شعر و ادبیات در این قسمت شعر داستان و سایر موارد ادبی دیگر به بحث و گفت و گو گذاشته میشود |
07-26-2014
|
|
مدیر تاریخ و بخش فرهنگ و ادب کردی
|
|
سپاسها: : 3,172
3,713 سپاس در 2,008 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مردانگی تا کجا.....؟!
مردی، اسب اصیل و زیبایی داشت که توجه هر بیننده ای را به خود جلب می کرد . همه آرزوی داشتن آن اسب را داشتند
بادیه نشین ثروتمندی پیشنهاد کرد که اسب را با دو شتر معاوضه کند ، اما مرد موافقت نکرد . حتی حاضر نبود اسب خود را با تمام شترهای مرد بادیه نشین تعویض کند . بادیه نشین با خود فکر کرد : حالا که او حاضر نیست اسب خود را با تمام دارایی من معاوضه کند ، باید به فکر حیله ای باشم .
روزی خود را به شکل یک گدا درآورد و در حالی که تظاهر به بیماری می کرد ، در حاشیه جاده ای دراز کشید . او می دانست که مرد با اسب خود از آنجا عبور می کند . همین اتفاق هم افتاد . . .
مرد با دیدن آن گدای رنجور ، سرشار از همدردی ، از اسب خود پیاده شد به طرف مرد بیمار و فقیر رفت و پیشنهاد کرد که او را نزدیک پزشک ببرد .
مرد گدا ناله کنان جواب داد : من فقیرتر از آن هستم که بتوانم راه بروم . روزهاست که چیزی نخورده ام و نمی توانم از جا بلند شوم . دیگر قدرت ندارم . مرد به او کمک کرد که سوار اسب شود . به محض اینکه مرد گدا روی زین نشست ، پاهای خود را به پهلوهای اسب زد و به سرعت دور شد .
مرد متوجه شد که گول بادیه نشین را خورده است . فریاد زد : صبر کن ! می خواهم چیزی به تو بگویم . بادیه نشین که کنجکاو شده بود کمی دورتر ایستاد .
مرد گفت: تو اسب مرا دزدیدی . دیگر کاری از دست من برنمی آید ، اما فقط کمی وجدان داشته باش و یک خواهش مرا برآورده کن : « برای هیچ کس تعریف نکن که چگونه مرا گول زدی . . . »
بادیه نشین تمسخرکنان گفت چرا باید این کار را انجام دهم ؟!
مرد گفت: چون ممکن است زمانی بیمار درمانده ای کنار جاده ای افتاده باشد . اگر همه این جریان را بشنوند ، دیگر کسی به او کمک نخواهد کرد . . .
تو له وه رزی یادی مه ن دا , سه رچلی
خالید حسامی( هیدی )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|
07-26-2014
|
|
|
|
|
|
فرق داره !
سلام با سلام فرق داره !
این مطلبم با مطالب قبلیم فرق داره !
میخواستم بگم تو این دنیا همه چیز با هم فرق داره !
کشور با کشور فرق داره !شهر با شهر فرق داره ! آدماش هم با یکدیگه فرق داره ! چندتا نمونه میگم که متوجه بشید که چرا فرق داره ! راننده تاکسی که از حقش بیشتر کرایه میگیره با راننده ی منصف فرق داره !نانوایی که بی نوبت راه میندازه با نانوایی که باباشم بیاد میذاره نوبت فرق داره ! بقالی که گرون فروشی می کنه با یکی که به حق واقعیش قانعه فرق داره ! راننده ای که از چراغ قرمز رد میشه با یکی که وقتی پلیس هم نباشه می ایسته تا چراغ سبز بشه فرق داره! آخه ماشین با ماشین هم فرق داره ! آدمی که پولشو در راه خدا خرج می کنه با یکی که پولشو میده تا منکراتشو تامین کنه فرق داره ! آدمی که دلش دریاست و میبخشه با آدمی که دنبال بهونه واسه تلافی و انتقام هست فرق داره ! آدمی که شب گرسنه میخوابه با کسی که غذای اضافی میندازه جلوی سگ و گربش فرق داره ! آدمی که بی صدا واسه آزادی زندانیان آبرومند و نیازمند کمک میکنه ، با کسی که با دبدبه و کبکبه میره زیارت سالی چند بار فرق داره !
