نقل قول:
نوشته اصلی توسط Eblis
نام:سيد رضا
نام خانوادگی:علوي(نكته:من با كارآگاه علوي فاميل نيستم.)
روز و ماه و سال تولد:25بهمن 69
قد:بابالنگ دراز
وزن:ما ترازو نداريم
رنگ چشم:ما آينه هم تداريم
وضعیت فیزیک بدنی:توپم تكانم نميده
وضعیت تآهل:كي به من زن ميده
خشک***************************************************
بد اخلاق*************************************************
کم حوصله************************************************
پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند:پاپ،متال،سنتي،استقلال،پ روزي(الان همه ميريزن سرم)
پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم:رپ،ملوان،كامپيوتر،اينترنت، ين فروم(جوگير ميشویم)
سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من:هيچ سازي رو قبول ندارم
غذاهاي مورد علاقه من:نون خشك
اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:من چت نميكنم
بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟:خودمم تا حالا نفهميدم
اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید:فروم پرشين وب كاربرفعاليم اونجا با1100+200پست.
تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟:هيچكس رو نميشناسم
نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟:بالاترين
و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟:فقط منو بند نكنند .
|
[IMG]****************************/24.gif[/IMG] [IMG]****************************/24.gif[/IMG] [IMG]****************************/24.gif[/IMG] [IMG]****************************/24.gif[/IMG] [IMG]****************************/24.gif[/IMG] [IMG]****************************/24.gif[/IMG] [IMG]****************************/24.gif[/IMG]
تعجب می نومائیم !!!!!!
آقا سید رضای گل عزیز معروف به ابلیس!!!![IMG]****************************/24.gif[/IMG]
خوش آمدید. [IMG]****************************/72.gif[/IMG] [IMG]****************************/72.gif[/IMG] [IMG]****************************/72.gif[/IMG] [IMG]****************************/72.gif[/IMG] [IMG]****************************/72.gif[/IMG]