بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-08-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض به استقبال حساسترين بازي هفته؛

به استقبال حساسترين بازي هفته؛وقتي ذوب حق باخت ندارد

خواب‌هاي مشوش اين روزهاي ابراهيم‌زاده به تركيب پرسپوليس بازمي‌گردد. او اگر چه كه اشل كاري دايي را به خوبي مي‌شناسد اما به جرأت مي‌توان گفت هنوز درمورد تشخيص نيمي از بازيكناني كه قرار است در ارنج پرسپوليس بازي كنند ترديد دارد

سايت گل ـ حساس‌ترين جدال هفته بيست و دوم باز هم به مصاف يك تيم اصفهاني و يك تيم تهراني برمي‌گردد جايي كه تيم‌هاي دوم و سوم جدول قرار است مشخص كنند آيا توان گرفتن سپاهان را در هفته‌هاي آتي ليگ برتر دارند يا كه خير.
در وصف تيم اصفهاني كه ساعاتي پيش براي ديدار با پرسپوليس به تهران آمد بايد گفت آنها در سايه نتايج درخشان سپاهان توانسته‌اند خود را از تيم‌هاي بعدي جدول جدا سازند. اما اين اختلاف امتياز فاحش آنها به چشم نيامده است.
در واقع بايد گفت پرسپوليس اگر قرار است به رتبه‌اي بهتر از آن چيزي كه اكنون قرار دارد فكر كند نبايد هيچ امتيازي را در ديدار فردا از دست دهد چرا كه ذوب آهن با مشكلاتي به تهران آمده كه پتانسيل شكست را در اين تيم ايجاد كرده است.
1. مهمترين حاشيه روزهاي اخير ذوب آهن به درگيري لفظي سرمربي و كاپيتان اين تيم بازمي‌گشت. جايي كه صالحي‌نژاد به حالت قهر تمرينات تيمش را رها كرد و پس از آن با مصاحبه‌هاي جنجالي خود سبب شد از حضور در كنار تيم محروم شود. نكته برجسته مصطفي صالحي‌نژاد آنجا براي سبزپوشان بحراني‌تر قلمداد مي‌شود كه او صحبت‌هاي خود را مشكلات روزمره اين فصل تيمش عنوان مي‌كرد كه البته هيچگاه رسانه‌اي نشده بود. اگر چه كه مصطفي ديروز در كميته انضباطي باشگاه حضور يافت ولي به نظر نمي‌رسد صحبت‌هاي او و جنجال‌هاي درست شده به سرعت برگزاري كميته انضباطي او پايان يابد.
2. خواب‌هاي مشوش اين روزهاي ابراهيم‌زاده به تركيب پرسپوليس بازمي‌گردد. او اگر چه كه اشل كاري دايي را به خوبي مي‌شناسد اما به جرأت مي‌توان گفت هنوز درمورد تشخيص نيمي از بازيكناني كه قرار است در ارنج پرسپوليس بازي كنند ترديد دارد. به همين جهت شايد او 20دقيقه اول بازي با پرسپوليس را به محك زدن اين تيم اختصاص دهد و در نيمه دوم با استفاده از خلعتبري و سرعت مرگبار آن بخواهد روزي شاد را براي اصفهاني‌ها رقم زند.
3. پر واضح است كه تيم‌هاي دوم و سوم جدول به تقسيمات امتيازات بپردازند و سپاهان در ديدار با فولاد صاحب سه امتياز شود طلايي پوشان اصفهاني بيش از پيش دست نيافتني خواهند شد. ذوب آهن خوب مي‌داند كه اجازه از دست دادن هيچ امتيازي را ندارد چرا كه سپاهان روزهاي بسيار خوبي را دارد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
قدیمی 01-09-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض حادثه تروریستی در جام ملت های آفریقا(آنگولا)

حمله به اتوبوس تیم ملی توگو- کشته و زخمی شدن 7 نفر

یاغیان منطقه کابیندا مسئولیت این حادثه دردناک را برعهده گرفتند.

