بیچاره شروین اینقدر بهش گفتیم نام کاربریش رو دوباره عوض کرد
ولی شروین اینجا تو اسمتو هر چی بزاری ما بهت میگیم شروین کله شک نکن !
شوخی میکنم ! ولی میخواستی کله ندی میگفتیی لازم نبود نام کاربریتو عوض کنی !
---------------------------------------------------------------------------------------------
مهدی شیرازی برنامه کله پاچه با مهدی هست به مهدی بگو هماهنگ کنه
که مهدی و حسین و جواد میان بعد من از مهدی میپرسم که حالا مهدی میاد اون یکی مهدی هم میاد یا نه بعد مهدی بهم میگه که به مهدی بگو خیالت راهت فقط مهدی و مهدی !
اینقدر دوست دارم شما 2 تا رو با هم قاظی کنم ولی نمیشه چکار کنیم دیگه !
برنامه کله پاچه به دلیل تغییر نام کاربری شروین کنسل شد !
-----------------------------------------------------------------------------------------------
ترنم خانوم مرد یعنی کار یعنی سختی یعنی مشکل
مرد باشی و رنگ آسایشو ببینی باید به خودت شک کنی !
حداقل تو جامعه ما که اینطوری هست
به خاطر همین هست وقتی اسم ازدواج هم میاد مو رو تنمون سیخ میشه
اول پول ، اول کار ، تحصیلات اینا رو اگه نداشته باشی بدبخت میشی
اما خانوم ها نه اونها موظف به انجام کاری نیستن اونها بعد از ازدواج اجباری به انجام هیچ کاری ندارن دارم خود زنی میکنم
ولی تو اسلام میگه زن حتی وظیفه انجام دادن کار خونه رو هم نداره تازه باید بهش حقوق ماهانه هم بدی بالای سرت هم بزاری
این حقوق قانونی خانم هاست من به قانون کشورمون کاری ندارم ولی حقیقت اسلام همینه ، هر چند من خیلی وقته که دور این چیزا رو خط کشیدم
تنها شدم زخمی شدم زخمی خوردم که جانم رو هر روز در میاره میرسونه به لبم
نمیدونم چه ربطی داشت پارازیت بود
خلاصه این که باید این حقیقت رو هم بپذیرید که اکثراً مردها موفق تر هستند
چون کار خشونت بیشتر ، نظم بیشتر ، و خشکی و بی روحی بیشتری داره که گاهی اوقات تحمل این محیط برای یک خانوم سخته بگذریم امیدوارم موفق باشید
------------------------------------------------------------------------------------------------
صبا خانوم بیا با مترو از رومون رد شو
هر سلاحی که دارید رو کنید
من کلاً تا الان داشتم شکسته نفسی میکردم وگرنه با یک اشاره همتونو حریفم فوتینا ! چی فکر کردین
همچین مییگه غزل خانوم بیا اینجا ببین ممد چی میگه
منم حالا وای وای ترسیدم !
بچه میترسونی صبا خانوم ؟
اصلاً بیاید همتون با هم بریزید سرم حریف میطلبم همتونو ریز میبینم زپرتینا !
اتفاقاً میخوام موهامو ماشین کنم ببنیم دنیا از دید آدمهای کچل چه شکلی هست
شما دخترا که این همه ادعاتون میشه جرئتشو ندارین یک بار کچل کنین
در ضمن من فمیسنیت نیستم به من برچسب نزنین !
حالا این فمینیست که میگی فحشه چیزی خوبیه بدیه ؟
----------------------------------------------------------------------------------------------
بیا از اونجایی که ما دو ممده شدیم
حالا دو تا صبا هم تو فروم داریم
دارم دیگه این حقیقت رو مپذیرم این فروم یه رابطه ای با اون جزیره داخل سریال لاست داره
ولی دور از شوخی به نظر شما من شبیه کدوم شخصیت لاست هستم
تو روخدا نگید هیوگو !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دانشجوی کامپیوتر باشی سرعت تایپت پایین باشه بعد تازه بخوای با این سرعت تایپ هم کل کل کنی
وای وای
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
میبینم که مینا خانوم (گلبرگ) هم تشریف آوردن انشاءالله 4 تا درس بیفتید ما دلمون خنک شه بله
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دو سال بعد بعضی ها همچنان در حال تایپ کردن میباشند !