بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-25-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

کاشانی : نقل و انتقالات باشگاه از امروز آغاز شد
مرجع خبری پرسپولیس : سرپرست موقت باشگاه پرسپولیس گفت: تعیین سقف قرارداد برای بازیكنان خوب است اما متاسفانه در فوتبال ما برخی ‌ها با ترفندهای مختلف این قانون را دور می‌زنند.

حبیب كاشانی پیرامون تعیین سقف قرارداد برای بازیكنان فوتبال اظهار كرد: تاكنون كه قانونی وجود نداشته است، اگر این قانون هم در نظر گرفته شود و بخواهد اجرا شود باز هم برخی این قانون را ‌دور‌ خواهند زد.

تیم‌های مختلف ممكن است قراردادی را با رقمی مشخص و طبق قانون در نظر گرفته شده با بازیكنان مختلف ببندند اما از راه‌هایی چون مشخص كردن پولی برای دادن رضایت‌نامه، حق پاداش ، حق گل، حق پاس گل، حق حضور در برنامه‌های مختلف مبالغی را تعیین می‌كنند تا سرانجام پولی كه مدنظر آن بازیكن است را به وی پرداخت كنند و باز هم در نهایت همان مبالغ هنگفت می‌شود و به نوعی قانون دور زده خواهد شد.

كاشانی با تبریك به هواداران، بازیكنان و مربیان پرسپولیس برای قهرمانی در جام حذفی اظهار كرد: ما این قهرمانی را مدیون زحمات همه‌ی اعضای كادر فنی، بازیكنان و خصوصا هواداران پرشمار تیم پرسپولیس هستیم. خوشحالم كه از دوجامی كه در كشور بود یكی را كسب كردیم.

زمانی كه با علی دایی در ابتدای كارش صحبت كردیم مقرر شد تا حداقل به یكی از دو جام‌های لیگ برتر و حذفی دست یابیم و خدا را شكر به این مهم رسیدیم.

كاشانی درباره‌ی تداوم حضورش در باشگاه پرسپولیس به عنوان مدیر عامل گفت: این موضوع بستگی به تصمیم علی سعیدلو رییس سازمان تربیت بدنی و دوستانشان دارد كه بنده مدیر پرسپولیس باشم یا نباشم. من به سهم خودم تمام تلاشم را برای این كار انجام دادم. اما متاسفانه هنوز با انتقال و مامور شدن من از وزارت‌ آموزش و پرورش به سازمان تربیت بدنی موافقت نشده است. این مسوولان سازمان تربیت بدنی هستند كه باید تصمیم بگیرند كه بحث دو شغله بودن من از این منظر حل شود. در غیر این صورت باید در شورای شهر همچنان انجام وظیفه كرده و بحث انتقالم هم منتفی می‌شود.

كاشانی درباره‌ی بستن تیم پرسپولیس برای فصل آینده گفت: ما از سه‌شنبه (امروز) كار بستن تیم را آغاز خواهیم كرد و براساس نیازهای علی دایی كه از عملكرد او در مسابقات اخیر راضی هستیم، تلاش می‌كنیم بازیكنان مدنظر را جذب كنیم. طبق برنامه از 29 خرداد ماه تمرینات‌مان را شروع خواهیم كرد، پس از مدتی به كمپ تیم دورتموند در آلمان می‌رویم. پس از آن در 4 مردادماه هم تمرینات را برای حضور در مسابقات لیگ آغاز خواهیم كرد.

وی درباره‌ی مذاكره‌ و توافق باشگاه پرسپولیس با بازیكنانی چون محمد نوری و غلامرضا رضایی گفت: این دو بازیكن جزو لیست مدنظر علی دایی هستند كه باید مذاكره را با آنها انجام دهیم و در صورت امكان آنها را جذب كنیم اما تا قراردادی ثبت شود نمی‌توانم بگویم كه با آنها به توافق نهایی رسیدیم یا خیر.

كاشانی در پاسخ به این سوال كه آیا در باشگاه پرسپولیس سقفی را برای قراردادهای بازیكنان در نظر گرفته‌اید، گفت: ما این كار را در پرسپولیس انجام دادیم. طبق برنامه‌ی ما بازیكنان درجه بندی شده‌اند و برای بازیكن درجه‌ی ممتاز و ملی‌پوش سقف قرارداد 400 میلیون تومان، بازیكنان درجه یك 300 میلیون تومان، در رده پایین‌تر 200 میلیون تومان و در نهایت تا سقف 100 میلیون تومان را در نظر گرفتیم و مطمئن باشید به این قاعده به طور شفاف عمل خواهیم كرد چرا كه معتقدیم تیم پرسپولیس آن قدر بزرگ است كه بازیكنان مختلف بخواهند دلیل عمده حضور در این تیم را عشق به پیراهن و بزرگی پرسپولیس اختصاص دهند. آنها باید به پرسپولیس علاقمند باشند تا بتوانند در این تیم حاضر شده و به موفقیت هم برسند.

سرپرست موقت باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این سوال كه چه تعداد از بازیكنان پرسپولیس از لیست این تیم خارج خواهند شد گفت: طبق قانون ما می‌توانیم 6 بازیكن لیگ برتری جذب كنند و براساس نیازهای تیم و درخواست‌های دایی از این سهمیه‌ها استفاده خواهیم كرد. طبیعتا باید 6 بازیكن از لیست ما خارج شود كه آن هم با نظر سرمربی تیم خواهد بود.

قدیمی 05-25-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

آذری: هیچ‌كس برای مدیرعاملی پرسپولیس با من صحبت نكرده است
مرجع خبری پرسپولیس : مدیرعامل سابق باشگاه ذوب‌آهن گفت: تماسی از سوی سازمان تربیت بدنی برای مدیرعاملی پرسپولیس نداشته‌ام.

سعید آذری درباره حضور در ورزشگاه آزادی برای تماشای دیدار پرسپولیس و گسترش فولاد تبریز در فینال جام حذفی اظهار داشت: به دعوت حبیب كاشانی به ورزشگاه رفتم و موضوع دیگری مطرح نبود.

وی افزود: این كار ارزشی از سوی سرپرست باشگاه پرسپولیس فراموش نمی‌شود. 5 سال مدیرعامل باشگاه ذوب آهن بودم، اما برای دیدن مسابقات این تیم در ورزشگاه فولادشهر از من دعوت نمی‌شود.

