ارشد ثبت نام کردم هیچی هم براش نخوندم و مطمئنم وقتی برم سر جلسه هیچ سوالی رو هم پاسخ نمیدم همینجور عین اشکل ها باید سر جلسه بشینم الانم حالت خواب آلودیگی دارم ولی دراز میکشم خوابم نمیبره !
آخ که چقدر بچه بودم خواب برام لذت بخش بود هر دفعه که میخوابیدم تا 4 ، 5 ساعت بعد از بیدار شدنم هیچچی از شرایط قبل از خواب و پیش رو یادم نمیومد
ولی الان آدم باید نگران همه چی باشه
ولی پوست کلفت من باعث میشه بیشتر قاطی کنم و پشت هر مشکلی رو به زمین بزنم !تو رو خدا زودتر تموم شو لیسانس و فوق جون بیا پیشم !
آخ چه حالی میده وقتی تو پسر خوب بابا ، مامانت باشی مقالت تو مجله های علمی چاپ بشه آدم حسابت کنن برای یک بار هم که شده همچین تو این زندگی حال کنی !
یه دوست دارم ترکمنه اسمش دانیال هست 2، 3 سه تا دوست داره از او دوستا
کلاً بیکار نیست همش شارژ ایرانسل و اس ام اس از این جور برنامه ها
دیوانه هست وقتش و تلف میکنه هر چند اون هم فکر میکنه من دیوانه ام
ولی من یه روز مرد بزرگی میشم اینو میدونم !
اصلاً رو پیشونیم نوشته شده ! جایزه هام منتظرن بیام بگیرمشون ، وای خدا چرا من نمیتونم مثل دوستام درس بخونم ! آخ بدم میاد از این وضعیت حالا 23 ام باید بیام برم کارت ورود به جلسه از این جور داستان ها ! اصلاً نمیخوام حتی برم سر جلسه به نظرم کار احمقانه ای هست وقتی آمادگی نداری بری خودتو تست کنی فقط باعث سرافکندگیت میشه !
ولی باکی نیست من کارمو انجام میدم هر طوری باشه بلاخره راهشو پیدا میکنم دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره