بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-24-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نوری : پیشنهاد سپاهان به مراتب بیشتر پرسپولیس است

مرجع خبری پرسپولیس : هافبك فصل گذشته تیم فوتبال صبای قم گفت: هر بازیكنی در ایران دوست دارد در پرسپولیس و استقلال بازی كند.

محمد نوری درباره اینكه گفته می شود با پرسپولیس قرارداد داخلی امضا كرده، اظهار داشت: هنوز قراردادی با هیچ تیمی نبسته ام اما با پرسپولیس، استقلال، ذوب آهن و سپاهان مذاكراتی داشته ام.

وی افزود: پیشنهاد مالی تیم های اصفهانی بهتر از دو تیم تهرانی است اما هنوز تصمیم خود را نگرفته ام. هر چهار تیم بزرگ هستند.

این بازیكن تصریح كرد: هر بازیكنی دوست دارد در تیم های پرسپولیس و استقلال بازی كند. هر كسی هم كه می گوید این طور نیست، دروغ می گوید. باید شرایط را بسنجم.

تا پایان این هفته از بین این چهار تیم یكی را انتخاب می كنم اما احتمال ادامه فوتبالم در تهران بیشتر از شهرستان است.

نوری در پاسخ به این سوال كه قصد ماندن در صبا را ندارد، گفت: 3 سال در این تیم زحمت كشیده ام و احساس می كنم زمان تغییر تیمم فرا رسیده است.

قدیمی 05-24-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

كاشانی: با مراسمی در خور نام پرسپولیس راهی آسیا می شویم

مرجع خبری پرسپولیس : دایی علاوه بر اینكه رفتار حرفه‌ای دارد از تفكرات حرفه‌ای نیز برخوردار است و یقین بدانید وی تا آخرین لحظه قرارداد خود در كنار پرسپولیس باقی خواهد ماند، چون به این تیم اعتقاد و دلبستگی قلبی دارد.

سرپرست باشگاه فرهنگی، ورزشی پرسپولیس گفت: انتظار داریم تا همه هواداران و آنهایی كه قلبشان به عشق پرسپولیس می‌تپد، دوشنبه با حضور پرشكوه و به یادماندنی خود، جشن قهرمانی در جام حذفی را در كنار بازیكنان ما برپا كنند تا در مراسمی كه در خور شان و نام باشگاه بزرگ پرسپولیس است، راهی آسیا شویم.

«حبیب كاشانی» افزود: پس از ناكامی در لیگ برتر، تمام نگاه و تمركزمان را به جام حذفی معطوف كردیم و همه تلاش و هم و غم خود را برای كسب مقام قهرمانی در این جام به كارگرفتیم تا بتوانیم دل هوادارانمان را كه در بدترین شرایط نیز كنار ما بودند، شاد كنیم.

وی در خصوص وضعیت حضور خود در باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: تمایل ذاتی و واقعی من این است كه در كنار باشگاه پرسپولیس باشم و این حضور را وظیفه قلبی خود می‌دانم، ولی چنانچه به هر دلیلی امكان حضور من در این باشگاه میسر نباشد، همواره در كنار این تیم خواهم ماند و برای موفقیت آن با تمام وجود دعا می‌كنم.

سرپرست باشگاه پرسپولیس ادامه داد: تمام كارهای انجام شده در باشگاه پرسپولیس براساس برنامه‌ریزی، هماهنگ و تنظیم شده و یقین داشته باشید چنانچه هر كسی وارد این باشگاه شود برای ادامه راه با كوچكترین مشكلی مواجه نخواهد شد.

كاشانی در خصوص صحبت‌های علی دایی مبنی بر اینكه اگر وی در باشگاه پرسپولیس نماند، او نیز حتی یك دقیقه در این باشگاه نخواهد ماند، اظهار داشت: دایی علاوه بر اینكه رفتار حرفه‌ای دارد از تفكرات حرفه‌ای نیز برخوردار است و یقین بدانید وی تا آخرین لحظه قرارداد خود در كنار پرسپولیس باقی خواهد ماند، چون به این تیم اعتقاد و دلبستگی قلبی دارد.

حبیب كاشانی در پایان گفت‌وگوی خود با خبرگزاری ایلنا خاطرنشان كرد: فصل سختی را سپری كردیم، از دوستداران و علاقه‌مندان پرسپولیس كه همواره با ما بودند نهایت تشكر و قدردانی را داریم و اطمینان می‌دهم چنانچه سال آینده نیز در كنار این تیم بمانم، شاهد حضور پرسپولیسی پرقدرت و قوی تر خواهیم بود.