آذری درباره شایعه مدیرعاملی در پرسولیس عنوان كرد: تماسی از سوی سازمان تربیت بدنی برای مدیرعاملی پرسپولیس نداشته‌ام و صحبتی در این ارتباط با من نشده است. خیلی‌ها دنبال این هستند كه با عنوان كردن نام خود برای مدیرعاملی باشگاه‌های مختلف خودشان را مطرح كند، اما با من در این ارتباط از سوی سازمان صحبتی نشده است.

مدیرعامل سابق ذوب آهن تصریح كرد: برای ایجاد دیدگاه مثبت در عرصه مدیریتی در باشگاه ذوب آهن تلاش زیادی كردم. در 5 سالی كه در این باشگاه حضور داشتم زیرساخت‌های خوبی ایجاد كردم. سخت‌افزارهای لازم را ایجاد و مربی به این فوتبال معرفی كردم.

آذری یادآور شد: ساختار خوبی در باشگاه ذوب آهن بوجود آوردیم و بازیكنان خارجی خوبی به خدمت گرفتیم. سبك جدیدی را برای به خدمت گرفتن بازیكنان خارجی ایجاد كردیم و بازیكنان خوبی مانند كاسترو را به فوتبال ایران آوردیم. ثبات مدیریتی در باشگاه‌های ما باعث پیشرفت كارها می‌شود.

قدیمی 05-25-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

استقبال گسترده هواداران پرسپولیس از سرود رسمی این تیم
مرجع خبری پرسپولیس : سرود رسمی پرسپولیس شب گذشته در بازی پرسپولیس توسط اركستر 50 نفره خواجه نوری در استادیوم اجرا شد.

داریوش خواجه‌نوری آهنگساز گفت: شب گذشته در بازی پرسپولیس با اركستر 50 نفره قبل از بازی قطعاتی همچون كلبه، پرنده، دنیای رنگی و ... اجرا شد و بعد از بازی نیز در جشن قهرمانی پرسپولیس برای اولین بار سرود رسمی این تیم را برای اولین بار با اركستر بزرگ اجرا كردیم كه با استقبال بسیار گسترده مخاطبان این تیم روبرو شد.

این خواننده بیان داشت: در اجرای سرود پرسپولیس، بازیكنانی كه در مسابقه حضور داشتند نیز در كنار اركستر این سرود را خوانند.

این نوازنده گیتار با بیان این كه باور نمی‌شد با چنین استقبالی روبرو شوم، اظهار داشت:هنگام اجرا اكنش‌های مخاطبان بسیار خوب بود به گونه‌ای كه همراهی آنها در اجرای سرود پرسپولیس برای من تعجب‌آور بود.

وی ادامه داد: شب گذشته كلیپ تصویری ضبط سرود پرسپولیس با حضور علی پروین را نیز 3 بار پخش كردیم كه با استقبال بسیار زیاد هواداران مواجه شدیم.
خواجه‌نوری در خاتمه خاطر نشان كرد:متاسفانه نتوانستیم مرحله نهایی ضبط سرود را با حضور هواداران شب گذشته به انجام برسانیم كه امیدوارم این اتفاق در بازی بعدی رخ دهد.

قدیمی 05-25-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

عبدی: از حالا باید به آسیا فکر کنیم
مرجع خبری پرسپولیس : مربی تیم پرسپولیس با اشاره به کسب سهمیه جام باشگاه های آسیا گفت: از حالا باید به آسیا فکر کنیم.

حسین عبدی خاطرنشان کرد: از اینکه توانستیم سهمیه جام باشگاه های آسیا را به دست آوریم بسیار خوشحالم.

وی ادامه داد: بازیکنان پرسپولیس تلاش بسیار زیادی را برای تصاحب جام حذفی به کار گرفتند و در نجات هم به هدفی که از قبل داشتند توانستند دست یابند.

وی افزود: گرفتن جام قهرمانی و پیروزی در مقابل گسترش فولاد به منزله کسب سهمیه آسیایی برای ما محسوب می شد و ما اکنون خود را باید برای این رقابت ها آماده کنیم.

عبدی با تاکید بر این مطلب گفت: برای حضور در جام باشگاه های آسیا باید برنامه ریزی ویژه ای را انجام دهیم تا بتوانیم عملکرد خوبی در مقابل حریفان داشته باشیم.
مربی تیم پرسپولیس عنوان کرد: پرسپولیس سال به سال بهتر می شود و ما در فصل آینده باید در سه جام حضور پیدا کنیم و می خواهیم تا بهترین نتایج را هم به دست آوریم

قدیمی 05-25-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

خوردبین: بازیکنان پرسپولیس مزد زحمات خود را گرفتند
مرجع خبری پرسپولیس : سرپرست باشگاه پرسپولیس درخصوص کسب عنوان قهرمانی در جام حذفی گفت: بازیکنان پرسپولیس مزد زحمات خود را گرفتند.

محمود خوردبین روز سه شنبهاطرنشان کرد: بازیکنان پرسپولیس تمام تلاش خود را برای به دست آوردن این جام به کار گرفته بودند.

وی ادامه داد: آنها مزد تلاششان را که روزها ممارست در تمرین و انجام تاکتیک های کادر فنی بود با به دست آوردن جام قهرمانی گرفتند.

وی افزود: بازی با گسترش فولاد برای ما از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بود و ما هرگز در بازی برگشت این تیم را دست کم نگرفته بودیم.

سرپرست پرسپولیس با تاکید بر این مطلب ب گفت: بازیکنان پرسپولیس در این دیدار کاملا به بازی مسلط بوده و توانستند موقعیت های زیادی را برای گلزنی ایجاد کنند.
خوردبین با تاکید بر این مطلب عنوان کرد: حالا توانستیم یکی از سهمیه های آسیا را نیز به دست آوریم و باید برای حضور در این جام نیز برنامه ریزی های خاصی انجام دهیم

قدیمی 05-25-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

با پرسپولیسی ها پس از قهرمانی
مرجع خبری پرسپولیس : پس از بازی دیروز پای گفتگوی کوتاه با بازیکنان نشستیم که در ادامه مطلب مطالعه فرمایید

اکبری: از خوشحالی هواداران خوشحالم
زارعی: باید برای آسیا برنامه ریزی کنیم
شیری: باید قهرمان جام می شدیم
حیدری: حرص دادن هواداران کافی بود، باید قهرمان می شدیم
محمد: در آسیا هم قهرمان می شویم
معمارزاده: به دایی قول دادم در پرسپولیس بمانم

اکبری: از خوشحالی هواداران خوشحالم
مدافع تیم پرسپولیس با اشاره به قهرمانی این تیم در جام حذفی گفت: از خوشحالی هواداران خوشحالم.

