ضدحمله جانانه دایی علیه مایلی کهن:یادت نرود حکم جلبت را گرفته بودم/ايشان شده است داروغه كشور ايران
مثل اينكه يادتان رفت جام جهاني 98 ما چگونه به جام جهاني رفتيم همين آقا مربي بود و اين آقا را انداختند بيرون و ويرا آمد و تيم به جام جهاني رفت. اما من را اخراج كردند و يك نفر آوردند كه تيم اوت شد
علی دایی Ali Daei
سايت گل ـ علي دايي پس از حملات مايليكهن به او وارد كنفرانس شد و گويا اواز حرفهاي سرمربي تيم سايپا در كنفرانس آگاه بود و نميخواست وارد بازيهاي رسانهاي مايليكهن شود اما او هم نتوانست خودش را كنترل كند و حرفهاي تندي به مايليكهن زد.
*آقاي دايي نظرتان درمورد اين برد چيست؟
پرسپوليس در هر دو نيمه تيم برتر بازي بود و مستحق برد بوديم. من از تلاش بازيكنان تشكر ميكنم.
*آقاي مايليكهن گفتند كه پرسپوليس فيرپلي بازي نكرد.
من به نظر ايشان احترام ميگذارم اما وقتي لب بازيكن من پاره شده است چه كار كنيم. ايشان نظر خودشان را گفتهاند. خدا شكر اگر تماشاگر نبود اما همه ديدند كه در زمين چه اتفاقي افتاد. تماشاگران نبودند، دوربينها و خبرنگار هم نبودند.
خيلي چيزها امروز در زمين ثابت شد من جا دارد از بازيكنان سايپا تشكر كنم كه احترام گذاشتند و پيش من آمدند. تيم ما كاملا از سايپا برتر بود و سه امتياز حق پرسپوليس بود در اين بازي به دليل برترياي كه داشت. من از تكتك بازيكنانم راضيام ما اين سه امتياز را نياز داشتيم تا باخت هفته قبل را كه در عين شايستگي باختيم را جبران كنيم.
*در كوران ليگ پنج بازيكن شما به همراه تيم ملي به ارمنستان خواهند رفت شما اعتراضي به اين مسأله نداريد؟
مطمئنم موافق نيستم. بازي بعدي ما شنبه است و من 5 بازيكن كليديام را در بازي با آبادان ندارم. آنها اگر در عرض 4 روز دو بازي انجام دهند با فشار زيادي مواجه ميشوند و احتمال مصدوميتشان وجود دارد. فدراسيون بايد اين بازي را عقب بياندازد چون 5 بازيكن من مسلما به بازي نفت آبادان نميرسد و پرسپوليس مسلما از اين مسأله ضربه خواهد خورد.
*سازمان ليگ گفته است هر مربياي به برنامه تيم ملي اعتراض كند محروم خواهد شد.
من نظرم را ميگويم و به كسي هم ربطي ندارد. مگر اين مملكت قانون ندارد و مملكت زور حاكم است. ما براي آزادي جوانهاي زيادي را از دست داديم و اين جوانها را از دست نداديم كه اكنون زور بشنويم من نظرم را ميگويم و الان هم شما جاي من 5 بازيكن كليديام را از من بگيرند و از آنها در تيم ملي كار بكشند و پنجشنبه تحويل من دهند، اين كار اشتباه است يا نه؟ من جا دارد از حرفهايي كه آقاي ترابيان در مورد بازيكنان تيم ملي و خانوادهشان زده عذرخواهي كنم و بايد آقايان در مورد مسائل و حريمي كه وجود دارد را رعايت كنند.
برخيها حرفهايي ميزنند كه نه به درد جامعه ميخورد نه به فوتبال كمك ميكند و نه بار فني دارد. بايد به بازيكنان تيم ملي روحيه داد كه تلاش كردهاند به تيم ملي رسيدهاند اما برخيها متأسفانه از الفاظي به كار ميبرند آن هم در برنامه تلويزيوني كه زحمت بازيكنان را پايمال ميكنند. من به عنوان يكي از اعضاي اين فوتبال ايران از بازيكنان تيم ملي به خاطر حرفهاي ترابيان معذرتخواهي ميكنم. من حق دارم در مورد تيم ملي صحبت كنم چون تيم من به تيم ملي مرتبط است. بردن بازيكنان كليدي من به تيم ملي و زمان بد هفته آينده به تيم من ضرر ميزند. پس بايد حرف بزنم.