سایت گل- طبق گزارشهای مختلفی که برروی خبرگزاری ها نفش بسته است؛ اتوبوس حامل بازیکنان تیم ملی توگو که در حال ورود از کنگو به مرزهای آنگولا بودند، مورد حمله گروهی مسلح قرار می گیرند که در طی این حادثه، راننده آنگولایی اتوبوس به دلیل شلیک گلوله جان خود را از دست می دهد. البته دو بازیکن( سرجی آکاکپو و کودجوی اوبیلاله)، پزشک تیم و یک روزنامه نگار نیز تیر می خورند.

پس از این حادثه دردناک بازیکنان تیم ملی توگو در صحبتهایی از شرایط کنونی شان سخن گفته اند. الاییسی رومائو در این باره به گاردین گفته:«هنوز نمی دانیم که چه خواهد شد ولی هیچ کس انگیزه بازی کردن ندارد. ما نمی توانیم به میدان برویم و پیش از هرچیز دیگری به سلامت بازیکنان مجروح تیم می اندیشیم. خون زمین را فراگرفته بود.» یکی دیگر از بازیکنان تیم ملی توگو نیز در این باره می گوید:« بسیار وحشتناک بود. این تیر اندازی حدود 20 دقیقه ادامه داشت و ما پشت صندلی های اتوبوس پنهان شده بودیم.این در حالی بود که نیروهای امنیتی نیز حضور داشتند ولی تعدادشان کافی نبود.» این اتفاق در منطقه ای خودمختار در آنگولا رخ داده و یاغیان منطقه کابیندا مسئولیت این حادثه را به عهده گرفتند. این حمله یک کشته و سه مصدوم داشته و حال سایر بازیکنان تیم ملی توگو ،از جمله امانوئل آدبایور خوب است؛ هر چند که تمامی این بازیکنان از نظر روحی در شرایط مساعدی قرار ندارند.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 01-09-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

جام ملتهای آفریقا لغو نمی شود

پس از سانحه دردناکی که برای تیم ملی توگو اتفاق افتاد، صحبتهایی در مورد لغو این تورنمنت به گوش می رسید ولی مسئولان کنفدراسیون فوتبال آفریقا اعلام کردند که خبری از لغو این رقابتها در کار نسیت.

سایت گل- سخنگوی کنفدراسیون فوتبال آفریقا اعلام کرد که به رقم اتفاق ناگواری که برای تیم ملی توگو در منطقه کابیندای آنگولا رخ داد، این رقابتها برگزار خواهد شد. سلیمان حبوبا، مسئول روابط عمومی این کمیته گفت:« نگرانی اصلی ما متوجه بازیکنان است ولی این رقابتها برگزار خواهد شد.» این در حالی است که نایب رئیس این کمیته برای بررسی این ماجرا روانه کابیندا شده است. حبوبا ادامه داد:« ما باید تمام واقعیتها را دریابیم؛ چرا که هنوز تمام حقایق را نمی دانیم و نمی توان برپایه اخباری که از سوی رسانه ها می گیریم، واکنش نشان داد.» توگو تنها تیمی بود که از راه زمینی رهسپار آنگولا می شد و این ماجرا سوالاتی را در ذهن مسئولان کنفدراسیون فوبتال آفریقا ایجاد کرده است.حبوبا در پایان صحبتهایش گفت:« قوانین مامشخص است. تیمها می بایست ترجیحا سفر خود را به صورت هوایی انجام دهند تا با اتوبوس.»
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 01-09-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

آدبایور: مرگمان را به چشم دیدیم
کاپیتان تیم ملی توگو اعلام کرد که بازیکنان تیم ملی این کشور می خواهند به خانه هایشان بازگردند.

سایت گل- امانوئل آدبایور از احتمال شرکت نکردن تیم ملی توگو در رقابتهای جام ملتهای آفریقا خبر داد و اعلام کرد که تعداد زیادی از بازیکنان این تیم ممکن است اردوی تیم ملی را ترک کنند. در حمله مسلحانه ای که به اتوبوس حامل تیم ملی توگو انجام شد، راننده اتوبوس در گذشت و 6 نفر دیگر مجبروح شدند. آدبایور در صحبتهایش اعلام کرد که این حمله وحشتناک 30 دقیقه به طول انجامید و گفت که مسئولان تیم روز شنبه تصمیم خواهند گرفت که آیا تیم در رقابتها شرکت خواهد کرد یا نه . آدبایور به رادیو بی بی سی گفت:« فکر کنم بسیاری از بازیکنان می خواهند بروند. آنها نمی خواهند در این تورنمنت حاضر باشند، چرا که مرگشان را به چشم دیدند و در یک قدمی مرگ بودند. آنها یکی از هم تیمی هایشان را در حالی که گلوله ای در بدنش بود دیدند که گریه می کرد و بی هوش شد.پس همه ما اکنون در اتاقهایمان به استراحت می پردازیم و صبح روز شنبه جلسه ای تشکیل داده و تصمیم می گیریم که بهترین راه برای زندگی مان چیست.»