قدیمی 05-24-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

باقری مشكلی برای بازی مقابل گسترش فولاد ندارد

مرجع خبری پرسپولیس : پس از تست پزشکی نهایی در تمرین امروز، پزشک تیم فوتبال پرسپولیس اعلام کرد کریم باقری مشکلی برای حضور در دیدار فینال جام حذفی ندارد.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس، فرید زرینه پس از تمرین امروز اعلام كرد كریم باقری در تمرین احساس هیچ گونه دردی نداشت. همچنین بعد از تستی كه بر روی پای وی شد در صورت صلاحدید دایی، كریم باقری برای حضور در بازی فردا مقابل گسترش فولاد تبریز مشكلی نخواهد داشت.
وی افزود: باقری شرایط بازی دارد و تصمیم با دایی است كه از او یك نیمه یا دو نیمه استفاده كند. این بازی ساعت 18 فردا در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

قدیمی 05-24-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

تقدیر از 5 هوادار متعصب پرسپولیس و اعلام رای معمارزاده پس از بازی

مرجع خبری پرسپولیس : مسئولان باشگاه پرسپولیس در حاشیه بازی برگشت فینال جام حذفی از 5 هوادار متعصب خود از جمله مرتضی احمدی قدردانی خواهند كرد.

مسئولان باشگاه پرسپولیس پس از جمع بندی‌های انجام شده در جلسه امروز تصمیم گرفتند در حاشیه بازی فردا بین پرسپولیس و گسترش فولاد تبریز از 5 هوادار متعصب و قدیمی خود تقدیر و تشكر و به آنها لوح سپاسی اهدا كنند. یكی از این افراد مرتضی احمدی از هنرپیشه‌های سینما است.
خبر دیگر از پرسپولیس اینكه دبیر كمیته انضباطی پرسپولیس اعلام كرد رای این كمیته در خصوص میثاق معمار زاده پس از بازی فردا اعلام خواهد شد تا كلیه بازیكنان با آرامش راحت بتوانند در دیدار برابر فولاد گستر به میدان بروند. معمارزاده به دلیل مصاحبه علیه مسئولان باشگاه به كمیته انضباطی احضار شده بود.

قدیمی 05-24-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

كاشانی: باید با یك بازی زیبا قهرمان شویم
مرجع خبری پرسپولیس : سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت: دوست دارم با یك بازی زیبا در 90 دقیقه
قهرمان جام حذفی شویم.

حبیب كاشانی اظهار داشت: فردا دیدار حساسی برابر گسترش فولاد تبریز داریم و دوست دارم 90 دقیقه بازی زیبا از پرسپولیس ارائه شود و در كنار این موضوع قهرمانی را بدست آوریم.

وی افزود: از عملكرد بازیكنان در نیمه دوم راضی هستم و اعتقاد قلبی دارم كه اگر در بازی مقابل نماینده تبریز مانند 45 دقیقه دوم بازی با سپاهان باشیم می‌توانیم برد شیرینی را تجربه كنیم. البته قبول دارم كه باید مراقب حریف باشیم. كاشانی تصریح كرد: خوشحالم كه در تبریز برنده بودیم اما آن بازی را باید فراموش كنیم و فریب آن نتیجه را نخوریم. ما باید یك روز به یاد ماندنی را برای 120 هزار هوادار رقم بزنیم كه در شان آنها باشد.

سرپرست باشگاه پرسپولیس خاطرنشان كرد: هواداران ما قطعا وقتی فردا به ورزشگاه آزادی می‌آیند به دنبال دیدن بازی زیبا هستند. هرگز دوست نداریم آنها دست خالی از ورزشگاه بروند و منتظر این باشند كه فقط چند دقیقه جشن شادی را در پایان بازی ببینند بلكه دوست داریم 90 دقیقه طوفانی را برای آنها به نمایش بگذاریم. البته از هواداران می‌خواهم ثابت كنند انتخاب AFC كه پرسپولیس را دارای بیشترین هواداران باتعصب در آسیا معرفی كرده بیهوده نبوده است.

كاشانی یادآور شد: این موضوع می‌تواند با دادن شعارهای خوب و تشویق پرسپولیس در ورزشگاه آزادی محقق شود. ما نباید به حریف بی‌احترامی كنیم و اگر كری‌خوانی در این بازی بوده است آن را با یك رقابت جذاب به نفع خودمان تمام كنیم.

كاشانی درباره وضعیت تیم گفت: یكدلی را در بین نیمكت نشینان، ‌كادر فنی و مسئولان باشگاه پرسپولیس می‌بینم درست همانند سال 1386 كه ما قهرمان لیگ برتر شدیم. امیدوارم فردا با یك جشن به یاد ماندنی مسافر آسیا شویم تا شایستگی‌های خودمان را باز هم به آسیایی‌ها ثابت كنیم و نشان دهیم جای پرسپولیس در فصل گذشته لیگ قهرمانان خالی بود.

