سلام
همه تانه لوو دادم و برگشتم و به طور مخصوص هم گفتم تاری بود که منو اغفال کرد ها ها ها
فرگل جان چش دیدن همه دارن چش دیدن ادمینه ندارن هی وایسادن م بمیرم تا بیان جاگمه بگیرن به علییی اگه بمیرم آآااااااا
ااادقتان نمیمیرم تا هی دق بکشتم !
نقل قول:
از بس اي ادمينتان كوروش مانه تحويل ميگيره از خوشي مرديم بابا بي مرام اي همه ما هر دفه حالشه ميپرسيم ولي او بي معرفت يه نميپرسه تاري زندست يا مرده
|
وه ی داش تاری ؟بابا تو جوصله نداری پستای مایه توی پاتوق فعالا بخونی م چه بکنم تازه اونجانه م نوشتی که فلانی اله بله جیمبله ها ها ا
بابا به علی اونجا احوالته پرسیدم یک دو دفه..
الان چجوری براگم ؟
سوالیه که اونجا جواب ندادی ایجا برای همه بکو
ای قضیه مالزی و لیزیک چیه بعضیا میدانن و من و بعضیا نمیدانیم ؟
هههاها
نقل قول:
درسا هم بد نيست هنوز فرصت نشده سري بهشون بزنم حسابي جمع شده كي فرصت بشه بخونم خدا داند .
|
فرگل وقت شد درسای منم بخوان
تمرینامم انجام بده..
1 شنبه 2 درس داشتم تمرینم باید تحویل میدادم نرفتم
2 شتبه هم 2 درس داشتم که اونم نرفتم باید تمرینم تحویل میدادم..
!
من ترم پیش اخر فروردین حساب کردم 35 جلسه غیب کرده بودم تا اون روز !
به خدا من جز دانشجویای خوبم و باید درسمم خیلی بهتر از اینا باشه ولی خب گرفتارم دیگه
کاری کنین نیام
ها ها ها ؟کی بود او چه بود یهو همه تان گوشتان تیز شد کیبود کوروش مخواد بمیره کی میشینه جاش ؟
نه دااش اگه او ترم 40 جلسه غیبت داشتم ای ترم مکنمش 60 تا !
اراینا چی شده ؟ 24 ساله و چند وقته اتفاقی افتاده که اعصابته به هم ریخته و اینا مایه سوق میده برات حرف در بیاریم ها
حالا خوشگل هست ارایانا ؟ فکر نکنم تو سلیقه ت خوب باشه جون تو
ها ها ه
بیا اینجا خئودت اعتراف کن قضیه چیه
سلام باران جان دوباره خوش اومدی..
خوش به حالت حالت با سفر و دریاییی خوش میشه
البته من که دریا ندیدم... شاید واقع این قد خوب باشه که ادم حالش سر جا بیاد ..
ولی من تنها پسر جوانیم ! که از هر نقطه ای دور از خانه ولم کنی یه راس برمیگردم خونه
توی اتاقم پای کامپیوترم توی سایتم...
سفر نمیخوام..همیشه هم بحث و جدل داریم ..
اره منم دهه ی اول اذر دارم میرم نصف جهوووون اگه بشه ...
داش گلادیاتور
خوش اومدی عزیز ..
امضاگت خیلی خوشگل بود ..
ولی چه کنه اون مترسک که اونم دل داره اونم عاشق میشه حتی اگه کلاغ باشه..
کلاغ میره رو شونه ش بشینه یا اونی که درستش کرده و گذاشته ش توی سرما و گرماازش خبری نمیگیره /؟
یکی از بچه های سایت زنبور زده ش ها ها ها براش دعا کنین حالش خوب بشه نظارت سایتمان نخوابه هاهاه..
داش میتی خوشی گلگلم / ؟ توی پاتوق ازت نوشته بودم احوابته پرسیدهبودم ایقدر بلند شده بود نخوندی جوابندادی..
براگت خوبه ؟ خودت خوبی ؟ پسر کوچولوت ؟