آموزش زبانهای خارجی در این تالار مباحث مرتبط با اموزش زبانهای خارجی قرار میگرد و در صورت جذب شدن کاربران متبحر سوالات شما پاسخ داده خواهد شد |
09-21-2009
|
|
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
چگونه انگلیسی یاد بگیریم - آموزش زبان انگلیسی
مدل آموزش زبان، اهميتي براي زبانآموزها دارد؟
اينجا آنچه که از نظر فراگيري يک زبان خارجي در اين مدل اهميت دارد، بيان ميشود:
مغز انسان جملات را بر اساس جملاتي که قبلاً ديده يا شنيده است (ورودي)، ميسازد. بنابراين براي پيشرفت شما در فراگيري يک زبان خارجي لازم است که مغزتان را با حجم زيادي از ورودي پـر کنيد. اين ورودي بايستي جملات صحيح و قابل درک براي شما باشد. قبل از اينکه بتوانيد به يک زبان خارجي صحبت کنيد يا بنويسيد، مغز شما بايد به اندازهي کافي جملات صحيح در آن زبان را دريافت کرده باشد.
خروجي (تمرين نوشتن و صحبت کردن) از اهميت کمتري برخوردار است. زيرا به اين طريق نميتوانيد مهارتهاي زبانتان را افزايش دهيد. در واقع بايد بخاطر داشته باشيد که شما ممکن است انگليسيتان را با خروجي زودهنگام و کم دقت تخريب کنيد. همچنين اين امکانپذير است که مهارتهاي خروجي خوبي را بدون تمرين خروجي (نوشتن و صحبت کردن) کسب کنيد.
شما خيلي هم به قواعد گرامري نياز نداريد. شما زبان مادريتان را بدون مطالعهي دستور زبان فرا گرفتيد. بنابراين شما ميتوانيد به همين طريق يک زبان خارجي را هم بياموزيد. (البته اين اصلاً به اين معني نيست که نبايد گرامر آموخت. مطالعهي گرامر در جاي خود ميتواند بسيار سودمند باشد. منظور ما اين است که بايد به ورودي اهميت بيشتري نسبت به گرامر قائل شد.)
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
ویرایش توسط مهرگان : 06-11-2013 در ساعت 05:29 PM
دلیل: اصلاح عنوان - مرتب کردن نوشته
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|
09-21-2009
|
|
|
|
|
|
چگونه انگلیسی یاد بگیریم
چگونه «ورودي» ميتواند وضعيت انگليسيتان را دگرگون کند؟
اگر شما چند کتاب انگليسي بخوانيد خواهيد ديد انگليسي شما بهتر شده است و از لغات و قواعد دستوري جديد در نوشتهها و ايميلهايتان استفاده خواهيد کرد. هنگام نوشتن و صحبت کردن خواهيد ديد که عبارتهاي انگليسي خود بخود در ذهن و زبان شما جاري خواهد شد و شما را شگفتزده خواهد کرد!
استفاده از زبان انگليسي براي شما آسان خواهد بود، زيرا مغز شما به آساني چيزهايي را تکرار ميکند که بارها و بارها ديده است. با خواندن تنها يک کتاب انگليسي هزاران جملهي انگليسي به مغزتان وارد خواهيد کرد و اين جملات ديگر بخشي از وجود شما خواهند بود.
شما قطعاً در امتحان بعديتان متوجه خواهيد شد که زبانتان تقويت شده است. مثلاً در پرسشهاي چند گزينهاي «احساس» خواهيد کرد که کدام گزينه صحيح است. شما ممکن است دقيقاً ندانيد که «چرا» آن گزينه صحيح است، اما ميدانيد که صحيح است. شما آن را ميدانيد چونکه بارها و بارها آن را خواندهايد.
اصلاً آيا ميدانيد فرق بين يک زبانآموز و يک انگليسيزبان (بومي) چيست؟ يک انگليسيزبان «احساس» ميکند که چه چيزي صحيح است. او ميتواند بدون اينکه به قواعد گرامري توجه کند، بگويد که يک جمله به نظر درست ميآيد يا غلط.
