛ تمرين تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 17:10 دقيقه به پايان رسيد. در ادامه این تمرینات، سرخپوشان فردا (یکشنبه) از ساعت 11 در ورزشگاه راه آهن به تمرین خواهند پرداخت.

ویرایش توسط دانه کولانه : 01-11-2009 در ساعت 12:26 AM
قدیمی 12-28-2008
ربات اتوماتیک

Arrow دیدار داماش و ذوب آهن به تعویق افتاد!

از سوی سازمان لیگ، دیدار تیمهای داماش گیلان و ذوب آهن اصفهان از هفته بیستم رقابتهای لیگ برتر به تعویق افتاد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سازمان لیگ اعلام کرد؛ با توجه به سفر تیم ذوب آهن اصفهان به کویت و موافقت فدراسیون فوتبال، دیدار دو تیم پگاه گیلان و ذوب آهن اصفهان از هفته بیستم که قرار بود روز سه شنبه 10/10/87 برگزار گردد، این دیدار در روز یکشنبه 22/10/87 ساعت 15/14 برگزار می شود.

قدیمی 12-28-2008
ربات اتوماتیک

Arrow مدارک 4 مدیر معرفی شده از سوی باشگاه ها در Afc تایید شد

طبق اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا، مدارک 4 مدیر معرفی شده از هر یک از 4 باشگاه ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا 2009 (جمعا 16 نفر) به تایید AFC رسید .
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کنفدراسیون فوتبال آسیا طی نامه ای اعلام کرد؛ کشورهای ژاپن، استرالیا، ایران و قطر مدارک مدیران خود را به طور کامل تحویل داده و کشورهایی نظیر کره جنوبی، چین، عربستان، امارات و ازبکستان مدارکشان ناقص بوده که با تمدید مهلت، حداکثر باید تا 31 دسامبر (11 دی ماه سال جاری) مدارک خود را تکمیل و به AFC تحویل دهند .

قدیمی 12-28-2008
ربات اتوماتیک

Arrow داوران دیدار ایران و کره جنوبی معرفی شدند

رقابتهای مقدماتی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی در حالی برگزار می شود که داوران دیدار تیمهای ایران و کره جنوبی از سوی FIFA اعلام شد .
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در ادامه مسابقات مقدماتی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی دیدار دو تیم ایران و کره جنوبی به میزبانی ایران در استادیوم آزادی در روز چهارشنبه 23/11/87 راس ساعت 15 برگزار می شود.
بر همین اساس، داوران استرالیایی قضاوت این دیدار را بر عهده دارند .
داور وسط :جان بن جامین ویلیاوم از استرالیا
کمک داور اول: دیوید بن جامینویلسون از استرالیا
کمک داور دوم: هاکان اناز از استرالیا
داور چهارم: پیتر گرین از استرالیا
ناظر داوری: طالب هانی بلان از قطر
ناظر مسابقات: تاکاهیرو مسودا از ژاپن.

قدیمی 12-28-2008
ربات اتوماتیک

Arrow برنامه جام حذفي اعلام شد

برنامه دور اول از مرحله دوم بازي هاي جام حذفي گراميداشت آزاد سازي خرمشهر از سوي فدراسيون فوتبال اعلام شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، برنامه اين مسابقات به شرح زير است:
يكشنبه 22/10/87 (ساعت 13:30) مرحله يك شانزدهم
شهرداري ياسوج - پاس همدان، تختي-ياسوج
ملوان - سپاهان نوين، تختي- انزلي
پيام مشهد - پيام شهداي كلار آباد، ثامن الائمه-مشهد
برق شيراز - نساجي مازندران، حافظيه-شيراز
شهرداري تبريز - صباي قم، تختي-تبريز.

قدیمی 12-28-2008
ربات اتوماتیک

Arrow کارگاه آموزشي ليگ قهرمانان آسيا در آکادمی فوتبال برگزار شد

كارگاه آموزشي قوانين و مقررات ليگ قهرمانان آسيا در سال 2009 با حضور 4 نماينده ایرانی حاضر در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در کمپ تیم های ملی برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کارگاه آموزشی قوانین و مقررات لیگ قهرمانان آسیا صبح امروز با حضور نمایندگان تیم های راه يافته به ليگ قهرمانان آسيا و روسای هیات های فوتبال و مسئولین ورزشگاههای معرفی شده به AFC از ساعت 9 صبح تا 13 و 30 دقيقه در هتل آكادمي ملي فوتبال ايران برگزار شد.
در اين گردهمايي ابتدا جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید آغاز شد، سپس عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ برتر، به سخنراني پرداخت. بعد از وی علي كفاشيان، رئيس فدراسيون فوتبال ايران توضيحاتي را در اين مورد ارائه داد.
محمد منصور عظيم‌زاده رئيس كميته بين‌الملل فدراسيون فوتبال قوانين موجود در كنفدراسيون فوتبال آسيا را براي برگزاري مطلوب مسابقات را براي نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا تشريح كرد.
در ادامه مراسم هادياني مدير شركت توسعه و تجهيز فضاهاي ورزشي به منظور ارائه مطلوب اماكن ورزشي توضيحاتي را به لحاظ سخت‌افزاري و نرم افزاري تيم‌ها را براي نمايندگان حاضر از سوي باشگاه‌ها را تشريح كرد.

گفتنی است؛ جلسه آموزشی قوانین و مقررات لیگ قهرمانان آسیا راس ساعت 13 و 30 دقيقه به پايان رسيد.

قدیمی 12-29-2008
ربات اتوماتیک

Arrow خط میانی پرسپولیس زیر شلاق پیروانی

تمرين سرخپوشان صبح امروز یکشنبه هشتم دی ماه از ساعت 11 و 15 دقيقه در زمين راه آهن برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در تمرين امروز بازيكنان به گرم كردن، حركات كششي نرمشي، آقا وسط در سه گروه، سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه زير نظر نعیم سعداوي و حمله به دفاع و پرسينگ زير نظر پيرواني پرداختند.
حدود 70 هوادار در تمرين حضور داشتند و بازيكنان و كادر فني را تشويق كردند. آنها نعيم سعداوي را بيش از سايرين تشويق كردند.
ايوان پترويچ و نيكبخت واحدي كه در تمرين ديروز غايب بودند امروز در تمرينات گروهي شركت كردند. در ابتداي تمرين تداركات پرسپوليس براي بازيكنان اسپند دود كردند. در انتهاي تمرين عليرضا نيكبخت واحدي، علي كريمي، حسين بادامكي به ضربات ايستگاهي پرداختند.
افشين پيرواني در تمرين امروز تاكيد زيادي مبني بر كارهاي تركيبی در خط مياني را داشت و بارها به بازيكنان خود گوشزد كرد كه در هنگام دفاع بايد شركت داشته باشند و در اصل خط میانی سرخپوشان را به شلاق کشید.
گفتنی است؛ تمرين پرسپوليس ساعت 13 به پايان رسيد و فردا (دوشنبه) از ساعت 11 در همین محل پيگيري مي شود.
ضمناً گزارش تصویری تمرین سرخپوشان در بخش گالری سایت رسمی باشگاه موجود می باشد.

پاسخ

برچسب ها
فوتبال, مسی, اوباما

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)