جلال اکبری روز سه شنبه خاطرنشان کرد: بالاخره توانستیم با ارایه یک بازی زیبا و قابل قبول فاتح جام شویم.
وی ادامه داد: در این فصل باید یک جام را به دست می آوردیم زیرا در لیگ نتوانستیم آن طور که باید نتایج خوبی را مقابل حریفان کسب کرده و در لیگ قهرمان شدیم.

وی افزود: از اینکه توانستیم در آخرین دیدار جام حذفی مقابل حریف به برتری برسیم و جام را از آن خود کنیم بسیار خوشحالم زیرا اکنون سهمیه آسیا را نیز کسب کردیم.
اکبری با تاکید بر این مطلب گفت: وقتی که هواداران پرسپولیس را پر حرارت دیدم بسیار خوشحال شدم و ما باید آنها را خوشحال می کردیم.

مدافع پرسپولیس درخصوص حضور در این تیم عنوان کرد: هنوز یک سال دیگر با پرسپولیس قرارداد دارم و می خواهم در فصل بعدی بهتر از این فصل برای تیم افتخار آخرین باشم

زارعی: باید برای آسیا برنامه ریزی کنیم

مهاجم تیم پرسپولیس با اشاره به کسب سهمیه آسیا توسط این تیم گفت: برای آسیا برنامه ریزی کنیم.
مجتبی زارعی خاطرنشان کرد: اکنون ما توانستیم یکی از سهمیه های جام باشگاه های آسیا را به دست آوریم.
وی ادامه داد: اعتقاد دارم کار ما تازه آغاز شده و باید برای حضور موثر و مفید در این رقابت های حساس و بزرگ برنامه ریزی دقیقی داشته باشیم.

وی افزود: پرسپولیس تیم بسیار بزرگی است و این تیم در سراسر آسیا برای سایر کشورها نیز کاملا شناخته شده است و ما می توانیم حرف های زیادی برای گفتن داشته باشیم.
زارعی با تاکید بر این مطلب گفت: اگر بتوانیم در آسیا هم به مانند دیدار با حریفان در جام حذفی عمل کنیم قطعا جزو مدعیان اصلی قهرمانی خواهیم بود.
مهاجم تیم پرسپولیس عنوان کرد: هواداران نقش تاثیرگذاری را در تصاحب جام داشتند چرا که آنها با حمایت های خود همیشه حامی ما بودند

شیری: باید قهرمان جام می شدیم

مهاجم تیم پرسپولیس با اشاره به قهرمانی این تیم در جام حذفی گفت: باید قهرمان جام حذفی می شدیم.
مهدی شیری رخاطرنشان کرد: در این فصل نتوانسته بودیم نتایج خوبی را در لیگ به دست آوریم.
وی ادامه داد: تمام تلاشمان را به کار گرفتیم تا بتوانیم در لیگ هم یکی از سهمیه های آسیایی را کسب کنیم اما متاسفانه به هدفی که داشتیم نرسیدیم.
وی افزود: با توجه به اینکه نتوانسته بودیم در پایان رقابت های لیگ جزو سه تیم برتر باشیم تمام تلاشمان را به کار گرفتیم تا بتوانیم در جام حذفی جبران کنیم.
شیری با تاکید بر این مطلب گفت: با اراده بازیکنان پرسپولیس در آخرین دیدار جام حذفی توانستیم عنوان قهرمانی را به دست آورده و به آسیا برویم.
مهاجم تیم پرسپولیس عنوان کرد: حالا باید برای این رقابت ها برنامه ریزی ویژه ای انجام دهیم تا در آسیا هم بتوانیم قهرمان لیگ آسیا شویم

حیدری: حرص دادن هواداران کافی بود، باید قهرمان می شدیم

مدافع تیم پرسپولیس با اشاره به قهرمانی این تیم در جام حذفی گفت: حرص دادن هواداران کافی بود، باید قهرمان می شدیم.
سپهر حیدری روز سه شنبه خاطرنشان کرد: بعد از دو سال شرمندگی مقابل هواداران باید آنها را خوشحال می کردیم.
وی ادامه داد: این هواداران در همه حال مشوق و حامی ما بودند و با صبر و شکیبایی خود به ما در دیدار مقابل حریفان در رقابت های مختلف دلگرمی می دادند.
وی افزود: ما باید در جام حذفی قهرمان می شدیم تا هواداران را خشنود کرده و از طرفی یکی از سهمیه های جام باشگاه های آسیا را کسب کنیم.
حیدری با تاکید بر این مطلب گفت: حالا باید تلاش کنیم تا بتوانیم در رقابت های آسیایی هم بازی های درخشانی را انجام دهیم.
مدافع تیم پرسپولیس عنوان کرد: هنوز کار خاصی انجام نداده ایم و ما با کسب قهرمانی در آسیا می توانیم زحمات کادر فنی تیم و عوامل باشگاه را جبران کنیم

محمد: در آسیا هم قهرمان می شویم
مدافع تیم پرسپولیس با اشاره به قهرمانی این تیم در جام حذفی گفت: در آسیا هم قهرمان می شویم.
علیرضا محمد روز سه شنبه خاطرنشان کرد: بازی بسیار حساس را در مقابل گسترش فولاد داشتیم.
وی ادامه داد: بازیکنان پرسپولیس بازی بسیار خوبی را در مقابل حریف ارایه کردند و در نهایت هم توانستند به نتیجه دلخواه خود دست پیدا کنند.
وی افزود: از اینکه در این فصل توانستیم یک جام را برای پرسپولیس و هواداران این تیم به دست آوریم بسیار خوشحالم و باید همین روند را ادامه دهیم.
محمد ببا تاکید بر این مطلب گفت: این اولین بار است که با لباس پرسپولیس توانستم یک جام را بالای سر ببرم و از این بابت احساس غرو می کنیم.
هافبک تیم پرسپولیس عنوان کرد: مطمئن باشید که در صورت ادامه این روند پرسپولیس در آسیا هم به راحتی می تواند با غلبه بر حریفان به مقام قهرمانی دست یابد

معمارزاده: به دایی قول دادم در پرسپولیس بمانم

دروازه بان تیم پرسپولیس درخصوص ادامه همکاری خود با این تیم گفت: به دایی قول دادم در پرسپولیس بمانم.
میثاق معمارزاده روز سه شنبه خاطرنشان کرد: با علی دایی درخصوص ادامه همکاری با پرسپولیس صحبت هایی را انجام داده ام.
وی ادامه داد: در صحبت هایی که با سرمربی تیم داشتم به وی قول دادم تا قراردادم را با این تیم در فصل آینده تمدید کرده و با پیراهن پرسپولیس به میدان بروم.

