بازم به جمعی که متعلق به خودتونه خوش اومدین
جمعی که اگر خوبه به خود بچه های تشکیل دهنده ش برمیگرده و ما فقط جهت دهی کرده ایم و اگر هم خدای نکرده خوب نیست باز هم به افراد تشکیل دهنده ش بر میگرده
اما با افتخار عرض میکنیم که خوشحالیم که این همه ادم محترم و فهیم در سایتمون هست امیدوارم بنده هم تونسته باشم به قدر خودم در خوبی های بچه ها سهیم بوده باشم .
از درک بالای بچه های خوب سایت سکوت به جا اعتراض به جا عذرخواهی به جا وهمه چی به جاشون تشکر میکنم (تمامی طرفین) .
-----------
محمد درس های 1 واحدی واقعا بد هستند ... به اندازه درس های سه واحدی کار دارند ..
من هم از درسهای گروه برق خوشم نمیاد ...و معمولا هم سختمه
درسهای خودمون عشقن
نه خانم صبا ؟
اره منم این ترم 19 تا برداشتم که واقعا اصلا فرصت درس خوندن تا حالا نداشتم از بس که پروژه و تمرین و ارائه داشته ایم نمیدونم کی میخوام بخونم !
کیهان کلهر کمانچه میزنه نه تار
البته سه تار هم میزنه ولی سازی که اکثرا مشغولشه کمانچه س
سه تار رو در شب سکوت کویر در قطعه ی موسیقی مقامی خراسان (کوچه باغی) زده که بسیار زیباست همون کار رو با کمانچه در سایلنت سیتی به زیبایی اجرای مجدد میکنه
من عادت به اویزان کردن عکس افراد و پوستر در اتاقم ندارم
تنها چند نفر بسیار خاص
که یکیش کیهان کلهره
اگر دوست دارید بدونید بقیه شون چه کسانی هستند میتونین یه روز تشریف بیارین خونمون .
خدا خانم صبا کی میشه ادم الان درس بخونه وقتی هزار تا کار پروژه و ارائه و بدبختی داریم
هر سال من 14 روز فرجه دارم و نمیرسم درس بخونم این ترم که دیگه اصلا فرجه ای هم برام نمیمونه با این همه کاری که باید تحویل بدیم !
کلا از درس زبان تخصصی تا حالا بچه های ما صد دفعه زبان تخصصی و شیوه رو داشته اند !
یکیش توی خود زبان تخصصی که شیوه بود و سیستم و عامل و زبان تخصصی !
یکیش درس سیستم عامله که همون زبان تخصصی و شیوه س !
و یکیشم شیوه س که شیوه س و زبان تخصصی و برای من بازم سیستم عامل ! .
eeee خب چرا حالتون تنگه ! خب بگید اگر کاری کمکی چیزی بتونیم در خدمت باشیم
گاهی ادم دلش تنگ و گرفته س و نمیدونه چرا اون خیلی بده
ولی وقتی دلیلش معلوم باشه باز قابل کنترل تره
والا جدی اگر کسی کاری کمکی همفکری
خلاصه شناسنامه بدین جنازه تحویل بگیرین
و نوای شجریان از این پایین می اید
گر به تو افتدم نظر چهره به چهره رو به رو شرح دهم غم ترا نکته به نکته مو به مو...
-------------------
یه عکس باحال که در فیس بوک محمد احمد زاده دیدم
محل خوابیدن افراد مختلف از جمله دانشجوهای ..
.