مردمی که زیرآب همو میزنن از روی حسادت و کمبود با مردمی که تشویق میکنن فرق داره !
یه دل عاشق با یه دل سنگ و هوس باز فرق داره ! گل طبیعی با گل مصنوعی فرق داره ! رودخانه با مرداب فرق داره ! آدم قوی و با اراده با آدم ضعیف فرق داره !
پسری که وجدان داره با اونی که اسم وجدان براش مبهم و غریبه هست فرق داره !
دختری که عطر فاطمه (س) میده با دختری که از صافکاری بیرون زده و عروسک علافه فرق داره !
کاندید مجلسی که می ایسته به احترامت تا سوالتو بپرسی بعد با لبخند جواب میده با کاندیدی که تا حرفت تموم نشده میکوبه تو دهنت و ادعای دانایی داره و فردا میخواد نمایندم بشه فرق داره ! ادعا و عمل فرق داره ! دلسوزی با شیره مالیدن فرق داره ! راست و دروغفرق داره !
کسی که خودشو رفتنی میدونه و لحظه شماری می کنه با کسی که خودشو ماندگار میدونه و دوستی چسبیده فرق داره !
کسی که کاراش بی نوبت راه میفته با کسی که شنبه اش فرا نرسیده هنوز فرق داره !
کسی که فهم درک خیلی از مسائلو داره با کسی که همه چیزو مسخره میبینه فرق داره !
حرف هایی که گفتم با حرفهای نگفته ی تو دلم فرق داره !
انگشتاتو نگاه میکنی نه؟ که اندازه هاشون با همدیگه فرق داره !
لابد الان میگید آدم با آدم فرق داره !
من که میگم آدم تنها بود با حوا ! این هابیل و قابیل هست که با هم فرق داره !
نمیدونم شایدم فرق داره !
خالید حسامی( هیدی )
|
07-26-2014
|
|
|
|
|
|
تا حالا دقت کردین
دقت کردین: اگه بچه ها لیوان بشکنن : ای دست و پا چلفتی … -اگه مامانه بشکنتش : قضا بلا بود -اگه باباهه بشکنتش : این لیوان اینجا چیکار میکنه…!!
دقت کردین وقتی حقیقت رو می دونین، گوش دادن به دروغایی که طرف مقابل داره واست میبافه چقدر لذت بخشه؟
تا حالا دقت کردین وقتی واسه دل خودت موهاتو درست میکنی چقدر خوشگل میشه ولی وقتی میخوای بری مهمونی یا عروسی بعد از ۳ ساعت کلنجار رفتن شبیه خربزه میشی؟
دقت کردین موقع امتحان سوالاتی رو که بلدیم با خط نستعلیق می نویسیم، ولی اونایی رو که بلد نیستیم با بدترین خط می نویسیم !
دقت کردین قبلاً هر چی موبایل کوچکتر بود با کلاس تر بود،الان هر چی بزرگتر باشه!!!
تا حالا دقت کردین هروقت بخواین زود بخوابین همه تا نصفه شب بیدار میمونن ولی وقتی بخواین دیر بخوابین همه ساعت 9 شب میگیرن میخوابن؟!!!!
دقت کردین هر وقت عجله داری کارها به خنسی میخوره اما وقتی وقت زیاد داری همه چی جوره ؟
خالید حسامی( هیدی )
|
07-26-2014
|
|
|
|
|
|
آدمهای خاکی مثل زمین استهلاک ناپذیرند .رفاقت با آنان گر چه با ارزشترین دارایی نامشهود ترازنامه است ولی ثبتشان نمیکنند نه به خاطر عدم تطابق با استانداردهای حسابداری به خاطر اینکه در ترازنامه قلبم به گونه ای ثبت شده اند که هیچ پایان دوره ای مرا مجبور به بستن حساب ان نمیکند!
خالید حسامی( هیدی )
|
07-26-2014
|
|
|
|
|
|
"دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..."
