دوست خوبمون کاربر فعال و پرانگیزه-مون
afshin_m05
مدیر بخشهایی از تالارهای کامپیوتر و اینترنت و... شدند...
به طور دقیق محل هایی که اقا افشین مدیرشون شدند رو در
http://p30city.net/showgroups.php
میتونین ببینین
افشین جان تبریک و خسته نباشید عرض میکنم ...
بخش کامپیوتر و آی تی هر فرومی تقریبا میتونه نمودی از ابرو و سطح علمی اون فروم باشه
به همین خاطر من همیشه روی انتخاب کردن مدیر بخش ادبیات و کامپیوتر حساسیت خاصی داشته ام
ان شاالله باید حتما این بخشی که زحمتش پا ی تو افتاده رو فقط بر اساس کیفیت کنترل کنی کمیت اصلا اهمیتی نداره
با شناختی که این مدته از تو دوست مهربان پیدا کردم میدونم که حتما همینطور خواهد بود
بخش کامپیوتر طوری نیست که یه نفر بتونه اداره ش کنه تعداد زیادی مدیر میخواد
اونم مدیر باسواد و کارکشته فعلا دست تنهایی ان شاالله بتونیم برای این بخش مدیرها و دوستهای خوب همیاری پیدا کنیم تا الان که برای این بخش مدیری نداشته ایم و من خودم رو مدیر اون بخش انتخاب نکردم چون احساس کردم اطلاعات علمیم اینقدر بالا و اونطور که در فرومهای بزرگ مثل p30world یا persiantools میبینیم نیست و من همیشه خوشحال بودم و امیدوارم بوده ام که ما بتونیم مدیرهای کاملا تخصصی و کارکشته در زمینه های مختلف مثل سخت افزار برنامه نویسی امنیت شبکه طراحی و ... جذب سایت بشن و این اصلا برای من که ادمین سایت باشم
سخت نیست همجواری با مدیر باسواد و حرفه ایی در سایت خودم
وقتی میتونیم بگیم موفق بوده ایم که
1: تقریبا درصد بالایی از پرسش ها و اشکالات کاربران و مراجعه کنندگان رو جواب بدیم
2: شروع به نوشتن مقاله توسط خودمون بکنیم
ان شاالله در این دو مورد با همکاری هم بتونیم خودمون رو به چیزی که مد نظر من هست به عنوان یه مدیر حرفه ای نزدیک کنیم
میدونیم که فعلا فاصله داریم
اما ان شاااله هم با تلاش خودمون و هم با جذب مدیران خوب و حرفه ای تر از خودمون بتونیم با تجارب و دلسوزی هایی که در تو همشهری عزیز میبینیم بخش کامپیوتر سایت رو که ابروی سایت هست غنی و کاربردی کنیم
این هست اون چیزی که من دنبالشم
بازدید مهم نیست
حرفی برای گفتن مهمه
------------------------------------------------
ان شااله موفق باشی افشین جان
سعی کردم انچه مد نظرم هست رو به عنوان سیاستهای کاری برات بکم
دسترسیت به بخش مدیران ایجاد شد