امروز با دوستام رفتیم نمایشگاه "شهر من، فرهنگ من" که توی دانشگاه امیرکبیر چند روزه برپا شده. هر استانی صنایع دستی و سوغاتی و خوراکی های مخصوص به خودش رو آورده بود. البته بیشتر خوراکی ها به چشم میومد!! از ترشی های محلی گرفته تا انواع کشک، ماست چکیده، قرقروت،انواع شیرینی، شربت، فالوده، مربا و ... از هر غرفه یه چیزی خوردیم ولی آخرش دل درد گرفتیم! یه چیز جالب توی غرفه کرمانشاه دیدم یکی بود شبیه کوروش!!! حالا نمی دونم خودش بود، روحش بود یا... به هر حال ما در اونجا بسیار به یاد ادمین بودیم مخصوصاً وقتی داشتیم کاک می خوردیم!
سلام قربون تو و نی نی بشم
دهنم آب افتاد من میمیرم برا طعم های ترش
آلبالو خشکه و آلبالو خشکه و آلبالو خشکه.....
ما نیز امروز هی نشستیم پست دادیم و البته ماشین شستیم که باد همه را به باد داد:D البته گنجشکها هم بر این به باد دادن دامن زدند
سلام قربون تو و نی نی بشم
دهنم آب افتاد من میمیرم برا طعم های ترش
آلبالو خشکه و آلبالو خشکه و آلبالو خشکه.....
ما نیز امروز هی نشستیم پست دادیم و البته ماشین شستیم که باد همه را به باد داد:D البته گنجشکها هم بر این به باد دادن دامن زدند
آخ راست می گی آلبالو خشکه هم داشتند یادم رفت بنویسم. منم طعمهای ترش رو خیلی دوست دارم. جات خالی بود عزیزم.
امروز یکی از دوستای دوران دانشجوییم رو دیدم. معمولاً هفته ای یکبار میاد پیش من، از هر دری حرف زدیم. احساس کردم حالم یکم بهتر شد! آخه این روزها حال و حوصله هیچی رو ندارم... کلی هم راجع به بقیه دوستان غیبت کردیم! کلی دلمون باز شد!!!
امروز داشتیم از صبح تا حالا عکس به ماشینا میزدیم تو این گرما واقعا خسته شدیم
ویرایش توسط دانه کولانه : 06-10-2009 در ساعت 07:29 PM
ببینید چهقدر خسته شدم که توپق میزنم تو نوشتنم شرمنده
از همه نزدیک تر به ما سنگ است . . . نگاه کن ، نگاه ها همه سنگ است و قلب ها همه سنگ. . چه سنگبارانی ،... گیرم گریختی همه عمر کجا پناه بری ؟ خانه خدا هم سنگ است
امروز تا حدود ساعت ده خوابیدم
ای حال داد
ای حال داد
اما جمعه هم خداییش روز خوبیه از نظر استراحت
روز بدیه از نظر بلند بودن طول روز
کش میاد هی
تموم نمیشه چرا؟؟