وحشی بافقی
"من هنر ِ زندگی را در یک ایده خلاصه کرده ام: حذف! به عبارت ِ دیگر، گذشته ها را از یاد ببر و پیش برو."رقص ِ مرگ - یوهان اوگوست استریندبرگ
"عشق و بی عشقی در ما،همچون جـــــزر و مـــــّد دریاست...!"جبران خلیل جبران
"لبها می لرزند. شب می تپد. جنگل نفس می کشد. پروای چه داری، مرا در شب بازوانت سفر ده. انگشتان شبانه ات را می فشارم ، و باد شقایق دور دست را پرپر می کند."سهراب سپهری
"ما رو واسه زندگی کردن میارن اینجا ..و این دقیقا همون چیزیه که ازمون میگیرن ..."فرانک دارابونت
"بهتر است کسی رو بخواهی و نداشته باشی، تا اینکه اون رو داشته باشی و نخواهی."فرانتس کافکا
"انسان ها بر سه نوع اند: کسانی که زندگی می کنند، کسانی که رویایِ زندگی شان را در سر می پرورانند و آنانی که رویاهایشان را می زیند!"فیلیپ بارتروت
"این قاعده بازی است. مردم به تو التماس می کنند تا محکومشان کنی. اما کاملا مراقب باش که درباره ی آنها قضاوت نکنی، مگر در مورد گناهانی که خود، نزد تو اعتراف می کنند. سایر گناهان به هیچ کس مربوط نیست، آنان خوش ندارند کسی مشتشان را باز کند."ژان پل سارتر
"خوبی ها را همراه قلب ها کشته اندو حالا قلب ها نمی تپندقلب ها مرده اندو غریزه ها زنده شده اندو من میانه قلب های مرده عشق را جستجو می کنم در حالی که غریزه ها از دنیا جنگل ساخته اند ..."سونیا بیطوشی
"بیشتر مردم در حقیقت در بیست یا سی سالگی می میرندو اگر چه به ظاهر زنده می ماننداما دیگر چیزی یاد نمی گیرند و انعکاسی از گذشته ی خود می شوندو در سال های بعدی خودشان را تکرار می کنندو ماشین وار آنچه را که بیش از بیست یا سی سالگی یاد گرفته اندناشیانه و به شکلی بدتر به نمایش در می آورند ... "رومن رولان
"بزرگ ترین گناهی را کهیک انسان می تواند مرتکب شود ، مرتکب شده ام! خوشبخت نبوده ام ..."خورخه لوئیس بورخس
"من از نهایت شب حرف می زنم من از نهایت تاریکی و از نهایت شب حرف می زنماگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاورو یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم ..."فروغ فرخزاد
"یک عالم گربه داشتن خیلی خوبهاگر حالت بد باشه کافیه نگاه شون کنی تا بهتر بشیچون اونا خوب میدونن همه چیز همینه که هست هیچ چیز ارزش هیجان زده شدن رو نداره ...گربه ها اینو میدونن!"چارلز بوکوفسکی
"هر انسانی یک بار،برای رسیدن به یک نفر،دیر می کند.و پس از آن،برای رسیدن به کَسان دیگر،عجله ای،نمی کند!"یاشار کمال
"وقتی آدم یک نفر را دوست دارد ، بیشتر تنهاست چون نمی تواند به هیچکس جز به همان آدم بگویدکه چه احساسی دارد ..."سمفونی مردگان - عباس معروفی
آکاایران
خالید حسامی( هیدی )
ویرایش توسط behnam5555 : 07-26-2014 در ساعت 06:01 PM
|
07-26-2014
|
|
|
|
|
|
ریزه كاری های خانه داری
هنگام استفاده از منقل برای تهیه كباب ، یك ورق كاغذ آلومینیومی ( فویل ) در كف آن قرار دهید . این كار هم باعث تشدید حرارت می شود و هم تمیز كردن منقل را آسان می كند .
برای تمیز كردن پنیر پیتزای چسبیده به ظرف ، بهتر است آن را با آب سرد و مایع ظرفشویی بشویید .
هنگام استفاده از منقل برای تهیه كباب ، یك ورق كاغذ آلومینیومی ( فویل ) در كف آن قرار دهید . این كار هم باعث تشدید حرارت می شود و هم تمیز كردن منقل را آسان می كند .