وی افزود: با اتمام آخرین بازی پرسپولیس در جام حذفی ایران قرارداد من هم با این تیم به پایان نرسید و حالا باید منتظر تصمیم مسوولین پرسپولیس باشم.
معمارزاده با تاکید بر این مطلب گفت: دوست دارم تا بتوانم در فصل آینده هم برای پرسپولیس بازی کنم اما در روزهای آتی همه چیز مشخص خواهد شد.
دروازه بان تیم پرسپولیس عنوان کرد: از اینکه پرسپولیس توانست در جام حذفی به عنوان قهرمانی دست پیدا کند بسیار خوشحالم و مطمئن باشید پرسپولیس روز به روز بهتر از این خواهد شد

قدیمی 05-25-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

دایی: قطبی فراری به جای صحبت كردن درباره من پرونده گذشته‌اش را جمع كند
مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: واقعاً هیچ فردی نفهمید كه افشین قطبی چطوری سر از فوتبال ما درآورد و سرمربی تیم ملی شد.

علی دایی پس از قهرمانی در جام حذفی در نشست خبری خود در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازی خوبی را در برابر گسترش فولاد برگزار كردیم و باید به تمام بازیكنانم خسته‌ نباشید بگویم مخصوصاً به هوادارانی كه شرایط ایده‌آل را برای ما مهیا كردند تیم ما بهتر از حریف بود و به لطف خدا به حق خود رسیدیم.

وی افزود: می‌توانستیم با اختلاف بیشتری بازی را ببریم خوشبختانه در نیمه اول 2 گل به حریف زدیم اما در نیمه دوم فكر كردیم همه چیز تمام شده است البته ما 80 درصد از راه قهرمانی را در تبریز طی كرده بودیم و با جوی كه در آن شهرستان بود بازیكنانم غیرت خودشان را نشان دادند بازیكنان پرسپولیس در تبریز حتی راه رفتن‌ش
ان در زمین دچار مشكلاتی بود اما در آن بازی سخت توانستیم حریف را مغلوب كنیم.

دایی ادامه داد: در بازی امروز مطمئن بودم فولاد گسترش را شكست می‌دهیم در دقایق اول بسیار خوب و منطقی وارد بازی شدیم اما در نیمه دوم و پس از اینكه دروازه‌بان آنها مصدوم شد شرایط عوض شد انگیزه لازم در بین بازیكنان من نبود و همه فكر می‌كردند كه همه چیز تمام شده است فرصت‌های خوب گلزنی را به سادگی از دست می‌ دادیم اما بعد از مدتی بازیكنانم دیدند كه ماجرا این طور نیست و امكان دارد با دست كم گرفتن حریف دچار مشكل شویم روی هم رفته در نیمه دوم در دقایقی بازی را خراب كردیم اما خدا را شكر مزد زحمات یك سال خود را در پایان بازی گرفتیم و این كمترین هزینه‌ای بود كه در پایان جام حذفی نصیب ما شد چون لیاقت این جام را داشتیم.

دایی در جواب سؤالی مبنی بر اینكه بعد از روز تلخ مقابل عربستان در ورزشگاه آزادی امروز باعث شد با قهرمانی در جام حذفی گذشته‌ها را فراموش كنید گفت:
نظری در این مورد ندارم من هرچه دارم فقط می‌گویم از مردم است دایی بدون مردم معنایی نمی‌دهد من از آنها از صمیم قلب تقدیر و تشكر می‌كنم بازی با عربستان شرایط خودش را داشت در ورزشگاههای ما قشر جوان حضور دارد و هرگز دوست ندارم در پایان بازی بازنده لقب بگیرند مخصوصاً مقابل تیمی كه عرب باشد من از آن اتفاق خیلی ناراحت شدم و به همین دلیل الان هم خوشحال نیستم.

وی افزود: اما فوتبال همین است یك روز می‌بریم و جشن می‌گیریم و یك روز می‌بازیم و ناراحت ه
ستیم. اما باید سطح فرهنگی فوتبال خودمان را بالا ببریم كسانی را كه زحمت كشیده‌اند یك روز آنها را در رأس هرم قرار ندهیم و وقتی كه باختند آنها را از عرش به فرش بكشانیم این اتفاق اصلاً خوب نیست.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس همچنین در خصوص شرایط فصل آینده تیم خود نیز گفت: ت
مام سعی خود را می‌كنیم تا تغییرات زیادی نداشته باشیم اما ما در چند پست بازیكن بزرگ نیاز داریم از همین فردا سعی می‌كنیم نقاط ضعف خود را برطرف كنیم و بازیكنانی را جمع كنیم كه به درد ما بخورند من حتماً‌ دنبال بازیكنی نمی‌روم كه بزرگ باشد دنبال فردی می‌روم كه از لحاظ فوتبالی به درد پرسپولیس بخورد و در لیگ خودش را به همه ثابت كرده باشد این بازیكن باید شرایطی داشته باشد كه به پرسپولیس كمك كند.

من با كاشانی به پرسپولیس آمدم و در این تیم آرام احساس آرامش می‌كنم.باشگاهی كه به نظر من بدون حاشیه است همین موضوع باعث می‌شود من به غیر از مسائل فنی فوتبال به چیز دیگری فكر نكنم كار و تجربه كاشانی را قبول دارم و باید بگویم قهرمانی امروز از تلاش‌های حبیب كاشانی تا زحمات تداركات تیم بوده است كه آن را تقدیم به میلیونها هوادار پرسپولیس می‌كنم من بازهم می‌گویم قبلاً‌ در تیم ملی احساس آرامش نمی‌كردم و تنها بودم اما در این باشگاه با حضور كاشانی احساس آرامش می‌كنم و با قدرت‌تر به كارم ادامه می‌دهم ما باید همه به هم همین‌طور كمك كنیم تا سال آینده موفق‌تر باشیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس همچنین در جواب سؤالی كه چرا پرسپولیس مدتی است از فوتبال آسیا دور مانده تأكید كرد: ابتدا تمام سعی و تلاش ما این بود كه به آسیا برویم كه خدا را شكر محقق شد اما حالا به همه قول می‌دهم كه تیم خودم را برای قهرمانی در سه جام در سال دیگر ببندم ما باید در سه جام معتبر فصل آینده شركت كنیم كه خیلی دوست دارم هر سه جام را با هم بگیریم پرسپولیس با این پتانسیل می‌تواند حرف‌های زیاد برای گفتن داشته باشد مخصوصاً در آسیا واقعاً برای فوتبال ایران بد است كه از 4 نماینده‌ای كه به آسیا فرستاده است یكی از آنها را در مرحله بعدی ببیند مگر ما چه چیزی از كره كمتر داریم و یا چرا از آنها عقب‌تر هستیم كه آنها 4 نماینده در مرحله بعدی دارند و ما یك نماینده به همین دلیل عزم خودم را جزم كردم تا سال آینده پرسپولیس را در آسیا به موفقیت برسانیم.