آدبایور در پایان صحبتهایش گفت:« هنوز همه ما در شوک هستیم.اگر نیروی امنیتی اینجا مطمئن نیست، ما می رویم.فکر نمی کنم که آنها آماده باشند تا در راه حفاظت از جان ما، خودرا قربانی کنند.ما باید به عنوان یک تیم همه مسائل را مورد بررسی قرار داده و تصمیم بگیریم که چه کار برای شغلمان، برای زندگی و برای خانواده مان بهترین انتخاب است.»
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 01-09-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سه عضو تیم ملی توگو کشته شدند
آمار کشته های حمله مسلحانه یاغیان به اتوبوس حامل بازیکنان تیم ملی توگو افزایش یافت و به 4 کشته رسید.

سایت گل- روز جمعه گروهی از یاغیان مسلح آنگولا در منطقه کابیندا به اتوبوس حامل بازیکنان تیم ملی توگو حمله کردند.
در این حادثه راننده اتوبوس در دم جان سپرد و تعدادی نیز مجروح شدند که اکنون با در گذشت سه نفر از این مجروحان، تعداد کشته شدگان این حادثه تراژدیک به 4 نفر رسید. آبالو آمله ته، دستیار مربی توگو و استانیسلاس اوکولو، رئیس خبرنگاران توگویی ، همراه با اوبیلاله، دروازه بان دوم تیم ملی توگو نیز که در جریان این حادثه تیر خورده بودند، درگذشته اند. این سه نفر همگی روز شنبه درگذشتند.
این در حالی است که بازیکنان تیم ملی این کشورتصمیم گرفتند تا در این رقابتها شرکت نکنند و خود را برای بازگشت به لومه ، پایتخت توگو( از طریق هوایی) آماده می کنند. این رقابتها فردا با دیدار دو تیم آنگولا ومالی آغاز خواهد شد و مسئولان تیم ملی توگو به دنبال آن هستند تا مسئولان تیمهای هم گروهی شان که در منطقه کابیندا اقامت گزینه اند را متقاعد به ترک این رقابتها نمایند

ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 01-15-2010
دانه کولانه آواتار ها
دانه کولانه دانه کولانه آنلاین نیست.
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

سپاسها: : 1,382

7,486 سپاس در 1,899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
دانه کولانه به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض صعود اوساسونا به دور یک چهارم نهایی جام حذفی اسپانیا با تک گل مسعود شجاعی

صعود اوساسونا به دور یک چهارم نهایی جام حذفی اسپانیا با تک گل مسعود شجاعی

امشب و در بازی برگشت یک هشتم نهایی جام حذفی اسپانیا (Copa del roy) تیم اوساسونا توانست با تک گل مسعود شجاعی تیم هرکیولس را حذف کرده و به یک چهارم نهایی صعود کند. تیم هرکیولس توانسته بود که تیم اوساسونا را در بازی رفت با نتیجه 2-1 شکست دهد و تنها به یک تساوی نیاز داشت که دست به کار بزرگی زده و به مرحله بعدی جام حذفی صعود کند اما مسعود شجاعی با یک توپ قاپی و جا گذاشتن مدافعین بتنهایی تیم اوساسونا را به مرحله بعدی برد.
http://www.osasuna.es/dev/actualidad...-haber-pasadoo

قدیمی 01-18-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض شایعه در شهر: «دکتر محمد دادکان درگذشت»

- دشمنانم خیلی دوست دارند مرا دیگر نبینند اما من زنده‌ام

«دکتر محمد دادکان درگذشت». این خبر کوتاه، متن پیام تلفنی شوک دهنده‌ای بود که دیروز به فاصله 30 دقیقه تمام تهران را مشغول خود کرد.

آخرین فردی که این پیام را گرفت مازیار ناظمی بود که با شگفتی به دوستانش زنگ می‌زد تا صت این خبر را بداند.

