نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHDI
چطوری حسین جان؟
من عصر بودم اما تو نبودی حالا در خدمتیم
|
اصلا حالم خوب نیست
، الان دیگه فایده نداره مهدی ،در یه صورت ازت قبول میکنم که بری دشت ارژن لواشک بخری بیای .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saba_Baran90
|
دو دیقه نبودی این شد ، اگه دو روز نیای چی میشه ه ه !!
درود بر تو ای نیک مرد
بیا هتل کاروانسرا ، آدرس از این دقیقتر ؟
60 درجه هم تجربه کردیم مهدی جان ، یه سر برو شرکت نفت 60 که خوبه 70 رو هم تجربه میکنی
نقل قول:
حسین اون 125 چیه آخر پستت؟ درجه فارنهایته؟ سانتی گراده؟ کلوینه؟ سانتی کلوینه؟ فارنوینه؟کلوین گراده؟ سانتی هایته؟چیه؟
|
شماره دادم مواقع اظطراری که با کبریت میای تو پی سی زنگ بزنی آتش نشانی ، وگرنه میترسم خدای نکرده سایت هم مثل تخت جمشید بسوزه
ها ای ی ی ه ه ، مهدی دیدی بالاخره اعتراف کردی ، افعال معکوس که نبید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SOHRAB_HAZHII
کل حسین تو هم که اون سری برای ما عینک ریبن
نیاوردی مشکلی نیست این دفعه برام بیار
ارادت دارم خدمت همه کاربران گل پی سی
|
سهراب ورشکست کردم چقدر دیگه برات ریبن بیارم .
نقل قول:
حسین کبریت من کو؟
پیاده رفته بودی از دختر کبریت فروش هم بخری الآن باید برمی گشتی!
دوسم دارم ولی دوستون ندام!
|
به قول خودت آنا تقصیر مه چیه رفتم از دختر کبریت فروش کبریت بخرم میبینم به به دیگه خبری از کبریت نیس که انواع فندک مدرنیزه گذاشته بود برا فروش . ولی طفلی دلم واسش سوخت باز هم تو این سرما کسی ازش نمیخرید
نقل قول:
افسانه جون کاش نمی گفتی!
الآن من کاملا تشویق شدم که لیست بزنم پشت در!
آنا فقط انگلیسی می تونه صحبت کنه! آلمانی هم بلد نیست!
نمی خوام قطع کنم کامل! می خوام ببرمش برای خودم!
آخه دیدم ممد داره از حسین کمک میگیره! اونم که اینجا هم یه هفته در میون میاد چه برسه به اونجا، گفتم به کمک ممد بشتابم!
منم با معرفت!
در جریانین که!
[/INDENT][/INDENT]
|
من تاپیک خارجکیها فقط ماهی یه دفعه میام ، اونم زمانیه که حقوقمو بگیرم پس تا اول برج آینده دیگه نمیتونم بیام .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bigbang
چرا هیچکی منو دوست نداره ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مامانم رفته مسافرت !خونه تنهام بابام که میاد میخوابه دارم دیوانه میشم !
|
محمد جان عزیزم این همه تلویزیون داره خودشو خفه میکنه تبلیغ میکنه من هم میگم یه سیم کارت همراه اول بخر داداش .
با همراه اول هیچ کس تنها نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رزیتا
صبا که نیستش اون فقط با کلکل با حسین و نسیم و غزل و .. آروم میشه دخترم
|
آی گفتی خاله رزیتا اینقدر کل کل کردیم نسیم هم قهر کرده . حالا رفته دوپینگ کرده شده طوفان ، اثراتش هم پیداست دیگه دارم پستهای طولانی میزنم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bigbang
به هر حال مرسی بابت همدردی
تنهایم و تنها ،
تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها
|
بیگی جون میبینی حرف منو این همه تبلیغات رسانه ها رو گوش ندادی نرفتی اون سیم کارت همراه اول رو بخری حالا حسابی تنها شدی . ولی اشکال نداره بیا یه مودم خوشکل از خودم بخر با مارک همراه اول به محض اینکه کانکت شدی اولین سایتی که باز کنی داخلش توضیحات کامل رو نوشته که چکار کنیم تنها نباشیم . البته باید اول بری کال آف دیوتی 5 رو تا آخرش بازی کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHDI
با سلام
فعاليت هاي در حال انجام در انجمن
کاربران حاضر در انجمن: 290 (تعداد 1 عضو و 289 مهمان)
MAHDI
ساعت 7:47 صبح روز جمعه 21/11/1390
|
مهدی جان عزیزم یه نگاه به ساعت انداختی ؟ تنها چیزی که میتونم حدس بزنم اینه که اون موقع صبح بیدارت کردن گفتن باید بری آش بگیری ؟ نههههههههه غلااااااامممممممم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHDI
خودمم دیگه نیستم
میبینید مهمانم
فعاليت هاي در حال انجام در انجمن
کاربران حاضر در انجمن: 290 (تعداد 0 عضو و 290 مهمان)
|
مهدی بنفشابی مثل اینکه نامریی شدی ، جون من بگو چیکار کردی نامریی شدی پولش هر چی باشه حساب میکنیم داداش .
نقل قول:
اگه حسین آقا واقعا متولد 1971 باشه یعنی من دارم بایکی دعوا می کنم که 18 سال از خودم بزرگتره! و این یعین باید برم دارالتادیب!البته فکر کنم دارالتادیب پسرونه اس! حالا هرچی!
از این به بعد با آقا ممد دعوا میکنم!
|
آقا من توی تاپیک خارجکیها خوندم سن من رو از سال 1971 حساب کردن ، نا امید شدم ، یعنی اینقدر پیر شدم ؟!
محمد هم برا جشن تولدم عکسای دهه 70 رو گذاشته بود .
نتیجه = باید به آدمین نامه بدم اون 1971 رو برداره به جاش 1983 بذاره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shokofe
سلام
احوالات
جای همگی خالی دیشب 30 تا مهمون داشتم خیلی سرم شلوغ بود وقت نکردم بیام
الان همه کارام تموم شده و در خدمتیم
صبا مهرگان مهبا ترنم مهدی شیرازی حسین سهراب افسانه علی و همه اونایی که از قلم افتادن ایشالا خوب و خوش باشن
این یک روزی که نبودم دلم براتون خیلی تنگ شده بود
|
درود شکوفه جان
.
30 تا مهمان ؟ بیشترین چیزی که ذهن من رو الان مشغول کرده شستن ظرفها و نظافت خونه هست ، بخصوص اینکه چند تا قد و نیم قد ما بینشون باشه .
نقل قول:
سلااااااام شکوفه جون
شما خوبی؟
آنا همه اونایی که حال نداشتن بهترن؟
پسردایی خوبی؟
ممد چطوری؟
خاله رزی خوبی؟
و بقیه که نیستین، باشین!
|
پس من کو ؟ !
به قول خواهر زادم که 5/2 سالشه میگه : دیده دوست ندالم .
کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (1 عضو و 3 مهمان)
hossein_1971
اون سه نفر مهمان هم زود بیان تو اعتراف کنن .