بازگشت   پی سی سیتی > ادب فرهنگ و تاریخ > شعر و ادبیات

شعر و ادبیات در این قسمت شعر داستان و سایر موارد ادبی دیگر به بحث و گفت و گو گذاشته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 03-09-2010
amir ahmadi آواتار ها
amir ahmadi amir ahmadi آنلاین نیست.
کاربر عالی

سپاسها: : 267

508 سپاس در 332 نوشته ایشان در یکماه اخیر
amir ahmadi به Yahoo ارسال پیام

نمونه ای دیگر:اتش خاصیتش گرما و سوزاندن است .وقتی که ابراهیم خلیل را با منجنیق در ان کوه اتش انداختند .بایستی اتش از ان حضرت حتی خاکستر هم به جا نگداشته باشد.ولی درست است که اتش کارش سوزاندن است ولی جایی که فرمان سوزاندن داشته باشد .فرمان امد اتش بر ابراهیم سرد و مهماننواز باش همه ان چوبها سوختند ولی ان اتش بر ابراهیم خلیل همچون گلستانی پذیرایی کرد.اتش فقط فرمان بری کرد .اتش سوزنده است اگر او فرمان دهد فرمان این بود الان ماموریت تو سوزاندن نیست اطاعت کرد.اتش خداوند را تسبیح می گوید سجده می کند.
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

قدیمی 03-09-2010
amir ahmadi آواتار ها
کاربر عالی

به فرمان خداوند اتش گردن نهاد و به خاطر این ناسپاسی تا سالهای متمادی اتش در ان منطقه گرمی و حرارت نداشت و ان مردم تا سالها هیچ نوع غذای گرمی نخوردند.
قدیمی 03-09-2010
amir ahmadi آواتار ها
کاربر عالی

ولی حالا ما فرزندان ادم تنها وقتی به یاد خدا می افتیم که سخت گرفتار امده باشیم .این هم اگر مطمئن باشیم که دیگر هیچ کس روی کره زمین یافت نمی شود که به او فکر کنیم .حالام باز دستامون به طرف خدا هست ولی دلمون تو فکر اقای فلان هست.هرچه این طرز فکرمان باشد حتی نفرینمان به شیطان هم مورد تمسخر شیطان قرار می گیرد و قاه قاه به ما می خندد و می گوید این که خودم یادت دادم چیزی تازه بیار.تنها راه ما برای فرار از دست این دشمن قسم خورده که از هیچ جنایتی در حق فرزند ادم کوتاهی نمی کند .پناه اوردن به دامن پروردگار است و بس.
قدیمی 03-09-2010
amir ahmadi آواتار ها
کاربر عالی

والله کار سختی نیست بلکه بسیار هم اسان است .خودش فرموده همه کارهایت با نام من شروع کن من تا پایان همراه و نگهدارنده تو از هر شیطان کینه جوی جن و انس هستم .کاری ندارد .می خواهی از خانه خارج شوی الهی به رضای تو برای تو بسوی تو .سخت است .می خواهی ماشینت را سوار شوی بگو بسم الله الرحمان الرحیم .خدا را سپاس که این مرکب را رام ما کرد.و به ما عطا کرد.به اداره می رسی قبل از ورود خدایا به یاری تو .کار مردم را می خواهی انجام دهی .الهی برای رضای تو من این کار را انجام می دهم .خدایا ترا شکر می کنم که این فرصت شغلی در اختیار من نهادی تا بوسیله ان ذخیره ای برای پدر و مادرم و اخرت خودم فراهم کنم .سخت نیست می شود ثانیه ای دور از خدا نباشیم.
قدیمی 03-09-2010
amir ahmadi آواتار ها
کاربر عالی

والله اگر برای رضای خدا کار کنی و به این فکر کنی که این شغل عطای خداوند به تو است تا از قبل ان معاش خانواده ات را بدست اوری هیچگاه از کارت خسته نمی شوی .پایان کار خدایا شکرت که توان انجام کار را به من دادی .به منزل می رسی با نام خدا وارد منزل شو .از خدا بخواه توان با خوشرویی وارد شدن به منزل را به تو بدهد .وارد منزل شدی همسرت سلام کرد فرزندت سلام کرد خدایا ترا سپاس که این نعمت حرمت خانواده را به من عطا کردی.می خواهی غذا بخوری خدایا ترا سپاس که امروز هم سهم غذای من و خانواده ام را عطا کردی .این نعمت را از ما دریغ مدار و به همه نیازمندان هم برسان .لازم نیست اول این حرفها رابگویی بعد غذا را شروع کنی نه لقمه در دهانت در دلت با خدا راز می گویی .خدایا ترا سپاس که بعد از خستگی از کار غذایی برای خوردن جایی برای استراحت خانواده ای برای استقبال به من عطا کردی.خدایا فرزندانم را به تو هدیه می کنم تو هم مارا به هم ببخش و حافظ و نگهدارمان باش از هر خطا و لغزشی.والله به همین سادگی ارتباتمان با خداوند محکم و از شیطان دورو دور تر می شویم.
قدیمی 03-09-2010
amir ahmadi آواتار ها
کاربر عالی