مشخص نیست چه فردی این پیام را برای اولین بار ارسال کرد اما آنچه مشخص است اینکه دکتر دادکان در زمانی که این اس ام اس تمام تهران را در می‌نوردید، صحیح و سالم در خانه‌اش حضور داشت. زمانی که به صادق درودگر زنگ زدیم تا از حال دکتر بپرسیم، او این خبر را تکذیب کرد و چند دقیقه بعد خبر تکمیلی را این چنین گفت: «دکتر در سونای خانه‌اش صحیح و سالم نشسته و هیچ مشکلی هم ندارد». او وضعیت جسمی دکتر را از خانواده‌اش گرفته بود.

وقتی دکتر دادکان متوجه دلیل تماس بی موقع درودگر شده بود، به یکی از خبرگزاری‌ها زنگ زده و این خبر را شایعه دشمنانش برای از بین بردن دکتر محمد دادکان تلقی کرده بود. او معتقد است دشمنانش حالا آنقدر برای از بین بردن او انگیزه دارند که با این خبرها او را آزار بدهند.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 01-19-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض فراخوان باشگاه تراكتور به خاطر كشته شدن كبوتر قرمز رنگ

فراخوان باشگاه تراكتورسازي به خاطر كشته شدن كبوتر قرمز رنگ

مسئولان باشگاه تراکتورسازی نیز نسبت به کشته شدن کبوتری در جریان دیدار این تیم مقابل استقلال واکنش نشان دادند.

سایت گل- در پي كشته شدن كبوتر رنگ آميزي شده از سوي طرفداران استقلال روابط عمومي باشگاه تراكتورسازي با صدور اطلاعيه اي از هواداران اين تيم تبريزي درخواست كرده است روز جمعه كبوترهاي قرمز رنگ را در استاديوم يادگار امام رها كنند·
اطلاعيه خواندني روابط عمومي باشگاه تراكتورسازي به شرح ذيل مي باشد: «همگان با ديدن كشته شدن كبوتري كه تنها جرمش رنگ قرمز آن بود متاثر شديم و از ته دل افسوس خورديم براي كساني كه باني اين اتفاق بودند· به همين منظور در صورت امكان از همه هواداران تقاضا مي شود روز جمعه دوم بهمن سال 88، با آوردن كبوترهاي قرمز رنگ به استاديوم در اقدامي نهادين همه آنها را يك جا رها كرده تا بتوانند آزادانه در فضاي استاديوم به پرواز در آيند.»
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 01-23-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض تراكتور و جمعيت بانوان هوادار

تراكتور و جمعيت بانوان هوادار

فرماندهی نیروی انتظامی استان آذربایجان شرقی طی اعلامیه ای از حضور هواداران تراکتورسازی در ورزشگاه تقدیر کرد.

سایت گل- سردار نصرتی، فرمانده نیروی انتظامی استان آذربایجان شرقی در اطلاعیه ای که از شبکه استانی سهند پخش شد از هواداران تیم تراکتورسازی و حضور پرشور و بی سابقه آنها در ورزشگاه تشکر کرد. وی اظهار کرد:« بسیار مایه خوشحالی است که با کمترین هزینه و برنامه ریزی چنین حضوری در ورزشگاه صورت گرفت و از تک تک مردم با شعور استان تشکر ویژه ای انجام می دهیم.»
وی همچنین وعده داد که برای بازیهای آینده این تیم و احتمال حضور همین تعداد هوادار در بازی مقابل تیم های استیل آذین و پرسپولیس تمهیدات ویژه ای اندیشیده خواهد شد و امکانات بیشتری برای هواداران درنظر گرفته خواهد شد.
جالب اينكه تعدادی بانو به همراه خانواده شان در تپه های مشرف به ورزشگاه نشسته و شاهد بازی بودند. به نظر می رسد که عشق مردم تبریز به تراکتورسازی جنسیت نمی شناسد و همه مردم این شهر اعم از مرد و زن عاشق تیم شهرشان هستند.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 01-31-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض و اينك كالچوپولي به سبك ايراني

در ايتاليا ماجراي مشهور به كالچوپولي، زماني سلامت فوتبال در اين كشور را زيرسئوال برد كه مدركي دال بر ارتباط غيرمعمول لوچانو موجي، مدير اين باشگاه با رئيس كميته داوران ايتاليا در قالب يك شنود تلفني منتشر شد