وی افزود: فصل‌ آینده برنامه‌ریزی‌ تاكتیكی ویژه خودش را دارد و مطمئن باشید در زمین با توجه به بازیكنانی كه جذب می‌شود شرایط متفاوت است. من در فصل جاری بسیاری از بازیها را مورد آنالیز قرار دادم و مطمئن باشید برای فصل آینده از این تجربه با پتانسیلی كه جذب می‌كنیم بهتر استفاده می‌كنم تا پرسپولیس پرقدرتی را روانه میدان كنم.

دایی درباره اعضای كادر فنی خود نیز گفت: تمام اعضای كادر فنی پرسپولیس كه در حال حاضر در كنار من هستند سال بعد نیز در این تیم قطعاً ماندگار خواهند بود چون زحمت كشیدند و به من برای رسیدن به هدفم كمك بزرگی كردند اما به خاطر اینكه قدرت نیمكت ما بیشتر شود افرادی را به این كادر اضافه خواهیم كرد كه متعاقباً اسامی آنها را اعلام می‌كنم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره نقاط ضعف و قدرت تیم خود نیز گفت: فوتبال فرازونشیب دارد نقاط ضعف و قدرت زیادی داشتیم اما واقعاً از چند اتفاق متعجب شدم مثلاً‌ ما در بازی با ابومسلم نباید 3 گل از این حریف كه از لیگ برتر سقوط كرده است می‌خوردیم یا در برابر شاهین بوشهر كه در لیگ برتر احساس خطر می‌كرد نباید آنطور می‌باختیم. پس معلوم است نقاط ضعف زیادی داشته‌ایم اما این درست نیست كه الان درباره این موضوع حرف بزنیم مطمئن باشید سال آینده از روز اول برنامه‌ریزی خواهم كرد كه این اتفاقات پیش نیاید.

وی افزود: درست است این حرفها را زدم اما واقعاً باید از تك‌تك بازیكنان كه مدیون آنها هستم چون زحمت كشیدند تشكر كنم و شما خیال نكنید با این حرفها خواستم بازیكنانم را زیر سؤال ببرم متأسفانه نكته دیگر كه در ابعاد منفی در فصل جاری به پرسپولیس ضربه زد این بود كه ما مصدومان زیادی را داشتیم و نتوانستیم از اكثر نیروهای خود به خوبی استفاده كنیم. در خیلی از بازیها مجبور بودم از بازیكنان اصلی خودم استفاده نكنم و طبیعی بود كه دچار اتفاقات شویم اما انشاءالله با نیروی جوان و باتجربه‌ای كه به تیم می‌آید همه اینها جبران می‌شود.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص حضورش در جام جهانی برای جذب بازیكن خارجی نیز گفت: متأسفانه این حرفها را فقط از رسانه‌ها می‌شنوم من غیر از زمین تمرین و سالن كنفرانس با هیچ فرد دیگری مصاحبه نمی‌كنم اما در روزنامه‌ها مجبورم هر روز نگاه كنم كه چه حرفی از من نوشته شده است یعنی خودم حرف نمی‌زنم و دنبال حرفهایم در روزنامه‌ها می‌گردم چون می‌دانم هر كسی هر حرفی دلش می‌خواهد می‌نویسد. باور كنید یك خورده بعضی موقع‌ها به خاطر اینكه از قول من به فردی بی‌احترامی نشود روزنامه‌ها را روزانه چك می‌كنم كه از قول من به بنده خدایی حرفی نزده باشند. این است ماجرای مصاحبه‌هایی كه از من به تحریر درمی‌آورند.

وی درباره جذب بازیكنان جدید نیز گفت:‌
در همین هفته اسامی بازیكنانی را كه در لیست ما برای جذب شدن حضور دارند از طریق باشگاه اعلام می‌كنیم متأسفانه علی‌رغم اینكه ما می‌توانیم تنها 6 بازیكن لیگ برتری بگیریم تا به امروز نام بیش از 20 بازیكن را به ما معرفی كرده‌اند كه قصد جذب آنها را داریم یعنی كم‌كم اسم خودم را نیز می‌خواهند از لیست پرسپولیس خارج كنند این گمانه‌زنی‌ها درست نیست و مطمئن باشید لیست من در موقع خودش اعلام می‌شود.

دایی در خصوص احتمال جذب مهدی مهدوی‌كیا نیز گفت: من با هیچ كس مشكلی ندارم راجع‌به شخص نیست حرف نمی‌زنم مهدوی‌كیا بازیكن بزرگی است كه چند سال متوالی در رأس فوتبال اروپا توپ زده است او برای من و همه فوتبال ایران قابل احترام است اما مهدوی‌كیا روزی كه به ایران آمد با استیل‌آذین قرارداد یكسال و نیمه امضا كرده است چطور من می‌توانم او را جذب كنم با بازیكنی كه قرارداد دارد هیچ وقت به خودم اجازه نمی‌دهم وارد مذاكره شوم.

وی افزود: خوشبختانه امسال لیگ خوبی داشتیم اما پدیده خاصی نداشتیم جوانهایی بودند در سال گذشته و امسال كه خوب توانستند خودشان را ثابت كنند.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره نایب قهرمانی بایرمونیخ در لیگ قهرمانان اروپا نیز گفت: از صمیم قلب دوست داشتم بایرمونیخ قهرمان شود اما در مصاحبه‌ای كه انجام دادم گفتم اینتر به احتمال فراوان قهرمان می‌شود این تیم ایتالیایی بسیار خوب و منطقی دفاع و حمله كرد بازیكنی مثل میلتو در این بازی بزرگ دو فرصت پیدا كرد و هر دو توپ را به گل تبدیل كرد این نشان می‌دهد كه فوتبال ایران چقدر با فوتبال دنیا فاصله دارد. ما باید همه با هم دست به دست هم دهیم تا سطح فوتبال‌مان را بالا ببریم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره هزینه‌های بالای برخی از باشگاهها برای خرید بازیكنان در فصل جاری نیز گفت:
سیاست در باشگاهها مهم است پول نمی‌تواند راه‌حل مشكل برای یك باشگاه باشد به نظر من مدیریت درست در آوردن بازیكن بسیار مهم است. با پول نمی‌توانند یك تیم را قهرمان كنند امسال در لیگ تیم‌هایی بودند كه خرج‌های زیادی كردند اما عوامل مهم‌تر از این موضوع را كه مدیریت نام دارد در دستور كار خود نداشتند. قانون موفقیت در فوتبال بسیار خاص است كه مطمئن باشید با پول به دست نمی‌آید.

