ایران مادر این تالار هرآنچه به استانها و شهرهای ایران عزیز ما مرتبط میشه قرار داده میشه به طور ویژه تر کاربران مختلف از نقاط مختلف ایران در این تالار به معرفی شهر و استان خودشون میپردازند.
سلام به همگی
دیشب بابل زلزله اومد
بچه های اونور هیچکدوم نیومدن ببینیم چه خبر بوده
غزل جون شنیدم خیلی لرزیده
آقا محمد دیگه میدونیم اونورایی بیا ببینیمشدتش چقدر بوده؟
بچه ها بیاین ی خبری به ما بدید
البته مامانم با فامیلا صحبت کردن گفتن خیلی شدتش زیاد بوده ولی خوشبختانه خسارتی نداشته
ایشالا بلا به دور باشه
منتظریم
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال
سپاسها: : 4,552
4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
سلام دوستان شمالی
سلام به همه دوستان عزیز در شمال ایران زمین
GhaZaL.Mr گرامی خیلی خوش اومدی به اینجا . قیافتون خیلی اشناست منو یاد یکی از دوستان میندازه اسمش غزل بانو بود آدم خیلی خوبی بود دیگه نیستش ایشالله شما جای اونو پر کنید
از غزل بانو بگم که چکار میکرد هم انگلیشی بلد و هر روز تو تاپیک انگلیسی ها می نوشت. امیدوارم شما هم مثل و حتی بهتر از غزل بانو در این انجمن فعالیت داشته باشید
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !
کاربران زیر از مهدی به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
بابا من گفتم اصالتم آملی هست شکوفه خانوم گفتم ما یکی از 7 طایفه بزرگ آمل هستیم
بعدشم آره دیگه زلزله اومده همه جا خراب شد و ....... چشمتون روز بد نبینه دیگه اصلاً من دارم از اون دنیا باهاتون صحبت میکنم
هیییییییییییییییی! مگه من گفتم کدوم ورام ؟ هر وقت فهمیدین مهدی کجا میشینه اونوقت مکان منم معلوم میشه ، من همشهری مهدی جون هستم
میبنم که خبری نیست آخه شمال به این سرسبزی چرا کسی بهش ی سری نمیزنه ؟؟
دایی محمد ما میدونیم مهدی مال کجاست مگه شما نمیدونی
پس بیا سریع بگو مال کجایی؟
براتون بگم تازه شمال بودم هوا اندکی گرم بود ولی قابل تحمل در ضمن زیر کولر هم هوا عالی بود
من که خیلی خوشحالم که مامانم مال اون طرفا بوده که باعث میشه ما زیاد بریم اونجا چون خیلی روحیه ام عوض میشه
کلا" خوش بحال هر کی که تو تهران نیست ما که دنبال ی کار کوچیک میخوایم بریم 3 ساعت تو ترافیک باید باشیم خدایی خسته شدم
ترجیح میدم همش تو خونه باشم البته کلاسای پارسا که شروع بشه باز سختی منم شروع میشه
در آخر هم ازتون میخوام اینجا هم تشریف بیارین هر چی باشه شمال پی سی هست
5 کاربر زیر از shokofe سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
آخی
یهو یادم اومد ی تاپیک خاک خورده داشتیم
گفتم ی سری بزنم تنها مشتریش خودم هستم
ی زمانی رونقی داشت برای خودش
ایشالا همه اونایی که اینجا بودن سرحال و شاد و سلامت باشن
یه مازندرانی می ره دم در یه کلیسایی در می زنه ...
یه راهبه ی زیبا در رو وا می کنه ...
مازندرانیه شکه می شه و می گه :
"بخشنی ، عیسی دَره !!! "
3 کاربر زیر از ماهین سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
یه آهنگ خام بسیار زیبای مازندرانی در آستانه ی عَیید
یک آهنگ بسیار زیبا ، کی گفته آهنگ های مازندارنی همش محزونه هیچم اینطور نیست ، ما با دو تار و سرنا ، دف و نی آهنگ های بسیار شادی هم داریم ، که نیست یک مقدار ریتم داره قابل پخش نیست
ولی نه دور از شوخی تو مازندارن ، این شعر های شاد خیلی هاش در مورد یک معشوقه ای هست که امید دارند که بهش برسن ، بعضی ها اسم دارند مثل گلنسا جان ، بعضی ها اسم ندارن مثلاً به اسم محله یا محلی اون شخص زندگی میکنه اشاره میکنه
ولی برای عید شعر دارند برای حضرت و 14 معصوم خیلی شعر گفتن یه جا من شنیدم برای امام عصر هم شعر گفتن ، شعر های خوشامد گویی هم دارند اینقدر قشنگه نمیدونید که ، یه شعر دارند وصف حضرت رسول هست ، این لحنش شاد هست ولی دل آدمو میشکنه اگر فرصتی باشه من این آهنگ و آواها رو اینجا خواهم گذاشت
خیلی متنوع هست آهنگامون ، متاسفانه برداشت گزینشی که باعث میشه حتی خود مازندرانی هم فکر تمام آهنگاشون محزون هست !