سرکار خانم شادی تولدتون مبارک. با تاخیر.
بهارهای زیبایی برای شما آرزومندم.
با تشکر فریبا
تمام رگ هایم از بهشت متنفر می شوند
که زیر پایت را خالی می کنند ...
" هومن شریفی "
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان مخصوصا خدمت مادر محترمه برناخان!!
به سلامتی و میمنت و مبارکی می بینم که یک فروند جوزایی و Gemini دیگه هم در این فروم مشهود می باشند.
به به
به به
چقدر جالب به به
سرکار علیه و بانوی مکرمه و اشرف السلطنه محترمه و مکرمه بانوی گرامی شادی خانم،
در کمال سرور و مسرت فرارسیدن سالروز تولدتان را خرمت شما صمیمانه تبریک می گوییم و از بارگاه ایزد منان و درگاه رحمانی و وهدانی برای شما و خانواده محترم و عزیزان و همراهان و دوستانتان سعادت و سلامت و شادی و شادکامی و خوشی و سرحالی و البته باحالی فراوان و حال و احوالی بس بیکران و البته خالی از حیران و سرشار از غلیان مسئلت داریم.[IMG]****************************/301.gif[/IMG] باشد که در زمینه زدن پستهای مکرر و اعتراف در کلیسای صدتایی های پی سی سیتی و همچنین در زمینه همکاری و همراهی در کنار دوستان و عزیزان و همراهان علی الخصوص حضرت اجل اسقف اعظم امیر کبیر الدوله تهرانپاریسی نژاد اصل اینترنتی!!! روزگار شادی را بگذرانید و همواره شادمان و خرامان و جینگوله مستان باشید فرزند.[IMG]****************************/301.gif[/IMG] به نام کیک بزرگ ، کادوی کوچک و رقص باباکرم.... آمین.[IMG]****************************/303.gif[/IMG]
قابل توجه دوستان[IMG]****************************/69.gif[/IMG] کسی که تولدش میشه کیک از خودشه کادو از ما این شونصدبار[IMG]****************************/77.gif[/IMG] :
شادی خانم ببخشین که کم از خودمون کادو دروکردیم... سرعت نت ما بیشتر نکشید.
ضمنا فکر نکنید ماها خسیس هستیم و با عکس خواستیم ابراز محبت و احساسات کنیم و کادو بدیم ها... نه اصلا... حقیقتش هنوز رئیس سایت به ماها حقوق نداده و در نتیجه آه در بساط موجود نیست لاجرم فعلا وصف العیش نصف العیش... ببینیم در دولت مکرمه بعدی فروم بودجه اضافی جهت رفاه حال کاربران همیشه در صحنه منظور می گردد یا خیر.[IMG]****************************/59.gif[/IMG] در کمال احترام تقدیم می گردد.[IMG]****************************/72.gif[/IMG] [IMG]****************************/72.gif[/IMG] [IMG]****************************/72.gif[/IMG]
ایشان هم مهمون افتخاری فروم بود گفتم اگه نیارمش تولد شما ممکنه قهر کنه آوردمش شرمنده کارت یه دونه دادین من دو نفری اومدم:D.
اینا رو هم با قرض و نسیه خریدم :2:سر برج احتمالا باید اضافه کاری کنم اما در کل مبارکتون باشه مادر برنا خان.
فایلها رو از حالت زیپ خارج کنید و با فلش پلیر نگاه کنید خیلی قشنگه.
باز هم تبریک و تهنیت
و البته به جیب پدر خانواده هم تسلیت.:D
از همه دوستان عزيز كه شرمنده و ذوق زده ام كردن سپاسگذارم. اميرجان تو كولاكي. تولد خودت هم مبارك. تقصير كوروشه من بهش گفتم يه سايت بهم معرفي كنه كه بتونم ترانه آپلود كنم. مي خواستم ترانه تولد مبارك عهديه را براي تولدت بزارم كه نشد. يعني اون سايتي كه كوروش داد باز نشد. خلاصه تقصير من نيست. انشالاه كه همه تون عمر باعزت همراه با سلامتي از خود خداوند هديه بگيريد. هركس هم دوست داشت تشريف بياره منزل ما به صرف سمبوسه و فلافل آباداني و آش رشته خوزستاني! قدمش سر چشم.