سايت گل –
1- شرايط فوتبال ايران، در اين روزها، بي‌شباهت به دوراني نيست كه تيم يوونتوس در ايتاليا در صدر جدول سري A يكه‌تازي مي‌كرد و رقبا به اين باشگاه اتهام مي‌زدند كه با تقلب در داوري صاحب افتخار مي‌شود. در حال حاضر سپاهان صدرنشين ليگ ايران است و اين تيم به همراه سرمربي‌اش امير قلعه‌نويي، در افكار عمومي متهم به دستكاري در نتايج از طريق اهرم داوران هستند. مثال اين مسئله، پنالتي‌هاي سوخت شده رقباي سپاهان در بازي مقابل اين تيم (به عنوان مثال بازي‌هاي سپاهان با صبا، ملوان، مقاومت سپاسي و...) و برخي آسانگيري‌هاي داوري به سود زردهاست. (به عنوان مثال پنالتي‌اي كه سپاهان را از استقلال پيش انداخت.)

2- امير قلعه‌نويي سرمربي سپاهان در اين فصل هرگز فرصتي براي لذت بردن از صدرنشيني و بازي‌هاي مقتدرانه تيمش نداشته است. چرا كه سيل اتهاماتي كه شروع آن به باشگاه سابقش استقلال باز مي‌گردد، توانايي‌هاي فني او را زير سايه قرار داده است. امروز گرچه سپاهاني‌ها از خود دفاع مي‌كنند، اما با اتفاقات بازي صبا، جو دوباره عليه اين تيم ثروتمند بالا گرفته است. آنها كه فقط براي تقويت خط دفاعي و دروازه‌باني خود نزديك به 2 ميليارد تومان هزينه كرده‌اند، از نظر افكار عمومي فوتبال (كه بيشتر به پرسپوليس و استقلال گرايش دارد) تيمي هستند كه براي داوري هزينه مي‌كنند...

3- داوران ايراني مثل پزشكان، صنفي به هم پيوسته هستند كه هرگز (به جز يك مورد)، اتهامي را درباره خود نپذيرفته‌اند. اين در حالي است كه در بدنه فوتبال ايران نقل قول‌ها و شواهد بسياري وجود دارد كه داوران نيز بخشي از چرخه مالي فوتبال هستند و در جابه‌جايي‌هاي غيررسمي مالي،‌ سهم دارند. با اين حال هرگز مدركي در اين زمينه وجود نداشته است كه بتوان به آن استناد كرد. در عين حال واكنش‌هاي شديد از طرف كميته داوران و خود آنها، مانع از پيگيري اتهامات مي‌شود. چند سال پيش وقتي روزنامه شرق، گزارشي در همين زمينه منتشر كرد و داوران را به جانبداري از يك تيم خاص متهم كرد، با برخوردي شديد، مواجه شد و داوران تهديد به استعفا كردند.

4- در ايتاليا ماجراي مشهور به كالچوپولي، زماني سلامت فوتبال در اين كشور را زيرسئوال برد كه مدركي دال بر ارتباط غيرمعمول لوچانو موجي، مدير اين باشگاه با رئيس كميته داوران ايتاليا در قالب يك شنود تلفني منتشر شد. اين همان مدركي بود كه يووه را به حكم دادگاه به دسته دوم برد و ميلان را با جريمه امتيازي مواجه كرد. فضاي امروز فوتبال ايران، غبارآلود و ملهم از اتهاماتي است كه بدون مدرك و براساس مشاهدات به زبان مي‌آيد. اما براي اثبات اين مسئله، احتياج به مدركي شبيه به همان فايل صوتي رسواكننده‌اي است كه فوتبال ايتاليا را با انقلابي بزرگ مواجه كرد.

شايد در اين زمينه نياز به كمك نهادهاي فرادستي باشد... و البته ما روزنامه‌نگاران شجاعي لازم داريم كه براي كشف حقيقت ارزش قائل باشند و هزينه آن را بدهند. شما چه طور فكر مي‌كنيد؟
ولی نه...!! باید ترک کنم

پاسخ

برچسب ها
فوتبال, مسی, اوباما

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)