وی افزود: البته متأسفانه یكسری قوانین نیز وجود دارد كه به خودمان ضربه می‌زنیم مثلاً ممنوعیت حضور دروازه‌بانان خارجی در لیگ برتر آیا تا به امروز فكر كرده‌اید كه این اتفاق چقدر به فوتبال ما لطمه زده است در حال حاضر جذب یك دروازه‌بان ما 500 یا 600 میلیون تومان در سال است اما وای به حال روزی كه تیمی بخواهد دروازه‌بان تیم ملی را جذب كند انشاءالله ترتیبی بیندیشند كه حضور دروازه‌بانان خارجی در لیگ برتر آزاد شود و حضور دروازه‌بانان خارجی در لیگ‌های پایین‌تر ممنوع شود.

وی افزود:
اگر به لیست تیم‌های لیگ یكی دقت كنیم 80 یا 90 درصد از بازیكنان خارجی استفاده می‌كنند و جوانان ایرانی را پشت خط خود گذاشتند این موضوع یعنی سرمایه‌سوزی و بی‌تدبیری در فوتبال ایران. ما باید دروازه‌بانانی را بیاوریم كه در حد لیگ برتر باشند و كمكی به سایر دروازه‌بانان بكنند.

وی در جواب سؤالی كه چرا در خط حمله در تیم‌های باشگاهی و ملی نیز مشكل داریم تأكید كرد:
این مسئله به علمی بودن فوتبال ربطی ندارد. در استانهای ما استعداد و پتانسیل‌های زیادی است و باید از سوی فدراسیون فوتبال شناسایی شوند اما متأسفانه ما كمیته‌ای به نام استعدادیابی نداریم مثلاً انصاری‌فرد مهاجم تیم فوتبال سایپا را من یك روز رفتم و او را از اردبیل به تهران آوردم و دیدید چگونه در لیگ برتر درخشید اگر این اتفاق نمی‌افتاد آیا انصاری‌فرد شناخته می‌شد ما باید به تیم‌های پایه خود بیشتر بها دهیم تا شاهد شكوفایی باشیم. متأسفانه در فوتبال ما هیچ باشگاهی وجود ندارد كه به چشم واقعی به تیم‌های پایه خود نگاه كند و با جذب 20 یا 30 بازیكن برتر آنها را تحویل تیم ملی بزرگسالان دهد.

دایی یادآور شد: خود من هم یكی از افرادی بودم كه شانس آوردم به تیم ملی راه پیدا كردم اگر موضوع درسم نبود هرگز از اردبیل به تهران نمی‌آمدم و فوتبالیست نمی‌شدم اما خدا با من یار بود و شانس به من رو كرد.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره دلال‌بازی در فوتبال ایران نیز گفت:
به نظر من همه جای دنیا سیستم‌هایی وجود دارد كه برخی افراد با مجوز فوتبال اقدام به مدیر بودن برای یك بازیكن می‌كنند این اتفاق كار كوچكی نیست و در تمام دنیا وجود دارد نام او را دلال‌بازی نگذارید چون مدیر برنامه نام دارد متأسفانه در ایران اگر فردی این كار را بكند او را زیر سؤال می‌برند مدیر برنامه بودن *****هایی دارد كه از زیر نظر فدراسیون می‌گذرد و به آن می‌رسد كه به نظر من كار بدی نیست اما من با دلال‌بازی مخالفم.

دایی در جواب سؤالی كه اگر تاج نایب رئیس فدراسیون فوتبال امروز به شما مدال می‌داد آن را قبول می‌كردی یا خیر نیز گفت: من مدال را از كسی كه باید می‌گرفتم گرفتم من اصلاً به سمت تاج نرفتم كه از او مدال بگیرم فكر می‌كنم با این جواب شما همه چیز را متوجه شدید.

وی همچنین در جواب افشین قطبی سرمربی تیم ملی ایران كه اعلام كرده بود دایی در زمان حضور خودش مهره‌سوزی در تیم ملی كرده است یادآور شد: آقای قطبی نظر خودش را اعلام كرده است و مورد احترام است نمی‌خواستم جواب دهم اما آقای قطبی بداند دایی جوانی و عمر خودش را در این مملكت گذاشت و امثال قطبی حق ندارند درباره من حرف بزنند و اظهارنظر كنند هیچ‌كس نفهمید قطبی چگونه وارد فوتبال ما شد. آقای قطبی من در این فوتبال به بیمارستان رفتم به سرم بخیه خورد و شبها نخوابیدم شما چی؟ متأسفانه فوتبال ما همین است. كسی مثل قطبی به خودش اجازه می‌دهد كه درباره من حرف بزند و ورزش ما را زیر سؤال ببرد من از شما خبرنگاران می‌پرسم آیا كسی می‌داند قطبی چه زجری برای فوتبال ما كشیده كه الان باید حرف بزند.

وی افزود:
زمانی كه در ایران جنگ بود ایشان از كشور خودشان فرار كردند و در محیطی آرام زندگی خود را كردند كسی می‌دانست دایی امروز در روز آزادسازی خرمشهر قهرمان جام حذفی شود و با 120 هزار نفر در ورزشگاه آزادی جشن بگیرد آیا اینها را قطبی می‌داند.

دایی خاطرنشان كرد: كسانی در این مملكت بودند كه جان خودشان را كف دستشان گذاشتند و برعكس امثال قطبی كه از ایران رفتند به خاطر ناموس و كشورشان در جنگ شهید شدند همین جانبازانی كه امروز در ورزشگاه بودند دیدید اگر اینها نبودند ما نبودیم آقایان در رسانه‌های بیگانه رفتند و راجع‌به مسائل مختلف حرف زدند و در بهترین جای دنیا زندگی كردند و حالا دارند این‌طوری حرف می‌زنند اما من نمی‌توانم در بهترین جای دنیا زندگی كنم.

وی خاطرنشان كرد: متأسفانه كسی باید این حرفها را بزند كه دلش برای ایران بسوزد قطبی باید برود پرونده‌ قبلی خودش را جمع وجور كند پروین حرف بسیار خوبی زد كه هرگز دوست ندارم او را در جواب قطبی در جمع خبرنگاران به كار ببرم من این حرفها را به حمایت از خودم زدم و همیشه آرزوی قلبی من این است كه تیم ملی با افشین یا بی‌ افشین نتایج مردم‌پسندی را در فوتبال آسیا كسب كند.