پوست گرفتن و خرد كردن سیر باعث چسبندگی دستها می شود . برای جلوگیری از این مشكل ، حبه های سیر را ابتدا دو دقیقه در آب جوش و سپس در آب سرد بگذارید پس از آن پوست بگیرید . توجه داشته باشید هنگام مصرف سیر جوانه سبز وسط آن را در آورید .
برای جدا كردن پوست نازك روی بادام ، آنها را دو دقیقه در آب جوش قرار دهید و سپس در آب سرد بگذارید و به راحتی پوست آنها را جدا كنید .
برای گرفتن پوست هلو در تهیه مربا و كمپوت ، هلوها را یك دقیقه در آب بجوشانید و بعد پوست بگیرید .
برای خشك كردن زرد آلو ، آنها را از وسط دو نیم كرده ، هسته را در آورید و روی سینی فر بگذارید . فر را داغ كنید و سینی محتوی برگه ها را در فر داغ قرار دهید حرارت فر را به روی حداقل تنظیم كنید . لای در فر را باز بگذارید و مرتب به آنها سر بزنید و چنانچه لازم است آنها را زیر و روی جا به جا كنید تا نسوزند . وقتی كه خشك شدند سینی را از فر خارج كنید .
برای انتخاب طالبی شیرین نسبت به اندازه اش سنگینتر به نظر می رسد .
روی پوست آن نباید لكه باشد .
عطر خوبی از آن متصاعد شود .
اگر ساقه آن به راحتی جدا شود . نیز به معنی رسیده بودن آن است .
مربای ریواس را هرگز در ظرف آلومینیومی طبخ نكیند زیرا باعث مسمومیت می شود .
برای تهیه یخ فانتزی ، می توانید داخل هر قالب یك گیلاس یا آلبالو قرار دهید . و بعد در قالب آب بریزید و بگذارید یخ ببندد .
تمیز كردن ظروف مسی :
اگر می خواهید لكه ای از روی ظرف مسی پاك كنید ، روی آن یك برش پیاز بمالید . لكه های روی كاغذ دیواری : این لكه ها را با مغز نان سفید می توانید پاك كنید آن را گلوله كنید ، سپس روی لكه های مورد نظر بمالید .
تمیز كردن مایكروفر :
یك برش لیمو را در ظرف آب بیندازید ، داخل مایكروفر بگذارید تا گرم شود . وقتی بخار آب بر روی دیواره های داخل فر نشست ، آن را خاموش كنید و پس از مدت كوتاهی كه فر خنكتر شد ، آن را تمیز كنید .
منبع:تبیان
خالید حسامی( هیدی )
|
07-26-2014
|
|
|
|
|
|
مطالب عجیب و خواندنی !!
1-عمومی ترین نام در جهان محمد است. 2- اسم تمام قاره ها با همان حرفی که آغاز شده است پایان می یابد.
3- مقاوم ترین ماهیچه در بدن ، زبان است.
4- کلمه «ماشین تحریر» (TYPEWRITER) طولانی ترین کلمه ای است که می توان با استفاده از حروف تنها یک ردیف کیبورد ساخت.
5- چشمک زدن زنان ، تقریباً دوبرابر مردان است.
6- شما نمی توانید با حبس نفستان ، خودکشی کنید.
7- محال است که آرنج تان را بلیسید.
8- وقتی که عطسه میکنید مردم به شما «عافیت باش» می گویند ، چرا که وقتی عطسه می کنید قلب شما به اندازه یک میلیونیم ثانیه می ایستد.
9- خوک ها به لحاظ فیزیک بدنی ، قادر به دیدن آسمان نیستند.
10- وقتی که به شدت عطسه می کنید، ممکن است یک دنده شما بشکند و اگر عطسه خود را حبس کنید، ممکن است یک رگ خونی در سر و یا گردن شما پاره شود و بمیرید.
11- جلیقه ضد گلوله ، ضد آتش ، برف پاک کن های شیشه جلوی اتومبیل و چاپگرهای لیزری توسط زنان اختراع شدند.
12- تنها غذایی که فاسد نمی شود ، عسل است.
13- کروکودیل نمی تواند زبانش را به بیرون دراز کند.
14- حلزون می تواند سه سال بخوابد.
15- تمامی خرس های قطبی چپ دست هستند.
