راستی ها یادم رفت رزیتا خانم رو بنویسم که هم همکلاس خانم اقای دکتر مردوخی بوده هم شاگرد دکتر بوده هم خودش کامپیوتریه
کره به علی شیت شدم
رزیتا کاک فرهاد فره عزیزه این ترم درس مباحث ویژه کامپیوتر رو گرفته بچه ها تازه خواهند فهمید مردوخی یعنی چه
پیشنهاد میکنم بشینی برنامه نویسی وب یاد بگیری به درد خودمانم مخوره ....
.
برای اینکه پستم اسپم حساب نشه و ناظرا نیان بهم تذکر بدن یه خط برای خالی نبودن عریضه مینویسم
برای ساختمان داده معمولا مرجع رسمی برای کنکور ارشد هم کتاب هروویتز هست که به نظر من افتضاح ترین کتاب ممکن هست ! به این دلیل که شما نمیتونی وسط کتاب رو باز کنی و یه بحث رو به طور مستقل بخونی باید از اولش بشینی بخونی و مثالش هر دفعه تکمیل میشه
این اشتباهه
دکتر منتظری هم اتفاقا در همین راستا گفت که وقتی توی اتریش تحصیل میکرده در مقطع دکترا فکر کنم برای الگوریتم استادشون یه کتاب خودش رو به عنوان منبع معرفی کرده که دقیقا اینشکلی بوده یعنی اصلا نمیشده مثلا یه فصلش رو به طور مستقل مطالعه کرد و سر جلسه بعد از اینکه امتحانشو میده لیست تمام اشکالات کتاب رو میده به استاده !
حالا اینو میخواستم بگم استاد منتظری چند جلسه پیش سر کلاس ما گفتند که یه کتاب ساختمان داده ی جدید توی نمایشگاه تهران دیده که واقعا عالی بوده و بسیار متفاوت از کتاب های موجود
اسمش رو مینویسم اگر هر کس دوست داره برای خودش تهیه کنه
مارک آلن وایز mark allen weiss
این سایتشه
https://users.cs.fiu.edu/~weiss/
اینم اسم کتابه
Data Structures and Algorithm Analysis in C++
به هر حال دکتر منتظری گفت احترام زیادی برای ایشون قائلم(هر چند که یه شبه ایراد از یه قسمت از کتاب گرفت
)