وی همچنین درباره پرونده شكایت خود از فدراسیون فوتبال نیز گفت: در این باره با شریفی حرف زدم متأسفانه 45 روز است پرونده من در كشوی آقای كفاشیان است نمی‌دانم حالا این پرونده ما را به وكلا یا حقوقدانها می‌خواهند چرا نشان دهند یك قرارداد را قبل از عید بررسی كرده‌اند و متأسفانه تا الان به آن جواب ندادند این هم جزئی از ضعف‌های فدراسیون فوتبال است اما آقایان بدانند تا حقم را نگیریم دست‌بردار نیستم من شریفی را دوست دارم و به او حق می‌دهم چون زیرمجموعه فدراسیون فوتبال است این‌طور با من برخورد كند اگر آقایان پرونده 3 صفحه‌ای مرا 45 روز نگه داشته‌اند وای به حال فوتبالی كه پرونده لیگ برترش 20 صفحه شود و باید حدود 3 سال در كشوی آقایان بماند. من زیاد به این موضوعات فكر نمی‌كنم چون باید تمركزم را برای آینده پرسپولیس مشغول كنم اما مطمئن باشید من تا به حقم نرسم دست‌بردار نیستم.

دایی در پایان در جواب سؤالی كه چرا مثل دنیزلی سرمربی سابق پرسپولیس فوتبال زیبا بازی نمی‌كنید گفت: اگر مثل زمان دنیزلی بازی كنیم باید یك امتیاز بگیریم ما مقابل استیل‌آذین حق‌مان 3 امتیاز بود یكی از بهترین بازیها را به نمایش گذاشتیم اما متأسفانه به حق خود نرسیدیم مثلا بارسلونا در سال جاری عالی بود اما مشخص شد به تیمی كه خوب بازی می‌كند نتیجه برد نمی‌دهند تیمی نتیجه می‌گیرد كه در پایان یك مسابقه گل زده‌اش بیشتر باشد ما در بازی با سایپا بیش از ده موقعیت گل داشتیم اما با نتیجه 2 بر صفر زمین را ترك كردیم. یا بازی با سپاهان در نیمه دوم بازی سوار بر بازی بودیم اما به حق خود نرسیدیم پس برای ما در تمام بازیهای لیگ برتر باید مهم از دست ندادن امتیازها در كنار بازی زیبا باشد كه امیدوارم سال آینده با تمام فاكتورها همراه با هواداران پرشور پرسپولیس در آسیا این اتفاق را رقم بزنیم البته بازهم می‌گویم امروز را هیچ وقت از خاطره زندگی فوتبالی‌ام پاك نمی‌كنم چون می‌دانم میلیون‌ها نفر در ایران و حتی خارج از ایران با این قهرمانی ما جشن شادی گرفتند.

قدیمی 05-25-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

خیابانی چهره ویژه فینال جام حذفی

مرجع خبری پرسپولیس : شاید اگر هواداران پرسپولیس می دانستند گزارشگر این بازی چه کسی است به جای 100 هزار نفر چند میلیون نفر به آزادی می رفتند!

دقیقه صفر: گزارشگر خیابانی است. بینندگان تلویزیونی به حال حاضران در استادیوم غبطه می‌خورند. اگر این خبر منتشر می‌شد احتمالا به جای 100هزار نفر، چند میلیون نفر به ورزشگاه می‌رفتند!

دقیقه صفر: قیافه داور هم برای جام حذفی آشناست. احتمالا مسعود مرادی اولین كاری كه بعد از زدن سوت آغاز بازی می‌كند، باطل كردن تك گل سرخپوشان در تبریز است!

دقیقه یك: با دو دقیقه تاخیر سوت آغاز بازی زده شد. پرسپولیسی‌ها با شورت مشكی بازی می‌كنند. خیابانی دست از حماسه‌سرایی برنمی‌دارد.

دقیقه 3: سپهر حیدری برای صد هزارمین بار در این سه سال اوت بلند می‌اندازد، آن هم دو بار در عرض چند ثانیه، اما باز هم خبری از گل نیست. آخرین باری كه قرمزها روی اوت سپهر به گل رسیدند دقیقا كی بود؟!

دقیقه چهار: حسین بادامكی دوباره زهر خودش را به پرسپولیسی‌ها می‌ریزد و از دو قدمی دروازه توپ را می‌كوبد به طاق آسمان.

دقیقه شش: «یك فوتبال داغ و ناب ایرانی»؛ خداییش این دیالوگ را غیر از خیابانی، كدام گزارشگر در سراسر جهان می‌تواند مورد استفاده قرار بدهد؟

دقیقه 7: «فینال ناب ایرانی»؛ رجوع شود به شرح قبلی!

دقیقه 10: دروازه‌بان اصلی فولادگستر بعد از دو دقیقه ولو شدن روی زمین، تعویض می‌شود. این باید بدهنگامه‌ترین مصدومیت عمر ریاحی باشد. گلر ذخیره با روحیه دادن‌های خطیبی وارد بازی می‌شود.

دقیقه 13: «بازی گرم و پرتپشی را شاهد هستیم»؛ باز هم جوادجان خیابانی!

دقیقه 19: خیابانی برای هزارمین بار متن زیرنویس را كه مربوط به مسابقه پیش‌بینی است می‌خواند و اعصاب ملت را در هم می‌كوبد. دقت كنید: «پرسپولیس می‌بره یا فولاد؟ گزینه یك یا دو؟ دیگه واستون راحت‌تره، چون گزینه سومی در كار نیست!»

دقیقه 23: باز هم چهره كریم‌ باقری را روی نیمكت می‌بینیم. احتمالا چون آقاكریم 11 سال پیش برای تراكتورسازی بازی كرده، تعصبش اجازه نمی‌دهد جلوی یك تیم تبریزی دیگر بازی كند!

دقیقه 25: خیابانی: مهاجمان پرسپولیس دارند دروازه‌بان فولاد را «داغ» می‌كنند!
دقیقه 30: پرسپولیسی‌ها دارند از تعجب شاخ درمی‌آورند. باورتان می‌شود؟ مسعود مرادی برای پرسپولیس پنالتی گرفته؛ آن هم در جام حذفی! به این می‌گویند آخرالزمان!