*آقاي مايليكهن عنوان كردهاند كه در زمان شما بازيهاي تداركاتي بيسابقه بود و در استاديوم آزادي باختيد و تيم ملي حذف شود و به جاي عذرخواهي به دنبال طلبتان هستيد؟
دوستان خوب من عنوان كردهاند كه در مورد چنين حرفهايي خاموش باشم. اما اگر مجبورم كنند حرف بزنم درباره همه چيزها صحبت ميكنم. من سه، چهار سال است مربي شدهام و كارنامهام مشخص است. كارنامه آقاي ايكس هم مشخص است و برويد ببنيد آقايان با چه تيمهايي چه نتايجي به دست آوردهاند درباره اين مسائل بعداً صحبت ميكنم.
اما مسأله طلبم حقم است و خودم دربارهاش تصميم ميگيرم. من از اين آقا شكايت كرده بودم و حتي حكم جلب او را گرفتم اما چون مربي تيم ملي شد، از حقم گذشتم تا با خيال راحت به كارش ادامه دهد، متأسفم براي برخي از بزرگترهاي خودمان كه براي اينكه خودشان را نشان بدهند درباره همه چيز اظهارنظر ميكنند.
*مايليكهن گفته است شما بايد از مردم ايران عذرخواهي كنيد؟
سه بازي تا رفتن به جام جهاني فرصت بود. مگر به من وقت دادند كه اكنون بايد عذرخواهي كنم. مثل اينكه يادتان رفت جام جهاني 98 ما چگونه به جام جهاني رفتيم همين آقا مربي بود و اين آقا را انداختند بيرون و ويرا آمد و تيم به جام جهاني رفت. اما من را اخراج كردند و يك نفر آوردند كه تيم اوت شد. چرا همهاش بايد حرف بزنيم و شعار بدهيم. من با فدراسيون قرارداد داشتم و طبق قراردادم صحبت ميكنم و اصلا ميخواهم قراردادم را به رسانهها بدهم تا آنها چاپ كنند تا همه ببينند قرارداد من چگونه بوده است و بايد از چه حقي بگذرم. رسانهها نگاه كنند و نظر بدهند. آقايون قبل از بازي عليه من مصاحبه ميكنند و در مورد چيزهايي حرف ميزند كه به ايشان ربطي ندارد مگر مملكت قانون ندارد، ايشان شده است داروغه كشور ايران.
من مطمئنم فردا او صدتا چيز ديگر هم خواهد گفت. مگر آقايان نگفتند كه با من تماس ميگيرند تا درباره قراردادم صحبت كنم، فردي به نام تاج، اما تماسي نگرفتند اين را هم بايد بگويم اين مسائلي كه ميگويم هيچ ربطي به پرسپوليس ندارد و مسائل شخصي من است.
*حرف و حديثهايي درباره مهاجم آفريقايي شما هست، در موردش صحبت ميكنيد؟
ما ايشان را در اردوي آلمان ديديم و روي او سرمايهگذاري كرديم متأسفانه در تست پزشكي هپاتيت او مثبت بود. من ميخواستم در همين بازي از او استفاده كنم اما چنين خبري به من رسيد. اگر تست دوم او مثبت باشد به دنبال جانشيني براي او خواهم بود.
*چرا شيث بازي نكرد؟
شيث از نظر فني در بازي با صبا عملكرد خوبي نداشت و اگر بخواهد در تركيب پرسپوليس باشد بايد عملكرد بهتري داشته باشد. من و همكارانم بازي با صبا را آناليز كرديم و نسبت به عملكرد شيث به اين نتيجه رسيدم كه در اين بازي جزو 18 نفر نباشد. آآ