اين کار براي او آسان است، چونکه در طول زندگيش شمار بسيار زيادي جملهي انگليسي شنيده و خوانده است. در واقع تنها تفاوت بين يک زبانآموز و يک انگليسيزبان «حجم ورودي» است. شما هم ميتوانيد مانند يک انگليسيزبان باشيد، به شرط اينکه بتوانيد حجم زيادي از ورودي را در ذهنتان وارد کنيد.
استاد فاضل نظری
ویرایش توسط مهرگان : 06-11-2013 در ساعت 05:30 PM
دلیل: مرتب کردن نوشته
|
09-21-2009
|
|
|
|
|
|
چگونه انگلیسی یاد بگیریم
چرا نبايد انگليسي را بر اساس قواعد دستوري بياموزيد؟
يادگيري بر اساس قواعد دستوري (گرامري) دو نقطه ضعف عمده دارد:
به خاطر سپردن يک قاعدهي دستوري مشکل است. اين فرايند بسيار مصنوعي است؛ درست مثل به خاطر سپردن يک شعر است. اين بسيار راحتتر است که چند جملهي نمونه بخوانيد و بقيهي کارها را به عهدهي مغز خود بگذاريد. به کار بردن يک قاعدهي گرامري بسيار وقتگير است.
شما اول بايد آن را به خاطر بسپاريد، سپس بايد ببينيد آيا آن ميتواند در جملهي شما به کار برده شود و در نهايت جملهتان را بر اساس آن قاعده ميسازيد. ساختن يک جمله بر اساس قواعد دستوري مانند حل کردن يک معادلهي رياضي است. اگر شما اغلب از قواعد دستوري براي نوشتن و صحبت کردن استفاده کنيد، نميتوانيد اين کارها را روان و راحت انجام دهيد.
استاد فاضل نظری
ویرایش توسط مهرگان : 06-11-2013 در ساعت 05:31 PM
|
09-21-2009
|
تازه وارد
|
|
سپاسها: : 0
0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
چگونه انگلیسی یاد بگیرم
یک دیکشنری بخر 2برو به ی کلاس انگیلیسی خوب
|
09-21-2009
|
|
|
|
|
|
چگونه انگلیسی یاد بگیریم
چرا بايد ورودي شما جالب و سرگرمکننده باشد؟
استمرار مطالعه
خواندن يک کتـاب يا متن خستهکننده بـراي يادگيري زبان انگليسي نميتواند فکر خوبي باشد. شما بـا انجام اين کار تنها يک متن خستهکننده نميخوانيد، بلکه متني ميخوانيد که درک آن سخت است. هيچ کس نميتواند به مدت طولاني اين شکنجه (!) را تحمل کند. اگر شما از انگيزهي بالايي هم برخوردار باشيد، شايد بتوانيد به مدت چند روز اين کار را ادامه دهيد، ولي قطعاً نخواهيد توانست اين کار را به مدت طولاني (مثلاً يک ماه) ادامه دهيد.
شما قطعاً نميخواهيد که تنها بعد از چند روز مطالعهتان را متوقف کنيد، چونکه ميدانيد مطالعهي کوتاه مدت و ناپيوسته بيفايده خواهد بود.
به همين دليل شما به منابع فوقالعاده جالب و سرگرمکننده نياز داريد. اين منابع بايد به گونهاي باشند که شما براي خواندن، ديدن يا شنيدن آن لحظهشماري کنيد. بدين ترتيب قادر خواهيد بود بطور پيوسته به فراگيري انگليسيتان ادامه دهيد و شاهد پيشرفت روزافزون خود باشيد. به خاطر داشته باشيد که تنها مطالعهي پيوسته و مستمر ميتواند پيشرفت شما را تضمين کند.
استاد فاضل نظری
ویرایش توسط مهرگان : 06-11-2013 در ساعت 05:32 PM
|
09-21-2009
|
|
|
|
|
|
چگونه انگلیسی یاد بگیریم
نگرش شما نسبت به زبان
ورودي جالب و سرگرمکننده به شما کمک ميکند که نگرش خود را نسبت به زبان (انگليسي) عوض کنيد. در ابتدا ممکن است فراگيري زبان براي شما لازم، اما خستهکننده به نظر بيايد: چيزي مانند هر روز صبح زود بيدار شدن و به سر کار رفتن. اما اگر شما منابع جالب و لذتبخشي در زمينهي آموزش زبان پيدا کنيد (مانند کتابها، فيلمها و وبسايتهاي آموزشي يا انگليسيزبان)، ديگر فراگيري زبان براي شما تبديل به يک سرگرمي روزمره خواهد شد.