لازم نیست کتابهای قطور بخوانیم و شب تا صبح قران بخوانیم و یک سره در سجده باشیم تا بتوانیم با خداوند ارتباط داشته باشیم .همین کارهای معمولی که روزانه انجام می دهیم با یاد و نام خدا باشد .می تواند ما را تا اعلی علیین برساند.از کار امدی نهارت نوش جان کردی می خواهی یک ساعت استراحت کنی .تو که می روی دست و دهانت را می شویی کمی اب هم روی دستت بریز و وضو کن و با وضو بخواب بعد خدای را شکر بگو به خاطر اینکه جایی برای خواب به تو عطا کرده است.خدایا من خواب خوبی بروم خواب خوبی را ببینم.راحت از خواب بیدار شوم .بعد از خواب و عصرانه اگر مشغول کار دومی باز هم خدایا ترا سپاس می گویم به خاطر اینکه توان کار اضافی هم به من عطا کردی خدایا روزی مرا اسان به من برسان .در شب وقت خواب خدایا ترا سپاس که محلی برای ارامش من و خانواده ام در شب به من عطا کردی .می خواهی بخوابی می روی مسواک بزنی خدایا دهانم را خوشبو گردان تا نامت زیباتر از دهانم خارج شود مسواک زدی کمی هم اب روی دست و صورتت بریز و وضویی کن .می دانی همین وضوی قبل از خواب چقدر ثواب برای تو می اورد و همه فرشتگان تا صبح برای تو و خانواده ات از خداوند امرزش می خواهند .به رختخواب می روی شهادت می دهم خداوند یکتاست محمد رسول خداست وعلی وصی و امام بعد از پیامبر است و اقا حضرت مهدی اخرین دخیره خداست و بعد خدایا خوب بخوابم خواب خوب ببینم وخوب از خواب بیدار شوم .اینها کار سختی است نه می خواهی وقت اضافی برایش بگذاری و نه زحمت زیادی .حتی زمانی که می خواهی با همسرت همبستر شوی قبل از ان وضویی بگیر و با نام خدا شروع کن .انوقت می بینی همه چیزت خدایی شده .

ویرایش توسط amir ahmadi : 03-09-2010 در ساعت 09:02 PM
قدیمی 03-09-2010
amir ahmadi آواتار ها
کاربر عالی

بیایید از ته دل از خدا مرگ همه شیطانهای جن و انس و ملک را از خدا بخواهیم تا فرزند ادم برای لحظه ای از دست این شیاطین اسوده خاطر شود و این میسر نمی شود مگر اینکه رفت و امدمان را به در خانه خدا دائمی کنیم .هر چقدر با خدا ارتباطمان بیشتر باشد از شر همه شیاطین در پناه او قرار می گیریم .هر چه که می خواهی از او بخواه والله همه چیز نزد خداست نه هیچ کس دیگر .دنیا می خواهی از او بخواه اخرت می خواهی از او بخواه ماشین می خواهی از او بخواه خانواده می خواهی از او بخواه .خداوند تواناست که تمام خواسته های تو را به تو عطا کند .از در خانه او به جایی دیگر متوسل نشو.
قدیمی 03-14-2010
amir ahmadi آواتار ها
کاربر عالی

لازم نیست وقتی می خواهیم چیزی از خدا درخواست کنیم ته ذهنمان این باشد که خداوند فردی را برای یاری ما برساند .هر چیزی که تو می بینی می تواند به عنوان یک مامور خداوند فرمانبر باشد .حتی همین سنگی که روی زمین افتاده اگر خداوند بخواهد همان سنگ تبدیل می شود به گرانبهاترین سنگ قیمتی .هر چه که تو می بینی اگر خداوند بخواهد میتواند مشکل ترا حل کند همینطور که یک امت از خداییم سنگ و چوب و دیگر مخلوقات نیز امت خداوند به شمار می ایند.
قدیمی 03-14-2010
amir ahmadi آواتار ها
کاربر عالی

اگر ما واقعا بنده خدا باشیم و بندگی کنیم .بنده یعنی چه ؟تو دنیای ما ادما اگر کسی بنده ای خرید این بنده سر تا پا اطاعت است هر غذایی ارباب داد بدون اعتراض می خورد هر لباسی ارباب خرید باید بپوشد هر جا ارباب گفت باید بخوابد هیچ اربابی به بنده اش نمی گوید تو چه می خواهی بلکه هر چه خودش خواست برای بنده می خرد که معمولا هم از نظر لباس غذا و جا پست ترین جاها را برای بنده اش تهیه می کند بدون اینکه بنده کوچکترین اعتراضی کند کوچکترین نافرمانی عذابی سخت انتظار بنده بیچاره می کشد .ایا ارباب ما خداوند هم این رفتارها با ما می کند .بهترین چیزها را در اختیار ما نگذاشته .به ما نگفته از من بخواهید که اگر از من نخواهید به من ظلم کرده اید .کدام ارباب با بنده اش اینطور مهربان رفتار می کند.
قدیمی 03-14-2010
amir ahmadi آواتار ها
کاربر عالی

خیلی وقتها ما خودمان را کس حساب می کنیم و سینه سپر می کنیم می گوییم چرا خدا فلان چیز را به من نداد و یا فلان چیز را از من گرفت یادمان می رود که بابا خداوند ما را به عنوان بنده افریده نه به عنوان یک نفر مدعی .با این که خداوند حکیم است و همه کارهایش از روی حکمت انجام می دهد و ما را و نیازهای ما را خیلی بهتر از ما می شناسد والله ما خوب و بد خودمان را ان طور که خدا می داند نمی دانیم .یه چیزی که می خواهیم بدون انکه یک ذره بندگی کرده باشیم یا سپاسی گفته باشیم باید حتما به ما عطا کند و زود هم عطا کند .بعضی وقتها طوری درخواستمان را می خواهیم مثل اتینکه ما اربابیم .برویم بندگی یاد بگیریم.
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)