قدیمی 05-24-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

انصاری‌فرد: مذاكراتم با پرسپولیس مثبت بوده است
مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم تیم فوتبال سایپا گفت: روند مذاكراتم با باشگاه پرسپولیس مثبت بوده است.

كریم انصاری فرد درباره روند مذاكراتش با پرسپولیس اظهار داشت: تاكنون مذاكراتم با این باشگاه مثبت بوده اما به دلایلی هنوز این مذاكرات نهایی نشده است.
وی در پاسخ به این سؤال كه چرا مذاكراتش نهایی نشده، عنوان كرد: یك سال دیگر از قراردادم با سایپا باقی مانده و باید باشگاه سایپا با صدور رضایتنامه ام موافقت كند.

این بازیكن در ارتباط با سایر پیشنهادهای خود گفت: قبل از اتمام فصل از باشگاه استقلال با من تماس گرفته شد اما با پایان فصل تماسی با من نداشتند.

انصاری فرد درباره بازگشت برادران پیروانی به تیم امید گفت: از بازگشت آنها به تیم امید بسیار خوشحال شدم. اكنون با این اتفاق با جان و دل برای این تیم بازی می كنم و هر چه در توان داشته باشم حتی در حد مرگ برای این تیم می گذارم.

قدیمی 05-24-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

ندرانیک تیموریان: هیچ پیشنهادی از استیل آذین و دیگرتیم های ایرانی ندارم!
قبل از بازی فینال بود که اتحادیه مربیان حرفه ای و انجمن ورزشی نویسان بریتانیا هاجسون را بعنوان بهترین مربی لیگ برتر انتخاب کردند. برای من باعث افتخار است که زیر نظر مربی با دانشی مثل هاجسون کار کردم؛ ایشان نکته های بسیار خوبی به من یاد داد اما هیچگاه دلیل بازی نگرفتن از من را نگفت.
تیموریان گفت: هیچ گونه صحبتی با مسئولان استیل آذین و یا هیچ تیم لیگ برتری نداشته ام و تمام اخبار منتشره نادرست و دروغ است. گفتگوی برنا را با آندرانیک تیموریان بخوانید:

*فولهام نایب قهرمان پورو لیگ شد بازی فینال را از نزدیک تماشا کردید؟
-بله، من در ورزشگاه هامبورگ بودم ولی متاسفانه با نظر روی هاجسون به مانند دیگر بازی ها فقط نظارگر نبرد همبازیهایم در زمین بودم .در تمام تمرینات پر انگیزه و شاداب حاضر شدم ولی بدون دلیلی فنی از تیم کنارگذاشته شدم.

*خبر دارید که روی هاجسون بعنوان بهترین مربی سال لیگ برتر انتخاب شد؟
-قبل از بازی فینال بود که اتحادیه مربیان حرفه ای و انجمن ورزشی نویسان بریتانیا هاجسون را بعنوان بهترین مربی لیگ برتر انتخاب کردند. برای من باعث افتخار است که زیر نظر مربی با دانشی مثل هاجسون کار کردم؛ ایشان نکته های بسیار خوبی به من یاد داد اما هیچگاه دلیل بازی نگرفتن از من را نگفت.

*بالاخره کار شما با فولهام به کجا رسید؟
-من تا انتهای فصل با فولهام قرارداد داشتم که با به پایان رسیدن فصل بازیکن آزاد شدم و در حال حاضر در حال بررسی شرایط هستم ؛البته هنوز مدیر برنامه هایم در حال مذاکره با مدیران باشگاه فولهام است.

*امکان دارد که در فصل بعد هم در لیگ برتر بمانید؟
-برای جواب دادن به این سوال زمان مناسبی نیست چرا که فصل تازه به پایان رسیده ولی مسئولان فولهام هیچ پیشنهادی به من نداده اند.

*هفته گذشته اخباری مبنی بر توافق شما با استیل آذین منتشر شد؛چقدر این اخبار درست است؟
-در حال حاضر که با شما صحبت می کنم هیچ گونه صحبتی با مسئولان استیل آذین و یا هیچ تیمی لیگ برتری دیگری با من نشده است و تمام اخبار منتشر نادرست و دروغ است.