16- در سال 1987 خطوط هوایی «امریکن ایرلاینز» توانست با حذف یک دانه زیتون از هر سالاد سرو شده در پروازهای درجه یک خود، چهل هزار دلار صرفه جویی کند.
17- پروانه ها با پاهایشان می چشند.
18- فیل ها تنها جانورانی هستند که قادر به پریدن نیستند.
19- در 4000 سال قبل، هیچ حیوانی اهلی نبود.
20- بطور متوسط، مردم آنقدر از عنکبوتها می ترسند که نمی توانند آن ها را بکشند.
21- مورچه همیشه بر روی سمت راست بدن خود، سقوط می کند.
22- قلب انسان فشاری کافی ایجاد میکند تا به فاصله 30 فوتی (تقریباً 8 متر) خون را به خارج از بدن پمپاژ کند.
23- موشهای صحرایی چنان سریع تکثیر پیدا می کنند ، که در عرض هجده ماه دو موش صحرایی قادرند یک میلیون فرزند داشته باشند.
24- صندلی الکتریکی توسط یک دندانپزشک اختراع شد.
25- استفاده از هدفون در هر ساعت، باکتری های موجود در گوش شما را تا هفتصد برابر افزایش می دهد.
26- فندک قبل از کبریت اختراع شد.
27- نظیر اثرانگشت، اثر زبان هر شخص نیز متفاوت است.
28- یک انسان ۸ ثانیه بعد از قطع گردن به هوش میماند.
29- عضله ای که به شما امکان چشمک زدن میدهد سریع ترین عضله بدن است شما به طور متوسط 15000 بار در روز چشمک میزنید.
30- قلب شما روزی 101000 بار می تپد.
31- ناخن های دست 4 برابر سریعتر از ناخن های پا رشد می کنند.
32- جویدن آدامس هنگام خوردن پیاز، مانع از اشک ریزی شما می شود!
33- هیچکس نمی داند چرا صدای اردک ها اکو نمی شود!
34- لئو ناردو داوینچی می توانسته با یک دستش بنویسد و با دست دیگرش نقاشی کند!
35- یک سوسک حمام می تواند 9 روز بدون سر زندگی کند تا اینکه از گرسنگی بمیرد.
36- وقتی شخصی در سریلانکا سرش را از طرفی به طرف دیگر تکان می دهد، یعنی «باشه».
37- یکی از شگفتی های ریاضی این است که وقتی عدد 111111111 را در خودش ضرب کنی، جواب خواهد شد؛ 12345678987654321
38- دکمه # (فون) که روی کیبرد می باشد، «اُکتُسرپ» خوانده می شود.
39- ناخن انگشت وسط زودتر از ناخن انگشت شصت، رشد می کند.
40- چشم های شترمرغ از مغزش بزرگتر است.
41- اگر به صورت مداوم 8 سال و 7 ماه و 6 روز فریاد بزنید، انرژی صوتی لازم برای گرم کردن یک فنجان قهوه را تولید کرده اید.
42- کشتی ملکه الیزابت دوم بابت هر گالون سوختی که می سوزاند فقط 1.5 متر حرکت می کند.
43- فقط یک نفر از یک میلیارد نفر بیش از 116 سال عمر می کند.
44- روز تولد شما حداقل با 9 میلیون نفر دیگر یکی است.
45- ستاره دریایی مغز ندارد.
46- هیچ کلمه ای در زبان انگلیسی با کلمه month هم قافیه نمی شود.
خالید حسامی( هیدی )
|
07-26-2014
|
|
|
|
|
|
عکس هایی از طبیعت و گل های زیبا
خالید حسامی( هیدی )
|
07-26-2014
|
|
|
|
|
|
رکوردهای دیدنی از کتاب گینس
جیغ کشیدن با وسعت 129 دسیبل قراردادن 15 قاشق و نگهداری انها روی صورت خوردن 36 سوسک در یک دقیقه تایپ 67 کتاب بدون نگاه کردن به صفحه مانیتور سریعترین فرار از داخل یک چمدان بسته 7.04 ثانیه بلند ترین موی سر در دنیا روی سر
رکورد دار خوردن شیشه و اهن نواختن ویولن روی دوچرخه به مدت 5 ساعت و 9 دقیقه گویندگی به مدت 124 ساعت بطور زنده
خالید حسامی( هیدی )
|
07-26-2014
|
|
|
|
|
|
دانستنی های عجیب و خواندنی
1-داوينچي همزمان با يک دست مي نوشت و با يک دست نقاشي ميکرد!