وقتي چنين اتفاقي بيفتد، مطالعهي انگليسي را آسان خواهيد يافت، حتي زمانيکه منابعي را مطالعه ميکنيد که ديگر خيلي جالب نيستند، مانند گرامر.
استاد فاضل نظری
ویرایش توسط مهرگان : 06-11-2013 در ساعت 05:33 PM
|
09-21-2009
|
|
مدیر کل سایت کوروش نعلینی
|
|
سپاسها: : 1,382
7,486 سپاس در 1,899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
تشکر از شما رزیتا خانم
پست 3 رو ببینین..
از این به بعد زیاد پیش خواهد امد پستهایی بزنین که بعضی جاهاش چیزایی ظاهر بشه که نیاز به اصلاح داشته باشه...
که ان شاالله دیگه بدون یاداوری زحمت اصلاحشو میکشین...
پست هایی مثل 5-6 هم میتونست در یک پست ارسال بشه چون طولش کوتاهه..
و نهایتا خسته نباشین و ادامه بدین
09-21-2009
|
|
|
|
|
|
چگونه انگلیسی یاد بگیریم
اگر شما يک مبتدي باشيد چطور؟
اگر شما مبتدي هستيد ، قطعاً دايرهي لغت شما محدود است. در اين صورت خواندن کتابها يا تماشاي فيلمهاي زبان اصلي براي شما بسيار دشوار خواهد بود. همچنين حجم بالاي لغاتي که نميشناسيد،ُ لذت بردن از آن را براي شما غيرممکن ميسازد، حتي اگر مضمون آن براي شما جذابيت زيادي داشته باشد.
حال که شما مبتدي هستيد، چطور ميتوانيد از فوايد ورودي جذاب بهره ببريد؟ راه حل آن ساده است: «کتابها و ديگر منابع ساده شده». اينها منابعي هستند که به زبان ساده بيان شدهاند و در واقع مخصوص زبانآموزها هستند. يکي از اين منابع که شهرت جهاني دارد Penguin Readers است که دربرگيرندهي يک سري داستانهاي سادهشده براساس داستانهاي معروف و عناوين فيلمها ميباشد. (البته بايد توجه داشته باشيد که اين کتابها در شش سطح از مبتدي تا پيشرفته در دسترس ميباشند و شما بايد با توجه به سطح خود به انتخاب آنها بپردازيد.)
استاد فاضل نظری
ویرایش توسط مهرگان : 06-11-2013 در ساعت 05:33 PM
|
09-21-2009
|
|
|
|
|
|
چگونه انگلیسی یاد بگیریم
چطور با خواندن، انگليسي خود را تقويت کنيم؟
سريع خواني
معمولاً افراد هنگام مطالعهي يک متن (مثلاً يک روزنامه) سعي ميکنند با حداقل تلاش و حداکثر سرعت به مضمون اصلي مطلب پي ببرند. شايد بتوان اين استراتژي را «سريع خواني» ناميد. در اين استراتژي مغز تلاش ميکند تا جاي ممکن کلمات کمتري را بخواند و تنها کسري از ثانيه روي هر کلمه توقف ميکند. ممکن است زبانآموزان نيز اين استراتژي را براي خواندن متون انگليسي بکار بگيرند.
حال بايد ديد اين استراتژي (سريع خواني) چه ويژگيهايي دارد:
کلمات گرامري از قبيل حروف اضافه و حروف تعريف ديده نميشوند. چشم تنها روي کلماتي از قبيل اسمها، فعلها، صفات و قيدهاي اصلي توقف ميکند.
وجوه کلمه ديده نميشود (مانند قسمت دوم يا سوم بودن يک فعل).
به املاي دقيق کلمه دقت نميشود. دانسته شده است که مغز کل کلمه را از روي شکل آن تشخيص ميدهد و آن را بصورت حرف به حرف تجزيه و تحليل نميکند.