*اگر پیشنهادی در اروپا نداشته باشید کجا را برای ادامه فوتبال انتخاب می کنید؟
-در حال حاضر تنها چیزی که برای من مهم است فیکس بازی کردن است. مگر عمر مفید دوران حرفه ای یک فوتبالیست چقدر است که 3 سال را روی نیمکت سپری کند. من در اوج دوران بازی ام هستم و در فوتبال انگلیس به پختگی خاصی رسیدم. مطمئن باشید هر جا که برای ادامه فوتبال انتخاب کنم اولین هدفم فیکس بازی کردن خواهد بود و مسائل دیگر درجه دوم قرار دارد.

*درباره سقوط تیم سابق تان ابومسلم به لیگ دسته دوم چه نظر دارید؟
-سیاه جامگان ابومسلم یکی از پرسابقه ترین تیم ها لیگ برتر بودند بی شک عدم ثبات مدیریت و نبود بود جه کافی دلیل اصلی افت ابومسلم است واقعا از این اتفاق خیلی تاسف خوردم.

قدیمی 05-24-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

انصاری‌فرد: مذاكراتم با پرسپولیس نهایی نشد
این بازیكن در ارتباط با سایر پیشنهادهای خود گفت: قبل از اتمام فصل از باشگاه استقلال با من تماس گرفته شد اما با پایان فصل تماسی با من نداشتند.
مهاجم تیم فوتبال سایپا گفت: روند مذاكراتم با باشگاه پرسپولیس مثبت بوده است.

كریم انصاری فرد در گفت و گو با فارس درباره روند مذاكراتش با پرسپولیس اظهار داشت: تاكنون مذاكراتم با این باشگاه مثبت بوده اما به دلایلی هنوز این مذاكرات نهایی نشده است.

وی در پاسخ به این سؤال كه چرا مذاكراتش نهایی نشده، عنوان كرد: یك سال دیگر از قراردادم با سایپا باقی مانده و باید باشگاه سایپا با صدور رضایتنامه ام موافقت كند.

انصاری فرد درباره بازگشت برادران پیروانی به تیم امید گفت: از بازگشت آنها به تیم امید بسیار خوشحال شدم. اكنون با این اتفاق با جان و دل برای این تیم بازی می كنم و هر چه در توان داشته باشم حتی در حد مرگ برای این تیم می گذارم.

قدیمی 05-24-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

عباس آقایی:
حتما به بازی با پرسپولیس می‌رسم
سرویس: ورزشی - فوتبال
1389/03/02
05-23-2010
19:26:25
8903-01134: كد خبر
خبرگزاری دانشجویان ایران - تبریز
سرویس: ورزشی - فوتبال

هافبک تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز گفت: كسب سهمیه آسیایی و قهرمانی در جام حذفی باشگاه های كشور هدف اصلی و مهم مجموعه تیم ماست.

عباس آقایی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، افزود: ما زحمات زیادی برای صعود به فینال جام حذفی متحمل شده ایم و نمی خواهیم این زحمات در بازی آخر بی ثمر بماند و فقط به دنبال جبران نتیجه دور رفت و پیروزی در برابر پرسپولیس هستیم.

وی با اشاره به مصدومیت خود، اظهار كرد: در جریان تمرینات دچار مصدومیت جزیی شدم اما حتما به بازی با پرسپولیس می‌رسم.

آقایی، انگیزه بازیکنان گسترش فولاد برای فینال را زیاد اعلام كرد و افزود: باید قهرمان جام حذفی شویم تا دل هواداران فوتبال در آذربایجان را خوشحال كرده و امسال یك جام را به تبریز هدیه كنیم.

وی خاطرنشان ساخت: در بازی رفت تعدادی از بازیکنان ما برای اولین بار مقابل تیم بزرگی مانند پرسپولیس بازی می‌کردند و بی‌دقتی باعث شد که موقعیت‌های زیادی را از دست بدهیم اما بازیکنان ما برای بازی برگشت با این جو آشنا شدند و فکر نکنم حضور هواداران زیاد پرسپولیس روی بازی آنها اثر بگذارد.

آقایی ادامه داد: فقط قهرمانی گسترش فولاد برایم اهمیت دارد و باید فقط به قهرمانی و صعود به آسیا فکر کنیم.

قدیمی 05-24-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

خبری بد برای باشگاه پرسپولیس و همه هوادارانش
شاید به دلایلی پرسپولیس نتواند قهرمان شود
مشكلی بزرگ به نام مرادی

اعلام داور دیدار پرسپولیس و گسترش فولاد

مسعود مرادی داور این دیدار و حسن کامرانی فر (کمک داوری که در رقابت‌های جام جهانی حاضر خواهد بود) به همراه مرتضی کریمی و رسول احمدی کمک های وی خواهند بود. این بازی ساعت 18 آغاز می شود.

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)