نقل قول:
همین بارسلونا که الان همه طرفدارش شدن...تا 3- 4 سال پیش از رئال مادرید 4 تا 4 تا میخورد..حالا پارسا جان که یادش نیست ..اما غزلی هنوز فرق توپ و داور و نمیدونه ..میگه بارسلونا رو عخشه . من روی صحبتم با ایشون بود...
|
چرا میشناسم !
توپ شوت میشه طرف ِ شکوفه اما داور شوت نمیشه ! مگر اینکه پارسا خیلی حرفه ای عمل کنه
نقل قول:
حالا کی خواست بیاد اونجا ...ما کلا قرار گذاشتیم همه دست جمعی بریم یه جای توپ دیگه طرف رامسر
گفتیم نیایم توام توو خلوت خودت باشی ..حوصله نداریم بیایم اونجا بگی هوای حوصلم ابریه و برفیه و از اینجور صحبتا
یا یه دفعه ولمون کنی بری لب ساحل دو کیلومتر بدوویی یا با دریا صحبت کنی...چیکار میکنی اصن؟ خودتم باور کن نمیدونی
|
ا ِ ! خوب همون شب که توی ساحل قدم زدم , قبلش با بروبچ کلی شیطونی کرده بودیم . ملت که اونجا بودن نفهمیدن آخرش ما کجایی هسیم !
ترانه گیلکی , مازنی , کردی , بندری , آذری , هندی , افغانی , همه چی خوندیم . حُسن ختامشم "ممد نبودی ببینی" بود
ینی اگه جمع پایه باشه منم پایه م اساسی ... ولی خوب بعدِ شیطونیا دلم خودم ُ دریا رو خواست . تهنایی !
تازه اگه منتظرم نبودن بیشتر تر راه می رفتم و دورتر می شدم...
بعد ِ یه ساعت که برگشتم دیدم مامان قیافه ش این مدلی ِ :
منم سریع رفتم علی چپ این مدلی :
ولی این یه دفه ول کردنی که گفتی وُ آره .. راس میگی زیادم بهم اعتباری نیس ! همه کارام یهوییه
نقل قول:
بیا آریانا بیا جنوب بعد با هم میریم شمال تو شمال فامیل زیاد دارم
|
حالا کی شمارو دعوت کرد که آریانا رو هم دعوت می کنی ؟!
نقل قول:
غزل اگه از اون پسر خوشتیپ ها میخوای باید بری تو کما
بری بهشت از این چیزا خبری نیس به جاش حوری داریم
حالا انتخاب با شماست یا حوری یا پسر خوشتیپ
|
پسر خوشتیپه منو می خواد ! پس خودش باید بره تو کما
خدارو شکر که مدرکت پیدا شد شکوفه ..
منم یه خبر خوب بدم ... اون مدرکی که سه تا نرم افزار ریکاوری رو امتحان کردم وُ پدرم در اومد وُ نتونستم برگردونم , پیدا شد
بیگ بنگ خوش اومدی به کلبه فقیرانه ما : )