سلام بر همه بچه های خوب پیسی امیدوارم حال همگی خوب باشه ما هم حالمون خوب هست و احوالمون هم چاقه و خبر همه رو داریم و به یاد همه هم هستیم انشاءالله در آستانه عید با اومدن بهار شادی و خوشحالی مضاعف هم وارد خونه هامون بشه و حال و هوامون رو عوض کنه میگن آدم هی چی بزرگتر میشه گذر عمر رو بهتر حس میکنه و الان من احساس میکنم از عید پارسال تا عید امسال فاصله ای زیاد طی نشده و خیلی زود گذشته ! جدای از احوالپرسی و چاق سلامتی آقا مجتبی رو دیدیم خیلی خوشحال شدیم هر چند میای و پست نمیزنی ولی من بقیه رو کاری ندارم هم دلم برات تنگ میشه هم دوست دارم و هم اگه نباشی کار تاپیک مازندرانی ها رو زمینه
بیا محض حضور غیاب یه حاضری حداقل بزن و برو ما به یادتیم داداش
---------------------------------------------------------------------------------------
و مهدی عزیز خودم اولین که یک سوال داشتم این سال 91 سال تاهل هست رو از کجا نتیجه گرفتی ؟
به ما هم خبر بده اگر خبری هست خودمونو آماده کنیم !
آخ گفتی مهدی جان این لپ تاپ واقعاً دیگه میخوامش بدجوری هم میخوامش اصلاً نمیتونم بهش فکر نکنم ! زن نگیرم لپ تاپو میگیرم 100%
مطمئن باش
شکوفه خانوم راست میگه مهدی جان دل مردمو آب کردن کردن گناهه
در ضمن هنوز میگم از کروم استفاده نکن بدرد نمیخوره
---------------------------------------------------------------------------------------
حسین با نسیم بهم زده چند روزه داغون هست نمیاد فروم بهم ایمیل زده میخواسته خودشو بکشه من مانع شدم !
حسییــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــن
زیاد غیبت میکنه اون شیلنگ ناظمتون داشت یادت هست خوب بهش یکم فکر کن
بعد به این نتیجه میرسی که فروم خیلی چیز خوبی هست و اصلاً نباید غیبت کنی توش !
-------------------------------------------------------------------------------------------
صبا خانوم و مهرگان خانوم هم ظاهراً فعلاً در مدار انجام پروژه هستن موفق باشید 20 بشید ایشالله
-----------------------------------------------------------------------------------------
ادمین سایه اش رو هم چند روزه تو فروم نمیبینیم مگر این که فرجی بشه جای آسمون و زمین عوض بشه پاشه بیاد فروم وگرنه حالا ، حالا ها خبری نیست !
این بازی های آنلاین هم بزودی انشاءالله فعال خواهد شد
و از اونجایی چند روزه منو تو بخش کاربران فعال سرکار گذاشتید باید 3 ،4 تا رکورد رو به نامم کنید تا از دلم در بیاد
ولی دور از شوخی امیر همین که شب ها میاد و پس از مدتها حضورش دائم شده اسباب خوشحالی هست منم که دیگه میدونید تا آخر شب میمونم بعد با اردنگی میندازنم بیرون تا فردا
چیکار کنیم از اونجایی که دوزیستیم تازه شبها موتورمون راه میفته !
------------------------------------------------------------------------------------------------------
چاکر حاج محمد خودمون هم هستیم نه بابا ستاره چیه ، یه مدت این کارای دانشگاه دیگه امان ما رو برید ما هم رفتیم همچین یه گرد و خاک اساسی کردیم اومدی و سر جاش نشوندیمش
از طرف ما کوچولو رو بوس کن
منم پسر میخوام
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و رزیتا خانوم عکس آوتارتون رو عوض کردین پویان چقدر بزرگ شده
ماشاالله بزنیم به تخته انشاءالله که موفق بشه شیرینی دانشگاهشو بخورین ، خدا حفظش کنه ماشاءالله ، از قدیم گفتن پسر قشنگش خوبه از همه رنگش خوبه