2- هيتلر از مکان هاي بسته وحشت داشت!
3- مار مي تواند تا نيم ساعت بعد از قطع شدن سرش نيش بزند!
4- هر انسان تا 8 ثانيه بعد از قطع گردنش هنوز به هوش است!
5- اغلب مارها 6 رديف دندان دارند!!
6- وقتي به خورشيد نگاه مي کنيد 8 دقيقه قبل از آن را مشاهده ميکنيد
7- قلب ميگو در سر آن واقع است
8- ظروف پلاستيکي تقريبا 50 هزار سال در برابر تجزيه مقاومند
9- حدود 250 نفر از محققان ( ناسا ) ايراني هستند و رئيس کامپيوتر ناسا يک ايراني است
10- دانشمندان دريافته اند مورچه ها هم مانند انسان ها صبح ها خميازه ميکشند
11- حس بويائي مورچه با سگ برابري ميکند
12- کوچکترين سگ دنيا ((دارکيده پتز بورگ)) نام دارد که 600 گرم وزن دارد
13- آيا ميدانستيد تصميم بر اين بود که کوکا کولا به عنوان دارو استفاده شود؟
14- - با 30 گرم طلا مي توان نخي به طول 81 کيلومتر درست کرد
15- فنلاند از 179 هزار و 585 جزيره تشکيل شده است!
16- - زمين در آغاز پيدايش 2000 بار بزرگتر از حجم کنوني بود
17- در زبان عربي براي کلمه ي شمشير 850 واژه ي مختلف وجود دارد
18- گرانترين کفش دنيا 1ميليارد و 700 ميليون تومان است!!
19- براي تخمين زدن حشره هاي روي زمين کافيست به ازاي هر انسان 200 ميليون حشره ريز و درشت در نظر بگيريم!
20- کوسه با شنيدن ضربان قلب طعمه ي خود آن را پيدا ميکند!
21- در دنيا تعداد جوجه ها از آدم ها بيشتر است
22- فيل تنها حيواني ست که نمي تواند بپرد
23- در مونيخ بيمارستاني براي افراد سرخورده ساخته شده است
24- قلب وال در هر دقيقه فقط 9 بار مي تپد
25- ايرانيان در انگليس ثروتمند ترين قشر هستند حتي ثروتمند تر از ملکه اليزابت
26- در سال 1380 تعداد گوسفندان زلاند نو 44 ميليون راس اعلام شد در حالي که جمعيت اين کشور 4 ميليون نفر بود!!
27- يک انسان بالغ 5 ليتر خون در رگ هاي او جاريست که اگر 5/1 ليتر را از دست بدهد احتمال مرگش بسيار است
28- قوه ي چشايي پروانه در پاهاي آن تعبيه شده است
29- اگر تمام نمک هاي آب هاي دنيا را جمع کنيم مي توانيم کره خشکي را با لايه اي نمک به قطر 150 متر بپوشانيم
30- گرده گل هرگز فاسد نمي شود
31- جوانان هندي شادترين و ژاپني ها افسرده ترين هاي جهان هستند
32- مغز در هنگام خواب فعالتر از وقتي است که تلويزيون مي بينيد
33- %90 سم مار از پروتئن تشکيل شده است!
34- چشم انسان معادل يک دوربين 135 مگا پيکسل عمل مي کند
35- وزن ا قاشق چاي خوري از سياه چاله ها 2 ميليارد تن است
36- يک سياهچال در کهکشان راه شيري وجود دارد که در هر ثانيه 1000 بار به
دور خود مي چرخد
37- اولين فردي که در اروپا اقامت گرفت يک زن ايراني بود و بعد مساله اقامت خارجي ها مطرح شد
38- خورشيد کوچکترين ستاره زمين است!
39- آب دريا بهترين ماسک صورت است
40- سرعت عطسه يک انسان برابر است با 160 کيلومتر در ساعت
خالید حسامی( هیدی )
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
|
|