نقل قول:
نوشته اصلی توسط shadi
واقعا همتون باعث افتخارين حتي كوروش!!!رشته ما رشته خيلي سختي نيست(البته تاسخت چي تعريف بشه. براي يكي رياضي مثل آب خوردنه وتاريخ مصيبت! وبراي يكي برعكس) ولي از اونجايي كه بسيار متنوعه همه چيز و بايد توش بخوني از رياضي وفيزيك و شيمي وطراحي گرفته تا گياهشناسي و بيولوژي وليمنولوژي و غيره.
رشته بسيار مفرح وزيباييه. تعجب مي كنم از آدمهايي كه از مارو مارمولك تاكسيدرمي شده هم مي ترسن!! آخه اينا زنده هاشم ترس نداره چه برسه به مرده هاش!!
منم خيلي باتاكسيدرمي موافق نيستم. ولي وقتي به شكارحيوانات كه با بي رحمي تمام وباوسعت زيادانجام مي شه فكر مي كنم مي بينم تاكسيدرمي خيلي هم بي رحمانه نيست چون اقلا يه ظاهري از حيوان بيچاره براي مدتهاي مديد باقي مي مونه!!
كوروش تهديد نجمه رو جدي بگير.ممكنه دسته جمعي بيايم تاكسيدرمي ات كنيم بزنيم سردر سايت!چربي نداري راحت مي شه تاكسيدرمي ات كرد چون سخت ترين قسمت اين كار جداكردن چربي از پوسته!!!
نجمه دانشگاه نور هم خيلي خوبه ها. استادهاي خيلي خوبي اونجا تدريس مي كنن. راستي دكتر سواري رو مي شناسي؟ الان تهرانه.نمي دوني چه خاطراتي داريم با اين استاد.
به همه دانشجوها دوباره توصيه مي كنم ازتمام لحظاتشون حداكثر استفاده رو ببرن.اشكم درومد....
|
آره شادی جون میدونم که دانشگاه خوبیه!!به هر حال تربیت مدرسه شوخی که نیست اما خوب چه میشه کرد...باید دید خدا میخواد چه چیزی رو جلوی پام بزاره!میدونی وقتی میبینم با این همه جنگیدن اونی میشه که دوست ندارم...می فهمم که شاید یه چیزی این وسط هست که دست من نیست!شاید قراره یه اتفاقایی بیوفته!!
منم گفتم باشه خدا هرکاری دوست داری بکن اما قبلش یه صبر عظیم بهم بده!!ظرفمو بزرگ کن بعدا سختی های بیشتری نصیبم کن...
------------------------------------------------------
در مورد تاکسیدرمی هم شادی راست میگه!!
خیلی وقتا شده حیوونا بر اثر یه حادثه مثل تصادف جاده ای کشته میشن حالا کل این حیوون از بین بره بهتره یا اینکه حداقل پوستش تاکسیدرمی شه که زیبایی اون حیوون جاودانه بمونه....؟!
در مورد تهدید هم کورش جدیش بگیر!
چون داراباد دم گوشمه!!میگم دوستان نفوذی بگیرنت شبونه بیارنت تهران میبرمت داراباد تاکسیدرمیت میکنم!!
راست میگه شادی چربی هم نداری کار راحت ترم میشه!
------------------------------------------------------------------------------
ممنون بهنام عزیز...لطف کردی...حالا تا ببینیم سرنوشت چی رقم میزنه برام...