به کلمات مشکلي که براي درک معني کلمه ضروري نيستند توجه نميشود (براي صرفه جويي در وقت به ديکشنري مراجعه نميشود).
البته «سريع خواني» روش بسيار خوبي براي صرفهجويي در وقت است. اما مشکل اينجاست که شما براي درک يک مطلب به کلمات گرامري خيلي نياز نداريد، اما براي ساختن يک متن يا مطلب (هنگام نوشتن يا صحبت کردن) به آنها نياز داريد. بنابراين اگر به چيزهايي مانند حروف تعريف و حروف اضافه دقت نکنيد، نخواهيد توانست آنها را به درستي در جملات خودتان بکار گيريد.
به همين دليل بعضي از زبانآموزان يک کتاب 300 صفحهاي را تمام ميکنند و همچنان با گرامر نسبتاً پايهاي هم مشکل داشته باشند. و باز به همين دليل است که حروف اضافه و حروف تعريف جزو سختترين قسمتهاي آموزش زبان انگليسي محسوب ميشوند. توصيهاي که در اينجا به زبانآموزان ميشود اين است که اگر ميخواهيد مهارتهاي خروجي (=نوشتن و مکالمه) خود را افزايش دهيد، بايد به خودتان ياد بدهيد که به کلمات گرامري توجه کنيد.
استاد فاضل نظری
ویرایش توسط مهرگان : 06-11-2013 در ساعت 05:34 PM
|
09-21-2009
|
|
|
|
|
|
چگونه انگلیسی یاد بگیریم
چگونه بخوانيم؟
در اينجا چند نکتهي جالب و مهم براي مطالعهي متنهاي انگليسي به زبانآموزان توصيه ميشود:
1- هنگام برخورد با يک چيز جالب توجه (و نه واضح) توقف کنيد: مثلاً يک کلمهي جديد، نحوهي کاربرد يک کلمه، يک ساختار گرامري، يک حرف اضافه، يک حرف تعريف، ترتيب لغات و .... کمي وقت بگذاريد و فکر کنيد که چرا مثلاً در يک جملهي خاص از حرف اضافهي atبه جايonاستفاده شده است و يا چرا از زمان حال کامل استفاده شده است در حاليکه شما انتظار گذشتهي ساده را داشتيد.
2- اگر در جملهاي عبارت مفيدي وجود دارد، از خودتان بپرسيد: آيا خودم ميتوانم يک عبارت مشابه بسازم؟ آيا ميتوانيد مثلاً حروف اضافه، حروف تعريف و زمانهاي صحيح را بکار ببريد؟ اگر مطمئن نيستيد، سعي کنيد يک عبارت مشابه را با صداي بلند و يا در ذهنتان بگوييد. هدف اين است که آن عبارت را در ذهنتان نگه داريد.
3- هر جا لازم است (و يا اگر صرفاً دوست داريد)، از ديکشنري استفاده کنيد تا به تعاريف کلمات و نيز به جملات نمونهي بيشتري دست پيدا کنيد.
4- جملات و عبارتهاي مفيد و کاربردي را در دفتر يادداشت خود (و يا در نرمافزارهايي مانند Supermemo) وارد کنيد. بدين ترتيب اطمينان خواهيد يافت که در آينده باز هم آنها را مرور خواهيد کرد.
اگر دوست نداريد هنگام خواندن توقف کنيد (تا مثلاً يک کلمه را در ديکشنري جستجو کنيد)، ميتوانيد زير جملات جالب و مفيد خط بکشيد تا بعداً به آنها رسيدگي کنيد.
نکتهي مهم ديگري که بايد به آنها توجه کنيد اين است که شما مجبور نيستيد که هميشه از استراتژي بالا استفاده کنيد. خواندن به اين روش نسبتاً خسته کننده است، بنابراين اگر بعد از يک مطالعهي طولاني خسته هستيد، اين روش را به کار نبريد. همچنين براي هر جمله به يک اندازه وقت صرف نکنيد. در بسياري از جملات، عبارتها و ساختارهايي که براي جملهسازي شما مفيد باشند وجود ندارد.
استاد فاضل نظری
ویرایش توسط مهرگان : 06-11-2013 در ساعت 06:19 PM
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
|
|