دقیقه 31: تیاگو توپ را فرستاد كنج دروازه. بازی دیگر وقت اضافه نخواهد داشت.
دقیقه 32: این جمله فقط بخوانیدش؛ «این خارجی‌ها نمی‌توانند به راحتی در هیچ كجای جهان بازی كنند، به جز ایران!» حالا دلیل ناراحتی لیونل مسی در بارسلونا را فهمیدید؟!

دقیقه 34: هادی نوروزی توپ را می‌كوبد به میله و علی‌عسگر دروازه خالی را باز می‌كند. این یعنی خداحافظی دایی فرهاد با جام؟!

دقیقه 35: تبلیغات وسط زمین پخش می‌شود و خیابانی همین اتفاق را هم به سبك خودش گزارش می‌كند: «جملاتی را می‌بینید كه روی چمن ورزشگاه حك شده است!»

دقیقه 36: همین الان علی دایی تبدیل به اسطوره باشگاه پرسپولیس شده است!

دقیقه 38: جواد خیابانی: فرهاد كاظمی كتش را كنده، اما علی دایی هنوز نكنده!

دقیقه 45: خیابانی: اكثر بازیكنان حاضر در جام جهانی 98 فرانسه، الان در ورزشگاه هستند!

دقیقه 45: نیمه اول دو – هیچ تمام شد.

نیمه دوم
دقیقه 46: خیابانی با یك عذرخواهی شروع می‌كند: «عذر می‌خوام. این بازی به هیچ عنوان به وقت اضافه كشیده نمی‌شود.»

دقیقه 48: جواد خیابانی: فرهاد كاظمی سال‌ها به عنوان مربی در تیم‌های مختلف بازی كرد!

دقیقه 49: «فینال داغ جام حذفی ایران»؛ دوباره استاد!

دقیقه 53: حمیدرضا علی‌عسگر مثل اوایل بازی ترجیح می‌دهد گل خالی را باز نكند، اما گزارشگر محترم عقیده دارد مدافع فولاد توپ را به كرنر فرستاده!

دقیقه 55: گلر دوم فولادگستر هم اخراج شد، حالا احتمالا دایی فرهاد خودش باید درون دروازه بایستد! تلویزیون موقع اخراج تركمن زیر تصویر قید می‌كند: «محروم از بازی بعد»؛ ببخشید، كدام بازی بعد؟

دقیقه 57: میثم آرمیان لباس دروازه‌بانی پوشید و به زمین آمد. همان اول كار هم ضربه ایستگاهی پرسپولیسی‌ها را گرفت. عجب شرایطی پیش آمده!

دقیقه 59: ظاهرا یك استعداد تازه در دنیای دروازه‌بانی كشف شده. آرمیان توپی را از نوروزی می‌گیرد كه دو گلر قبلی احتمالا می‌خوردند!

دقیقه 60: كفاشیان و سعیدلو در VIP نشسته‌اند. احتمالا كفاشیان دارد توضیح می‌دهد كه اگر پرسپولیس سه گل دیگر هم بزند، بازی به وقت اضافه می‌كشد و بعد، برنده با پالام، پولوم، پیلیچ مشخص خواهد شد!

دقیقه 65: خیابانی: پیش‌بینی قطعی پیروزی پرسپولیس، هرگز امكانپذیر نیست!

دقیقه 69: مصدومیت دیرینه(!) كریم باقری با بوی مطبوع جام بالا بردن بهبودی ناگهانی پیدا كرد تا هافبك سرخپوشان بالاخره تن به بازی بدهد. فصل نقل و انتقالات، كیف می‌دهد برای خوب شدن!

دقیقه 70: سپهر حیدری كه یك عمر اوت بی‌حاصل می‌انداخت، بین سه یار خودی روی رسول خطیبی پنالتی كرد تا بازی دو - یك شود. بالاخره حیدری اثرگذار ظاهر شد.

دقیقه 78: با ورود كریم باقری به زمین، حالا فولادی‌ها 11 نفره شده‌اند و پرسپولیسی‌ها 10 نفره!

دقیقه 82: فولادگستری‌ها «بی‌ترس» از باخت به پرسپولیس به زمین آمدند! این جمله را هم به افتخارات گزارشگر بازی اضافه كنید.

دقیقه 86: یه موج كوچولوی مكزیكی اون بالا راه افتاده!

دقیقه 88: بذارید به صراحت بگم كه دو دقیقه وقت به پایان مسابقه باقی مونده؛ اثری از استاد خیابانی.

دقیقه 94: كریم باقری فكر كرده چون گلر توی گل تبریزی‌ها نیست، می‌توان با شوت‌های بیرون از چارچوب هم گل زد.

دقیقه 94: پرسپولیس بدون حتی یك گل زده به تیم‌های لیگ برتری قهرمان جام حذفی شد. شاید باورتان نشود، اما
خیابانی این پیروزی را به همه اردبیلی‌ها تبریك گفت! استاد می‌فرماید: «به صحنه‌های قشنگی از صحنه‌های بازی نگاه كنید تا من به كنار زمین بروم.»

قدیمی 05-25-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

دیروز کریم باقری با این ماشین در هتل محل اردوی پرسپولیسی‌ها حاضر شد تا همه را شگفت زده کند.

قدیمی 05-26-2010
T I N A آواتار ها
کاربر فعال

نامه پرسپولیس به فدراسیون ! و درخواست کاشانی از دایی

نام گلایه‌آمیز پرسپولیس به فدراسیون

مرجع خبری پرسپولیس : مسئولان پرسپولیس ناراحتی خود را از برگزاری جشن قهرمانی طی نامه‌ای مکتوب در اختیار فدراسیون قرار دادند.

اعضای تیم فوتبال پرسپولیس از مراسم جشن قهرمانی و اهدای جوایز در فینال جام حذفی بسیار ناراحت هستند. پرسپولیسیها امروز طی نامه‌ای ناراحتی و گلایه خود به فدراسیون ارائه دادند و در این نامه از اینکه جشن قهرمانی در شأن پرسپولیس نبود ابراز نارضایتی کردند.

کاشانی از دایی برنامه خواست

"حبیب کاشانی" از "علی دایی" خواست تا برنامه فصل آینده برای آماده‌سازی پرسپولیس را به وی ارائه دهد.

حبیب کاشانی بعد از اتمام فینال جام حذفی از علی دایی خواست تا برنامه آماده‌سازی و نحوه یارگیری فصل آینده و همچنین برپایی اردو و اقداماتی که در آنجا قرار است انجام شود را به باشگاه ارائه دهد و دایی هم اعلام کرد تا آخر هفته برنامه فصل بعد را به باشگاه ارائه خواهد داد.

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)