نقل قول:
نوشته اصلی توسط رزیتا
از مدیر پیشکسوتی مثل شما بعیده که هنوز نمی دونید پستی که نامرئیه فقط برای افراد ارشد قابل رویئته و دوستان در این تاپیک هیچگونه اطلاعی از پست شما نداشتن
و ادب حکم میکرد که منتظر مدیریت محترم بخش مطالب آزاد بمونیم تا بیاد و پست شما رو تأیید کنه چون ایشان مدیر فعالی هستند و معمولا زود به زود به سایت سر میزنن
میتونستید به قول آقا مهدی طی یک پیام خصوصی درخواستتونو مطرح کنید تا زودتر پی گیری بشه
به هر حال پست شما تأیید شده و امیدوارم که اطلاع رسانی به موقع انجام بشه و کمکی باشه برای رفع مشکل
|
جایی که من پستم رو برای گله گفتم یه پاتوق بود برای گفتن حرفها و درد دلها اینطوری استنباط میشد! اما اگر گفتن نگرانیم خلاف قانون بود بحثی نیست میتونید پست من رو پاک کنید.
من به اون مدیر جسارتی نکردم فقط گله کردم که چرا از دیشب تا حالا با این که موضوع تاپیک من یه موضوع حیاتی بود کسی نیست بهش رسیدگی کنه همین و بس.
من پیام خصوصی خودم رو به مدیر بخش دادم و ازشون هم خواهش کردم که بمحض ورود تاپیک رو زحمت کشیده تایید کنند.
پست من در این تاپیک لزوما به این معنی نبود که باید حتما شما یا بقیه مسئولین اون تاپیک رو تایید کنند. این فقط یه گله ساده بود که از قرار همینطور داره کش پیدا میکنه!
با تشکر فریبا